Benosumm kadercarkadasim benimmkiz ne kusuru canim benim cok sagol kutladigin icin bende iyi ki sizi tanimisim iyi ki varsiniz
Amin kuzumm insallah diger dogum gunumde herkes ya bebeklerini bekleyecek yada bebeklerini kucaklarina alacak insallah ben boyle hissediyorum
anammm göz gözü görmüyor silecekler fayda etmedi mahsur kaldık yolda sırılsıklam oldum arabadan ofise geçene kadar yok böle bişey yaa
Neeeo kadar mi kotu kizzzzz
Aksam nasil acaba yollarr
Gece mi calisiyolarmisssadamin uykusunu bolmussun findik.iyi saydirmadi sanaaa
Selam canlarrrrr
Sosyalimmm dogumgununu ben de kutlarim gecikmeli olarakknice guzell saglikli yaşlaraaaaaa
Kiz findaaa neyyy keman kursuna mi gidicennnn
Tebrik ediyorummm
Kol ve boyun agrisina hazirla kendinizor keman ogrenmek ama guzelll
Araba konusunda okuyunca ben bile sinirlendim.Bide bu deliyle benziyoz accikyerinde olsam ben de kudururdum valla Fundam.Keske uzatmasan ama seni cok iyi anliyirum yerinde olsam ben de delirirdim :26:
Bu adamlar kardes denince kendilerini kaybediyilar
Canlarim Merhaba ..
Sosyalim cok fena nasıl unutmuşuziyiki doğdun canım bebisinle ve Kocanla nice senelere
Fundam cnm sen bi stres yapma Allah aşkına asilamayi düşün ne stres
Keman seni rahatlatır ınss kuzum hadi hayırlısı sanki gelicek bu ay minik ..
Bu arada ikizm konusunu konuştuk diye hatirliyom ben hatta ikizim olsun demiştim bi kere kimdi hatirlamiom ailede var mı diye sordu bnde bnm ikizim var demiştim gözden kaçmış demek
Yelom benosum ayşem lizom
Kızlar bu sabah nasıl içim sıkiliyo du anlatamam ptesi istanbul a gidicez yaa kv bide eşimin anneannesi bu gece gidiolar ist a esimn dayisinn ayağı kırılmış onun yanına gidiolar bi iki gün bizde orda kalicaz biraz onada cnm sıkkın farklı bir ortam olur diye düşünmüştüm ama
Kızlar bide dün kaza gecirecektik az kalmıştı serseri bi araba bizi sıkıştı rdi az daha park halindeki arabaya carpioduk eşim hızlı davrandı allahtan yaklasik 10 dk da bunu yapan arabayi takip ettik benm tüm uyarilarima rağmen peslerinden gittik araba kaçtı bzde bıraktık polisi aradık ihbar ettik plakasini off çok korktum dün geceAllah sonumuzu hayretsin ..
kızlarrrr çok ünlü bir doktora yazmıştım cevaplamış nihayet
yumurta rezervlerinize bakılmalı iyi ise aşılama size uygun demiş
ve demişki ilkinde % 20 şans var 3. de % 40
canım elde değil :26:
dayının ikizlerini hatırlıyorum canım ama kardeşini
çok geçmiş olsun canım yazık adama düşmüşmü kız
çok kalmazsınız canım yaaa ama dayısı ne yapacaksın mecbuur siz gidince nerde kalıyonuz canım
bu arada senşn tayin işi ne zaman belli olacak
yaa trafikte kimsenin kimseye tahammülü yok ne olacak halimiz
iyiki bulaşmamışsınız canım o sinirle kötü şeyler olabilirdi
Allah kormuş vallahi
Kuzum 3 . De daha mı artiyomus alla alla ınss ilkinde olur cnm
Hangi dr bu kuzum
Ya bu arada bnde aradım aci... hastanesini çok pahalı ya mem... de öyle çoğu SGK ile calismio :44:
Evet kuzum 300 fln dediler Oha yani ..çok kazık orası yaa özel sigorta olması lazım
ben emre karatekelioğluna canım ne güzel adam d....s.....comda cevaplıyor sorularını valla helal olsun
bir tane daha var ona yetişemiyorum 3 soru hakkı varya günlük hemen doluyor sabahın köründe okadar talep var ona ama cevaplarına baktım
adam ilaç bile veriyor yaaa şöle yap böle yap tek tek anlatıyor çok iyi bir doktor oda bakırköydeymiş özel yeri var eminim çok pahalı ama çok iyiymiş
evet denemek için sabırsızlanıyorum twinim
Evet kuzum 300 fln dediler Oha yani ..
Du bnde yazıyım ona cnm eşinin sonuçlarını mi yorumladı cnm
Fundam az kaldı bata hadi bakalım güzel haberler ver bize ınss gelicek minigimz ..
Bizde bi dra gidelim duruma göre belki aşılama dusunebilrz gerçi bizim morfoloji düşük ya belki şans azdır aşılamada ..
evet iyi bi dr. a git bakalım ne dicek ama bence yine testleri ister oyalar yaa
morfoloji dedim ya bol su ve e vitamini
alıyormu peki sana evicap al demiştim
Yok cnm almıyor dr a gitmeden kullanmam dedi ..
Ya fundam bugun çok karamasarim ya .
Bebiş hiç olmyckmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?