Bencede kesin yiyicen
Kız köfte malzemesi ne bilmiyorum ama köfteyi hafif büyükçe çanak şeklinde yapıyon pişiriyon üstüne patates püresi koyup hafiften fırınlıyonben püreli şeyleri severim
Selam canlarr..
Sosyalim sonuclarin iyi cikar umarimm iyi haberlerle gelirsin
Lizim gecmis olsun annene.Allah buyuk hayirlisi ile temiz cikacaktir sonuclari insallahh
Twican insallah daha guzel ve yakin biryere tayinin olur herseyde bi hayir varr
Aysecann ben hic anlamiyorum kofte isindenn.findik bilir
Benossss findaaaa
cankuşlarrrrr doktoruma msj attımmm
aşılamaya başlayalım artık diye bugün yarın olur 2. gün geliyordum değilmi dedim
birde aklıma takılan tatilde olur filan tedaviye başlamamızda sakınca varmı diye
bekliyor beniiiii hadi hayırlısıııı
yalnız benoşşşş çok alem bu kadın kızzz
onca şey yazdımmmm
cvp
gelebilirsiniz
sonra yine yazdım
cvp
evet
Simdi girdim eve kizlarr. Anam ne sicak. Donuma kadar sirilsiklam oldumm
Bende sizinle ayni usulde yapiyomusumm.fundosum benosum twinim sagolunnn. Yelomm sende sagollhosgeldin bu aradaaa
Ama bayat ekmegim yok o yuzden galeta unu koyacamm.
Son olarak gullac yapma sekillerinizide ogrenebilir miyim.Ilk basta onu ypayim dolaba atayimm.
Selam canlarr..
Lizim gecmis olsun annene.Allah buyuk hayirlisi ile temiz cikacaktir sonuclari insallahh
Benossss findaaaa
Simdi girdim eve kizlarr. Anam ne sicak. Donuma kadar sirilsiklam oldumm
Bende sizinle ayni usulde yapiyomusumm.fundosum benosum twinim sagolunnn. Yelomm sende sagollhosgeldin bu aradaaa
Ama bayat ekmegim yok o yuzden galeta unu koyacamm.
Son olarak gullac yapma sekillerinizide ogrenebilir miyim.Ilk basta onu ypayim dolaba atayimm.
bende püreli şeylere bayılıyommm kız yine o hatıunlarda gördün değilmi neler yapıyolar öleee geçöen bişeye bakarken eşimin dikkatini çekmiş o ne yaa dedi böle böle dedim
yuhh onca şeyi yapmışlarmı diyo
yelo ne güzel özet geçmişsin spedyyy
şuan bi hamakta sallanmak istiyorum mis gibi çim kokuları eşliğinde hatta tezek kokusu bile olabülür yane
çok sağolun kızlarrrr çok heyecanlı bi süreç olcak kocişi iyi beslemem lazım benim yumurtaların güzel gelişmesi lazım desteklerinizi bekliyorum motivasyon konusunda
çok sağolun kızlarrrr çok heyecanlı bi süreç olcak kocişi iyi beslemem lazım benim yumurtaların güzel gelişmesi lazım desteklerinizi bekliyorum motivasyon konusunda
Her zaman oldugu gibi yanindayizz fundammsen kendini kasma,akisa birak yeterr insallah sonrasinda hayirli sonuclar gelecek. Sendende yelodandaaa
Bu arada gullaci yaptim dolaba attim. K.valideden tarifi aldim. O cok guzel yapioo.
Beno hepsi cok oluoo o yuzden
Revaniyede bayilirim. Tarifini alirimm bi ara findikk.
Ben simdi kofte harcimida karistirayim. Dolapta yarim saat dinlenmesi lazimmm.
Her zaman oldugu gibi yanindayizz fundammsen kendini kasma,akisa birak yeterr insallah sonrasinda hayirli sonuclar gelecek. Sendende yelodandaaa
Bu arada gullaci yaptim dolaba attim. K.valideden tarifi aldim. O cok guzel yapioo.
Beno hepsi cok oluoo o yuzden
Revaniyede bayilirim. Tarifini alirimm bi ara findikk.
Ben simdi kofte harcimida karistirayim. Dolapta yarim saat dinlenmesi lazimmm.
Biz hep yanındayız zaten finduk
Motivasyon konusunda herkes iyi bi o kadarda fırça konusundada iyiyiz unutma şimdiden uyarıyorum bak
Evet yaa onlar öle çok geliyo ama yaprak markette satılıyomu kız bende alamSen verirsin trfini
Ben çok sevmem revani ama yerim
Bende çikolatalı şeylere bayılırım
Arda kim kız
Ayşee köfteyi hasanpaşa yapbende akşama köfte yapma kararı aldım
Kizlar kendimi kaptirmisimmm.Bende çikolatalı şeylere bayılırım
Arda kim kız
Ayşee köfteyi hasanpaşa yapbende akşama köfte yapma kararı aldım
Kiz ne deri koltuguu, 2 bin haa. O boyle yapiosa sende acima o zaman. bizdede bazen buna benzer durumlar oluo. O zaman bende dusunmuorum bazi seyleri.zaten bu kadar ince dusune dusune bu hale geldikstresten olmaz olmazsada hee şimdi şefle konuştuk onun tüp ikizleri varyaa bu tutmazsa bekleme hemen mikroenjeksiyon yap gitsin gitsin 5 bin diyo mantıklı geldi
çünkü şu araba mevzu canımı çok sıkıyor eşim angaryadan ona harcadığı para ve emeği buna harcar hiç değilse
arabayı almış deri giydiriyomuşşşş düşünebiliyormusunuz 2 bintl bu sıcakta deri koltuk abisi demiş öle yaptır hay ben seniiiinnnnnn ya onlar yüzünden birbirimize giriyoruz
çok hızlısın ayşemmmmm revanide portakallı güzel oluyo portakal sulu
harcını hazırla beklet iyi fikir canım kızartacanmı fırınamı sürcen
Guzel dimiii ohh afiyet olsunnbende cok begenmistim. Hadi bakalim sonuclar iyi gelsin.
Bugun tum gun izinlisin o zaman
Oohh hadi afiyet olsun
İnşAllah sonuçlarda güzel gelir..
Kolun nasıl oldu?
ayşemmm :13:
sosyallll demek güzel tadııı bizede içmek nasip olur inşallah
kolun ağrımıyor herhaldee
benoşş kalmaz iz bencede kızartma yapmaktan nefret ediyorum valla fritöz var bende ama onu kullanmakta saçma geliyo iş çıkarmak istemiyorum
bu arada düdüklüyü ben çok severim
Günaydın kızlar
sosyoşum inş sonuçların güzel çıkar
benoşun koluna noldu gittim gittim geriye bulamadım mantarları bamyaları görünce pes ettim
oyyy çok geçmiş olsun benoşcan nasıl o kadar sıçratmayı başardın uzaktan basket mi attın tavayamerhem sür iz kalmasın :18:
yok kız nerde bende o enerji akşam çıkıyım dedim yemedi
annemden parça alcaklar bugün rahimden uzun süredir adet düzensizliği vardı menapozdur diye önemsemedi doktormu çok abartıyor ki araştırma hastanesi oldugundan yoksa ultrasonda bişeymi gördü bilmiyorum dua edin lütfen
Canlarim nasılsınz ..
Benosum geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sosyalim ınss iyi çıkar sonuçların
Lizom cnm geçmiş ler olsun ınss bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut
Fundoşum ayşem yelizim
Kızlar canım çok sıkkınokulumda norm fazlası olmuşum başka bi yere tayin isteycm offf off tam da alismistim. .
Selam canlarr..
Benossss findaaaa
Kizlar kendimi kaptirmisimmm.
Corbamida yaptim. Simdi pilavi yapiorumm.
Hasanpasa nasil oluyo kizzz. Simdi bunu hazirlayip dolaba attim ama
Kiz ne deri koltuguu, 2 bin haa. O boyle yapiosa sende acima o zaman. bizdede bazen buna benzer durumlar oluo. O zaman bende dusunmuorum bazi seyleri.zaten bu kadar ince dusune dusune bu hale geldik
Firinlarim canim. Kizartma pek tercih etmioruz.
Benoss yaprak yaprak satilmio kizben bi paketten bi kac defa gullac yapiorum. Simdi mesela sadece 6 yapragini kullandimm.
Bu arada tramisuye bayilirim. Her zamanda yaparim. Has tatlimdirrrr.
pilav için erken değilmi ayşem
abisi yaptır demişş adamın işi gücü gösteriş hele bi almasınnn
canım bugün dedim 1500 tl hazırlarmısın aşılama için haftaya tedavi başlıyor sıkıntı olmasın
bu konuyu konuşmuştuk sorun yok neden şimdi imalı bişekilde bunu belirttinki diyo
bundan sonra acımak yokkkk hele minnoş gelsin ye iç s.ç yapcammm
fırında nefis oluyor patatesli hele offf :125:
sosyalimmmmm kötü bişey değil o dimii ayşedede çıkmıştı sanki ilaçla geçicek bişey inşallah :26:
pilav için erken değilmi ayşem
abisi yaptır demişş adamın işi gücü gösteriş hele bi almasınnn
canım bugün dedim 1500 tl hazırlarmısın aşılama için haftaya tedavi başlıyor sıkıntı olmasın
bu konuyu konuşmuştuk sorun yok neden şimdi imalı bişekilde bunu belirttinki diyo
bundan sonra acımak yokkkk hele minnoş gelsin ye iç s.ç yapcammm
fırında nefis oluyor patatesli hele offf :125:
sosyalimmmmm kötü bişey değil o dimii ayşedede çıkmıştı sanki ilaçla geçicek bişey inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?