durumun vahim seninn dicem ama annemlerin evde yanıyor doğrudur canım çekilmiyor gerçekten yaaa öle olunca
keman almadım kız daha gel bi biz ayarlarız hem pes edecenmi bi bakalım dediydi bide ben kemanı aşıp çello filan çalıyomuşum
patronu aradım ulaşamıyorum kimseye sen bugün unut bugün mübarek gün diyoooeee tama dedim burdada şuanlık işim yok zaten bir iki teklif yazıyorum kaçla göz arası
yeloyu dinlerken gözümde canlandırdım benherkesi kalaylamış bide
Yaa biz bi yere gidecez yaa simdi yagmur,firtina,hortum ne varsa cikarrayşemmm arkadaş maslakta kuleler varyaaa orda çalışıyor
foto paylaşmış korkunç kızzz rüzgar yağmur fırtına
Yaa biz bi yere gidecez yaa simdi yagmur,firtina,hortum ne varsa cikarr
Burdada hava kapatti. Aksam nasil olacak acaba. Sizin evden edirne kac saat suruyoo cnm
2,5 saat canım edirne merkeze gidersek ama
mesela keşana gidiyoruz yaaa orası 3,5 saat suruyor en az 3 saat yolu farklı oranın
siz merkezemi gidiceksiniz
bugün meteroloji yağışlı gösteriyor burayıda orayıda
ama yarın güneşli kızzz akşam gideceksiniz zaten olsun iftardan sonramı gidiyonuz iftara yetişirsiniz gerçi
Arkadssini evi merkezdeymis cnm. Iftari orda yapicaz kismetse. Sonrada camilere giderizz. Biraz disarida takilip sahuruda yapip eve gececekmisiz. Cumartrside biraz carsida dolanip yola cikacaz canim. Ogleden sonra istanbulda oluruz buyuk ihtimal. Yaa ama arkadasi bizim burdan en fazla 3 saat surer demis. Arkadasinin evi burda. 15 de bi ailesinin yanina edirneye gidio yaa. Hatta bazen 2 saatte gidiomuss
ohh süperrrr bizler içinde dua canım sölememe gerek yokben severim edirneyi insanınıda
canım istanbul trafiği malum siz sakin saatte çıkarsanız takılmazsınız ama biliyosun tatil tarafı cumada olunca akşam herkes yazlığına kaçıyoo çıktığın saat çok önemli yoksa kumburgazdan başlıyor trafik..
Aysem gece gelseydin kiz bende buralardayim karin agrisindan uyuyamadim cunkusanirim ictigim enfeksiyon ilaci yapiyor
hiç belli olmaz canımmm su gibi aksın yolunuz inşallaaaah hemencik varasınız
bu arada sen dün geçiştirdinmi yoksa benmi atladım o iş kısmı
demek durmak yokkk
anam iş çıktıııı
Sagol aysem ama 2 gundur cektigim aciyi hic sorma dediginbgibi gobegimin altina sanki tas baglamislar ama senin zamanin yaklasti agrilarinnolmasi cok normal az daha sabir canim yaa sonrasinda insallah her seyi unutacaksin
Aysem sen ve lizo gercekten durumu cok iyi idare ediyorsunuz ben ne hamileler okuyorum aksama kkadar mizmizlanip oy suram agridi oy buram agrididiyen masallah ben sizlerden hic boyle bi yakinma duymadim demek ki caniniz cok tatli degil bazilarina gore
Kolay bi sey degil canim haklisin valla Rabbimin mucizesi iste sabrinida yine o veriyor
Yok canim daha cikamadim sabah ac karnina 1 kasik daha z.yagi ictim ama bana misin demedi
Bilemedim ki aysem diger enfeksiyon ilaciyla etkilesime girip zarar vermesin:26:
Günaydınnnn canlarımmmm
valla twin kardeş bilmiyodum kızz sölemiş olduğunuda zannetmiyorum ama yada arada kaynadı
kızlarrr dün eşim gelmeden burdaki abilerimi doldurmuştum arabayı görünce pahalı değmez filan diyin dedim
sabah bi girdim fırça atıyolar senin yüzünden yaptık ayıp ettik konuşmıycaktık bize neadamla aramız bozuldu
yok yaa dedim bişey demediki
Gunaydin kizlarrrr
Sosimm gecmis dogumgunun kutlu mutlu olsunn. Hayirli yaslar diliyorum sana. Rabbim bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..
Fundam baya dolmussun sen yine anlat rahatlaa. Nedir senin bunlardan cektigin
Benos,yelo,twoo,lizooooo
Aysem gece gelseydin kiz bende buralardayim karin agrisindan uyuyamadim cunkusanirim ictigim enfeksiyon ilaci yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?