Ağlayakta gözden mi olak???

Aysem bende anlamadim valla ne wc mis arkadas cikamadik gitti
Kiz iliski normal dogumami hazirliyormus ahanda ben s.ctim demek ki
Fundosum hepimiz evliligimizde yasiyoruz boyle seyleri merak etme yalniz degilsin

Uyuyan dev harbi dev gibi oldummm

Yaa benim karnim sonradan cikti ya 6.7. Aylarda cok rahattik ama artik zorlaniorum biraz heralde jubileyi yapariz bu haftaa yoksa adami sakatlayacam zaten benimki hassas

Kiz seninki yengec cok hassasdir. Benimkine oyle bi anda saydirinca sonu pek iyi bitmio ama oda kin tutmazz.

Benii bencede kacinnn topik hepimizi tasimayabilirr

Sizdeki iyii varsinizz canlarrrrrr hepte olunnn

Eee ayşem zor olmuyo mu kız valla şaşırdım helal

Aysem bende anlamadim valla ne wc mis arkadas cikamadik gitti
Kiz iliski normal dogumami hazirliyormus ahanda ben s.ctim demek ki
Fundosum hepimiz evliligimizde yasiyoruz boyle seyleri merak etme yalniz degilsin

Kiz ona uygun farkli pozisyonlar varr. Arastirmalarimi yapmistim zamaninda sizede zamani gelince bu derin bilgilerimi anlatacagimm
Sosii tabi bi agrin falan yoksa son ayda iliski serbest.

Sosimm valaa uzuldumm. Birde misiri dene bakalimmm. InsLlah onun faydasi olurr.

Fundosum sen sosi nin dedigi gibi üstüne gitmeden anlat ters tepiyo çünkü. .Bide aşılama olcek o da masraf olcak anlar seninki ya yengeç işte
Bide haşhaşlı tatli yaptım evde getirdim çok seviyom bu tatliyi ..

Benosum bnde seviyorum patlıcan i hele bide ateşte pişirip içine kozlenmis biber karıştır biraz yağ Ohhh miss. .

Ayşem Günaydın
Abla kardes Sağol cnm 10 dk da olsa ablasiyim

Sosim yapınca nane nohut ta katarim emin m güzel olcek
Ay bu bizim yemek konusmalarimz ne olcek

Yine bi ayse ve pozisyonlari programinda daha beraberiz
En son denemedigim misir kaldi onuda yapacagim insallah

Oooo ayşe hanımdan açıklamalar
O engin tecrübelerinden yararlanmak ister her canlı emin ol

Oooo ayşe hanımdan açıklamalar
O engin tecrübelerinden yararlanmak ister her canlı emin ol

Yine bi ayse ve pozisyonlari programinda daha beraberiz
En son denemedigim misir kaldi onuda yapacagim insallah

Twinn senin ikizin mi varrr aaa herkes biliomuu niye kimse tepkki vermedi. Ben mi kacirmisim bu konuyuu.

Yaa sosiii zaten zamaninda birsey soyledim. Aysenin pozisyonu oldu adi. Oysaki hepimizin yaptigi en klasik pozisyonduu simdi sozlerimi dikkatle seciorum o yuzden

Taabiki benosss benim bilgimm sizin bilginizzz,feda olsun size herseyy

Yelocanda yine yemek telasinda heraldeeee. Onunda ameliyta cok az kaldii. Hayirlisiyla atlatsinda rahatlasin kizz.

Evet kuzum ikizim var söylemiştim kızlar kayboldu unutmadilarsa tepki vermemislerdr
Hele biz bu hamis olak yol gösterici miz sensin canom

Twinin ikizimi varmis
Ayzemm saka yapiyoruzzz
Yelizin ki 7 siydi degilmi insallah guzel haberlerle gelecek

Twincan hashasli tatli kismini gozden kacirmisim. Cok se viom o tatliyi. Mavi hashas koyuyosun dimim bi ara tarifini alayim senden. Onuda yiyip duba gibi olmayi hedefliorummm

Evet kuzum ikizim var söylemiştim kızlar kayboldu unutmadilarsa tepki vermemislerdr
Hele biz bu hamis olak yol gösterici miz sensin canom
Ay ne guzell hep bi ikizim olsun istemisimdirrr kiz o zaman sende belki ikiz dogurursun. Ailede baska var mi?
Siz hamis kalincaaa elinden geldigince yardim edecm hepinizee nede olsa doktorculuk oynuyoruz burda. Bunu kim soylemistii yaa

Twinin ikizimi varmis
Ayzemm saka yapiyoruzzz
Yelizin ki 7 siydi degilmi insallah guzel haberlerle gelecek
Evet cnm var demek kaçırmış herkes fundoş unutmamissa onla konuşmuştum ..

Twincan hashasli tatli kismini gozden kacirmisim. Cok se viom o tatliyi. Mavi hashas koyuyosun dimim bi ara tarifini alayim senden. Onuda yiyip duba gibi olmayi hedefliorummm
Kuzum evet mavi hashas markette paketlerde satılıyo çok hafif ve güzel bi tarif yakın olaydin sanada yollardim..
Yapicagin zmn verirrm, kuzum

Ay ne guzell hep bi ikizim olsun istemisimdirrr kiz o zaman sende belki ikiz dogurursun. Ailede baska var mi?
Siz hamis kalincaaa elinden geldigince yardim edecm hepinizee nede olsa doktorculuk oynuyoruz burda. Bunu kim soylemistii yaa

Kuzum anneannem de doğurmus ama ölmusler ..dayiminda oldu ikizleri ..kız bnde çok istiyodum ama zormuş yaa ..
Canım fundosun dr uydu sanırım soyleyen

Hadi yaaa. Rabbim hayirlisini versin. Eminim cok zordur. Birde maddi durumuda baya etkilioo.
Hee oydu galibaa
Biliorum sosii

Bi ara ekliyim bakın foto ya ins .. dan sonra kaldırayım yakalanmiyayim
Evet cnm herseyden Çifter Çifter bide

Kıızzz senin ikizin mi var diye yazacakken diğer yorumları gördüm ve bence kimse bilmiyo

benoşşşş komiksin yaaa arkadaşım

Canımsın sizde çok komiksiniz ki

Beklemedeyiz can kuş hele bi kalalım hamile
Bende bilmiyodum

buna koptum yaaa kadın ne duysa yapıyo yiyo üşenmede yok

Fındayı tamı tamına 3-5 saniye ile kaçırdım
Watsona girip oyalandım girmesem karşılacaktık boş gibiydide otobüs..

Artık eşim bile otobüsü görünce kaçtı senin funda diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…