Ağlayakta gözden mi olak???

Kizzz sen hep iyisin zatenn masallahh

Sosimm olabilir ole biseyyy:26:

Ben cok mayistim kizlar her an uyuyabilirim. Gece terden hic uyuyamadim cunkuu

alüüüüü 65 diyorummm
öğle arası hele kesin gelirdi benoş neyse işi vardır kesin öğrenirz nasılsa
ohhh uyu valla misler gibiiii

Selammm kızlarrrrr

Sosimmm benim haftaya druşma günüm. bu hafta çok rahatım ama gelemiyorum çünkü şarj aletini evde unutmuşum yüzde 9 ile işe giriş yaptım ve şu anda yüzde 1 ve birinden bulumadım şarj aleti benim telden kullanana yok iyi mi ama araştırmalarıma devam edicem..
öğlen gelemedim çünkü gözlerim kararıyor diye gidip uyudum gene

AYşem banane birine bişi yollarken hepimizi seçip yolla biliyorsun ki isteriz bende isterim resim banane
bu arada ben köfte yapmadım patates kızarttım

Fındayı dövmeye ayşe ile birlikte önder gideriz siz arkadan tozunu alırsınız sonrada işlem tamamdır

Seda ama niye buraya gelmiyor ki artık

Benos yine guldurdun beni kiz bizde merak ettik seni bu hatun nerelerde diye kotu bisey yokmus Allahtan

Benos yine guldurdun beni kiz bizde merak ettik seni bu hatun nerelerde diye kotu bisey yokmus Allahtan

çok tatlı dimi sosyalim bu kız yaa
yedek şarj al benoş biri evde dursun biri çantada yada işte en güzeli yada bilgisayara takılan uçlardan
bütün yollar patatese çıkıyorrr
anam bunlar benim haşatımı çıkaracak ilk gördükleri yerde

yaa karnım nasıl tatlı tatlı ağrıyooo varyaaa ahh bi görsem kırmızılarıııı

Yok kızz ben kolay kolay sizi bırKmam başıma bi iş gelse emin olun yanımda tel varsa mutlaka haber ederim
Sizlerin bende yeri çok ayrı kader arkadaşlarım benim

Ayyy canım benim sende bek tatlısın herkes tatlı tatsız yok

Biz yinede sana kıyamayız ki

Gelecek canım çok yakında gelecek ve başlancak aşılamaya

evet benoşşş

twoooooo nedisin kızzzz
kız ne dicem sana şu yanda reklamları dönen bahçeci tüp bebek kliniği varyaa çok iyiymiş bi girim dedim sitesine d.bakırdada şubesi varmış hiç gittinmi
sen ben olsam bi sn. durmam

Kuzumm Elazığlılar gibi konusmussn
Napıyım canom kizkardesime geldim yemek işine giriştık şimdi ..
Kuzum ben gittim oraya orda iyi bi dr vardı aşılamada da iyi hiç bi sıkıntı yok dedi bebek olmazsa 1 sene sonra gelin demişti
Giriş ücreti 150 tl 25 gün geçerli oluyomus giriş.

Heyyyyy Canlarrr

he kurban hoşgeldin

Merak etmediginizi biliyorum ama ben hala wc ye cikamadim paylasayim dedim sizlerle
anaammm daha mı kız yeminle zor patlayacan Allah korusun

Misiri simde nereden bulayim kiz 1 kasik daha z.yagi ictim alarmdayim

kızz funda haklı ben bi kez yoldan satın aldıydım yedikten sonra gittiydim hemen tuvalete bencede pazarda falan var markette de vardır kocan alsın hemen haşla senin düdüklüde vardır ben gibi 2 saatte de pişirmen hemen ye çokta severim ki yaptımda biliyonuz 7-8 poşet :) ama poşetlerin yarısına gelir şekilde dolu bir şekilde tabi hemen oohaaa demeyin

Gece uyuyamadiysa ne yapsin kiz sicaktada hic uyunmuyor ki

ben deliksiz uyuyorum valla hele sıcakta dahada mayışıyom

anam orda şimdi kızzz çok özledimmm orayı e konuşalım kalmışız orda o kadarv
kız sen nereye gidisin gaybolisin hele gadam alam

aa gittinmi süper
ooo 150 tl mii burdadamı öle acaba yaa çok iyiymiş ama 25 gün olması iyi normalde 10 gün benim hastane
senin adet başladımı hatta bittimi canım :44:

Kuzum kabizlm
Kayısı iyi gelio diye biliyom cnm senin memlekette ondan çok ne var ye kurusu da iyi gelir belki
Senin icin kayisida yiyecegim twinim simdi

Benimkinin indigi yerde misir bulunur mu bilmiyorum ama dur arayip soyleyeyim
Misiri yine bicaklami ayikladin sana makinasini gostermistim aldin mi ondan

kızzz sen şarjmı buldun mısır fena etkili değilmi benoş ve çok rahat oluyo yaniii
yaa bende sabır yok haşlamak tamam ama tek tek taneleri nasıl ayıklıyon bezelyede bile tıkandım mısırı düşünemiyorum

Ay bnde çok severim konuşmalarını gelik gidik diolar bide

Cnm evet çok ama 25 gün iyi yani ..Şişli mem. de bi dr varmis eşimin yengesı söyledi arkdsi tüp bebek için gitmiş iyi bi dr Muş semra kahraman diye ..
Kuzum 3. Gün bugün bitmeye az kaldı
Seninki de geleydi iyiydi ..

Benosummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…