Ağlayakta gözden mi olak???

ya düşünsene kumaş hali var şuan tertemiz mis gibi ne saçma yaaa
gelde delirmee

acaba sudanmı kız ben şey duymuştum hep aynı suyu içmeyin değiştirin arada diyo dr. lar
musluktanmı içiyonuz siz gerçi

ayy buda benim gibiii herşey hazır olcak rahat etmem

benim en büyük pişmanlığım ayşem neden bekledim bebek için şimdi duurmlar böyşle olmaz kimse cesaret edemezdi bazı şeylere
ne kafaymış bendeki bee neden beklersin
sen en doğrusunu yaptın canımmmm
hadi gir bakem ben yalnızken girme duşa diyom ama sen halaaa neyse sen duanı eksik etmezsinnn

sağol ayşem benccede ilaç temizler atar aman artık çok takılmıyorum Rabbim ne dediyse o olacak bu arada eline sağlık afiyet olsun kuzum

ben her yerden içiyorum valla musluktan değişik değişik hazır sulardan hamilelikte vücut yapıyormuş canım ya ne kadarda dikkat edersen et

bencede deri koltuk çok saçma hele ki sıcak memleketlerde bacaklarının arası pişik olsunda görsünler

Heee demek öle yaptın çok mantıklı
Kız anlattım görmemişsin.. Köfteyi yuvarlayıp parmağınla ortaya çukur yapıyon sonra fırında pişiriyon üzerine patates püresi koyup azıcık fırınlıyon

Tiramisu bende çok severimde yapamıyırum hiç pasta börek ben yaa

Hadi gözün aydınn olsun artık bundan sonrası rabbimin yazgısı herşey güzel gider inşAllah..

İdrar için anlamam ama düzelir.. Ben kan verirken idrarda isteyecektim unuttum benimki de bi tuhaf çünlü kesin var bişiler suda az içiyorum

Fındaa senin adamda dayaklık abisi diyo o ödüyo mu.. Popoları yara olacak sıcakta haberleri yok.. Bu işler havayla olmuyo. Yeri gelir söylersin..

Siz nereye gitceksiniz ki ? Gerçi sen gelip yazana kadar yatma vakti gelir

Sagol benayim hamile kaldiginda mutlaka dr undan idrar tahlilide iste canim ayrica bol bol su ic gercekten cok onemli

Ayy actim ama iftara yarim saat kaldi daha islerim varrr hemen yazim dedim
Ulenn ne gullaç revanii ne hasanpaşalarr izmit koftelerr valla sizi ayakta alkisliyorumm cok hamaratsinizz
İftardan sonra gelirim optummm

İstiycem sosyal hemde ilk iş olarak..

Kızlar bizde iftar saati olmak üzere..
Rabbim sosim, ayşem ve lizime hayırlısı ile bi avazda sağlıkla doğurmayı, ben, funda, twin, yeliz ve eyşana hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebiş yada bebişler nasip etsin inşAllah..

Oyyyy canim benimmm koskocaman bi aminnnnn

Yok benayim yok burasi ayri bi sicak hadi benim durumumdan dolayi daha sicak hissediyor olabilirim ama benimkide dayanamiyor :44:

Benosum aminnn Allah kabul etsin valla ben de her duamda sizi de bulunduruyorum Allah kabul etsin insallahh
Sosyalimm cişinde bakteri mi cikmis kizzz..kardesimde demhep cikiyo o bir haftalik antibiyotiklerden veriyo doktor hamile olunca daha açık oluyosunuz demekki mikroba bakteriye.Dikkat et canmm.Artik ben bile ogrendimm bol bol su arkadass icin istee allah allahh

Burasi da cok sicak kizlarr.Onceleri boyle sicak olmazmiss bide burda guneş cok fena yakiyo daha yakiniz ondan herhalde rakım acisindan ama evim serin cok sukur sorun olmuyo oyizdenn

Yaa o kofte cesitleri falan kizz ben hic bilmiomm.bitek iste bayat ekmekle yapilani biliyorum ev usulu
Gullaç falann maşallah valla

Yelo cok su iciyorum kiz gunde 3 litreyi buluyor daha ne kadar icebilirim bilmiyorum:44: hamililerde daha cok oluyormus bu enfeksiyon durumu insallah ilacla gecer yoksa ben wc de uyumaya baslayacagim

Yelo cok su iciyorum kiz gunde 3 litreyi buluyor daha ne kadar icebilirim bilmiyorum:44: hamililerde daha cok oluyormus bu enfeksiyon durumu insallah ilacla gecer yoksa ben wc de uyumaya baslayacagim

Haa iyiymisss ben bi bardak maksimum
Evet hamileler enfeksiyona daha acik oluyorlar demekki
Kigiiiizzz kardesim de 30 hafta oldu yaaaa anamm zaman ne cabuk geciyooo

Yani hamile olmasan maydanoz suyu birebir ama tabi hamileyken saf suya talim canim Allah kolaylik ve sifasini versinn

Bugun benimde aklimdaydi biliyor musun yeliz soracaktim kardesin kac haftalik oldu diye kiz gercekten zaman ne hizli akiyor daha dun gibi haberini verdigin gunler
Bi de gorumcenin oglu vardi kuzum buyume hormonu fazla demislerdi ondann haber var mi:26:
Sagol bu arada insallah gecer bircan once

Ayyy teyzesi ona neler neler aldiii surekli acip acip bakiyorumm paketlerinee
Kardesime alacak bisey kalmadi benle annem simdiden tamamladik herseyini kuzumuzun
Allah saglikla dunyaya gelmesini de nasip etsin kardesime de sizlere dee
O ameliyat oldu canmm.Lazerle yapacaklardi ama bekledikleri iki hafta icinde kitle daha cok buyumus oyizden acik ameliyat yaptilar.cok sıkıntılıydı 4 saat anestezi aldi sonrasinda yogunbakimda kaldi epey uyanmasi cok zor oldu cok uzulduk korktuk ama cok sukur suanda iyi..alinan kitlenin sonucunu bekliyorlar.Allah kimseyi evladinin sagligiyla sinamasinn
Suan hormon kontrolleri yapiliyo istee.Bide konusma guclugu var onun icin tedaviye basladilar

Oyyy yesinler o kuzuyu minik kuzucukkk
Amin canimm insallah iyi olsun sen soylediginde gercekten cok uzulmustum Rabbim sifasini bir an once versin insallah

Oyyy yesinler o kuzuyu minik kuzucukkk
Amin canimm insallah iyi olsun sen soylediginde gercekten cok uzulmustum Rabbim sifasini bir an once versin insallah

Amin canm insallahhh..sen de yarıladın yolu hayirlisiylaaa
Allah hayirli saglikli dogumunu da gostersin insallah kizzzz
Lizim zaten son 3 haftaa
Aysem 5
Anamm cok heyecanli yaaaa.onlarin dogum hikayelerini de dinliycez.ilk mezunlarimizz

Amin canm insallahhh..sen de yarıladın yolu hayirlisiylaaa
Allah hayirli saglikli dogumunu da gostersin insallah kizzzz
Lizim zaten son 3 haftaa
Aysem 5
Anamm cok heyecanli yaaaa.onlarin dogum hikayelerini de dinliycez.ilk mezunlarimizz
Ilk mezunlar mi super yaa
Gunaydin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…