Tamam cnmmTamam cnm herkes varken koy o zaman. Bidaha is cikmasin sanaa.
Kıızzz senin ikizin mi var diye yazacakken diğer yorumları gördüm ve bence kimse bilmiyo
Canımsın sizde çok komiksiniz ki
Beklemedeyiz can kuş hele bi kalalım hamile
Bende bilmiyodum
buna koptum yaaa kadın ne duysa yapıyo yiyo üşenmede yok
Bnde çıkayım artık kizlarr öpüyorum hepinizi
Bak işte o zaman komediyeTamam cnmm
Anam kimse bilmiyom us galiba bi tek fundoş biliyomusbide o da gelip bnde bilmiyorum dermis
Bnde çıkayım artık kizlarr öpüyorum hepinizi
Benossss
ayse=yemek demek
Hadi yaa kotu olmusss. Ya bigun kararlastirin sen 5-10 dk once o civarda ol
Pirinc pilavi rus salatasi mercimek corbasi istersen yanina bide peynirli borek yaphaa bi de salata
Kızlar hafta sonuna misafirimin gelme ihtimali var eşimin bursadan arkadaşları ile annesi babası.. İlk defa da gelicekler önemli olacak benim için bayadır misafire yemek hazırlamıyorım ne yapıyım öneri istiyorum
Hasanpaşa köfte yapayım diyorum ama yanına ne olsun yada başka bişi?
Tatlı olarak kadayıf almıştım hazır bugün onu yapıyorum güzel olursa o var
Simdi benos misafirlerin agirsa ve ilk defa geliosa basta bi et yemegi yapman lazim bence. Mantarli et sote yada kabak begendi olabilir. Ikiside harika oluyor. Onun yanina domatesli pilav yada havuclu bezelyeli pilav. Pilavida biraz hareketlendirmen lazim. Misafirler agir cunku
Mercimek, yada yogurtlu tel sehriyeli corba. Bunlar favorim. Dun domates corbasi yaptim ben. Oda cok guzrl oluo gerci. Ustunede kasar rendesii. Offf
Birde galeta unlu borek basit ve tadida guzel.en sonda salatan. Haa borek yapmayip zeytinyagli hafif biseyde yapabilirsin. Onu ortaya koyarsin. Soguk ikram edecen zaten onu. Aklima simdilik bunlar geldi.
Hee birde domatesli pilav yaparsan ustunu dereotunla susle. Cok guzel oluo. Dun oyle yapmistim. Tv de gordumm
Kıızzz senin menü çok güzelde ben mantar yemiyorum onu beceremem, niye et yemeği şart kız
Anam onundamı usulü var.
Çok Ağır değil ama ilk defa gelicekler yarın belli olacak gelip gelmedikleri biz davet ettik burda yaşayan kızın işine bağlı olduğu için ancak uarın haber verirlermiş taa hafta başından davet ettiydim
Köftenin nesi varmış ki
Pilavı havuçlu yapmayı düşündüydüm
fundosss siz edirneye mi gidiyodunuz bizde yrn aksam edirne yolcusuyuzzzkarsilasmayalim yoldaa
yaa ne bilim daha agir oluoo . kizz koftede agir. ben sadece farkli seyler sunayim dedim.ayruca hasanpasa kofte cok guzel olurrr.
yaabugunden kesinlesse sende bazi malzemelerini alirdinnn. neyse sen hizli hatunsun yetistirirsin hemenn
Kızz senin ne işin var edirnede
Kız ben pek hızlı değilimdir elim yavaştır ki ayrıca malum ev temizliğimde olacak bakalım nasıl kalkıcam yarın belli olır.. Gelmezlerse zaten ev temizliycem
Halılarıda verdim cumartesi gelecek öle dedi adam.. Bugün aldı bide o nasıl yıkamaysa
yaa esimin arkadasi cagirmis bizi. oyle bir gece kalip gelecez. bu aksam belli oldu zaten.
neeeo nasil hali yikamaci kizz . annem daha yeni verdi 10 gun sonra geldi halilarr sizinkine helal olsunn
kiz sen demiyon mu evi toplama hizima ben bile inanamiyorum diye. ondan seyettiydimmm
Benoşşş hangisine verdinn halılerı benimkide 3 gün içinde geldi o zaman hava bu kadar sıcak değildi ama temiz olmuşş beğendimm
ayşemm edirneyemi gidiyonuz kalmalı hemde güzell ama senin için zor olmasınn yol kalma filan samimiyseniz sorun yok tabi
biz getmeyiz heralde canım
Twinin ikiz kardeşimi varmışşşş
benoşşşş ne otobüsü kızzzz dedim yaa benimki yeni arabayla geldi hatta son ses müzik esprisi yapıp yaanından ggeçecem dedimm
İlk defa gelecek misafir demek stres demekkk
biz o işi kolay çözüyozz mangal bahçedepilav mezeler yapıyorum salata
kanat köfte filan tamam
evt cnm kismetse bakalimm. esimin uniden sinif arkadasiii. ne zamandir gelin dioduuu kismet yarina insallahhkiz 2 saat suruo edirne. bisey olmaz insallahh. okuya okuya gidecez artik.
ben senin edirne muhabbetini tam anlayamadim o yuzden sordummmm
evet benos edirne cok guzel 2010 da gitmistim en son. cok sirin bi yer.
bak findada bilmioo twinin ikiz kardes muhabbetinitwin kimle konustu acabaa
neyse icini ferah tut benoss. zamaninda gelirr bak fundaninkide 3 gunde gelmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?