haklısın canım etraftakilerin lafını bir takma 2 takma biyerde takıyorsun.kimse üzülürmü kırılırmı demiyo.dan diye söylüyo.ya herkes ister planladığı zaman bebeğinin olmasını.insan bi yerden sonra topluma çıkası gelmiyo.
takmayın milleti kulaklarınızı kapatın, çok üstünüze gelirlerse düşünmüyoruz yada olmuyor bizden deyin, herkes ne meraklı yaa
ayyy benay kopardın beni kızzz sağolsun bişeyin yok dedi yolladı süpermişşşşş
canımsınnn
sen dizi izle
valla ilk defa bi doktoro gittim ondanda memnun kalmadım.. cidden bu doktor işi zor iş..
Kocam yanımda kız oda eline oyun aldı baktı benden ona hayır yok :))
bu topic açıldığında ben sizinle takılırken sen ne yapıyorsun kiminle yazışıyorsun falan mevzusu oldu kıskanç ya :))) ver bakıcam dedi.. verdim teli okuyordu.. meğer halay kısmına denk gelmiş.. ama nasıl gülüyor konuşmalara bunlarımı konuşuyorsunuz der gibi.. ondan sonraki günlerde ben hep sizlerle yazışırken yine mi halay çekiyorsunuz der koparır beni
valla ilk defa bi doktoro gittim ondanda memnun kalmadım.. cidden bu doktor işi zor iş..
bu topic açıldığında ben sizinle takılırken sen ne yapıyorsun kiminle yazışıyorsun falan mevzusu oldu kıskanç ya :))) ver bakıcam dedi.. verdim teli okuyordu.. meğer halay kısmına denk gelmiş.. ama nasıl gülüyor konuşmalara bunlarımı konuşuyorsunuz der gibi.. ondan sonraki günlerde ben hep sizlerle yazışırken yine mi halay çekiyorsunuz der koparır beni
hangi birini susturacaksınki canım benim.bende sinir oluyorum öyle diyen insanlarla bir daha görüşmek istemiyorum.
Sende cnmmm benay dizi izlerken bi yandn buraya yaziyon kocis sorarmis simdi diziden anlamadigi bi yeri
Sende cnmmm benay dizi izlerken bi yandn buraya yaziyon kocis sorarmis simdi diziden anlamadigi bi yeri
Sende evet de halay cekip stres atiyoz diye
Bu arada kizlarben artik cikayim namaz kilaym dualarimdasnz artik..yakin zamnda bir dua etkinligi yapalm
Bu arada kizlarben artik cikayim namaz kilaym dualarimdasnz artik..yakin zamnda bir dua etkinligi yapalm
Iyi geceler topigimizn anneleri ve anne adaylari..
ooo başlığımıza henüz adapte olamayanlar var aramızda var demek ki kızlarrrrr sadece kendinizi ve gelecek olan bebişinizi düşünün dış dünyaya kendinizi kapatın söyleyip söyleyip dursunlar sonuçta i. ürür kervan yürür demişler
benimkide kk yı şikayet edeceğim aile saadetim tehlikede deyip duruyor paşa ilgisiz kaldı biraz ben buralara takılınca tabii
ooo başlığımıza henüz adapte olamayanlar var aramızda var demek ki kızlarrrrr sadece kendinizi ve gelecek olan bebişinizi düşünün dış dünyaya kendinizi kapatın söyleyip söyleyip dursunlar sonuçta i. ürür kervan yürür demişler
benimkide kk yı şikayet edeceğim aile saadetim tehlikede deyip duruyor paşa ilgisiz kaldı biraz ben buralara takılınca tabii
benimki tableti aldı eline oyun oynuyor benden umudu kesmiş durumda
ayy ben buraya takılmadan önce ne kitaplar okurdum ne diziler izlerdim, buranın varlığından bi haberdim tabii, ama damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor haliyle...
ben hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız kızlar hepiniz benim canımsınız
yok canım adapte olamamak demeyelim ona.buranın uğuruna inananlardanım merak etme sen.o yüzden bir türlü ayrılamıyorum burdan.karamsar olsam bunalım takılabileceğim yerlere giderdim ama ben ısrarla burdayım tatlım.sizin gibi şekermi şeker insanlarla güzel günler göreceğiz
yok canım adapte olamamak demeyelim ona.buranın uğuruna inananlardanım merak etme sen.o yüzden bir türlü ayrılamıyorum burdan.karamsar olsam bunalım takılabileceğim yerlere giderdim ama ben ısrarla burdayım tatlım.sizin gibi şekermi şeker insanlarla güzel günler göreceğiz
İnşallah hep birlikte hamile kaldığımız zaman.. bebeklerim için de konuşmaya devam ederiz ...
Adam haklı sosyal artık buranın müdavini olunca gerçekten arada ihmal oluyor :)) ama napak buraya takılmayakta bebekten mi olak
kuzum yanlış anlaşılmak istemem , ben latife olsun kafanız dağılsın diye yazdımm, tabi ki buradasın zaten gelmezsen küseriz, çünkü hamileliğini duymamız ve halayını ilk bizim çekmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?