Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlarrr
Ne güzel bigün güneş daha yakmaya başlamadı birazdan sucuk gibi oluruz
yelocan son 3 hafta değil son 11 gün inşallah :111:
sosyoş dün gece yelocanla konuşurken uyuyakalmışın belli

Sorma lizimcan kiz olup olmadik yerlerde mayisiyorum sacma sapan son 11 gun mu kizzz dogum vakti gelmisss yaaaa

Yaaa kizlar benn fena kabiz olmusum affedersiniz ishal olmak icin ne yiyip ne icsem acaba karnim tas gibi su anda karin agrisi cekiyorum

günaydınnnlarrrr :124:

benoşumm öncelikle güzel duan için çoook teşekkürler

sosyalimmm hakaten ne sıcak varmış kız oralarda annem geçen hafta geldi elazığa annesigili görmeye kadın cumartesi dönüyor diyorum kal biraz daha onca yol gittin
yokk duramamm diyo evden çıkamıyoruz ye iç yat başka bişey yok böyle bi sıcak yok diyo sıkılmış

lizommm çok az kaldı yaaa ama işin kötüsü senden hiç haber alamayacaz biri etiketlerse anca görürüz

Sorma lizimcan kiz olup olmadik yerlerde mayisiyorum sacma sapan son 11 gun mu kizzz dogum vakti gelmisss yaaaa
boşver kız misafirlikte bile olsa uyu sonra çok ararsın o tatlı uykuları bi delim gelip 39 haftada suni sancıdan vazgeçip 40 ı bekleyebilirim belkim ayşem benden önce doğurur
Yaaa kizlar benn fena kabiz olmusum affedersiniz ishal olmak icin ne yiyip ne icsem acaba karnim tas gibi su anda karin agrisi cekiyorum
canım ben hiç kabız olmadım çok şükür ama kabızlığa kayısı birebir sende merkezindesin zaten bi dene. akşamdan sıcak suya koyuysun bikaç tane sabah kayısıları yiyip suyunu içiyosun ohh mis doğru wc ye

ben yazarım kız buraya yazamasam bile faceden sana yazarım ilk fotoyu da yollarım ama sayfaya eklemeyin

Oldumu simdi lizocan biz nasil gorecegiz bebegini bari fundos ozelde paylassin ben merak ederim cunku
Kayisiya karsi bagisikligim var benim 1 kg da yesem bana misin demez

kız yokk eklermiyizzz minik paşamızzz sahimii kız ayy mutlaka yaz sen doğumda filan olursun diye tel eşinde olabilir görür ben hiç yazmıycam tamammı
senden beklicem ilk
pek giremeszin ilk zamanlar bence oraya yazman daha kolay gibi
yaa neler kponuşuyoruz doğum vakti geldi çattı ne heyecanlııı :18:

burası iyi öyleyse yaa serin yine
akşamlarıdamı sıcak kızzz ben eşofman üstü olmadan çıkamıyorum
yuuhhh hangi dünyada yaşıyosunuz siz kızz burası kaynar kazan resmen bizimkiler balkonda yatıyo nefes alınmıyo sıcaktan arada bende yatıyorum da hemen kaldırıyolar gizli gizli çaktırmadan uyuyorum
Oldumu simdi lizocan biz nasil gorecegiz bebegini bari fundos ozelde paylassin ben merak ederim cunku
fundoş aracı zaten kız size özelden gönderir ben başlıkta paylaşma dedim
bu arada dün sedoşum yazdı bana onu da çok özledim hayırlı doğumlar diledi korunma süresi bitmiş ama çok korkuyomuş güzel haberlerini vericek inşallah
sosyoş fasulye yeşil yapraklı sebzelerle yapılan zeytinyağlı salatalar da iyi gelir. su içiyosun zaten dememe gerek yok. inşallah hemencik geçer kabızlıkta zor

Gunaydin canlarimmmm.
Aksam ablamlar gec gitti.gelemedim o yuzden.
Bu arada firinda patates disinda hersey guzel olmustu. Her zaman yaptigim firinda patatesim bu sefer beni utandirdii tabi patateslede ilgisi var bunun

Lizooo 11 gun muuu Rabbim kolay atlatmayi nasip etsin bi avazda insallahh. Bende haftaya cumartesi dr a gidecemm bakalim ne diyecek. Bu sefer nst ye sokabilir.

Yelommm bu topikten daha cok mezun cikacak sen once su ameliyatini hayirlisiyla atlat...

Fundosumm yalniz dusa girmeyi bende istemiom ama bazen acil ihtiyac oluo ya bizim tavanda pervane var. Geceleri onu acip yatioruz. Dun gecede cok terlemisim ustumude acmisim. Pervane beni carpti galiba midem bulaniooo

Benoss hasanpasa kofteleri yaptin mi

Twincann sen nasilsin gozummm

Sosimmm sende kabiz olmussun. Onun en iyi yontemi ne biliyor musun. 1 yemek kasigi zeytinyagini icicen. Bak sonra hemen nasil geliyolarr hemen ic cnm.

Esofman ustu mu o ne kizz ben atletle geziyorum

kız tabi sizde görceksiniz aaa ben ölürüm paylaşmazsamm hepimizin ortak heyecanı sevinci çünkü bu güzel olay

he kızzz hani önceki gün çıktık gölete dediydim yaa üşüdümm erken geldik
dünde arkadaşlarla çıktık bildiğin sweat giydim serin kızzz

evet bende sedomla görüşüyorum hatta yüzyüze görüşme kararı aldık
lizoooo sakın bzi bırakma haa sizlerden öğrencek çok şeyimiz var akıl yaşta değil başta dememiş boşa büyüklerimiz çok şanslı hamişler olacaz biizzz

Aysemmmm hosgeldinnn
Zeytinyagini icemem kizz denerim ama zor gibi hemde 1 yemek kasigi

Burnunu sik,gozlerini kapat ic. Sonra hemen arkasindan tatli bisey ye. Esimede zorla icirdim. Ama sonrasinda dua etti bana sadece o anlik kotu bi tat olusuoo. Hadi sosii yapabilirsinnnn. Dimi kizlarr hadi bi destek olun sizdee

Sosii sosii sosiiii bu tezahuratlara dayanamazsin artik

ayşemmmm
sende o tarz yapmasaydın patotaları köfteyle pişirseydin ya kızzz neyse olan olmuş diğerleri güzel ya boşver hem yabancıda değil gelenler
minik kızda gelmişmiydiiii bayılıyorum onaaa yeğenine

kesin çarptı valla ahh kaç defa uyardık akıllanmadınnn

benim midem blanıyo karnım ağrıyooo hemencik gelir inşallah sevineceğim aklıma gelmezdi

bencede hiiç zor değil güzel bile gelebilir tadı

Amann her zaman bildiginden sasma derler ya fundam. Benimkide o hesap. Neyse saglik olsun. Ben yerim onlarii

Kucuk kiz annemdeydi cnm. Abisi geldi sadece. Kiz haftaici annemde kalio yaa. Cok seviorum onu yaa. Bide banada anne dioo

Hadi bakalimm hemencecik gelsinde rahatla bi. Sonra baslasin tedaviiii

Tamam kalkiyorum bu kadar israra dayanamam zaten aysemm yigenine bende bayiliyorum nasil bi tatliliktir o oyle masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…