Ağlayakta gözden mi olak???

Guzel dimiii ohh afiyet olsunn bende cok begenmistim. Hadi bakalim sonuclar iyi gelsin.
Bugun tum gun izinlisin o zaman

Ginaydin herkesee gununuz guzel,hayirli ve bereketli gecsin insallahhh...

Sosi bugun yukleme yaptiracaktii. Iyi sonuclarla gelir aramiza insallahh.

Benii kolun nsl olduu:26:

Günaydın canım

Evet bakalım nasıl gelecek sosi ne anlatcak

Kız benek benek aralıklı kırmızı noktalarım var.. Ağrım yok izde kalmaz gibi duruyo

Günaydın gezenti

Anam sizdede yok yok bende kurcam acil ilaç dolabı kıskandım

Oohh hadi afiyet olsun
İnşAllah sonuçlarda güzel gelir..
Kolun nasıl oldu?

ayşemmm :13:

sosyallll demek güzel tadııı bizede içmek nasip olur inşallah
kolun ağrımıyor herhaldee

benoşş kalmaz iz bencede kızartma yapmaktan nefret ediyorum valla fritöz var bende ama onu kullanmakta saçma geliyo iş çıkarmak istemiyorum
bu arada düdüklüyü ben çok severim

Fritoz almamistim benn. Yag degistirme olayi varya onda.
Bi dolabim kaldi sadece onuda bosaltip temizlesem rahatlayacamm.

Benisss gunaydinnn. O zaman kolunda iz kalmazz

Fritoz almamistim benn. Yag degistirme olayi varya onda.
Bi dolabim kaldi sadece onuda bosaltip temizlesem rahatlayacamm.

Benisss gunaydinnn. O zaman kolunda iz kalmazz

bencede çok kötü yaa fritöz kullanışlı ve sağlıklı değil bence
zaten bizim çam. makinasına hediyeydi almadık

ağır ağır yap yorma kendiniii

soyuluyorummmm nayır nolamazzz

bencede çok kötü yaa fritöz kullanışlı ve sağlıklı değil bence
zaten bizim çam. makinasına hediyeydi almadık

ağır ağır yap yorma kendiniii

soyuluyorummmm nayır nolamazzz
Ohh ne guzell hediye mal baldan tatlidirr
Evt cnm pek sagliklida degillll dedigin gibi.

Nee soyuluyo musunn ben soymayi cok severim. Gel yanima soyarimm senii

Ohh ne guzell hediye mal baldan tatlidirr
Evt cnm pek sagliklida degillll dedigin gibi.

Nee soyuluyo musunn ben soymayi cok severim. Gel yanima soyarimm senii

eskiden veriyordu arç... bişey alınca yanına mesela b.dolabı al mikserini veriyo gibi annem hep öle alırdı ama artık yok
kız biliyormusun benim çamaşır makinam çok eski model ablam için almış annem zamanında o evlenmeyince bana kaldı yaa
nişanlıyken hem yer açılsın diye hemde eşim kullanır diye kurdurduk. teyzeleri filan laf etmişti çok eski model çok ses yapıyor diye

halbuki eski makinalar çok güzel yıkıyor annem hep derdi inanmazdım her gören sorar ne katıyosun içine bembeyaz diye kendileride dahil
bende eski ya makina ondandır diyorum

kız vallahi hemen gelirim hee kurtar beniiii

Kizz eski makineler cok daha iyi yikiyor. En guzelini yapmissin. Simdi beyaz esya cok bozdu. Bak benim firinim en iyi marka hemde ankestre.ama cogu seyi duzgun pisirmiyor. Ayni keki annemin firinda yapiorum daha guzel oluooo.

Canim aksam dusa gir. Esinde seni bir guzel keselesin. Hicbir seyin kalmazz

evet katılıyorum fırın süsler en dandiği eşim benden evvel almış ama mübarek harikaaa

evet dün girdim lifledim kendimi çok ondan oldu kesinnn o soymayı sever keselemeyide tamamdır

Bende uykuya direniyorum aysem simdi uyursam gece davul calarim artik

evet katılıyorum fırın süsler en dandiği eşim benden evvel almış ama mübarek harikaaa

evet dün girdim lifledim kendimi çok ondan oldu kesinnn o soymayı sever keselemeyide tamamdır

simdikilerin sadece disi gosterisli,o kadarr.

zaten 1 haftaya biseyin kalmaz canimm.

bana yardima gelsenee.su dolabi toplayalimm

Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim

simdikilerin sadece disi gosterisli,o kadarr.

zaten 1 haftaya biseyin kalmaz canimm.

bana yardima gelsenee.su dolabi toplayalimm

Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim

seve seveeee

lizomm naptın aldınmı hediyeyiii
yağ sıçradı canım nugget kızartırken

oyyy çok geçmiş olsun benoşcan nasıl o kadar sıçratmayı başardın uzaktan basket mi attın tavaya merhem sür iz kalmasın :18:

yok kız nerde bende o enerji akşam çıkıyım dedim yemedi
annemden parça alcaklar bugün rahimden uzun süredir adet düzensizliği vardı menapozdur diye önemsemedi doktormu çok abartıyor ki araştırma hastanesi oldugundan yoksa ultrasonda bişeymi gördü bilmiyorum dua edin lütfen

annene cok gecmis olsun lizooo,insallah hayirli sonuclarla gelirrr

Bende sizlere katılıyorum eski ürünler daha kaliteli.. Ben fırınımdan çok memnunum bi çamaşır makinesinden memnun değilim iyi yıkamıyo gibi yada ben beceremiyorum

Lizimm kız tavanın kapağı kapalıydı ama tam kapanmamış hafir yan yatmış. Bende arkasındaki çorbayı katıştırırken yağa su sıçrayınca yağ çoşar ya işte ondan oldu. Ağzı açık yerden bi dünya ya koluma
Durum bu abartcak bişi değil sadece dün çok canım yandı

Liziiimm ayrıca annene çok geçmiş olsun.. Tetkik iyidir belki emin olmak istediler. Herşey güxel olur inşAllah..

Bu arada kızlar engl.. Ho.. Ev tekstili var ya onda masa örtülerinde indirim varmış almak isteyene ben bekliyodum gidim bakim ne varmış tabi kalırsa

lizomm annenin inşallah kötü bişeyi yoktur temiz çıkar inşallahhh

benoşşş eng. ho.. bayılıyorummm kendimi kaybediyorum o mağazadaaa mis gibide kokularrr
bendemi gelsem akşam kızz

lizomm annenin inşallah kötü bişeyi yoktur temiz çıkar inşallahhh

benoşşş eng. ho.. bayılıyorummm kendimi kaybediyorum o mağazadaaa mis gibide kokularrr
bendemi gelsem akşam kızz

English home da goruntu var ama kalite yokk bende ceyizimde cogu seyimi ordan almistim ama bazilari elimde kaldii. Hele nevresim takimlari tam bi fiyasko. Yazin cok yakio. Yine ne varsa taç da var.
Kalin pikede aldim onuda yatagimin ustune aciorum. Oda tuylendiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…