Ağlayakta gözden mi olak???

Evet bu tarz kalabalığa girmemk lazim ama mecburen gidiyorm iste akraba sonucta ama takmiycm artik

ayyy benay kopardın beni kızzz sağolsun bişeyin yok dedi yolladı süpermişşşşş

valla ilk defa bi doktoro gittim ondanda memnun kalmadım.. cidden bu doktor işi zor iş..
Kocam yanımda kız oda eline oyun aldı baktı benden ona hayır yok :))

bu topic açıldığında ben sizinle takılırken sen ne yapıyorsun kiminle yazışıyorsun falan mevzusu oldu kıskanç ya :))) ver bakıcam dedi.. verdim teli okuyordu.. meğer halay kısmına denk gelmiş.. ama nasıl gülüyor konuşmalara bunlarımı konuşuyorsunuz der gibi.. ondan sonraki günlerde ben hep sizlerle yazışırken yine mi halay çekiyorsunuz der koparır beni

Sende evet de halay cekip stres atiyoz diye

hangi birini susturacaksınki canım benim.bende sinir oluyorum öyle diyen insanlarla bir daha görüşmek istemiyorum.

ooo başlığımıza henüz adapte olamayanlar var aramızda var demek ki kızlarrrrr sadece kendinizi ve gelecek olan bebişinizi düşünün dış dünyaya kendinizi kapatın söyleyip söyleyip dursunlar sonuçta i. ürür kervan yürür demişler

benimkide kk yı şikayet edeceğim aile saadetim tehlikede deyip duruyor paşa ilgisiz kaldı biraz ben buralara takılınca tabii

Bu arada kizlarben artik cikayim namaz kilaym dualarimdasnz artik..yakin zamnda bir dua etkinligi yapalm

Sende cnmmm benay dizi izlerken bi yandn buraya yaziyon kocis sorarmis simdi diziden anlamadigi bi yeri

benimki tableti aldı eline oyun oynuyor benden umudu kesmiş durumda

ayy ben buraya takılmadan önce ne kitaplar okurdum ne diziler izlerdim, buranın varlığından bi haberdim tabii, ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor haliyle...

ben hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız kızlar hepiniz benim canımsınız

Sende cnmmm benay dizi izlerken bi yandn buraya yaziyon kocis sorarmis simdi diziden anlamadigi bi yeri

Sende evet de halay cekip stres atiyoz diye

Bu arada kizlarben artik cikayim namaz kilaym dualarimdasnz artik..yakin zamnda bir dua etkinligi yapalm

yok kız.. alıştı garibim buraya sesini çıkarmıyor.. ilk zamanlar nasıl tepki gösteriyordu.. sizlerden duyuyordum uygulamaya geçmek istiyordum.. gene duydun bi yerden anlaşılan diyordu yapmıyordu.. baktı bebek zor oluyor ne dersem yapıyor artık o yüzden rahatım artık..

Canım İnşallah yapalım. isterim.. ben Meryem suresine başlamıştım bu hafta sonu annemlerde geldi iki günüm kaçtı (( 41 gün düzenli okumak lazımmış ama ben okuyamadım çok geç yattık olmadı ama içime oturdu.. bildiğiniz okuması gereken varsa yazarsanız bende okumak isterim..

İyi geceler ayrıca.

Son düzenleme:

yok canım adapte olamamak demeyelim ona.buranın uğuruna inananlardanım merak etme sen.o yüzden bir türlü ayrılamıyorum burdan.karamsar olsam bunalım takılabileceğim yerlere giderdim ama ben ısrarla burdayım tatlım.sizin gibi şekermi şeker insanlarla güzel günler göreceğiz

Adam haklı sosyal artık buranın müdavini olunca gerçekten arada ihmal oluyor :)) ama napak buraya takılmayakta bebekten mi olak

İnşallah hep birlikte hamile kaldığımız zaman.. bebeklerim için de konuşmaya devam ederiz ...

kuzum yanlış anlaşılmak istemem , ben latife olsun kafanız dağılsın diye yazdımm, tabi ki buradasın zaten gelmezsen küseriz, çünkü hamileliğini duymamız ve halayını ilk bizim çekmemiz lazım

Adam haklı sosyal artık buranın müdavini olunca gerçekten arada ihmal oluyor :)) ama napak buraya takılmayakta bebekten mi olak

artık kocalarda her şeyin farkında kuzum dediğin gibi ilk zamanlar benimki de tepkiliydi alıştı ama şimdi, sonuçta bebeği tek başımıza yapacak gücü vermemiş bizlere Rabbim

kız sen yatsana ne işin var buralarda

kızlar bide bir şey rica edeceğim ya yatmadan önce eketene bi dua edelim inşallah yarın bebişini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…