Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim nasılsınz ..
Benosum geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sosyalim ınss iyi çıkar sonuçların

Lizom cnm geçmiş ler olsun ınss bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut
Fundoşum ayşem yelizim

Kızlar canım çok sıkkın okulumda norm fazlası olmuşum başka bi yere tayin isteycm offf off tam da alismistim. .

bende pike vardı dediğin gibi çok aman aman bşey değil tablo peçetelik ve anahtarlık var bende bide yapay çiçeek

Benimde çeyizim hep ablamdan kalanlar englişten pek bişi almadım nevresimlerinde gözüm vardı benimkiler eskiyince alırım diyodum ama ayşem seni duyunca vazgeçtim.. 3 kuruş fazla olsun iyi olsun yani..

Gittim bi tane masa örtüsü aldım dantelden bide runner 25 lira verdim

kuzumm o ne demekkkkk tayinmiiii :18:

Aaa bula bula seni mi buldu fazlalık yaa kötü olmuş

eneeeee bende diyom akşam tori.. dan alacakkk her işini öğlen hallediyor cadııı
bende kervandan almıştım ölee runnerliii mutfakta duruyor ama üzerine şeffaf kalın pvc örtü kestirdim onunla kullanıyorum rahat olii

kuzumm o ne demekkkkk tayinmiiii :18:

Kuzum yani olduğum okulda fazla öğretmen olarak gozukuyorum il içinde tayin isteycm olmazsa onlar beni rastgele bi ilceyede yollayabilirler ..ne zaman rahat gecicek benim günlerim off

Kızz akşama pazara gidicem diye kalmaz falan bi tane var oda güxel değil hep alıcam denk gelmedi bunun altına bende düz krem rengi alıcam

Biraz evime yönelme vaktim geldi

Aynen cnm inş iyi olur hayırlısı neyse artık var Rabbimin bir bildiği

Twinim hakkina hayirlisi olsun ama uzuldumm belki daha iyi ve daha yakin bi okul olurr. Sen dua et yeter canimm.

Kizlar aksam iftara ablamlar gelio. Kofte yapicam. Simdi markete gidiorumm. Acaba siz kofteyi nasil yapiosunuz. Bi yazin helee ben ne zamandir yapmiorumdaa.

Amin cnm sagol inş daha uzak bi yer olmaz bakalım neler olacak ..

Kuzum köfte derken içli köfte mi yoksa kıyma köftesi mi cnm

twinim yaaaa çok kötü olmuşşşş inşallah çok yakın biryer olur sen yine çok üzülme be canım kadrolusun en azından
benim kuzenimde ankaranın göbeğinde oturuyor taaa elmadağa gidiyordu sabahın köründe hemde karnı burnunda ble gitti geldi kız bidünya yol

inşallah evinin dibinde olur kızzz

benoşşşş çok akıllıcaa iyi yapmışsınn akşam pazar vardı doğruu
kız anacım okullar kapandı diye seviniyordum otıobüs bomboştu 2 gündür tıklım tıklım seni görürüm diye kalabalıkta aralardan bakıyorum oruçlu diye insanlar erken çıkıyor sanırım

ayşemmmm 1 yumurta kırıyorum soğan rendeliyorum baharat kuru ekmek içi maydonoz koyuyorum ben

Kuzum Sağol cnm belirsizlik kötü bişey aklım rahat değil ama çok zor Evimin yakını olmasi gerçi merkezde bi okul olsa da hiç farketmez ama o kdr zor ki Neyse hayırlısı cnm yaşayıp gorucez

bnde dün izmir köfte yaptım ekmek içi soğan baharatlar fln köfte harcı da gUzel tad veriyo ben yumurta koymuyorum ..

cankuşlarrrrr doktoruma msj attımmm
aşılamaya başlayalım artık diye bugün yarın olur 2. gün geliyordum değilmi dedim
birde aklıma takılan tatilde olur filan tedaviye başlamamızda sakınca varmı diye

bekliyor beniiiii hadi hayırlısıııı

yalnız benoşşşş çok alem bu kadın kızzz
onca şey yazdımmmm
cvp
gelebilirsiniz

sonra yine yazdım
cvp
evet

Bende kuru soğan, bahatatlar yumurta ekmek içi maydonoz koyuyorum bazen süper oluyo bazen iyi olmuyo

Bi gün hasanpaşa köftesi yapıcam bakalım nasıl olacak

Kızz daha mı yoğun.. Biz metrobüs ile gittik dün yazdım ya erken gldik eve 6 da eve vardık düşün kalabalıkta değil iyi oluyo

Anam o kadın bana ağzı ile kuş tutsa yaranamaz

Ama senin için çok sevimdin hadi hayırlısı inşAllah güzel olacak herşey

sağol benoşummmm ama hakkını yemim mesaj iletilir iletilmez cevap yazıyo kızzz
bayrama kadar biyerede gitmiyo ayy çok heyacn yaptı ben

hasanpaşa nası oluyor kııızzz

bu arada dr. a diğer kadını şikayet edecem dicem böle bişey yaptım 100 tl ye bana bitkisel bi ilaç aldırdı kendi üyeliği ile bi siteden napim dicem kesin fırçayı yicemmmm ama olsun

Bencede kesin yiyicen

Kız köfte malzemesi ne bilmiyorum ama köfteyi hafif büyükçe çanak şeklinde yapıyon pişiriyon üstüne patates püresi koyup hafiften fırınlıyon ben püreli şeyleri severim

Selam canlarr..
Sosyalim sonuclarin iyi cikar umarimm iyi haberlerle gelirsin
Lizim gecmis olsun annene.Allah buyuk hayirlisi ile temiz cikacaktir sonuclari insallahh

Twican insallah daha guzel ve yakin biryere tayinin olur herseyde bi hayir varr

Aysecann ben hic anlamiyorum kofte isindenn.findik bilir
Benossss findaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…