izmir gibi yerde deri koltuğu ne yapacaklar bunlar kız totolarından su akar su hay Allahım
ilaçla geçer sanırım fundoşum bilmiyorum ki kız çokta su içiyorum ama yine de neden böyle oldu anlamadım 10 saat falan su içmeden verdim tahlili acaba ondan mı oldu :44:
Evt biraz erken oldu fundosumm ama benim bi huyum var hersey onceden hazir olsun isterimm yoksa icim rahat etmio. Hatta kayinvalidemleri ilk yemege aldigimda saat 3 te salataya kadar yapmistim. Insanlar aksam 7 de yemege gelio dusunama simdi salatayi en sona biraktimm
Sosyalim masallah degerlerinee.
Iltihabada hic takilma bende kac defa olduu. Ilac kokten temizlio ztn haa birde suu
Fundam bu arada aynen sana katiliorum ye ic s.c bolumuneeaciyinca acinacak hale geliosun cunkuu.
Ben bi dusa gireyim her yerimden su akioo
Evt biraz erken oldu fundosumm ama benim bi huyum var hersey onceden hazir olsun isterimm yoksa icim rahat etmio. Hatta kayinvalidemleri ilk yemege aldigimda saat 3 te salataya kadar yapmistim. Insanlar aksam 7 de yemege gelio dusunama simdi salatayi en sona biraktimm
Sosyalim masallah degerlerinee.
Iltihabada hic takilma bende kac defa olduu. Ilac kokten temizlio ztn haa birde suu
Fundam bu arada aynen sana katiliorum ye ic s.c bolumuneeaciyinca acinacak hale geliosun cunkuu.
Ben bi dusa gireyim her yerimden su akioo
ya düşünsene kumaş hali var şuan tertemiz mis gibi ne saçma yaaa
gelde delirmee
acaba sudanmı kız ben şey duymuştum hep aynı suyu içmeyin değiştirin arada diyo dr. lar
musluktanmı içiyonuz siz gerçi
Kiz ne deri koltuguu, 2 bin haa. O boyle yapiosa sende acima o zaman. bizdede bazen buna benzer durumlar oluo. O zaman bende dusunmuorum bazi seyleri.zaten bu kadar ince dusune dusune bu hale geldik
Firinlarim canim. Kizartma pek tercih etmioruz.
Benoss yaprak yaprak satilmio kizben bi paketten bi kac defa gullac yapiorum. Simdi mesela sadece 6 yapragini kullandimm.
Bu arada tramisuye bayilirim. Her zamanda yaparim. Has tatlimdirrrr.
evet canım izinliydim
inanmayacaksınız ama kolumda hiç ağrı yok ayşem gibi olmadı çok şükür, deri deri değil ki mübarek timsah derisi
senin kolun nasıl oldu kığğızz
inşallah sizede nasip olur canım bakalım siz sevecek misiniz yazın ben çok sevdim günde 1 kere alıp içeyim diyorum4,5 lira verdim kız 2 bardak ilaca kolumda ağrı yok canım çok şükür
sağol lizimim
geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmayacak araştırma hastaneleri hep öyle herşeyi inceliyorlarhemen kötü düşünme
kız belkide daha iyi bir yer olur hemen üzülme hakkına hayırlısı twinim
yeloooo sağol kuzum
gelelim bana kızlar hepinize ayrı ayrı tekrar tşk ederimdüşünceli canlar
şeker yüklememde sorun yok kızlar, kan değerlerimde maşallah çok güzel çıkmışama idrar tahlilleri için aynı şeyi diyemeyeceğim
ifadeyi aynen yazıyorum
idrar mikroskopisi
her sahada 8-9 epitel, 10-11 lökosit, 2-3 eritrosit bol bakteri görüldüanlayacağınız yok yok
doktor ilaç yazdı 7 gün kullanacağım ve bol bol su içeceğim
Oyyyy canim benimmm koskocaman bi aminnnnnİstiycem sosyal hemde ilk iş olarak..
Kızlar bizde iftar saati olmak üzere..
Rabbim sosim, ayşem ve lizime hayırlısı ile bi avazda sağlıkla doğurmayı, ben, funda, twin, yeliz ve eyşana hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebiş yada bebişler nasip etsin inşAllah..
Yelo cok su iciyorum kiz gunde 3 litreyi buluyor daha ne kadar icebilirim bilmiyorum:44: hamililerde daha cok oluyormus bu enfeksiyon durumu insallah ilacla geceryoksa ben wc de uyumaya baslayacagim
Bugun benimde aklimdaydi biliyor musun yeliz soracaktim kardesin kac haftalik oldu diye kiz gercekten zaman ne hizli akiyor daha dun gibi haberini verdigin gunler
Bi de gorumcenin oglu vardi kuzum buyume hormonu fazla demislerdi ondann haber var mi:26:
Sagol bu arada insallah gecer bircan once
Oyyy yesinler o kuzuyu minik kuzucukkk
Amin canimminsallah iyi olsun sen soylediginde gercekten cok uzulmustum Rabbim sifasini bir an once versin insallah
Ilk mezunlar miAmin canm insallahhh..sen de yarıladın yolu hayirlisiylaaa
Allah hayirli saglikli dogumunu da gostersin insallah kizzzz
Lizim zaten son 3 haftaa
Aysem 5
Anamm cok heyecanli yaaaa.onlarin dogum hikayelerini de dinliycez.ilk mezunlarimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?