Bencede hic kafana takma fundos olan olmus ne kendini ne esini ger zamani gelince oda hatasini anlar hem belli olmaz belki abisi kredinize yardim eder
isterim abimden dedi ama isteyemez biliyorum huyunu kuruşuna tenezzül etmiyor
kızkardeşi çok fena durumu iyi olduğu halde sürekli ona yolluyor
aman neyse değiştirelim konuyu yaaa sıktı
dediğin gibi olcakkk tamammm canım
akşam kursum var:18::18: ilk günden kaçarmıyım acabaa :18:
Keman kursu degil mi kiz bizim evin altinda muzik aletleri satan ve muzik kurslari acildi sen git kolay birseyse bende gideyim
kızz keman kursu ne güzel ama öğrenmek için biraz geç değilmineyse en azından güzel zaman geçirirsin ama küçükten başlamak gerekiyor onu öğrenebilmek için
benimde yıllardır yan flüt tutkum var ama hiçbi zaman gerçekleşmedi gerçekleşmeyecek
Bence vermeyin arabayi siz kullanin
Araba yokken ne yapiyormus acabasen yinede uzulme 3 gunluk dunya
Ne sansliymis kiz valla vay be hayirli cocuklari varmisadam gamsiz desene ohh ne rahat
uyuyan dev ay pardon uyuyan meleğim gelmişşşşş
yok ayşem yeter bu kadar lizoda kaçtı heralde sıkılıp benim konudan
gunaydin tontissss
Gece 6-7 defa kalktim ve toplamda 2 saat uyumusumdur hrralde. Su anda manyak gibiyimmm. Bu sicaklar beni benden alioo
Lizo kacak ztn. Yokluyup kaciyorr
Sende takma dicem ama insanin elinde degil.
Sen baska seyleri dusunmeye calis. Bak aksam keman kursun varmiss. ne guzell. Cal kemanini kafani dagit
kız bizim ev çok serin yaa dün patikle gezdimmyelekleee
evet kemana ve aşılamaya odaklanmam ve hep gülmem lazımmm
tamam çalabilirsem çalacamyaa ramazan en çok bana yaradııı kimse çalışmıyor doğuda patron demir kereste filan alıncak firmalar cevap vermiyor işe geç gidiyolarmış
Ayy bende o evde yasamak istiyorummmasallah kizz. Ben evde hicbir sey giymeden geziorum nerdeyse. Yinede her yerimden su akiyorr. Ben bird surekli wc ye kalkiorum cnm. Bu ara suyuda cok iciyorum.nasil icim yanio gorsen. Bu kadar su icecegim hayatts aklima gelmezdii
Kemaninla foto cekil,ins a koy kizz
Yaa ramazanda isyerlerinin cogunda bi sakinlik oluo zaten. Senin icinde iyi olmusss
Kiz dun yelonun basina neler gelmiss. Hersey bu kizi buluo. Ne kismetleri varmis. Guler misin aglar misinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?