Ağlayakta gözden mi olak???

Bencede hic kafana takma fundos olan olmus ne kendini ne esini ger zamani gelince oda hatasini anlar hem belli olmaz belki abisi kredinize yardim eder

Keman kursu degil mi kiz bizim evin altinda muzik aletleri satan ve muzik kurslari acildi sen git kolay birseyse bende gideyim

Bencede hic kafana takma fundos olan olmus ne kendini ne esini ger zamani gelince oda hatasini anlar hem belli olmaz belki abisi kredinize yardim eder

bebişin gelmesi lazım bunun için
valla fikir ondan çıktı ben geldiğimde kullancam dedi oraya yollattı vermek zorunda bence ıvırzıvır bizden çıkıyo zaten heryılda böle olcak bence
yedikleri cezalar bilee bize gelcek

kızz keman kursu ne güzel ama öğrenmek için biraz geç değilmi neyse en azından güzel zaman geçirirsin ama küçükten başlamak gerekiyor onu öğrenebilmek için
benimde yıllardır yan flüt tutkum var ama hiçbi zaman gerçekleşmedi gerçekleşmeyecek

Keman kursu degil mi kiz bizim evin altinda muzik aletleri satan ve muzik kurslari acildi sen git kolay birseyse bende gideyim

Bence vermeyin arabayi siz kullanin

neeee tamam ama zormuş yay tutmak bile aylarını alırmış öle yazıyoo ama google keman öğrenmek yazdım minicik çocuklar var utandım yaniii öğrenmem lazım

aynen lizom ufaklıktan başlamak lazımmış ne alakaysa sabır gerekiyo diyemi nedir

hee sosyalim adam zırt pırt arıyo nerde kaldı diye köye gidecem diyo hayatımda bu kadar gamsız kendini düşünen bir adam yok ve bi o kadarda çocukları buna rağmen düşkün olan herkes eleştiriyor bu durumu vede

Araba yokken ne yapiyormus acaba sen yinede uzulme 3 gunluk dunya

kız kartalı var çok eski bitane kimseyi bindirmez çok kıymetlidir karısını h.alanından almaya bile gitmez eşimin kuzeni bikere hastalanmış ( üni. orda okuyor ) şişkosun sen arabam çöker demiş kız o gün bugün nefret ediyor çok patavatsız kavgacı biridir muayenesi vergisi ödenmemiş diye çıkmıyor onla mahalle dışına bende e-devlet şifresi var taa 90 dan kalma borcu var diyorum ya adamın dünya umrunda değil nasılsa oğulları yapmış herşeyi evine kadar

Ne sansliymis kiz valla vay be hayirli cocuklari varmis adam gamsiz desene ohh ne rahat

aynen canım bağkurunu bile kaç defa biz ödedik bi emekli olsaydı hayırlısıyla bakalım ne yapacak
y.dışındaki oğlu bakıyor işte adam çalışmayı sevmiyor vede görsen çok genç duruyor nişanımda onu damat sanmışlardı ilkte tokalaşınca dayımlarla

ayy hava soğuduuu bi rüzgar var anlatamam

Gunaydin kizlarrrr

Sosimm gecmis dogumgunun kutlu mutlu olsunn. Hayirli yaslar diliyorum sana. Rabbim bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..
Fundam baya dolmussun sen yine anlat rahatlaa. Nedir senin bunlardan cektigin
Benos,yelo,twoo,lizooooo

uyuyan dev ay pardon uyuyan meleğim gelmişşşşş

yok ayşem yeter bu kadar lizoda kaçtı heralde sıkılıp benim konudan

gunaydin tontissss

Gece 6-7 defa kalktim ve toplamda 2 saat uyumusumdur hrralde. Su anda manyak gibiyimmm. Bu sicaklar beni benden alioo

Lizo kacak ztn. Yokluyup kaciyorr
Sende takma dicem ama insanin elinde degil.
Sen baska seyleri dusunmeye calis. Bak aksam keman kursun varmiss. ne guzell. Cal kemanini kafani dagit

kız bizim ev çok serin yaa dün patikle gezdimm yelekleee

evet kemana ve aşılamaya odaklanmam ve hep gülmem lazımmm
tamam çalabilirsem çalacam yaa ramazan en çok bana yaradııı kimse çalışmıyor doğuda patron demir kereste filan alıncak firmalar cevap vermiyor işe geç gidiyolarmış

Ayy bende o evde yasamak istiyorumm masallah kizz. Ben evde hicbir sey giymeden geziorum nerdeyse. Yinede her yerimden su akiyorr. Ben bird surekli wc ye kalkiorum cnm. Bu ara suyuda cok iciyorum.nasil icim yanio gorsen. Bu kadar su icecegim hayatts aklima gelmezdii

Kemaninla foto cekil,ins a koy kizz

Yaa ramazanda isyerlerinin cogunda bi sakinlik oluo zaten. Senin icinde iyi olmusss

Kiz dun yelonun basina neler gelmiss. Hersey bu kizi buluo. Ne kismetleri varmis. Guler misin aglar misinn..

durumun vahim seninn dicem ama annemlerin evde yanıyor doğrudur canım çekilmiyor gerçekten yaaa öle olunca
keman almadım kız daha gel bi biz ayarlarız hem pes edecenmi bi bakalım dediydi bide ben kemanı aşıp çello filan çalıyomuşum

patronu aradım ulaşamıyorum kimseye sen bugün unut bugün mübarek gün diyooo eee tama dedim burdada şuanlık işim yok zaten bir iki teklif yazıyorum kaçla göz arası

yeloyu dinlerken gözümde canlandırdım ben herkesi kalaylamış bide

ayşemmm arkadaş maslakta kuleler varyaaa orda çalışıyor
foto paylaşmış korkunç kızzz rüzgar yağmur fırtına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…