çok üstüne gidincede üzülüyorum çüğnkü gerçekten çok iyi biri hemen içim sızlıyor üzülüncede tamam canımmm öle yapem ben ve sakinlik peekiii
uyuyan güzel pardon uyuyan dev uyanmışşş
benimde kız benimdeee
neeeeeeee maşallah kızzzz vaybeee çalış ozaman devamya göbişle zor olmuyormuuu :44:
odun hemde ne odunnn anam
Eee ayşem zor olmuyo mu kız valla şaşırdım helal
Aysem bende anlamadim valla ne wc mis arkadas cikamadik gitti
Kiz iliski normal dogumami hazirliyormus ahanda ben s.ctim demek ki
Fundosum hepimiz evliligimizde yasiyoruz boyle seyleri merak etme yalniz degilsin
Kiz ona uygun farkli pozisyonlar varr. Arastirmalarimi yapmistim zamanindasizede zamani gelince bu derin bilgilerimi anlatacagimm
Sosii tabi bi agrin falan yoksa son ayda iliski serbest.
Sosimm valaa uzuldumm. Birde misiri dene bakalimmm. InsLlah onun faydasi olurr.
Oooo ayşe hanımdan açıklamalar
O engin tecrübelerinden yararlanmak ister her canlı emin ol
Oooo ayşe hanımdan açıklamalar
O engin tecrübelerinden yararlanmak ister her canlı emin ol
Yine bi ayse ve pozisyonlari programinda daha beraberiz
En son denemedigim misir kaldi onuda yapacagim insallah
Fundosum sen sosi nin dedigi gibi üstüne gitmeden anlat ters tepiyo çünkü. .Bide aşılama olcek o da masraf olcak anlar seninki ya yengeç işte
Bide haşhaşlı tatli yaptım evde getirdim çok seviyom bu tatliyi ..
Benosum bnde seviyorum patlıcan i hele bide ateşte pişirip içine kozlenmis biber karıştır biraz yağ Ohhh miss. .
Ayşem Günaydın
Abla kardesSağol cnm 10 dk da olsa ablasiyim
Sosim yapınca nane nohut ta katarim emin m güzel olcek
Ay bu bizim yemek konusmalarimz ne olcek
Twinn senin ikizin mi varrraaa herkes biliomuu niye kimse tepkki vermedi. Ben mi kacirmisim bu konuyuu.
Yaa sosiii zaten zamaninda birsey soyledim. Aysenin pozisyonu oldu adi. Oysaki hepimizin yaptigi en klasik pozisyonduusimdi sozlerimi dikkatle seciorum o yuzden
Taabiki benosss benim bilgimm sizin bilginizzz,feda olsun size herseyy
Yelocanda yine yemek telasinda heraldeeee. Onunda ameliyta cok az kaldii. Hayirlisiyla atlatsinda rahatlasin kizz.
Ay ne guzell hep bi ikizim olsun istemisimdirrrEvet kuzum ikizim var söylemiştim kızlar kayboldu unutmadilarsa tepki vermemislerdr
Hele biz bu hamis olak yol gösterici miz sensin canom
Evet cnm var demek kaçırmış herkes fundoş unutmamissa onla konuşmuştum ..Twinin ikizimi varmis
Ayzemm saka yapiyoruzzz
Yelizin ki 7 siydi degilmi insallah guzel haberlerle gelecek
Kuzum evet mavi hashas markette paketlerde satılıyo çok hafif ve güzel bi tarif yakın olaydin sanada yollardim..Twincan hashasli tatli kismini gozden kacirmisim. Cok se viom o tatliyi. Mavi hashas koyuyosun dimim bi ara tarifini alayim senden. Onuda yiyip duba gibi olmayi hedefliorummm
Ay ne guzell hep bi ikizim olsun istemisimdirrrkiz o zaman sende belki ikiz dogurursun. Ailede baska var mi?
Siz hamis kalincaaa elinden geldigince yardim edecm hepinizeenede olsa doktorculuk oynuyoruz burda. Bunu kim soylemistii yaa
Kuzum anneannem de doğurmus ama ölmusler ..dayiminda oldu ikizleri ..kız bnde çok istiyodum ama zormuş yaa ..
Canım fundosun dr uydu sanırım soyleyen
Hadi yaaa. Rabbim hayirlisini versin. Eminim cok zordur. Birde maddi durumuda baya etkilioo.
Hee oydu galibaa
Biliorum sosii
Bi ara ekliyim bakın foto ya ins .. dan sonra kaldırayım yakalanmiyayim
Evet cnm herseyden Çifter Çifter bide
Fundosum sen sosi nin dedigi gibi üstüne gitmeden anlat ters tepiyo çünkü. .Bide aşılama olcek o da masraf olcak anlar seninki ya yengeç işte
Bide haşhaşlı tatli yaptım evde getirdim çok seviyom bu tatliyi ..
Benosum bnde seviyorum patlıcan i hele bide ateşte pişirip içine kozlenmis biber karıştır biraz yağ Ohhh miss. .
Ayşem Günaydın
Abla kardesSağol cnm 10 dk da olsa ablasiyim
Sosim yapınca nane nohut ta katarim emin m güzel olcek
Ay bu bizim yemek konusmalarimz ne olcek
benoşşşş komiksin yaaa arkadaşım
Twinn senin ikizin mi varrraaa herkes biliomuu niye kimse tepkki vermedi. Ben mi kacirmisim bu konuyuu.
Yaa sosiii zaten zamaninda birsey soyledim. Aysenin pozisyonu oldu adi. Oysaki hepimizin yaptigi en klasik pozisyonduusimdi sozlerimi dikkatle seciorum o yuzden
Taabiki benosss benim bilgimm sizin bilginizzz,feda olsun size herseyy
Yelocanda yine yemek telasinda heraldeeee. Onunda ameliyta cok az kaldii. Hayirlisiyla atlatsinda rahatlasin kizz.
Twincan hashasli tatli kismini gozden kacirmisim. Cok se viom o tatliyi. Mavi hashas koyuyosun dimim bi ara tarifini alayim senden. Onuda yiyip duba gibi olmayi hedefliorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?