K.validemler ist da cnm. Biz oyle gezmeye gittik. Hem ramazanda farkli camilere gitmeyi cok severizz. O ramazanin verdigi uhrevi duyguyu daha farkli hissediosun..Amin cnmm kvdenler edirnedemi oturuyodu ole gezmeyemi gitmistiniz kacirdim ben:26:
Eyşoo ev hali bende severim yemek programlarını..
Ayşemm Allah kabul etsin. Allah razı olsun canım..
Resmi gördüm polarlar alınmış üzerlerine.. Küçük yerleri bende seviyorum.. Desiğin gibi herşey doğal iyi ki almışsın güle güle ye.. Mısırı bile değişiktir var ya
Bugünhava acaip sıcakkk bura bile
benoşş kolay gelsin sizee yorucu olacak dikkatli olun
ayşemm iyi gezdin artık dinlenme zamanıı
kızler eşimin dayısı geldi yurtdışından ona vercekmiş arabayı istedii mazotuda fulledi bizimki tamda
çok sinir oldum yineeadam kazandığını içkiye yatıran biri ohhh ne bu milletteki şans yaa
Bende cok severim gezmeyi tarihi yerler camiler insan bunaliyoo ayni yerdeK.validemler ist da cnm. Biz oyle gezmeye gittik. Hem ramazanda farkli camilere gitmeyi cok severizz. O ramazanin verdigi uhrevi duyguyu daha farkli hissediosun..
Sormaayşemm birde bayrama kadar onda ılcakmış
Sosyalimmm rahat şeyler giy xxxl
Bugünhava acaip sıcakkk bura bile
benoşş kolay gelsin sizee yorucu olacak dikkatli olun
ayşemm iyi gezdin artık dinlenme zamanıı
kızler eşimin dayısı geldi yurtdışından ona vercekmiş arabayı istedii mazotuda fulledi bizimki tamda
çok sinir oldum yineeadam kazandığını içkiye yatıran biri ohhh ne bu milletteki şans yaa
Aysem hosgeldin canimm dinlen canim dinlen bayagi yorulmussundurdualar icinde cok tskler
Benayim bugun yine mi temizlik var kolay gelsin canim
Misir bayagi ise yaradi bu arada camasirlarimda sikiyor sanirim karnimi
Burasi yine cok sicak ayrica
Fundoss inanmiyorum ya sizdekide ne sans anam tovbe tovbe ya sabir cekeceksin artik
Anam senin adamda tuhaf verecen madem ver arabayı ne yaparsa yapsın sanane.. Yurt dışından gelen o seninkine ne oluyo
Sende şans yok kız
Kız doldurdu safım bugün haber geldii
nasıl aldıysa versin söle km yi dedim
iyi düşün diyo bide
ya aramız çok iyiydi onlar yüzünden tartışğyoruz allahıncezalarıı
yalaka abiside açmış ver götür hemen diyo pislik
ben onlarayapacağımı bilirimm
Kız doldurdu safım bugün haber geldii
nasıl aldıysa versin söle km yi dedim
iyi düşün diyo bide
ya aramız çok iyiydi onlar yüzünden tartışğyoruz allahıncezalarıı
yalaka abiside açmış ver götür hemen diyo pislik
ben onlarayapacağımı bilirimm
Kizz evleriniz kurtlanacak bi gunnBenimkinin gonlu oldu soyle yavastan bi supurge acalim eve bende tozlari alirim ne yapalim oldugu kadar olmadigi kader demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?