Ağlayakta gözden mi olak???

kız hele minik ayşeyi kucaklamış yaaa orda bittim ben ona o nasıl bakıştır yaaa Allah bizede nasip etsin öyle tatlı öyle güzel bir kız Allah onunda geleceğini parlak şansını bahtını açık tutsun inşallah

ooo peri hanımda burdaymış hep geliyor selam vermeden gidiyor hatun başka topiklerde pek bi faal gördüm ama

Aysem z.yagi ictikten kac saat sonra wc ye cikiliyor biraz once ictimde yag gibi gecti kiz bogazimdan

Aysem z.yagi ictikten kac saat sonra wc ye cikiliyor biraz once ictimde yag gibi gecti kiz bogazimdan

yağ gibimi geçtiiiiiiii deliiii

yaa bana kızmayınnn yine ama kasıklarımda taş gibi ağrı var 3 gündür kistse yaaa çok korkuyorummm bu saklıkente gittik ya suyu buz gibiydi yelo uyarmıştı beni hatta grme diye ama kanyonu geçip otesinde ne var meraktan girdim suya çok soğuk bi suydu ondan üşüttüm heralde
kist varsa aşılama yapmazmııı :18::18:

Hemen kotuyu dusun fundos hemen kiz bi seferde iyi dusun o asilama bu ay yapilacak iste bitti gitti insallahta tutacak

Benimde karnim kasiklarim agriyor ama ben kabizim illa agriyinca kist mi olmasi gerekiyoriyi dusun iyi olacak hersey

Dimii o fotoya bende bayildimm. Ayni anasinin bakislariii.
Amin canim sagolasinn.

Sende sagol sosyalimm

Canim 2-3 saat sonra cikman lazim ama her bunyede farkli etki gosterebilirr. Ben cok ictim tadini cok iyi biliorum o yuzdenn afiyet olsunnn hemen ise yarasin insallahh

Fundammm seni boyle karamsar dusunmekten men ediorum. Allah ne derse o olurrr. Ki eger kist varsada olacagi varsa kistlerinle hamile kalirsinn. Soyle guzek yanindan dusunmek varken aklin neden hep kotuye giderr. Vala artik seni ortamiza alip Allah ne verdi diyip girisicezz gerci tek yeloo senin hakkindan gelirrr
Bu arada bizim gelin kistlerle hamile kaldiii. Allahin hikmeti sadece. Boyle dusunup dua ederek icini ferahlat canimm. Elimizden baska birsey gelmio zaten...

Ben de dün aşılama yaptırdım ama nedense yazılanlar gibi hiç ağrım yok sadece gaz var gibi bir his var çok hafif akıntı geldi birde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde karnim kasiklarim agriyor ama ben kabizim illa agriyinca kist mi olmasi gerekiyoriyi dusun iyi olacak hersey

Ben de dün aşılama yaptırdım ama nedense yazılanlar gibi hiç ağrım yok sadece gaz var gibi bir his var çok hafif akıntı geldi birde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anasını hiç göremedimki bennnn çok merak ediyorum kız ablanıııı bidefa onu paylaşşş taammııı

anam bunlar beni linç edecekkkkk

ya benim dr. kisti görüncede yapmazki ondan dedim biliyonuz kadına iyiki adetim kahverebngi 2 gündür dedim git düzene gitsin gel dedi 2 ay boşa heba oldu demez olaydımmmm

halee aşılaman hayırlı olsunnnnn bu topikte aşılama yaptıran yok canım ben yaptırcam kısmetse adeti bekliyorum gaz hisi klomende bendede olmuştu normaldir canım sabırla beklemelisin 15 gün
inşallah tutar canımmm bende ilk yaptırcam hiç bilmiyorum kii napacam :44:

kızlar perinin selamı var topiğe yazamıyor
hepimizi çok öpüyormuş bizde onuuu

bu aşılamada alınan ilçalar çok kilo aldırıyormuşşşş .ıçtım

Allahim taktigi seye bak yaa hamile kalinca sanki kilo almiyorsun ben su anda aynalara bakamiyorum mesela

Allahim taktigi seye bak yaa hamile kalinca sanki kilo almiyorsun ben su anda aynalara bakamiyorum mesela

sosem ama kilolu kalmakta sakıncalı yaaa ya ben adam olmam kalayımda nasıl olursa olsun derdim hep
ben hamiş olunca çok çekeceksiniz benden sölemesiiii uçağa atlayıp beni dövmek için sırf gelebilirsin kızzzzzzz

Bencede gelelim bu boyle olmayacak biz onlemimizi bastan alalim fundos sen hamile kalirsan biz yandik demektir kiz sen yeterki kal ben butun sorulara cevap vermeye calisirim

Yaa 83 kilo oldummm findaaaa. Ben ne yapayimmm
Ablamin fotosunu atarim sana canimm. Biz cok benzeriz ablamlaa

Bencede gelelim bu boyle olmayacak biz onlemimizi bastan alalim fundos sen hamile kalirsan biz yandik demektir kiz sen yeterki kal ben butun sorulara cevap vermeye calisirim

maşallah ayşemmmm
ablanda senin gibi çok hoş canım benziyorsunuz çok hoşuma gitti alımlı bakımlı ve genç bir anne maşallah

yeterki kalayaım valla bende 100 olmaya razıyım

maşallah ayşemmmm
ablanda senin gibi çok hoş canım benziyorsunuz çok hoşuma gitti alımlı bakımlı ve genç bir anne maşallah

yeterki kalayaım valla bende 100 olmaya razıyım

Zaten bu halime ancak masallah denir

Sagol canim benimn. Aramizda 9 yas var ama ben onun ablasi gibi duruyorum su anda
100 mu ne yaptinnn sende bi 80 la dogurursun benceee

Kiz bu benos hasanpasalari yediii kendine gelemedi mi nee

Zaten bu halime ancak masallah denir

Sagol canim benimn. Aramizda 9 yas var ama ben onun ablasi gibi duruyorum su anda
100 mu ne yaptinnn sende bi 80 la dogurursun benceee

Kiz bu benos hasanpasalari yediii kendine gelemedi mi nee

yok kız ablası demeyelimde aynı gibisiniz
kızzzz otelde baskül vardı 65 yazıyodu inanmadımmm sence 80 mi çıkarmı

haket nerde bu kız yaaaa

bi tedarikçimiz geldi uzun zamandır malzeme almıyoduk ondan işimiz yoktu 1,5 yıl oldu heralde
vayyy saçlar uzamış değişmiş iyi gördüm dedi

100 muu ne yaptin haci
Benayim bugun mahkeme gunumuydu hani bi ara demisti mahkeme gunleri cok gelemem diye:26:

Kizzz sen hep iyisin zatenn masallahh

Sosimm olabilir ole biseyyy:26:

Ben cok mayistim kizlar her an uyuyabilirim. Gece terden hic uyuyamadim cunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…