Ağlayakta gözden mi olak???

Tum sulale olmaz anam batarim sen kocan ve bebislerin geri kalan ucreti neyse oder oyle tatil yapar
Ancak bugun alabildik kiz sadece pazarlarda satiliyor

Sakin erteleme yelizim bak giden gun omurden gidiyor bence bir an once ol ve kurtul

Dogru diyosun sosyalim ama iste o geçiş sureci cok yipratici oldugu icin insan biyandan ertelemek istiyo hep

Ayy lizimm sen simdi normal dogumun baslamasini mi bekliyosun yaniii
Ayy hadi hayirlisiii

Ben geldimmmm bu saate kadar s.rtüyoduk
sosyalimmm mısırın işe yaramasına çook sevindimm canım kadın cam kapı yer koltuk toz alma mutfak dol. Banyo balkon yıkama yaptı
sen yardım etmeyecen al kız bekleme elinide bişeye sürme

benoşş temizlik yapmayı ben çok seviyorumm misafire hazırlık yapmışmıydın neyse iyi oldu bu sayede temizlik büyük çaplı oldu
sorma bendede hangi akılla almışım deediğim eşyalar var kırğlsada atsam deediğim
bu arada lake boya alıp boyayabilirsin dolabını bak burda yapan eerkadaş var link yazarım ptesi bulup şahanee

llizommbabanın yapacak hiçbişeyi yok ödemek zorunda çoğunluk sağlandıysa bide ısı yalıtımzorunlu yaa artık yapılmalı ve dğerleri ortak alan onlardamecbur
ama taksit kesinlikle olmalı genelde % 30 pesin kalan8,10 taksit oluyor bizde öle olmalı
Bizde 5 bin vermistik ilk evlendiğimiz zaman onca borcun içinde ama kimse denlemedi ihtarlar geliyo habire dava acarız die

yelommm az kaldıı geçip gidecekrahat ollütfen dualaarımız seninle canımmmm

ayşem gelmemiş hiiççç

Günaydın kızlarrr

Funda mutlaka link ver.. Onu düşündüm kendim boyayım dedim de eşim yok yapaman dedi. Ama kesin yaparım (bana göre tabi)
Yok kız kesin değil diye yemek yapmamıştım

Her yerim tutulmuş kollarım kalkmıyo napacam bilmiyorum

Ganaydın eyşann günaydıncanlarr

Benoşşş benim arkadaş listemde rkyogn var ona gir açtığı konulara kapılerımıboyadım başlğğınabi bak
o katagorideçok yapan var yarın bilg.dan detaylı bakarım ama şimdilik fikir olsun.. bu arada onun evine bayılıyorum
sen yaparsın eminimmm

Harfler karisik kurusuk uyuyonmu daha

Bugun pazar eysan gec gelirler kizlar

Gunaydinn canlarimmn

Dun aksam direk iftara k.valideye gectik. 12 gibi eve geldik. Kendimi yataga nasil attim hatirlamiorum bilee. Deli gibi uyumusum ztn

Ohh fundoss evin mis gibi olmusss. Her is bittiginde evi suzup bas koseye gecip kahveni icmek paha bicilemezzz 110 lira bence iyii. Benim abla 100 e gelio ama onun cok ihtiyaci var. Gerci ben hep daha fazla veriorum. Su anda genelde 120 ya geliolar ztn.

Benoss misafirlerin gelmedi mii neyse seninde evin bal dok yala olmusss.sende gule gule kirlet canimm. Iyiki hazirlik yapmadin yoksa 2-3 gun o yemekleri yemek zorunda kalirdiniz.
Sosii wc ye cikmissinn hadi gozunaydin. Seninki cidden misiri bekliomuss

H er kesi operimmmmm

Ne dokturmus kv den size

Hoşgeldiniz kızlarr

Fundam ilerleyen saatlerde bakıcam mutlaka yada akşama bugünde yorucu bi gün olacak.. Yatak odasına gircez birazdan

Benimde inst.. Evini beğendiğim bi kaç kişi var

Ayşemm edirne nasıldı ?

Sosimm sen ne yapıyon ?

Eyşan kız arada geliyon ya sana sorcak bişi bulamıyorum ben

Bende niyetliyim yemek sitelerinden cikamiyorum aysemm benos kv deydim 4 gundur ondan giremedim dunde esim gekdi yemek felan yaptim ondan giremedim obolca yatiyorum oruc tutuyorum ya uyumasamdaa yemek programlari sitelerii

Edirne guzeldi canimm. Gece serindi baya. Usudukk. Meric nehrini kenarinda sahura kadar takildikk. Sonra camileri gezindik. Selimiyede hepinize dua ettim. Allahim kabul etsin insalllahh..
Bugunde yorgunlugumuz cikio tabii yataktayim hala. Hic cikasimda yok
Bu arada edirne kucucuk cok sakin bi yer. Esime dedim.keske tayinin boyle bi yere ciksada sakin,dogal bi hayatimiz olsa. Yola cikmadanda pazarina ugradik. Herseyi dogal baya bi sebze aldimmm. Birde misir aldimmm. Misiri gorunce sosi geldi aklima ztn

Eysooo Allah kabul etsinn orucunuu

Amin cnmm kvdenler edirnedemi oturuyodu ole gezmeyemi gitmistiniz kacirdim ben:26:

Eyşoo ev hali bende severim yemek programlarını..

Ayşemm Allah kabul etsin. Allah razı olsun canım..
Resmi gördüm polarlar alınmış üzerlerine.. Küçük yerleri bende seviyorum.. Desiğin gibi herşey doğal iyi ki almışsın güle güle ye.. Mısırı bile değişiktir var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…