ben geldim
sabah 8 de açlık şekeri verdim sonra o limonata gibi şeyi içtim aysem çok güzelmiş kız limonata gibi1 saat sonra tekrar kan verdim şimdi teyzemlere geldim öğleden sonra dr a sonuçları göstereceğim
benay çok geçmiş olsun
fundoşş
ayşemm
yeloooo
Ginaydin herkesee gununuz guzel,hayirli ve bereketli gecsin insallahhh...
Sosi bugun yukleme yaptiracaktii. Iyi sonuclarla gelir aramiza insallahh.
Benii kolun nsl olduu:26:
Günaydın gezentiGünaydın kızlarr
gece kaynatmışsınız yineee yelizde pek bi faalmişşşçok mutlu oluyorum herkeşi görünce
bende bamyaya bayılırımmmm eşim ağzına sürmez o yüzden anamda yerim
bu arada bizim ordada o mantar meşhurdur kunkor mantarı derler ve çook pahalıdır
benoş kızzz çok kötü olmuş yaaa inşallah acısı ve izi kalmaz
benim ilaç konusunda yok yok sepette
gelip pansuman yapaydım keşke
sosyalimm ağrın varmı canım şeker yüklemesi nasıl geçecek bakalım inş. oda sorunsuz hallolur
ben geldim
sabah 8 de açlık şekeri verdim sonra o limonata gibi şeyi içtim aysem çok güzelmiş kız limonata gibi1 saat sonra tekrar kan verdim şimdi teyzemlere geldim öğleden sonra dr a sonuçları göstereceğim
benay çok geçmiş olsun
fundoşş
ayşemm
yeloooo
Fundoscukkkk
ben geldim
benay çok geçmiş olsun
fundoşş
ayşemm
yeloooo
Günaydın canım
Evet bakalım nasıl gelecek sosi ne anlatcak
Kız benek benek aralıklı kırmızı noktalarım var.. Ağrım yok izde kalmaz gibi duruyo
Günaydın gezenti
Anam sizdede yok yok bende kurcam acil ilaç dolabıkıskandım
ayşemmm :13:
sosyallll demek güzel tadııı bizede içmek nasip olur inşallah
kolun ağrımıyor herhaldee
benoşş kalmaz iz bencede kızartma yapmaktan nefret ediyorum valla fritöz var bende ama onu kullanmakta saçma geliyo iş çıkarmak istemiyorum
bu arada düdüklüyü ben çok severim
Fritoz almamistim benn. Yag degistirme olayi varya onda.
Bi dolabim kaldi sadece onuda bosaltip temizlesem rahatlayacamm.
Benisss gunaydinnn. O zaman kolunda iz kalmazz
Ohh ne guzell hediye mal baldan tatlidirrbencede çok kötü yaa fritöz kullanışlı ve sağlıklı değil bence
zaten bizim çam. makinasına hediyeydi almadık
ağır ağır yap yorma kendiniii
soyuluyorummmmnayır nolamazzz
Ohh ne guzell hediye mal baldan tatlidirr
Evt cnm pek sagliklida degillll dedigin gibi.
Nee soyuluyo musunnben soymayi cok severim. Gel yanima soyarimm senii
Kizz eski makineler cok daha iyi yikiyor. En guzelini yapmissin. Simdi beyaz esya cok bozdu. Bak benim firinim en iyi marka hemde ankestre.ama cogu seyi duzgun pisirmiyor. Ayni keki annemin firinda yapiorum daha guzel oluooo.eskiden veriyordu arç... bişey alınca yanına mesela b.dolabı al mikserini veriyo gibi annem hep öle alırdı ama artık yok
kız biliyormusun benim çamaşır makinam çok eski model ablam için almış annem zamanında o evlenmeyince bana kaldı yaa
nişanlıyken hem yer açılsın diye hemde eşim kullanır diye kurdurduk. teyzeleri filan laf etmişti çok eski model çok ses yapıyor diye
halbuki eski makinalar çok güzel yıkıyor annem hep derdi inanmazdım her gören sorar ne katıyosun içine bembeyaz diye kendileride dahil
bende eski ya makina ondandır diyorum
kız vallahi hemen gelirim hee kurtar beniiii
Kizz eski makineler cok daha iyi yikiyor. En guzelini yapmissin. Simdi beyaz esya cok bozdu. Bak benim firinim en iyi marka hemde ankestre.ama cogu seyi duzgun pisirmiyor. Ayni keki annemin firinda yapiorum daha guzel oluooo.
Canim aksam dusa gir. Esinde seni bir guzel keselesin. Hicbir seyin kalmazz
Bende uykuya direniyorum aysem simdi uyursam gece davul calarim artik
evet katılıyorum fırın süsler en dandiği eşim benden evvel almışama mübarek harikaaa
evet dün girdim lifledim kendimi çok ondan oldu kesinnno soymayı sever keselemeyide tamamdır
Bende uykuya direniyorum aysem simdi uyursam gece davul calarim artik
Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim
simdikilerin sadece disi gosterisli,o kadarr.
zaten 1 haftaya biseyin kalmaz canimm.
bana yardima gelsenee.su dolabi toplayalimm
Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim
oyyy çok geçmiş olsun benoşcan nasıl o kadar sıçratmayı başardın uzaktan basket mi attın tavayamerhem sür iz kalmasın :18:
yok kız nerde bende o enerji akşam çıkıyım dedim yemedi
annemden parça alcaklar bugün rahimden uzun süredir adet düzensizliği vardı menapozdur diye önemsemedi doktormu çok abartıyor ki araştırma hastanesi oldugundan yoksa ultrasonda bişeymi gördü bilmiyorum dua edin lütfen
oyyy çok geçmiş olsun benoşcan nasıl o kadar sıçratmayı başardın uzaktan basket mi attın tavayamerhem sür iz kalmasın :18:
yok kız nerde bende o enerji akşam çıkıyım dedim yemedi
annemden parça alcaklar bugün rahimden uzun süredir adet düzensizliği vardı menapozdur diye önemsemedi doktormu çok abartıyor ki araştırma hastanesi oldugundan yoksa ultrasonda bişeymi gördü bilmiyorum dua edin lütfen
Liziiimm ayrıca annene çok geçmiş olsun.. Tetkik iyidir belki emin olmak istediler. Herşey güxel olur inşAllah..
Bu arada kızlar engl.. Ho.. Ev tekstili var ya onda masa örtülerinde indirim varmış almak isteyene ben bekliyodum gidim bakim ne varmış tabi kalırsa
lizomm annenin inşallah kötü bişeyi yoktur temiz çıkar inşallahhh
benoşşş eng. ho.. bayılıyorummm kendimi kaybediyorum o mağazadaaa mis gibide kokularrr
bendemi gelsem akşam kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?