Ağlayakta gözden mi olak???

Aman takil o zaman sende bosverr

Senden beklioruz artikk bize cello calarken fotolarini yollarsin

Sen ev konusunda sanslisin canim. Annemin evi cok serin oluoo. Orda nefesim cikiyor biraz. Iyiki orasi varmis.

ayşemmm arkadaş maslakta kuleler varyaaa orda çalışıyor
foto paylaşmış korkunç kızzz rüzgar yağmur fırtına
Yaa biz bi yere gidecez yaa simdi yagmur,firtina,hortum ne varsa cikarr

Burdada hava kapatti. Aksam nasil olacak acaba. Sizin evden edirne kac saat suruyoo cnm

Yaa biz bi yere gidecez yaa simdi yagmur,firtina,hortum ne varsa cikarr

Burdada hava kapatti. Aksam nasil olacak acaba. Sizin evden edirne kac saat suruyoo cnm

2,5 saat canım edirne merkeze gidersek ama
mesela keşana gidiyoruz yaaa orası 3,5 saat suruyor en az 3 saat yolu farklı oranın
siz merkezemi gidiceksiniz
bugün meteroloji yağışlı gösteriyor burayıda orayıda
ama yarın güneşli kızzz akşam gideceksiniz zaten olsun iftardan sonramı gidiyonuz iftara yetişirsiniz gerçi

Arkadssini evi merkezdeymis cnm. Iftari orda yapicaz kismetse. Sonrada camilere giderizz. Biraz disarida takilip sahuruda yapip eve gececekmisiz. Cumartrside biraz carsida dolanip yola cikacaz canim. Ogleden sonra istanbulda oluruz buyuk ihtimal. Yaa ama arkadasi bizim burdan en fazla 3 saat surer demis. Arkadasinin evi burda. 15 de bi ailesinin yanina edirneye gidio yaa. Hatta bazen 2 saatte gidiomuss

ohh süperrrr bizler içinde dua canım sölememe gerek yok ben severim edirneyi insanınıda
canım istanbul trafiği malum siz sakin saatte çıkarsanız takılmazsınız ama biliyosun tatil tarafı cumada olunca akşam herkes yazlığına kaçıyoo çıktığın saat çok önemli yoksa kumburgazdan başlıyor trafik..

Aysem gece gelseydin kiz bende buralardayim karin agrisindan uyuyamadim cunku sanirim ictigim enfeksiyon ilaci yapiyor

Hepinize tek tek dua edecem canlarimmmm.
Bizimde uni de gezi vardi. O sayede gittim edirneye. Cok sevmistimm. Minicik sirin bi yer
Valla esim dunde erken ciktii isten. Bakalim bugunde erken cikabilecek mi. Beni anneme birakti ztn. Burdan alip gececek. Bugunde biraz yogunmus. En erken 6 da cikacak gibi o zaman trafige kaliriz kizzz.

Aysem gece gelseydin kiz bende buralardayim karin agrisindan uyuyamadim cunku sanirim ictigim enfeksiyon ilaci yapiyor

Hadii yaaa.bilsem gelirdim sosimmm. Ya geceleri salak gibi oluorum. Su aylarin kiymetini bil. Sonrasinda karninda tas tasiosun resmen. Birde dun aksam 2 makine camasir yikadim. Balkondakileri topladim. Kucuk bi valiz hazirladim yine. Bikac seyde utuledim. Farkinda olmadan yorulmusum yine. Biraz belim agridi. Bu kadar hareketliyim cok merak ediorum normal dogurabilecek miyim acabaa

O ilaclar yapabilir sanada cok gecmis olsiunnn

hiç belli olmaz canımmm su gibi aksın yolunuz inşallaaaah hemencik varasınız

bu arada sen dün geçiştirdinmi yoksa benmi atladım o iş kısmı
demek durmak yokkk

anam iş çıktıııı

Sagol aysem ama 2 gundur cektigim aciyi hic sorma dediginbgibi gobegimin altina sanki tas baglamislar ama senin zamanin yaklasti agrilarinnolmasi cok normal az daha sabir canim yaa sonrasinda insallah her seyi unutacaksin

hiç belli olmaz canımmm su gibi aksın yolunuz inşallaaaah hemencik varasınız

bu arada sen dün geçiştirdinmi yoksa benmi atladım o iş kısmı
demek durmak yokkk

anam iş çıktıııı

Amin canim sagolasinnn

Anlamadim cnm neyi gecistirdim:)

Bak soyledin soyledin nazar degdirdin kendine insallah cok bisey yoktur.

Bu arada dun aksam sedo banada yazdi. Iyi dileklerini sundu. Su anda daha iyiymis. Hazirliklara baslayacaklarmis

Sagol aysem ama 2 gundur cektigim aciyi hic sorma dediginbgibi gobegimin altina sanki tas baglamislar ama senin zamanin yaklasti agrilarinnolmasi cok normal az daha sabir canim yaa sonrasinda insallah her seyi unutacaksin

Seni cok iyi anliorum cnm. Allah yardimcin olsun seninde.
Allahim sabrini veriyo. Halimize binlerce sukur yine. Asla dert yanmak istemiorumm bazrn tutamioruz kendimizi iste..

Aysem sen ve lizo gercekten durumu cok iyi idare ediyorsunuz ben ne hamileler okuyorum aksama kkadar mizmizlanip oy suram agridi oy buram agrididiyen masallah ben sizlerden hic boyle bi yakinma duymadim demek ki caniniz cok tatli degil bazilarina gore

Yaa bu sikinti belli bi surec sadece hem surekli mizmizlanmakta haşa Allaha isyan gibi. Canimizdan can cikiyor ama diorum yaa Rabbim sikintiyi veriosa sabrinida verio. Sukurler olsun. Sende cok dirayetlisin masallah canimm
Bu arada wc ye ciktin mii sen

Kolay bi sey degil canim haklisin valla Rabbimin mucizesi iste sabrinida yine o veriyor
Yok canim daha cikamadim sabah ac karnina 1 kasik daha z.yagi ictim ama bana misin demedi

Kolay bi sey degil canim haklisin valla Rabbimin mucizesi iste sabrinida yine o veriyor
Yok canim daha cikamadim sabah ac karnina 1 kasik daha z.yagi ictim ama bana misin demedi

Canim bak bi toz var. Onu suya karistirip iciosun. Arkadasimda hamile. Oda surekli kabiz oluo. Doktoru ona o ilactan vermis. Kiz 15 gunden bi o tozu suyla karistirip icio. Hamilelikte yan etkisi yokmus. Istersen eczaneye sor. Yada ben arkadastan adini alayim. Simdi aklima geldi bu.

Aysem kesin ilac yapiyor cunku ben hayatim boyunca cok az bagirsak sorunu yasadim neyse ilac bitince bu durumda gecer insallah

Çok fenasın var yaa

Ama anlattıklarında sonuna kadar haklısın canım.. Bencede araba sizde kalmalı ve ben senin yerinde olsam daha çok laf söylerdim.. Sen ödüyosan sana crza gelecekse niye başkası kullanacakmış. Bence eşinle bu yönde konuşmalısın.. Tamam abisi aldın senede bi ay 11 ay sizin ama babasına ne oluyosa.

Hışgeldin şekerim..
Duaların için eksik olma canım.. Rabbim kabul eder inşAllah..

Canım sosyalimmmm doğum günün kutlu olsunnn nice güzel yaşlara sevdiklerinle.. Rabbim sağlıkla bebeğini doğurmayı nasip etsin
İyi ki varsın kuzum iyiki tanımışız seni unuttuğumuz içinde kusura bakma olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…