boşver kız misafirlikte bile olsa uyu sonra çok ararsın o tatlı uykularıSorma lizimcan kiz olup olmadik yerlerde mayisiyorum sacma sapanson 11 gun mu kizzz dogum vakti gelmisss yaaaa
canım ben hiç kabız olmadım çok şükür ama kabızlığa kayısı birebir sende merkezindesin zaten bi dene. akşamdan sıcak suya koyuysun bikaç tane sabah kayısıları yiyip suyunu içiyosun ohh mis doğru wc yeYaaa kizlar benn fena kabiz olmusum affedersinizishal olmak icin ne yiyip ne icsem acaba karnim tas gibi su anda karin agrisi cekiyorum
günaydınnnlarrrr :124:
benoşumm öncelikle güzel duan için çoook teşekkürler
sosyalimmm hakaten ne sıcak varmış kız oralarda annem geçen hafta geldi elazığa annesigili görmeye kadın cumartesi dönüyordiyorum kal biraz daha onca yol gittin
yokk duramamm diyo evden çıkamıyoruz ye iç yat başka bişey yok böyle bi sıcak yok diyo sıkılmış
lizommm çok az kaldı yaaa ama işin kötüsü senden hiç haber alamayacaz biri etiketlerse anca görürüz
Inanilmaz bi sicak var burada elazigda oyledir tabii resmen beynin kayniyor:18:
Esofman ustu mu o ne kizzburası iyi öyleyse yaa serin yine
akşamlarıdamı sıcak kızzz ben eşofman üstü olmadan çıkamıyorum
boşver kız misafirlikte bile olsa uyu sonra çok ararsın o tatlı uykularıbi delim gelip 39 haftada suni sancıdan vazgeçip 40 ı bekleyebilirim belkim ayşem benden önce doğurur
canım ben hiç kabız olmadım çok şükür ama kabızlığa kayısı birebir sende merkezindesin zaten bi dene. akşamdan sıcak suya koyuysun bikaç tane sabah kayısıları yiyip suyunu içiyosun ohh mis doğru wc ye
ben yazarım kız buraya yazamasam bile faceden sana yazarım ilk fotoyu da yollarım ama sayfaya eklemeyin
yuuhhh hangi dünyada yaşıyosunuz siz kızzburası iyi öyleyse yaa serin yine
akşamlarıdamı sıcak kızzz ben eşofman üstü olmadan çıkamıyorum
fundoş aracı zaten kız size özelden gönderir ben başlıkta paylaşma dedimOldumu simdi lizocan biz nasil gorecegiz bebeginibari fundos ozelde paylassin ben merak ederim cunku
Kayisiya karsi bagisikligim var benim 1 kg da yesem bana misin demez
Oldumu simdi lizocan biz nasil gorecegiz bebeginibari fundos ozelde paylassin ben merak ederim cunku
Kayisiya karsi bagisikligim var benim 1 kg da yesem bana misin demez
Esofman ustu mu o ne kizzben atletle geziyorum
yuuhhh hangi dünyada yaşıyosunuz siz kızzburası kaynar kazan resmen bizimkiler balkonda yatıyo nefes alınmıyo sıcaktan arada bende yatıyorum da hemen kaldırıyolar gizli gizli çaktırmadan uyuyorum
fundoş aracı zaten kız size özelden gönderir ben başlıkta paylaşma dedim
bu arada dün sedoşum yazdı bana onu da çok özledim hayırlı doğumlar diledi korunma süresi bitmiş ama çok korkuyomuş güzel haberlerini vericek inşallah
sosyoş fasulye yeşil yapraklı sebzelerle yapılan zeytinyağlı salatalar da iyi gelir. su içiyosun zaten dememe gerek yok. inşallah hemencik geçer kabızlıkta zor
Aysemmmmhosgeldinnn
Zeytinyagini icemem kizz denerim ama zor gibi hemde 1 yemek kasigi
Burnunu sik,gozlerini kapat ic. Sonra hemen arkasindan tatli bisey ye. Esimede zorla icirdim. Ama sonrasinda dua etti banasadece o anlik kotu bi tat olusuoo. Hadi sosii yapabilirsinnnn. Dimi kizlarr hadi bi destek olun sizdee
Sosii sosii sosiiiibu tezahuratlara dayanamazsin artik
ayşemmmm
sende o tarz yapmasaydın patotaları köfteyle pişirseydin ya kızzzneyse olan olmuş diğerleri güzel ya boşver hem yabancıda değil gelenler
minik kızda gelmişmiydiiiibayılıyorum onaaa yeğenine
kesin çarptı valla ahh kaç defa uyardık akıllanmadınnn
benim midem blanıyo karnım ağrıyooohemencik gelir inşallah sevineceğim aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?