Ağlayakta gözden mi olak???

Bu aradaben işten çıkıp temizlik iişinebaşlamaya kaar verdim çok karlııı

Ayy funda delimisinn bana bin lirada verseler yapamam o derece .. Salona girdim ben geç başladım temizliğe yattımda :))
Anam ne kirliymiş kullanmıyoruz biz salonu vitrin gibi şey nasıl toz toprak olmuş camlar zaten leş ama şimdi pırıl pırıl olma yolunda

Ne temizligi ya ben seneye tatil plani yapmaya basladim cesme bodrum kus adasi otellerine bakiyorum

Kız kadının eli çokhızlı
valla tertemiz oldu yaa misss
tatilmiii seneye hemdee

110 canım şimdi gitti ben perde söküp yıkayıp astım normalde onlarıda o yapcaktı
sabah anahtar verip h.içi çağırcam artık beğendim

Aaa iyiyimiş fiyat.. Beğendiysen gelsin tabii
Ben sabah beri uğraşıyorum bi dünya işim var. Silince yazıyorum kıruyana kadar dinleniyorum çok yoruluyorum yaa yaşlanmışım :))
Bide evin şeklindede değişiklik yapalım dedik yarın yatak odasını değiştircez olursa tabi

Baştan konuşmamıştık kız bide
merakla bekliyorum kaç diycek diye bencede iyi
çünkü ev büyük ve özellikle cam çok
y.odasımı gardolapın yeridemii çok yorar bak sölim
misafir gelcekti sanki sana noldu

kızlar bişey sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz
babamın kirada olan evinin apartman yönetimi çatı tadilatı,ısı yalıtımı uydu kapı vs bisürü şeyi aynı anda yaptırmak istiyor. Başta herkes 5 binlira verecek olmayanda bankadan kredi çeksin versin dedi. Karşı çıkanlar olunca da 2500 tl peşin 250 tl ayda taksit vermeyenleri mahkemeye verip söke söke alırım demiş. Malzemeler getirilmiş tadilata başlanmış bile. Şimdi babam bu parayı veremem durumum yok benim diyo ama mahkemeye verir diye de düşünüp duruyo. Taksitle verilsin deniyo onu da kabul etmiyo yönetici şahıs. Sizce bu durumda ne olur kim haklı?

Lizim bu konuda bi bilgim yok canim
Kizlar elinize saglik mis gibi oturun simdi bende b.kumla oynayayim
Fundos kiz kadin hangi isleri yapti bi anlatsana:26:

Yalan oldu akşamın 10 nunda geleneyecklerini bildirmiş
Sinir oldum ama iyide oldu evimi temizledim dip köşe..

Kızz hem yatağın yönünü hemde gardrobu değiştirmeyi düşünüyoruz.. Ben yatak odamı hiç beğenmiyorum hangi akılla aldıysam bilmiyorım.. Eşimle konuştuk beya olacak ve yatak yere yakın olacak dedik oda okeyledi gittik mal gibi hem yüksek aldık hemde kahve rengi hiç beğenmiyorum bu nedenle hiçte bişi yapmadım fon mon almadım şimdi bari değiştirip renklendirmel istiyorım kendi evim olunca ilk işim yatak odasını değiştirmek olacak

Canım prosedür ne bilmiyorum en hızlı yeliz cevaplar kardeşi avukat.. Bende ancak pazartesi cevaplarım hakime sorarım bizim konular değil bunlar çünkü

Lizim bu konuda bi bilgim yok canim
Kizlar elinize saglik mis gibi oturun simdi bende b.kumla oynayayim
Fundos kiz kadin hangi isleri yapti bi anlatsana:26:

b.. Kunla mı
Anam çağır bi kadın yapaın boşver ne düşünüyon.. Hele doğuma yakın mecbur alıcan

sağolun kızlar bu konuda bi yardımcı olabilirseniz çooook sevinirim benoşumm pazartesi de olur
bu arada bana kaçak dediniz dün sabah okudum ama yazamadım hepinizi kınıyorum
o fundoşla ayşecan yokmu heleee çıbanın başı onlar
kaç gündür evdeyim biyere çıkamadım bunalıma girdim hep anam babamın yüzünden hep işleri var kocamı bırakmadılarki bi beni gezdirsin
bende dün sabah, geceden geldiği gibi kimse yapışmadan yakasına yapıştım gezdirttim kendimi bugün saat 4 gibi bıraktı beni işe gitti yine
yarın sabah gelince yine gezdirtcem kendimi
ben çıkarken çıkıyorum demiyorum ya ondan mı oluyo kaçaklık :44:

Alacam kiz alacamda su teyzem bi kendi temizligini bitirseydi hayirlisiyla onu bekliyorum anlayacagin

Lizimm ben demedim

Biz artık hepimizi çok sık burda görmek istediğimizden oluyo.. Herkesin elbette işi var ama çok alıştık ya ondan deniyo böle şeyler herkes canım
Siz hamişsiniz ya alınganlık had safhada oluyo ama az kaldı

Tamam canım pazartesi inşAllah unutmaz isem sorarım elbette bakalım neymiş..

Kız nereye gidiyonda bu halinle

Sossiii kız teyzen ay olacak ne temizliği yapıyo bitmedi. Evi 5 katlı falan herhalde

Saat 11 de kalkar ve hergun surekli gezmeye giderse bitmez tabi ki temizligi canim haftaya kadar bitiririm dedi bende insallah dedlim ben tek basima temizlikci kadina yardim edemem benayim en azindan gelsin ki yataklarimizi havalandiralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…