Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarrrrr
Yine yemeklerr cesitler falann anamm ben nekdar cahilimmm yemek konusunda yaaa :26: gicik oluyom size

Aaa twinin ikiz kardesi mi varmisss
Herkes iyi miii

Bugun cektigim rezilligi anlatamam sizeee
Sabahtan esim bugun biyere iftara cagirdilar ben aksam gelmiycem dedi.Ben de ona kizdimm hic de programimi ona bildirmeden iftara 1 saat kala kardesimi aldim disari ciktim biyerde iftar yapariz sonra da dolasiriz diyee
Gittik merkezee anamm kizlarr hiccbiryer acik degil.Yemek yiyebilecegimiz hicbiryer yok butun cafe ve restoranlar kapali esim demisti iftar vakti heryer kapali diye inanmamistim hep kiziyodum ramazanda disarda yemek yemiyoz diye iste bi mangala gidersek okadar
Yaa varya migrostan su aldim geziyom ortalikta sokaklar bomboss biyandan da esimi ariyom agliyom sinirimden ona bagiriyorum o da sehirdisindaa
Neyse sonunda baktik pizza pizza acik.oraya gittik yarim saat da oyle bekledim iki lokma bisey yiyebildim ciktik bi baktikk soskaklarda adim atilmiyor kalabaliktan ve kac tane cafeye girdiysek oturacak yer yokk
Ulen yarim saat icinde nasil yemek yediniz hamgi ara sokaga dokuldunuz de semaverler yakildi cay icmeye basladinizz
Ayy solugu evde aldim sinirden vucudum kaskati oldu resmenn

Kıızz halı yıkamacının adı
Hakkat tanışsak artık güzel olur ama önnce biz bi tanışalım be kuzum

Anam senim yaşadığın ekşını kimse yaşamıyo ha

Hayır niye her yer kapalı onu anlamadım.. Kimse dışarda yemiyo mu ?
Ayrıcada selam canım.

Bu arada başım çok ağrıyo her an sızabilirim

nerdeyse 1 senidir evinin önünden geçiyoum bide tam evinin vnünde durak var bu kdr mı olur ama değilmi kızz

haa yumoşa vermedin ozamaan

yelooo gaç kızım ordan sinir hastası edecek seni o il ve halkııı

Valla bu nasil bi zihniyettir anlamadim.nekadar duskunler keyiflerine demekki kimse calismiyo da oruc tutuyolar diyee.Ayrica herkes evinde yemek zorunda mi boyle sacmalik var mi yaa yuhh

Evet fundam aynen.Bugunn kac kez elim sigaraya gitti
Su alirken kasiyere,karsiya gecerken soforleree siparis alan adamaa kim yanimdan gecse kufrediyodum bi gorseydin halimi
Kizzz bu ikiz muhabbeti gordumm ne oo

Twinin kız kardeşi ikiziymiş kızz bilmiyoduktaaa

Günaydınnnn canlarımmmm

valla twin kardeş bilmiyodum kızz sölemiş olduğunuda zannetmiyorum ama yada arada kaynadı

kızlarrr dün eşim gelmeden burdaki abilerimi doldurmuştum arabayı görünce pahalı değmez filan diyin dedim
sabah bi girdim fırça atıyolar senin yüzünden yaptık ayıp ettik konuşmıycaktık bize ne adamla aramız bozuldu
yok yaa dedim bişey demediki

Günaydın kızlarr
o nası bi şehirmiş öyle yahu adamlar en çok iş yapacağı saatte lokantaları cafeleri kapatırmı
yelocan sen ordan bi an önce kurtulmaya bak antalyadan sonra çook zor bi şehirdesin
kız fundoş çok fenasın milleti de kendine uydurmuşsun
olan olmuş bikere bu saatten sonra ne olacak ki adam pişman olup üzülecek en fazla
illa sen haklıymışsın dedirtceksin egoların muhteşem intikamı

kızz arabanın altı yere çok yakın tamammııı tümsek çok bunu vururlar çok ağır geçmeli görmezse yandın işte filan dediler oda haklısın abi uyarırım napim diyo
bide ekstra yaptırdıkları var bilmiyorum nasıl ödeyecek sırf kaskosu 1700 tl karttan çektirmiş kredi aylık 2 bin tl nasıl yapacak hiç bilmiyorum ne bu cesaret
bayağı bi konuştular şimdide bize neki hiç hakkımız yok çok ayıp oldu aramız iyiydi çocuk anladı tavır yapcak diyolar yok öle bişey dedim
hız sınırı çok bizim e-5 de dün giderken diyorum 70 i geçtin gelsin cezalar
ooo bunda hız yapmayacaksak neye aldık diyo dedim damat bey aşırı hızı sever o yapar senin yerine bizede cezaları gelir ohhh nasıl kızıyor moralimin içine etin dedi gezcektik gezmeden eve gittik dün
çok sinir oluyorum lizom napim
ben çocuk derdine düşmüşüm onlar yüzünden geriliyorumm
kız bide nasıl heyecanla arabayı bekliyolarrr bi mutlular telde

kuzum yaa ben yine konunun biyerini kaçırmışım, şimdi krediyi eşin çekti parasını da kendi ödüyo ama arabayı başkasına aldı öyle mi? krediyi kim ödücek bundan sonra nasıl olacak? araba da sizin üstünüze vergileri vs de siz ödüceksiniz öyle mi?
eğer bunların hepsi doğruysa sen az bile yapıyorsun senden habersizmi yapmış bide bunları

:44::44::44::44:

kızlar biz galiba sosyalimizin doğum gününü unuttukkkk

canım biliyosun bizim araba mevzusu 4 aydır var abisi attı ortaya buna 40 küsür yolladı aylarca baktılar sonunda 72 binlik bu aracı almaya karar verdi ama üstünü eşime kredi çektirerek ee tabii eşimin üzerine herşeyinide ödedi bide üstüne koltuk döşemeleri söktürüp deri döşettirdi bizimkide abisine yok diyemedi hiçbişeyde
araba bayramda izmire babasına gidecez sözümona abisi gelince kullancakmış oda yılda 10 günlüğüne gelen bir adam
kardeşinin kocası ile babasına alındı anlayacağın onlar kullancak
benim derdim biran evvel hamile kalıp işten çıkmak nasıl ödüyor nasıl bakıyor bize görmek istiyorum

Gunaydin canlar
Fundos ben gunlere falan cok takilmam bugun kutla madem icinde kalmasin canim benim
Bu arada arabanin kaskosu ne kadar fazla oyle bizim ki 1250 tl bide sizin ki kac motor 2000 mi:44: ondan mi bu kadar yuksek acaba:44:

:44::44::44::44:

kızlar biz galiba sosyalimizin doğum gününü unuttukkkk
çarşamba kardeşimin persemce benim demişti dimi :18::18:
sosyoşum bikaç saat gecikmeli doğumgünün kutlu olsun

eşin çok yanlış yapmış canım ama onlar içinde aranızı bozma belli ki eşin hayır diyemiyor diye kullanıyolar o diyemiyosa sen de hatta ara onlara sitem et rahatsızlığını göster ki tekrar bu tür şeylere cesaret edemesinler

Gunaydin canlar
Fundos ben gunlere falan cok takilmam bugun kutla madem icinde kalmasin canim benim
Bu arada arabanin kaskosu ne kadar fazla oyle bizim ki 1250 tl bide sizin ki kac motor 2000 mi:44: ondan mi bu kadar yuksek acaba:44:

ben aldım gönlünü rahatladım darısı ayşe benoş ve diğerlerinin başına ben hiç unutmam bu tarz şeyleri aslında ama malum eşimle şu sorunlar bemi çok gerdi
1,6 kızzz ne bilim niye öle haa bide burda biri dediki plakayı i,zmir alsaydın keşke vergisi düşük olurdu tüh yaaa hiç aklıma gelmedi dedi buda yaa stresten geriliyorum

ister istemez bozuyorum lizom susamıyorum ozaman haklı olduğunu düşünüp devam eder diye yıllaca yapmış artık durması lazım
kız daha nasıl sitem edim dün ağladım sinirden slipi görünce yırtıp attım bağırıp

Tsk ederim lizomm cok sagol kutladigin icin gecikmeli daha iyi oluyor bos ver bu yildan sonra geri sayima baslayacagim zaten
Fundosum olan olmus artik kendini uzme bu kadar bi de benim anlamadigim bu arabayi siz kulkanmayacaksaniz krediyi neden siz oduyorsunuz

bende onun için yırtınıyorum yaaa adama ama anlamıyor işte onlar yüzünden birbirimize giriyoruz
off neyse ya sizide geriyorum yok yere ama çekilmez bir durum değilmi anlıyorsunuz nasıl gerildiğimi
inşallah kendide hatasını anlar ne diyim
bi diyorum artık uzatmıyım aramız açılcak iyice onlar mutlu olan bana olcak birde diyoruum kabul edilir bi durum değilki sineye çekip aylarca sıkıntısını çekeceğim haksızlığa uğrayacağım
ne yapayım kızlar siz olsanız naparsınız çok konuştum anlamıyor zaten olanda oldu ne yapacağım

canım yaa kıyamam üzme sen kendini lütfen stres yapmaman lazım. bebeğin olacak işten çıkacaksın eğer size bakamazsa paşa paşa arabayı satacak bakacak yok öyle başkaları için eşini madur bırakmak. her istediğini de al kısma bişey diyecek olursa biz zenginizya 70 küsürlük arabaya biniyoruz dersin yıpratma kendini.

isterim abimden dedi ama isteyemez biliyorum huyunu kuruşuna tenezzül etmiyor
kızkardeşi çok fena durumu iyi olduğu halde sürekli ona yolluyor
aman neyse değiştirelim konuyu yaaa sıktı
dediğin gibi olcakkk tamammm canım

akşam kursum var :18::18: ilk günden kaçarmıyım acabaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…