Amann her zaman bildiginden sasma derler ya fundam. Benimkide o hesap. Neyse saglik olsun. Ben yerim onlarii
Kucuk kiz annemdeydi cnm. Abisi geldi sadece. Kiz haftaici annemde kalio yaa. Cok seviorum onu yaa. Bide banada anne dioo
Hadi bakalimm hemencecik gelsinde rahatla bi. Sonra baslasin tedaviiii
Aysem z.yagi ictikten kac saat sonra wc ye cikiliyorbiraz once ictimde yag gibi gecti kiz bogazimdan
Hemen kotuyu dusun fundos hemenkiz bi seferde iyi dusun o asilama bu ay yapilacak iste bitti gitti insallahta tutacak
kız hele minik ayşeyi kucaklamış yaaa orda bittim ben ona o nasıl bakıştır yaaaAllah bizede nasip etsin öyle tatlı öyle güzel bir kız Allah onunda geleceğini parlak şansını bahtını açık tutsun inşallah
Dimii o fotoya bende bayildimm. Ayni anasinin bakislariii.
Amin canim sagolasinn.
Sende sagol sosyalimm
Canim 2-3 saat sonra cikman lazim ama her bunyede farkli etki gosterebilirr. Ben cok ictim tadini cok iyi biliorum o yuzdenn afiyet olsunnn hemen ise yarasin insallahh
Fundammm seni boyle karamsar dusunmekten men ediorum. Allah ne derse o olurrr. Ki eger kist varsada olacagi varsa kistlerinle hamile kalirsinn. Soyle guzek yanindan dusunmek varken aklin neden hep kotuye giderr. Vala artik seni ortamiza alip Allah ne verdi diyip girisicezzgerci tek yeloo senin hakkindan gelirrr
Bu arada bizim gelin kistlerle hamile kaldiii. Allahin hikmeti sadece. Boyle dusunup dua ederek icini ferahlat canimm. Elimizden baska birsey gelmio zaten...
Benimde karnim kasiklarim agriyor ama ben kabizim illa agriyinca kist mi olmasi gerekiyoriyi dusun iyi olacak hersey
Ben de dün aşılama yaptırdım ama nedense yazılanlar gibi hiç ağrım yok sadece gaz var gibi bir his var çok hafif akıntı geldi birde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahim taktigi seye bak yaa hamile kalinca sanki kilo almiyorsun ben su anda aynalara bakamiyorum mesela
Yaa 83 kilo oldummm findaaaa. Ben ne yapayimmm
Ablamin fotosunu atarim sana canimm. Biz cok benzeriz ablamlaa
Bencede gelelim bu boyle olmayacak biz onlemimizi bastan alalim fundos sen hamile kalirsan biz yandik demektirkiz sen yeterki kal ben butun sorulara cevap vermeye calisirim
maşallah ayşemmmm
ablanda senin gibi çok hoş canım benziyorsunuz çok hoşuma gitti alımlı bakımlı ve genç bir anne maşallah
yeterki kalayaım valla bende 100 olmaya razıyım
Zaten bu halime ancak masallah denir
Sagol canim benimn. Aramizda 9 yas var ama ben onun ablasi gibi duruyorum su anda
100 mu ne yaptinnnsende bi 80 la dogurursun benceee
Kiz bu benos hasanpasalari yediii kendine gelemedi mi nee
Kizzz sen hep iyisin zatenn masallahhyok kız ablası demeyelimde aynı gibisiniz
kızzzz otelde baskül vardı 65 yazıyodu inanmadımmmsence 80 mi çıkarmı
haket nerde bu kız yaaaa
bi tedarikçimiz geldi uzun zamandır malzeme almıyoduk ondan işimiz yoktu 1,5 yıl oldu heralde
vayyy saçlar uzamış değişmiş iyi gördüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?