Kizzz sen hep iyisin zatenn masallahh
Sosimm olabilir ole biseyyy:26:
Ben cok mayistim kizlar her an uyuyabilirim. Gece terden hic uyuyamadim cunkuu
Selammm kızlarrrrr
Sosimmm benim haftaya druşma günüm. bu hafta çok rahatım ama gelemiyorum çünkü şarj aletini evde unutmuşumyüzde 9 ile işe giriş yaptım ve şu anda yüzde 1 ve birinden bulumadım şarj aleti benim telden kullanana yok iyi mi ama araştırmalarıma devam edicem..
öğlen gelemedim çünkü gözlerim kararıyor diye gidip uyudum gene
AYşem banane birine bişi yollarken hepimizi seçip yolla biliyorsun ki isteriz bende isterim resim banane
bu arada ben köfte yapmadım patates kızarttım
Fındayı dövmeye ayşe ile birlikte önder gideriz siz arkadan tozunu alırsınız sonrada işlem tamamdır
Seda ama niye buraya gelmiyor ki artık
Benos yine guldurdun benikiz bizde merak ettik seni bu hatun nerelerde diye kotu bisey yokmus Allahtan
Benos yine guldurdun benikiz bizde merak ettik seni bu hatun nerelerde diye kotu bisey yokmus Allahtan
çok tatlı dimi sosyalim bu kız yaa
yedek şarj al benoş biri evde dursun biri çantada yada işte en güzeliyada bilgisayara takılan uçlardan
bütün yollar patatese çıkıyorrr
anam bunlar benim haşatımı çıkaracak ilk gördükleri yerde
yaa karnım nasıl tatlı tatlı ağrıyooo varyaaa ahh bi görsem kırmızılarıııı
Merak etmediginizi biliyorum ama ben hala wc ye cikamadim paylasayim dedim sizlerle
Misiri simde nereden bulayim kiz1 kasik daha z.yagi ictim alarmdayim
evet benoşşş
twoooooo nedisin kızzzz
kız ne dicem sana şu yanda reklamları dönen bahçeci tüp bebek kliniği varyaa çok iyiymiş bi girim dedim sitesine d.bakırdada şubesi varmış hiç gittinmi
sen ben olsam bi sn. durmam
Gece uyuyamadiysa ne yapsin kiz sicaktada hic uyunmuyor ki
Heyyyyy Canlarrr
anaammm daha mı kızMerak etmediginizi biliyorum ama ben hala wc ye cikamadim paylasayim dedim sizlerle
Misiri simde nereden bulayim kiz1 kasik daha z.yagi ictim alarmdayim
Gece uyuyamadiysa ne yapsin kiz sicaktada hic uyunmuyor ki
Kuzumm Elazığlılar gibi konusmussn
Napıyım canom kizkardesime geldim yemek işine giriştık şimdi ..
Kuzum ben gittim oraya orda iyi bi dr vardı aşılamada da iyi hiç bi sıkıntı yok dedi bebek olmazsa 1 sene sonra gelin demişti
Giriş ücreti 150 tl 25 gün geçerli oluyomus giriş.
Senin icin kayisida yiyecegim twinim simdiKuzum kabizlm
Kayısı iyi gelio diye biliyom cnm senin memlekette ondan çok ne varye kurusu da iyi gelir belki
he kurban hoşgeldin
anaammm daha mı kızyeminle zor patlayacan Allah korusun
kızz funda haklı ben bi kez yoldan satın aldıydım yedikten sonra gittiydim hemen tuvalete bencede pazarda falan var markette de vardır kocan alsın hemen haşla senin düdüklüde vardır ben gibi 2 saatte de pişirmen hemen ye çokta severim ki yaptımda biliyonuz 7-8 poşet :) ama poşetlerin yarısına gelir şekilde dolu bir şekilde tabi hemen oohaaa demeyin
ben deliksiz uyuyorum valla hele sıcakta dahada mayışıyom
anam orda şimdi kızzz çok özledimmm orayı e konuşalım kalmışız orda o kadarv
kız sen nereye gidisin gaybolisin hele gadam alam
aa gittinmi süper
ooo 150 tl mii burdadamı öle acaba yaa çok iyiymiş ama 25 gün olması iyi normalde 10 gün benim hastane
senin adet başladımı hatta bittimi canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?