Ağlayakta gözden mi olak???

Yarinn pazar kuruluyor fundos burda marketlerde satilmiyor ki yarini beklemek zorundayim yani kiz hevesin varsa bence olur hemen pes etme zor diye kocanla arayi duzelttin mi yoksa hala triplerde misiniz

Yarinn pazar kuruluyor fundos burda marketlerde satilmiyor ki yarini beklemek zorundayim yani kiz hevesin varsa bence olur hemen pes etme zor diye kocanla arayi duzelttin mi yoksa hala triplerde misiniz

Tamam canımmm
yok kız yapacamm azimliyim
ehh bal kaymak değiliz olaamııyorumm

Dönün bizde kalın yakın zatenn
sabah gidersiniz jet gibi

simdi k.validemde aradi. ben size demistim daha erken cikacaktiniz dio
neyse tekirdaga gelmisizz. yol bombos simdi. bu hizla 1saate edirnede oluruz insallahgh

donuste ugrariz belkiii

sosimm seninki misiiri beklio heraldee

Evet daha açıktır neyse vardınız sayılır sağsaalim gidinde varsın uzun ve yorucu olsun

tamammmm

Insallah en kisa zamanda duzeltirsiniz arayi fundosum
Evet aysem misiri bekliyor olabilir bu arada yorulmadin mi kiz bayramda belki bende benimkinin koyune giderim ama 5 saat uzaklikta gidebilir miyim acaba:26:

Evet daha açıktır neyse vardınız sayılır sağsaalim gidinde varsın uzun ve yorucu olsun

tamammmm

Insallah en kisa zamanda duzeltirsiniz arayi fundosum
Evet aysem misiri bekliyor olabilir bu arada yorulmadin mi kiz bayramda belki bende benimkinin koyune giderim ama 5 saat uzaklikta gidebilir miyim acaba:26:

amin fundamm

yok sosimm arkada oturuyorum ztn. bacaklarimida uzattimm. oo rahat rahat gidersin kiz ben 9. ayimda yollardayim

Gider miyim diyorsunuz dur bakalim benim ki eger uyuzluk falan yaparsa gitmem belkidegonlumu hos tutmasi lazim yani

Kız durup napacan bak keyfine erkeklerin hepsi uyuz ayrıca

Kizzzz ben okadar alinti yaptim yazdimm sonra disari ciktik gondermemisim yaaa :26:
Ayy sinir oldumm

Fundam benim nota bilgim cok iyidir oyuzden o baslari cok sıkıcı ben esgecmistim
Yalniz keman perdesiz enstruman oldugu icin sesleri tutturmak zor.bide muzik kulaginin da iyi olmasi lazim uzatmalarda eslerde kulak onemlii keman aldin mi kizzzz
Bidee yayı kullanmayi en basta iyi ogren en rahat tutma sekliyle alış sonra cok kolun agriyo yoksaaa
Keman candır sesine gurbann
Elime almayali cok olduuu :26:

Kız ben sordum hiçsiyerin ağrımıyo sürekli çalışmılcaksınki dedi şuan notalar çok zor geliyoo kapıcam amaaa
yay çekmek istiyorum bendee
almadım var öğrenci kemanı sonra alcam önce nota
notaları bi kapim bağlama gitar da çalacam

Kizzz baslarda birakmazsan eger sıkılıp daa sonra cok keyif aliyosun caldikca
Baglama gitar cok kolay kemana goree
Hadii bakamm gorelim senii cal kemanciii
Boynum kopuyodu benim ilk zamanlarr ama alisinca agrimiyo

Günaydınnnn
naptın sosyalim veermı gelişme

Gündelikçi abla gelecek benimki oruçlu çalışmıyor bu görevlinin ablası bakalım nasıl

Günaydın kesçelerrr

Bende bıgün dip köşe girişcem temizliğe gelemezsem bilin ki pestilim çıktı

Öptüm hepinizi

Kızz notacı başı keyif aldın anlaşılan hadi bi şarkıcı türüyo aramızdan

Bendede başladı büyük temizlik eşim bahçede abla camlarda bende tülleri söküp mak. Atıyom

Sağol sosyalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…