Lizimm ben demedim
Biz artık hepimizi çok sık burda görmek istediğimizden oluyo.. Herkesin elbette işi var ama çok alıştık ya ondan deniyo böle şeyler herkes canım
Siz hamişsiniz ya alınganlık had safhada oluyo ama az kaldı
Tamam canım pazartesi inşAllah unutmaz isem sorarım elbette bakalım neymiş..
Kız nereye gidiyonda bu halinle
Sossiii kız teyzen ay olacak ne temizliği yapıyo bitmedi. Evi 5 katlı falan herhalde
Ben yaklasik 6 aydir temizlik yapmiyorum kiz
Saat 11 de kalkar ve hergun surekli gezmeye giderse bitmez tabi ki temizligi canimhaftaya kadar bitiririm dedi bende insallah dedlim ben tek basima temizlikci kadina yardim edemem benayim en azindan gelsin ki yataklarimizi havalandiralim
Yelooo kiz yarin mi hastaneye yatacaksin sen7 si ameliyatti degil mi:26:
imzası yok canım adam çoğunluğu sağladım diyomuş çoğunluk kabul ettiği için ödemek zorundaymış herkes :44: kendisi karısı çalışıyo bi küçük çocugu var iki tane arabaları var zenginler tabi halden anlamıyorlarki şu ramazan gününde yaptıkları çıkar biyerlerindenSelam canlarim cigerlerimmmm herkes iyi mii..ben bugun evdeydim yemekti evi topla balkonlari yika falann gun gecti gitti :26:
Lizomm sorun dikkatimi cekti.Eger babam yoneticiyle bi sozlesme yada kişiler arasinda bi protokol imzaladiysa şu zamanda şu şartlarda odeme yapicam diye ozaman evet yonetici davaci olabilir.Ama bi sozlesme falan yoksa;ustelik de apartmanda bi kişinin bile olsa rizasi oluru olmadan tadilati baslatmis olsa bile neye dayanarak mahkemeye vercekki.Yaptigi zorbaliga girer.sonucta baban da baskalari odesin ben odemem dememis sadece kolaylik saglamalarini istemiş.oyle bi emrivakiye boyun egmemekte cok hakli ben de olsam param olsun olmasin kabul etmezdim sirf netlesmeden işleri baslattigi icin..Hatta senin baban gidip davaci olsa hakli cikar yani
Pazartesi canm yatış :18: niye hatirlatiyonnn
Kizz gecen gittigimizde butun tetkikleri yaptilar esek kadar siringayla kan aldilar kac kezz.filmdir anestezi uzmani muayenesi eko fala hepsi yapildii
simdide sabah 8 de gelin diyolarr
Gitmicem yaaa erkendeninsallah cope atmamislardir kanlarimi
Sali ameliyat nasipse :18:
Bu kez daha sakinimm
Kızz sosi bende keşke zengin olaymışım ye iç yat s.ç modunda süper olurdu
Lizimm aynen öle yaptığın temizlik bi günlük ertesi gün başlıyo dağınıklık .
Yelizimm tabiki sakin ol inşallah senin için iyi olacak..
imzası yok canım adam çoğunluğu sağladım diyomuş çoğunluk kabul ettiği için ödemek zorundaymış herkes :44: kendisi karısı çalışıyo bi küçük çocugu var iki tane arabaları var zenginler tabi halden anlamıyorlarki şu ramazan gününde yaptıkları çıkar biyerlerindenbide fakirlere yardım eden burs veren bi adam hiiiç yakıştıramadım bu yaptığını
canım uzadıkça daha çok strese gireceksin bi an önce olda sağlıkla kurtul inşallah.
sayılı günler hiç geçmiyor Allah yardımcın olsun geçip gidecek güzel sonuçlarını konuşacağız burdan
Yelizimmm insallah hic birsey olmayacak aslanlar gibi yanimiza geleceksin korkmak yok
İnsallah benosumm aminn hakkimizda hayirlisi insallahhh
Lizimm o yonetici de nerde yasiyo acaba.100 liradan bahsetmiyo yani ne demek cogunluk saglandii sacmaliga bakk
Evet canm aynen artik bian once gecsin de onumuze bakalimm.Seytan durtmuyo degil ertele yaz sonuna diye amaa
Bakarsiniz tuplerin biri kurtarilir falann belli mi olurrr
Kizzz senin de sayili gunlerin kaldii Allahim cok buyuk kolaylik saglasin sana da dogumunda insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?