Ağlayakta gözden mi olak???

Oyleee de cnm bazen bnde böyle oluyorum ama üst üste gelio diye sanırım. Biz yinede umutlu olalım .
Öyle deme eşinle aran düzelir ne olcek o da anlayack bu yüzden sakin erteleme cnm

Oyleee de cnm bazen bnde böyle oluyorum ama üst üste gelio diye sanırım. Biz yinede umutlu olalım .
Öyle deme eşinle aran düzelir ne olcek o da anlayack bu yüzden sakin erteleme cnm

valla hayatın ne tadı ne tuzu var bence
hamile kalsak yada çocuk olsa bu defada bu düzeni dünyayı eleştirip geleceğinden endişe edecez teknoloji çağındalar yetiştirmek zor olacak diye
yani bizde sorunlar bitmezzzz

Haklısın cnm bitmez bizim dertler Ama Rabbim Hayırlı evlatlar versin ..

Fundosum ben çıkıyorum sende çıktın herhlde işten Öpüyorum

Selam kızlarr alıntı yaptıydım ama şarj az diye eve gelince yazarım dedim ama alıntılar kaybolmış okuduklarımı unuttum

İki keklikte yan yana gelmiş bebiş olmayacak derdine düşmüşler kimsede yok rahat rahat konuşmuşlar dayaklık bunlar

merhaba kuslarrrr
biz yola ciktik gidiyoruz ama kacta edirnede oluruz bilmioruzz
fundosla twine bu

twinkuss verilmis sadakaniz varmiss,ucuz atlatmissiniz.

benoss iki keklik miii

Yolunuz açık olsun canım.. E-5 inanılmaz bi trafik vardı inşAllah yetişirsiniz ki geç mi çıktınız ne ?

He iki keklik oturmuş ne konuşuyo

Yelizim twinim cok tskler kizlar iyi ki varsiniz
Bu arada aysem twinle fundosa bu az gelir onlara boyle yapmak gerekir

Yolunuz açık olsun canım.. E-5 inanılmaz bi trafik vardı inşAllah yetişirsiniz ki geç mi çıktınız ne ?

He iki keklik oturmuş ne konuşuyo

Aysem iyi yolculuklar iyi eglenceler canim

sagolun kizlarrr ama esim isten erken cikamadii.
benos dedigin gibi inanilmaz bi trafik varr 8 bucuk gibi ikitelliye varabildikk. orda bi yerde iftarlarini actilarrr. simdi mahmutbey giselerdeyizz. sahura kadar edirnede oluruz insallahh

sagolun kizlarrr ama esim isten erken cikamadii.
benos dedigin gibi inanilmaz bi trafik varr 8 bucuk gibi ikitelliye varabildikk. orda bi yerde iftarlarini actilarrr. simdi mahmutbey giselerdeyizz. sahura kadar edirnede oluruz insallahh

inşAllah gidersiniz canım..
Bide bugün çok başka bi trafik vardı.. Millet tatile kaçıyo galiba ondan olsa gerek

Sosiimm naptın tuvalet işini

inşAllah gidersiniz canım..
Bide bugün çok başka bi trafik vardı.. Millet tatile kaçıyo galiba ondan olsa gerek

Sosiimm naptın tuvalet işini

Evet benosumm edirneli arkadasimizda oyle soyledi. Ben her hafta gidiorum boyle trafik gormedim dedi. Esimde bizde mantarlik var. Her turlu terslik bizi bulur dedii

Sosim sana cok uzuluorum valainsallahh bu gece cikarsinn.

Findik napti acaba. Kemanla bi sicaklik kurabildi mi

Keklik geldii
kemanı elime alamadım kızlar notalardayızz laaaaa reeee miiiii böle çok komik
yelooo çalıyosan tüyo ver kızzz

ayşem vardınızmıı

Sosiiii mısır diyorum halaa

yok fundamm nerde daha kumburgazdaymisizz

notalar miii eve derste verdiler mi kizz

Ben ne dedimmm büyük sözü dinlemezsen böle olurr:

he kızzz verdii ilkokul birdeki gibi bi sayfa yazacaaam
yalnız kız çok şekerrr

Dönün bizde kalın yakın zatenn
sabah gidersiniz jet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…