Ağlayakta gözden mi olak???

evetttt
duymadım o dr. u canım
kız ne dicem sana aşılamada raporla ilacı ucuza alabiliyormuşsun ben hiç anlamam böyle şeyleri yaa gidip pahalı pahalı alırım ama başka bi topikte konuşuyoruz çok ucuza alıyolar bana dr. hiç bahsetmedi yaaa

Senin icin kayisida yiyecegim twinim simdi

Benimkinin indigi yerde misir bulunur mu bilmiyorum ama dur arayip soyleyeyim
Misiri yine bicaklami ayikladin sana makinasini gostermistim aldin mi ondan

al al mutlaka iyi geliyor
yok kız gene bıçakla yaptım biraz zorladı belimi kopardı ama değdi tavsiye ediyorum şiddetle

Aynen kız ben normalde de mısırı çok severim o an ilaç gibi geldiydi zaten :)
he ya buldum arkadaştan aldım işe geç gelmişte hasbam

kııızzz bezelyede ne var Allah aşkına .. sana makul bir ücret karşılığı mısır yapabilirim
malum hayat şartları ek iş gerektiriyor

Funda raporla oluyorsa sende iyice arastir raporla al o zaman ilaclarini deli gibi neden o kadar cokmpara veresin
Vayyy benay hanima bak sen hem sohbet hem ticaret diyorsun demek ki

piçaklamıııı çok beceriklisin valla kızzz

olur valla kızzzzzz kilosu kaça öff çok sıkıldım patlayacak gibiyim ben 7 si dedim ama ozamana kadar olmazsa fenayım yaniii
inşallah erkenden gelir benim kırmızılar yaa

Cir cir isi kolay patates muz kimyon cozer olayi

Funda raporla oluyorsa sende iyice arastir raporla al o zaman ilaclarini deli gibi neden o kadar cokmpara veresin

cir cir ben ondan olmuyorum muza bayılırım bi seferde ver bi kilo yerim yani o derece severim
patates desen has yemek olmazsa olmaz helede salatası malum bi yemeğimiz daha var dillendirmeyim gene canım istiyor hemen zaten

ee hayat şartları naparsın gülüm kader utansın

ya evet 1 tane iğne 400 tl dşünsene 200 e filan alınıyormuş
bi araştırayım hele ecza deposundan alınabilir birde işte soğuk dolapta kalmalı ama

Ben misiri bi tek salatalarda severim bi de malum yemekte muzuda cok sevmem aslinda ama magnezyum icin mecbur yiyoruz
Hayat sartlari kotu anladikta parayla misir ayiklayanida ilk kez duyuyorum

Twin senin icinde 10 tane gun kurusu kayisi yedim hadi rast gele

bende çok severim yaaa
aman söleme ismi lazım değil bak bende de bi kıpırdı oluştuuu

10 tanemi maşallah hatun şekeri normasl diye abarttı

ya evet 1 tane iğne 400 tl dşünsene 200 e filan alınıyormuş
bi araştırayım hele ecza deposundan alınabilir birde işte soğuk dolapta kalmalı ama

bende çok severim yaaa

Iyice arastir iste pahali pahali alma ilaclari
Kiz su karin agrim gecsinde yoksa ben kim 10 tane kayisi kim

sevdiğim şeyi yaparım hiç affetmem canım..
kıızz 7 tanesi 5 liraya aldım ağustosta daha güzelleri çıkanca babam haber etcek o mevsimde alıcam bi daha 8-10 tane daha alır kışın bol bol yemeyi planlıyorum

bende çok severim yaaa

o kıpırtı hep var ki bizde maşallah mide mide değil çöplük mübarek bizdeki

Ben misiri bi tek salatalarda severim bi de malum yemekte muzuda cok sevmem aslinda ama magnezyum icin mecbur yiyoruz
Hayat sartlari kotu anladikta parayla misir ayiklayanida ilk kez duyuyorum

fında razı geldi bak ilk işimi yapıyorum heyooo

kızz dün bi tarif gördüm mısıra turşu doğrayıp salata yapmışlar tek ikisi güzele benziyor hemen bulup yazabilirim tarifi ben mısırlı şeyleri de hep yerim ki sende ye yani iidir doğal..
muzlu da herşeyi yerim

gene her gün olduğu gibi bu saatlerde yemek mevzusu açıldı madem yemek ne yapıyorsunuz canlar deyin hele

Ben kendi spesyalim olacak olan turk mutfaginda devrime yol acacak bi mantar yemegi yaptim yanina pirinc pilavi ve yogurtlu semiz otu salatasi

Yine uçtunz be yemek le uğraşıp size yaziom bide
Fundam ilaçlar raporla alinabiliyo bnce druna söyle sana rapor çıkarsın ne diye fazla para vericeksin bunu o dr un söylemesi gerekio diye biliyorum ..

Sosyalcan ınss ise yarar muz kabiz yapmiyomuydu kuzum ben öyle biliyorum ..

Benosum hele 2 posette bana yapıver

inşallah sosyalimmmm
öylemi kız bilmiyodum bende ozaman alırım yaparım o halde
evet yaa hele ayşe gelmesin şimdi duysa hemen yapar zati
mısırla turşumu ımmmmm bayılırım vallaa
yaz kız yazzz

ben patatesli bişey yapcam kesinnn bide ayranlı çorba niyetim vardı

bu arada eşim arabayı aldı yaa iş ark. edirneye ciğer yemeğe gidiyoruz dedi dün burdan edirneye akşam yemeğpineee dönüşü siz düşününn
dünde bizi alın dediler gittik aldık hatun bir süslüüü topuklu sandaletler şallar filan öyle yürüyüş yaptık parkta ben eşofmanla çok lüks bir dondurmacıya götürdüler bizii
eşim atladı ödedi onlar 3 kişi biz 2 hep böyle oluyor yanlış anlamayında bi dondurmaya 40 küsür para verdi her zaman bu ödüyor hesabı yaaa ve kadın çalışmıyor çok bakımlı haftada 3 kuaföre gidiyor durumları çok iyi işinin dışında ek iş yapıyor vakti olduğundan ve taksimde bara ortak
bizimkinin krediside başladı off offf beni sinir ediyor yaaaa
bikerede bırak onlar ödesin diyorum haksızmıyım

Twinim bende muz kabiz yapiyor dedim ama yanlista yazmis olabilirim
Sen ne yemegi yapiyorsun bakalim

Fundosum edirneye ciger yemeye mi gidilir Allah askina yazik o kadar paraya senin esin hayir demeyi bilmiyor demek ki ayrica surekli parayi siz oduyorsaniz oda kotu bence esinle konusmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…