Ağlayakta gözden mi olak???

biliyorum kız bende burda sizle muhabbet etmekten çok zevk alıyorum birileri olmayınca arıyo hatta gözlerim
bende annemdeyim ya annem sürekli pc başında durmamdan hoşlanmıyo onla konuşuyum istiyo canı sıkılıyo
avm lere iftar yemeklerine iftardan sonra doğaya yarın da sinemaya gitcem
kız bu temizlik bitmiyo habire sosyoşla senin evi b.k götürüyo habire temizlik yapıonuz yine b.k götürüyo dionuz bi temizlenemedi gitti şu evler

Saat 11 de kalkar ve hergun surekli gezmeye giderse bitmez tabi ki temizligi canim haftaya kadar bitiririm dedi bende insallah dedlim ben tek basima temizlikci kadina yardim edemem benayim en azindan gelsin ki yataklarimizi havalandiralim

Aa evet iyi ki hatırlattın yataklar var doğru yarın bende atayım balkona

Lizim kız benimde 3-4 ay olmuştur hep yüzeysel toplama şeklinde gittim

Camlarım resmen leş gibiymiş iyi oldu salonu kullanmıyodum çok piste değilmiş ama çok oyaladı.. Oturduğumuz oda dağınıktı çok şimdi çiçek gibi..temizlik yapmayı normlde çok severdim ben taa ki yurtta kalana kadar

Aman ben cok sevmiyorum temizligi yemek yapmayida sevmiyorum cok zengin olsaydim keske 5 yildizli otel alirdim kendime

kızlarr laf aramızda bende hiç sevmiyorum temizliği bi süpürge tutuyorum dünyanın yükünü taşımış gibi hissediyorum
ama yemek benden sorulur yeni yeni yemekler denemeyi çok severim
sosyoş kız sen ne yapmayı seviyosun de bi hele tatil deniz kum güneş gelsin yemekler gitsin hizmetçiler
benoş o temizlik inanki 2 günden fazla sürmüyor annem geliyo pırıl pırıl yapıyo evimi 2 gün sonra yine aynı koyver gitsin

Aynen iste yiyip icip yatmayi seviyorum lizimim kiz insan 1 kere dunyaya geliyor ondada kendimizi yipratmaya hic gerek yok

Selam canlarim cigerlerimmmm herkes iyi mii..ben bugun evdeydim yemekti evi topla balkonlari yika falann gun gecti gitti :26:

Lizomm sorun dikkatimi cekti.Eger babam yoneticiyle bi sozlesme yada kişiler arasinda bi protokol imzaladiysa şu zamanda şu şartlarda odeme yapicam diye ozaman evet yonetici davaci olabilir.Ama bi sozlesme falan yoksa;ustelik de apartmanda bi kişinin bile olsa rizasi oluru olmadan tadilati baslatmis olsa bile neye dayanarak mahkemeye vercekki.Yaptigi zorbaliga girer.sonucta baban da baskalari odesin ben odemem dememis sadece kolaylik saglamalarini istemiş.oyle bi emrivakiye boyun egmemekte cok hakli ben de olsam param olsun olmasin kabul etmezdim sirf netlesmeden işleri baslattigi icin..Hatta senin baban gidip davaci olsa hakli cikar yani

Yelooo kiz yarin mi hastaneye yatacaksin sen7 si ameliyatti degil mi:26:

Pazartesi canm yatış :18: niye hatirlatiyonnn
Kizz gecen gittigimizde butun tetkikleri yaptilar esek kadar siringayla kan aldilar kac kezz.filmdir anestezi uzmani muayenesi eko fala hepsi yapildii
simdide sabah 8 de gelin diyolarr
Gitmicem yaaa erkenden insallah cope atmamislardir kanlarimi
Sali ameliyat nasipse :18:
Bu kez daha sakinimm

Kızz sosi bende keşke zengin olaymışım ye iç yat s.ç modunda süper olurdu

Lizimm aynen öle yaptığın temizlik bi günlük ertesi gün başlıyo dağınıklık .

Yelizimm tabiki sakin ol inşallah senin için iyi olacak..

imzası yok canım adam çoğunluğu sağladım diyomuş çoğunluk kabul ettiği için ödemek zorundaymış herkes :44: kendisi karısı çalışıyo bi küçük çocugu var iki tane arabaları var zenginler tabi halden anlamıyorlarki şu ramazan gününde yaptıkları çıkar biyerlerinden bide fakirlere yardım eden burs veren bi adam hiiiç yakıştıramadım bu yaptığını

canım uzadıkça daha çok strese gireceksin bi an önce olda sağlıkla kurtul inşallah.
sayılı günler hiç geçmiyor Allah yardımcın olsun geçip gidecek güzel sonuçlarını konuşacağız burdan

İnsallah benosumm aminn hakkimizda hayirlisi insallahhh

Lizimm o yonetici de nerde yasiyo acaba.100 liradan bahsetmiyo yani ne demek cogunluk saglandii sacmaliga bakk

Evet canm aynen artik bian once gecsin de onumuze bakalimm.Seytan durtmuyo degil ertele yaz sonuna diye amaa
Bakarsiniz tuplerin biri kurtarilir falann belli mi olurrr
Kizzz senin de sayili gunlerin kaldii Allahim cok buyuk kolaylik saglasin sana da dogumunda insallahhh

ne güzel mübarek zamanlarda bol bol dua edelim herşeyi Allah bilir
evet canım az kaldı tek rakamlara düştük yarın da eşimin doğumgünü süpriz yapıp gelse diyorum 37+4 bi sıkıntısı olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…