inşallah sosyalimmmm
öylemi kız bilmiyodum bende ozaman alırım yaparım o halde
evet yaa hele ayşe gelmesin şimdi duysa hemen yapar zati
mısırla turşumu ımmmmm bayılırım vallaa
yaz kız yazzz
ben patatesli bişey yapcam kesinnnbide ayranlı çorba niyetim vardı
bu arada eşim arabayı aldı yaa iş ark. edirneye ciğer yemeğe gidiyoruz dedi dünburdan edirneye akşam yemeğpineee dönüşü siz düşününn
dünde bizi alın dediler gittik aldık hatun bir süslüüü topuklu sandaletler şallar filan öyle yürüyüş yaptık parkta ben eşofmanlaçok lüks bir dondurmacıya götürdüler bizii
eşim atladı ödedi onlar 3 kişi biz 2 hep böyle oluyor yanlış anlamayında bi dondurmaya 40 küsür para verdi her zaman bu ödüyor hesabı yaaa ve kadın çalışmıyor çok bakımlı haftada 3 kuaföre gidiyor durumları çok iyi işinin dışında ek iş yapıyor vakti olduğundan ve taksimde bara ortak
bizimkinin krediside başladı off offf beni sinir ediyor yaaaa
bikerede bırak onlar ödesin diyorum haksızmıyım
Ben kendi spesyalim olacak olan turk mutfaginda devrime yol acacak bi mantar yemegi yaptimyanina pirinc pilavi ve yogurtlu semiz otu salatasi
Yine uçtunz be yemek le uğraşıp size yaziom bide
Fundam ilaçlar raporla alinabiliyo bnce druna söyle sana rapor çıkarsın ne diye fazla para vericeksin bunu o dr un söylemesi gerekio diye biliyorum ..
Sosyalcan ınss ise yararmuz kabiz yapmiyomuydu kuzum ben öyle biliyorum ..
Benosum hele 2 posette bana yapıver
inşallah sosyalimmmm
öylemi kız bilmiyodum bende ozaman alırım yaparım o halde
evet yaa hele ayşe gelmesin şimdi duysa hemen yapar zati
mısırla turşumu ımmmmm bayılırım vallaa
yaz kız yazzz
ben patatesli bişey yapcam kesinnnbide ayranlı çorba niyetim vardı
bu arada eşim arabayı aldı yaa iş ark. edirneye ciğer yemeğe gidiyoruz dedi dünburdan edirneye akşam yemeğpineee dönüşü siz düşününn
dünde bizi alın dediler gittik aldık hatun bir süslüüü topuklu sandaletler şallar filan öyle yürüyüş yaptık parkta ben eşofmanlaçok lüks bir dondurmacıya götürdüler bizii
eşim atladı ödedi onlar 3 kişi biz 2 hep böyle oluyor yanlış anlamayında bi dondurmaya 40 küsür para verdi her zaman bu ödüyor hesabı yaaa ve kadın çalışmıyor çok bakımlı haftada 3 kuaföre gidiyor durumları çok iyi işinin dışında ek iş yapıyor vakti olduğundan ve taksimde bara ortak
bizimkinin krediside başladı off offf beni sinir ediyor yaaaa
bikerede bırak onlar ödesin diyorum haksızmıyım
Bu arada ayranli corbayi nasil yapiyorsun kiz fundos
Fundosum edirneye ciger yemeye mi gidilir Allah askinayazik o kadar paraya senin esin hayir demeyi bilmiyor demek ki ayrica surekli parayi siz oduyorsaniz oda kotu bence esinle konusmalisin
Kuzum seninki comertliginden yapıo belli ama herzmn olmaz karsidakilerde tekliflerinde ısrar etmiyolar demekki ..canım benimkide öyleydi hep sinir olurdum ama şimdi araba aldık sıkıştı ya artık atlamiyo hemenbnce seninki de sıkışıp zora girince bırakır ödeme yi ..
Bu arada ayranli corbayi nasil yapiyorsun kiz fundos
Mantar hariç olur semizotuna bende hastayım
Ooo bak oluyomuş sosi
Kız siz ne yapıyonuz menü misafir olunca zengin oluyo
Kesinlikle haklısın helede lüks yere biri götürüp sen ödersen daha da koyar..
Benimkide arada yapar olmadık zamanda deli edrr hakedene ödemek her zaman tercihimdir
Kızz akşam edirneye mi gidiyonuz şimdi
Benimde yaz ayraları has çorbam o.
Annem bulgurla yapıyo bulguru haşlıyosun soğuyunca yoğurt katıp sulandırıyon
Ben geçen gün buğday ile yaptım ama bulgur daha güzel
Kızlar mısırlı turşu salatası tarifi :
Mısır küp küp doğranmış turşu dereotu nane zeytinyağı sarımsaklı yoğurt ve mayonez miş denersem bi gün yazarım size
Benosum valla iyi olur topigin misirci başı
Kuzum karniyarik pilav cacık çorba var menüde
Fundam borc bi gelsin degisr ama ınss çok sıkışmazsinizşimdi adam senide mi gotrcek edirneye
Sosyalim bnde buğday haşlayıp yoğurt koyup sulandiriyom ama soğuk çorba oluyo bu sıcakta iyi gider ..
Fundosum guzel guzel konus oyle laf sokmayla olmaz yapi meselesi demek ki senin kocada comert ama frenlemesini bilmeli kendini hamile kalirsannisten cikacaksin krediniz var bunlari guzelce anlat
Benay guzele benziyor kiz bende yapabilirim tursu kornison degil mi:26:
yaa şimdi aradı neşeli neşeli mdürle konuştum şirkete uğramıycam bi ark. var kankası onla almışlar öğlen arabayı bizim otoparka koymuşlar dönmüş sonra şirket aracını almış
neyse gidip alcakmış arabayı gelip beni alcakmış
ben bu dilimi hiç tutamıyorum çocuğu üzdüm kapadım dedim bensiz planlar yapıp edirne filan düşünme sakın
o nerden çıktı dedi dün dedi yaa dedim arkadaşın
ya ben ne diyorum sen ne dedi dedim arkadaş ortamında pek bi cömrtsin ailemle olunca onlar ödediği oluyo ses etmiyon bazen
bak yaaa senle bişey yapılmaz dedii
ahh sosyalim söledim işteee hep sölüyom kız tamam sen ne stres yapıyosun o kadar enayimiyim dedi
twinim buda borca girdi yaa bilmiyorum ilk taksit gelsin nolcak çok meraktayım zaten dedim hamişle kalırsam çıkıcam hemen işten nasıl gecincez
sosyalimmm yoğurt yumurta ve unu çırpıp su koyuyorum ( tavuk suyu varsa ) ocakta çırparak karışıtırıyom
kaynayınca şehriye atıyorum
tavada naneli yağ kavurup döküyom bu kadar nefisss
değilmi kızz aynende öyleee
ya sorma geçen hani yazlığa gittik yaa ayıptır sölemesi tekirdağda meşhur köfteci var oraya girdik annem ablam var biz varız
annem dedi biz ödicez olmaz ablam çıkardı baktım hiç sesi çıkmıyor insana dokunuyor kızzz
hemen o geldi aklıma benim ailem zaten hep öle sevmez başkasına ödetmeyi ama anasıgil çok fena o konuda hem oğluna hem damadına
o yüzden haksızlıklar zoruma gidiyor
yok kızz dedim ya edirne ne alaka
yaa o atsın delimi ne oda dedi hemen
annemde o çorbayı yapar soğukta yiyoz
ayy ben bunu yaparımmm tam benlik buuuu :125:
taze nanemi
Fundosum guzel guzel konus oyle laf sokmayla olmaz yapi meselesi demek ki senin kocada comert ama frenlemesini bilmeli kendini hamile kalirsannisten cikacaksin krediniz var bunlari guzelce anlat
Benay guzele benziyor kiz bende yapabilirim tursu kornison degil mi:26:
Hakkina hayirlisi fundosum herseyin bir zamani var iste, ayrica eve gidince guzel guzel konusmayi dene ise yarayacak bak goreceksin
Yine yenek muhabbeti,en sevdigim muhabbett
Benim dunden yemeklerim artti. Onlari yicezz. yarin icinde Allah kerimmmmm.
Baya uyudumm ama uyandigimda yine sirilsiklamdim. Birde sabah yazmaya unuttumm dun gece o kadar terledimki kirmizi geceligimin boyasi carsafa cikmiss. Ilk goruncr aklima baska bisey geldi hemenn
ya bu arada gecen lizoo yazmisti. O isi biraktik diyeo zaman yazmayi unuttum. Son ayda yapinca normal dogumu kolaylastiriomus bunu yeni duydum. Biz hala birakmadik. Bunuda duyunca hic birakmayi istemedimm
Simdi gelelim gundem maddelerinee
Sosii dostummm su anda hayretlerim tavan yaptii nasii icindeki kotu ruhu atamazsinnn. Seninki baya kotu olmus o zamsn kizzz. Diger cozum yolu ise fitil ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiorum:26:
Fundoss edirne muhabbetini cok anlamadim ama esine kizdimm. Her defssinda odemekte neyin nesii. Hele bunun karsiliginda annenlerle yemekten sonra sesini cikarmamasida pek hos olmamis. Sen tavrini koy.gerci koyarsin lafinida soyluosunda ahh bizimkiler odunn.
Benoss o salatayi yapicamm
Twinimmm hosgeldinnn sizede kolay gelsin abla kardess
Yine yenek muhabbeti,en sevdigim muhabbett
Benim dunden yemeklerim artti. Onlari yicezz. yarin icinde Allah kerimmmmm.
Baya uyudumm ama uyandigimda yine sirilsiklamdim. Birde sabah yazmaya unuttumm dun gece o kadar terledimki kirmizi geceligimin boyasi carsafa cikmiss. Ilk goruncr aklima baska bisey geldi hemenn
ya bu arada gecen lizoo yazmisti. O isi biraktik diyeo zaman yazmayi unuttum. Son ayda yapinca normal dogumu kolaylastiriomus bunu yeni duydum. Biz hala birakmadik. Bunuda duyunca hic birakmayi istemedimm
Simdi gelelim gundem maddelerinee
Sosii dostummm su anda hayretlerim tavan yaptii nasii icindeki kotu ruhu atamazsinnn. Seninki baya kotu olmus o zamsn kizzz. Diger cozum yolu ise fitil ama hamilelikte kullaniliyor mu bilmiorum:26:
Fundoss edirne muhabbetini cok anlamadim ama esine kizdimm. Her defssinda odemekte neyin nesii. Hele bunun karsiliginda annenlerle yemekten sonra sesini cikarmamasida pek hos olmamis. Sen tavrini koy.gerci koyarsin lafinida soyluosunda ahh bizimkiler odunn.
Benoss o salatayi yapicamm
Twinimmm hosgeldinnn sizede kolay gelsin abla kardess
benoşşşşşşşşşşşşş müziği son ses açıp ağır ağır yanından geçecemmmmmmmmmm
yaa şaka biyana sizin gibi canlar olduğu için çok mutluyummmm aynı şeyleri düşünüp beraber yorumlamak eleştrmeden çok güzel bi duygu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?