Ağlayakta gözden mi olak???

Benosumm kadercarkadasim benimm kiz ne kusuru canim benim cok sagol kutladigin icin bende iyi ki sizi tanimisim iyi ki varsiniz
Amin kuzumm insallah diger dogum gunumde herkes ya bebeklerini bekleyecek yada bebeklerini kucaklarina alacak insallah ben boyle hissediyorum

İnşAllah canım..
Siz önce sağlıkla bi alında biz inşAllah çok beklemeden geliriz. artık orası nasip kısmet.. çalışmaya başlamadık gerçi ama hani başlayınca lik zamanki gibi olsun isteğim olmayacak gibi duruyor.. büyük bi ders oldu gibi oldu rabbim hayırlısını nasip etsin ne zamansa günü geleceği varsa bi şekilde gelir.. bakalım..

sizlerin sıpasını severiz artık

Amin benayim amin seni cok iyi anliyorum ama sen benim gibi cok stress yapma olur mu herseyi akisina birak en dogru zamani Rabbim biliyor insallah hepimizin hakkina hayirlisi olur
Bu arada keske bu ay korunmasaydiniz ya hem kafanizda rahat ya bi bakmissin gelmis bebis

anammm göz gözü görmüyor silecekler fayda etmedi mahsur kaldık yolda sırılsıklam oldum arabadan ofise geçene kadar yok böle bişey yaa

sabah bahsettiğim malzeme sorunsalını anlatıyorummm şoktayım
hani dedim ya size adamlar teli açmıyor

neyse geldim dışardan keresteciyi arıyorum çok çaldı yine tam kapatacakken en sonunda uykulu bir ses açtı dedim ahmet bey sizmisiniz böle böle hazırlayın siz malzemeyi araç çıkıyor
yaaa biz gece çalışıyoruz çıkarmayın aracı ama ses nasıl az çıkıyor zır zır zır zır yeter dedi kapadıııı bu olayda doğuda gerçekleşiyor....

anammm göz gözü görmüyor silecekler fayda etmedi mahsur kaldık yolda sırılsıklam oldum arabadan ofise geçene kadar yok böle bişey yaa

Neee o kadar mi kotu kizzzzz
Aksam nasil acaba yollarr

Gece mi calisiyolarmisss adamin uykusunu bolmussun findik.iyi saydirmadi sanaaa

Selam canlarrrrr
Sosyalimmm dogumgununu ben de kutlarim gecikmeli olarakk nice guzell saglikli yaşlaraaaaaa

Kiz findaaa neyyy keman kursuna mi gidicennnn
Tebrik ediyorummm
Kol ve boyun agrisina hazirla kendini zor keman ogrenmek ama guzelll

Araba konusunda okuyunca ben bile sinirlendim.Bide bu deliyle benziyoz accik yerinde olsam ben de kudururdum valla Fundam.Keske uzatmasan ama seni cok iyi anliyirum yerinde olsam ben de delirirdim :26:
Bu adamlar kardes denince kendilerini kaybediyilar

Neee o kadar mi kotu kizzzzz
Aksam nasil acaba yollarr

Gece mi calisiyolarmisss adamin uykusunu bolmussun findik.iyi saydirmadi sanaaa

kız felakettiii anlatamam sana silecek fayda etmedi
akşam iyi olur yaa açtı şimdi
evinde uyusun oda

yelo hanım haberin yoktu senin demiii evet canım başlayacam hayırlısıyla
evet kız onu bende duydum yaaa özellikle boyun
kız sen biliyomusuuunj

yok anam bi sakinleşiyorum sonra haksızlığa uğradığımı düşünüp yine delleniyorum hazmedemiyorummm
ben çıldırdıkça istediğim değil istemediklerim oluyo tabii
bu sıpada gelecekse gelsin artık anasına yardım etmeye yaaaaaaaaaaa

kızlarrrr çok ünlü bir doktora yazmıştım cevaplamış nihayet
yumurta rezervlerinize bakılmalı iyi ise aşılama size uygun demiş
ve demişki ilkinde % 20 şans var 3. de % 40

Canlarim Merhaba ..
Sosyalim cok fena nasıl unutmuşuz iyiki doğdun canım bebisinle ve Kocanla nice senelere

Fundam cnm sen bi stres yapma Allah aşkına asilamayi düşün ne stres
Keman seni rahatlatır ınss kuzum hadi hayırlısı sanki gelicek bu ay minik ..
Bu arada ikizm konusunu konuştuk diye hatirliyom ben hatta ikizim olsun demiştim bi kere kimdi hatirlamiom ailede var mı diye sordu bnde bnm ikizim var demiştim gözden kaçmış demek
Yelom benosum ayşem lizom

Kızlar bu sabah nasıl içim sıkiliyo du anlatamam ptesi istanbul a gidicez yaa kv bide eşimin anneannesi bu gece gidiolar ist a esimn dayisinn ayağı kırılmış onun yanına gidiolar bi iki gün bizde orda kalicaz biraz onada cnm sıkkın farklı bir ortam olur diye düşünmüştüm ama
Kızlar bide dün kaza gecirecektik az kalmıştı serseri bi araba bizi sıkıştı rdi az daha park halindeki arabaya carpioduk eşim hızlı davrandı allahtan yaklasik 10 dk da bunu yapan arabayi takip ettik benm tüm uyarilarima rağmen peslerinden gittik araba kaçtı bzde bıraktık polisi aradık ihbar ettik plakasini off çok korktum dün gece Allah sonumuzu hayretsin ..

canım elde değil :26:
dayının ikizlerini hatırlıyorum canım ama kardeşini

çok geçmiş olsun canım yazık adama düşmüşmü kız
çok kalmazsınız canım yaaa ama dayısı ne yapacaksın mecbuur siz gidince nerde kalıyonuz canım
bu arada senşn tayin işi ne zaman belli olacak
yaa trafikte kimsenin kimseye tahammülü yok ne olacak halimiz
iyiki bulaşmamışsınız canım o sinirle kötü şeyler olabilirdi
Allah kormuş vallahi

kızlarrrr çok ünlü bir doktora yazmıştım cevaplamış nihayet
yumurta rezervlerinize bakılmalı iyi ise aşılama size uygun demiş
ve demişki ilkinde % 20 şans var 3. de % 40

Kuzum 3 . De daha mı artiyomus alla alla ınss ilkinde olur cnm
Hangi dr bu kuzum
Ya bu arada bnde aradım aci... hastanesini çok pahalı ya mem... de öyle çoğu SGK ile calismio :44:

Dün aradım sayfalar arasında ama bulamadim cnmm
Kuzum düşmüş evde hali kaymis ..mecburen gidicez. . Hayır kv iyi olsa öf öf

Gelince eşimin kuzeninde kalicak tık cnm gecen sene de orda kalmıştık baya bi gezmistik ..
Kuzum daha belli değil bnm tayin işi ama temmuz içinde olcakmis ama çok umutlu değilim çünkü bransimda çok dolu merkez açılmaz acilsada bana gelmez puanim yüksek değil ..Onuda takiom kuzum öyle ne yapıcam bilmiyom köy flnda olabilir ..
Kuzum sorma bnmki daha fazla korkuttu beni siniri fena yakalasa iyi şeyler olmazdı çok şükür bunada cnm

Kuzum 3 . De daha mı artiyomus alla alla ınss ilkinde olur cnm
Hangi dr bu kuzum
Ya bu arada bnde aradım aci... hastanesini çok pahalı ya mem... de öyle çoğu SGK ile calismio :44:

çok kazık orası yaa özel sigorta olması lazım
ben emre karatekelioğluna canım ne güzel adam d....s.....comda cevaplıyor sorularını valla helal olsun
bir tane daha var ona yetişemiyorum 3 soru hakkı varya günlük hemen doluyor sabahın köründe okadar talep var ona ama cevaplarına baktım
adam ilaç bile veriyor yaaa şöle yap böle yap tek tek anlatıyor çok iyi bir doktor oda bakırköydeymiş özel yeri var eminim çok pahalı ama çok iyiymiş
evet denemek için sabırsızlanıyorum twinim

Evet kuzum 300 fln dediler Oha yani ..
Du bnde yazıyım ona cnm eşinin sonuçlarını mi yorumladı cnm

Fundam az kaldı bata hadi bakalım güzel haberler ver bize ınss gelicek minigimz ..
Bizde bi dra gidelim duruma göre belki aşılama dusunebilrz gerçi bizim morfoloji düşük ya belki şans azdır aşılamada ..

Evet kuzum 300 fln dediler Oha yani ..
Du bnde yazıyım ona cnm eşinin sonuçlarını mi yorumladı cnm

kısaca hikayeyi anlattım kız önce ne kadar zamandır olmuyo neler yaptım değerleride normal dedim aşılamada şansımız nedir

Fundam az kaldı bata hadi bakalım güzel haberler ver bize ınss gelicek minigimz ..
Bizde bi dra gidelim duruma göre belki aşılama dusunebilrz gerçi bizim morfoloji düşük ya belki şans azdır aşılamada ..

evet iyi bi dr. a git bakalım ne dicek ama bence yine testleri ister oyalar yaa
morfoloji dedim ya bol su ve e vitamini
alıyormu peki sana evicap al demiştim

evet iyi bi dr. a git bakalım ne dicek ama bence yine testleri ister oyalar yaa
morfoloji dedim ya bol su ve e vitamini
alıyormu peki sana evicap al demiştim

Yok cnm almıyor dr a gitmeden kullanmam dedi ..
Ya fundam bugun çok karamasarim ya .
Bebiş hiç olmyckmis gibi

Yok cnm almıyor dr a gitmeden kullanmam dedi ..
Ya fundam bugun çok karamasarim ya .
Bebiş hiç olmyckmis gibi

kız bana bakkk karamsarlık yoktu haniii beni dövüyodunuzzz yaa bende bazen diyorum ki hep hayırlısını istiyorum acaba bunun içinmi olmuyor hayırlı değil diyemi eşimle limoniyiz bu ara ne diye yaptırıyorum ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…