English home da goruntu var ama kalite yokkbende ceyizimde cogu seyimi ordan almistim ama bazilari elimde kaldii. Hele nevresim takimlari tam bi fiyasko. Yazin cok yakio. Yine ne varsa taç da var.
Kalin pikede aldim onuda yatagimin ustune aciorum. Oda tuylendiii.
Canlarim nasılsınz ..
Benosum geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sosyalim ınss iyi çıkar sonuçların
Lizom cnm geçmiş ler olsun ınss bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut
Fundoşum ayşem yelizim
Kızlar canım çok sıkkınokulumda norm fazlası olmuşum başka bi yere tayin isteycm offf off tam da alismistim. .
Aaa bula bula seni mi buldu fazlalık yaa kötü olmuşCanlarim nasılsınz ..
Benosum geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sosyalim ınss iyi çıkar sonuçların
Lizom cnm geçmiş ler olsun ınss bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut
Fundoşum ayşem yelizim
Kızlar canım çok sıkkınokulumda norm fazlası olmuşum başka bi yere tayin isteycm offf off tam da alismistim. .
Benimde çeyizim hep ablamdan kalanlar englişten pek bişi almadım nevresimlerinde gözüm vardı benimkiler eskiyince alırım diyodum ama ayşem seni duyunca vazgeçtim.. 3 kuruş fazla olsun iyi olsun yani..
Gittim bi tane masa örtüsü aldım dantelden bide runner 25 lira verdim
kuzumm o ne demekkkkk tayinmiiii :18:
Aaa bula bula seni mi buldu fazlalık yaa kötü olmuş
eneeeee bende diyom akşam tori.. dan alacakkkher işini öğlen hallediyor cadııı
bende kervandan almıştım ölee runnerliii mutfakta duruyor ama üzerine şeffaf kalın pvc örtü kestirdim onunla kullanıyorum rahat olii
Sorma benoş bulur beni böyle şeyler o bulmasa da ben bulurum nerelere Gidem ben ...
Valla kötü olmuş.. İnşAllah istediğin yer olur.. Evide değiştirdiniz şimdi işe uzakta olur
Aynen cnm inş iyi olur hayırlısı neyse artık var Rabbimin bir bildiği
Twinim hakkina hayirlisi olsun ama uzuldummbelki daha iyi ve daha yakin bi okul olurr. Sen dua et yeter canimm.
Kizlar aksam iftara ablamlar gelio. Kofte yapicam. Simdi markete gidiorumm. Acaba siz kofteyi nasil yapiosunuz. Bi yazin heleeben ne zamandir yapmiorumdaa.
twinim yaaaa çok kötü olmuşşşş inşallah çok yakın biryer olur sen yine çok üzülme be canım kadrolusun en azından
benim kuzenimde ankaranın göbeğinde oturuyor taaa elmadağa gidiyordu sabahın köründe hemde karnı burnunda ble gitti geldi kız bidünya yol
inşallah evinin dibinde olur kızzz
benoşşşş çok akıllıcaa iyi yapmışsınnakşam pazar vardı doğruu
kız anacım okullar kapandı diye seviniyordum otıobüs bomboştu 2 gündür tıklım tıklım seni görürüm diye kalabalıkta aralardan bakıyorumoruçlu diye insanlar erken çıkıyor sanırım
ayşemmmm 1 yumurta kırıyorum soğan rendeliyorum baharat kuru ekmek içi maydonoz koyuyorum ben
Twinim hakkina hayirlisi olsun ama uzuldummbelki daha iyi ve daha yakin bi okul olurr. Sen dua et yeter canimm.
Kizlar aksam iftara ablamlar gelio. Kofte yapicam. Simdi markete gidiorumm. Acaba siz kofteyi nasil yapiosunuz. Bi yazin heleeben ne zamandir yapmiorumdaa.
twinim yaaaa çok kötü olmuşşşş inşallah çok yakın biryer olur sen yine çok üzülme be canım kadrolusun en azından
benim kuzenimde ankaranın göbeğinde oturuyor taaa elmadağa gidiyordu sabahın köründe hemde karnı burnunda ble gitti geldi kız bidünya yol
inşallah evinin dibinde olur kızzz
benoşşşş çok akıllıcaa iyi yapmışsınnakşam pazar vardı doğruu
kız anacım okullar kapandı diye seviniyordum otıobüs bomboştu 2 gündür tıklım tıklım seni görürüm diye kalabalıkta aralardan bakıyorumoruçlu diye insanlar erken çıkıyor sanırım
ayşemmmm 1 yumurta kırıyorum soğan rendeliyorum baharat kuru ekmek içi maydonoz koyuyorum ben
cankuşlarrrrr doktoruma msj attımmm
aşılamaya başlayalım artık diye bugün yarın olur 2. gün geliyordum değilmi dedim
birde aklıma takılan tatilde olur filan tedaviye başlamamızda sakınca varmı diye
bekliyor beniiiii hadi hayırlısıııı
yalnız benoşşşş çok alem bu kadın kızzz
onca şey yazdımmmm
cvp
gelebilirsiniz
sonra yine yazdım
cvp
evet
sağol benoşummmm ama hakkını yemim mesaj iletilir iletilmez cevap yazıyo kızzz
bayrama kadar biyerede gitmiyo ayy çok heyacn yaptı ben
hasanpaşa nası oluyor kııızzz
bu arada dr. a diğer kadını şikayet edecem dicem böle bişey yaptım 100 tl ye bana bitkisel bi ilaç aldırdı kendi üyeliği ile bi siteden napim dicemkesin fırçayı yicemmmm ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?