ayyy o yüzden burayı çok seviyorum yaaaa.
halay başını kimseye vermem ona göre
inşallah canımmmmm.
canım sen ankaradamısın
kız sen yatsana ne işin var buralarda
kızlar bide bir şey rica edeceğim ya yatmadan önce eketene bi dua edelim inşallah yarın bebişini görür
halay başını kimseye vermem ona göre
bacılar yatıyorum ben herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin...
bu arada eketene duayı unutmayalım lütfen
kız sen yatsana ne işin var buralarda
kızlar bide bir şey rica edeceğim ya yatmadan önce eketene bi dua edelim inşallah yarın bebişini görür
bacılar yatıyorum ben herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin...
bu arada eketene duayı unutmayalım lütfen
Mrbb kızlarr :)
Merhaba canım. hoş geldin
Niye ne isim var artik beni disliyormusunuz
Sizi merak ediyorum iste cok istiyorum mutlulugunuzda sizle beraber mutlu olmayi sevincimi sizinle paylasmayi kurtulamazsiniz benden :44:
Eketen icin hep dua ediyorum ins gorur minik kesecigi gonulden istiyorum
mrb canım.hoşgeldin
Canım ben doğma büyüme Ankaralıyım ama İstanbul da yaşıyorum maalesef 4 yıla girdim işim nedeniyle.. kocamı da İstanbul a çektimAma Ankara nın benim için ayrı bi yeri vardır asla vazgeçmem oradan..
İnşallah canım.. Rabbim bizim bu vesileyle de duamızı kabul etsin ve Eketen arkadaşımıza yardım etsin.. Sağ Salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Tamam canım gerisine takılırız biz ama senin hamileliğinde Halayın başı ben olurum karışmam
Hoşbuldumm nasılsın canm :)
Slm kizlaaar bugun adetimin 4. Gunuydu ama dayanamafim sogan suyuna basladim cok sukur icebiliyorum
mrrbb canm :) hoşbuldumm bende bı kaç belirtii yaşıyorumda paylaşayım dedim :) önce bi tanışmak lazım ama
istanbulda çok güzel bir şehir.ama ankaraya göre zor sanırım.sen bu kıyaslamayı daha iyi yaparsın.
ankarada nerdeydin canım.
iyiyim canım.. Kızlarla sohbetteyiz işte.. sen nasılsın ?
mrrbb canm :) hoşbuldumm bende bı kaç belirtii yaşıyorumda paylaşayım dedim :) önce bi tanışmak lazım ama
Bence hemen dal konuya. dalarken tabi kendinde de bahset.. yaş kaç, kaç yıllık evlisin ve kaç aydır bebiş istiyorsun :))
kesinlikle zor. bu nedenle kaçmak istiyoruz ya İstanbul dan bakalım kısmetimizde ne var... Ankara da k.örendeydim canım.. o kadar çok özledim ki orayı burnumda tütüyor heryerisen neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?