Ağlayakta gözden mi olak???

Simdi girdim eve kizlarr. Anam ne sicak. Donuma kadar sirilsiklam oldumm

Bende sizinle ayni usulde yapiyomusumm.fundosum benosum twinim sagolunnn. Yelomm sende sagoll hosgeldin bu aradaaa
Ama bayat ekmegim yok o yuzden galeta unu koyacamm.

Son olarak gullac yapma sekillerinizide ogrenebilir miyim. Ilk basta onu ypayim dolaba atayimm.

Bencede kesin yiyicen

Kız köfte malzemesi ne bilmiyorum ama köfteyi hafif büyükçe çanak şeklinde yapıyon pişiriyon üstüne patates püresi koyup hafiften fırınlıyon ben püreli şeyleri severim

bende püreli şeylere bayılıyommm kız yine o hatıunlarda gördün değilmi neler yapıyolar öleee geçöen bişeye bakarken eşimin dikkatini çekmiş o ne yaa dedi böle böle dedim
yuhh onca şeyi yapmışlarmı diyo

yelo ne güzel özet geçmişsin spedyyy

şuan bi hamakta sallanmak istiyorum mis gibi çim kokuları eşliğinde hatta tezek kokusu bile olabülür yane

Hadi gazaan mubarek ola fundammm
Guzelcene baslayip guzell sonuclansin insallah aşilamann

aşırı sıcak kızzzz 55 derece olcekmiş ozaman napcaz bebişlerin popişi isilik olur beyaa
canım kalınca bayat ekmeğini kurut rende gibi yap buzdolabı poşetlerine koyup difrize atsana benim hep öledir

güllaçmııı hiiç yapmadım sevmemde revani sor sölim

çok sağolun kızlarrrr çok heyecanlı bi süreç olcak kocişi iyi beslemem lazım benim yumurtaların güzel gelişmesi lazım desteklerinizi bekliyorum motivasyon konusunda

Hoşgeldin yavru kurt

Çok sıcak evet ve dahada beter olacak o zaman napcaz bilmem..

Ben çok sverim güllaç bide kadayıf
Hazır güllacı üzerinde yazan gibi yaptıydık taaaa ne zaman bilmem

He yaa hep ordan görüyorum denemeye kalkıyorum.. Misafir gelince oralardan feyz alıp yemek yapıcam

Bende tatil istiyoruummm

çok sağolun kızlarrrr çok heyecanlı bi süreç olcak kocişi iyi beslemem lazım benim yumurtaların güzel gelişmesi lazım desteklerinizi bekliyorum motivasyon konusunda

Her zaman oldugu gibi yanindayizz fundamm sen kendini kasma,akisa birak yeterr insallah sonrasinda hayirli sonuclar gelecek. Sendende yelodandaaa

Bu arada gullaci yaptim dolaba attim. K.valideden tarifi aldim. O cok guzel yapioo.
Beno hepsi cok oluoo o yuzden
Revaniyede bayilirim. Tarifini alirimm bi ara findikk.

Ben simdi kofte harcimida karistirayim. Dolapta yarim saat dinlenmesi lazimmm.

Biz hep yanındayız zaten finduk
Motivasyon konusunda herkes iyi bi o kadarda fırça konusundada iyiyiz unutma şimdiden uyarıyorum bak

Evet yaa onlar öle çok geliyo ama yaprak markette satılıyomu kız bende alam Sen verirsin trfini

Ben çok sevmem revani ama yerim

stresten olmaz olmazsada hee şimdi şefle konuştuk onun tüp ikizleri varyaa bu tutmazsa bekleme hemen mikroenjeksiyon yap gitsin gitsin 5 bin diyo mantıklı geldi
çünkü şu araba mevzu canımı çok sıkıyor eşim angaryadan ona harcadığı para ve emeği buna harcar hiç değilse
arabayı almış deri giydiriyomuşşşş düşünebiliyormusunuz 2 bintl bu sıcakta deri koltuk abisi demiş öle yaptır hay ben seniiiinnnnnn ya onlar yüzünden birbirimize giriyoruz

çok hızlısın ayşemmmmm revanide portakallı güzel oluyo portakal sulu
harcını hazırla beklet iyi fikir canım kızartacanmı fırınamı sürcen

hep destek tam destek sırtım yere gelmez vallaaa çabuk gelse bari şu bat
falakaya yatırın mızmızlık ettimde

yaa güllaç ıslak ıslak ben sevemedim revanide ağır pek sevmem aslında
tiramusu seviyom ben profiterol diğerlerini pek aramam kaymaklı kadayıfta güzel

Bende çikolatalı şeylere bayılırım

Arda kim kız

Ayşee köfteyi hasanpaşa yap bende akşama köfte yapma kararı aldım

Bende çikolatalı şeylere bayılırım

Arda kim kız

Ayşee köfteyi hasanpaşa yap bende akşama köfte yapma kararı aldım

ardanın mutfağı kızzzz

hasanpaşa kulağa hoş geliyorr ben izmir köftede seviyorummm
ben bu akşam yemek yapmıyorum dışardayız

Kiz ne deri koltuguu, 2 bin haa. O boyle yapiosa sende acima o zaman. bizdede bazen buna benzer durumlar oluo. O zaman bende dusunmuorum bazi seyleri.zaten bu kadar ince dusune dusune bu hale geldik

Firinlarim canim. Kizartma pek tercih etmioruz.

Benoss yaprak yaprak satilmio kiz ben bi paketten bi kac defa gullac yapiorum. Simdi mesela sadece 6 yapragini kullandimm.

Bu arada tramisuye bayilirim. Her zamanda yaparim. Has tatlimdirrrr.

Guzel dimiii ohh afiyet olsunn bende cok begenmistim. Hadi bakalim sonuclar iyi gelsin.
Bugun tum gun izinlisin o zaman

evet canım izinliydim

Oohh hadi afiyet olsun
İnşAllah sonuçlarda güzel gelir..
Kolun nasıl oldu?

inanmayacaksınız ama kolumda hiç ağrı yok ayşem gibi olmadı çok şükür, deri deri değil ki mübarek timsah derisi
senin kolun nasıl oldu kığğızz

inşallah sizede nasip olur canım bakalım siz sevecek misiniz yazın ben çok sevdim günde 1 kere alıp içeyim diyorum 4,5 lira verdim kız 2 bardak ilaca kolumda ağrı yok canım çok şükür

Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim

sağol lizimim

geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmayacak araştırma hastaneleri hep öyle herşeyi inceliyorlar hemen kötü düşünme

kız belkide daha iyi bir yer olur hemen üzülme hakkına hayırlısı twinim

yeloooo sağol kuzum

gelelim bana kızlar hepinize ayrı ayrı tekrar tşk ederim düşünceli canlar

şeker yüklememde sorun yok kızlar, kan değerlerimde maşallah çok güzel çıkmış ama idrar tahlilleri için aynı şeyi diyemeyeceğim

ifadeyi aynen yazıyorum

idrar mikroskopisi
her sahada 8-9 epitel, 10-11 lökosit, 2-3 eritrosit bol bakteri görüldü anlayacağınız yok yok

doktor ilaç yazdı 7 gün kullanacağım ve bol bol su içeceğim

Kizlar kendimi kaptirmisimmm.
Corbamida yaptim. Simdi pilavi yapiorumm.
Hasanpasa nasil oluyo kizzz. Simdi bunu hazirlayip dolaba attim ama

pilav için erken değilmi ayşem

abisi yaptır demişş adamın işi gücü gösteriş hele bi almasınnn
canım bugün dedim 1500 tl hazırlarmısın aşılama için haftaya tedavi başlıyor sıkıntı olmasın
bu konuyu konuşmuştuk sorun yok neden şimdi imalı bişekilde bunu belirttinki diyo
bundan sonra acımak yokkkk hele minnoş gelsin ye iç s.ç yapcammm
fırında nefis oluyor patatesli hele offf :125:

sosyalimmmmm kötü bişey değil o dimii ayşedede çıkmıştı sanki ilaçla geçicek bişey inşallah :26:

izmir gibi yerde deri koltuğu ne yapacaklar bunlar kız totolarından su akar su hay Allahım
ilaçla geçer sanırım fundoşum bilmiyorum ki kız çokta su içiyorum ama yine de neden böyle oldu anlamadım 10 saat falan su içmeden verdim tahlili acaba ondan mı oldu :44:

Evt biraz erken oldu fundosumm ama benim bi huyum var hersey onceden hazir olsun isterimm yoksa icim rahat etmio. Hatta kayinvalidemleri ilk yemege aldigimda saat 3 te salataya kadar yapmistim. Insanlar aksam 7 de yemege gelio dusun ama simdi salatayi en sona biraktimm

Sosyalim masallah degerlerinee.

Iltihabada hic takilma bende kac defa olduu. Ilac kokten temizlio ztn haa birde suu

Fundam bu arada aynen sana katiliorum ye ic s.c bolumunee aciyinca acinacak hale geliosun cunkuu.
Ben bi dusa gireyim her yerimden su akioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…