Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol canimn kiz keske oyle bi imkanimiz olsaa. Ben cok isterim. Ama tabi ekmek parasi nerdeyse ordayiz.
Birde 2 saatte cogu yerini gezdik nerdeyse. Istanbulda biyerden bi yere gitme 2 saat suruoo

Bugünhava acaip sıcakkk bura bile
benoşş kolay gelsin sizee yorucu olacak dikkatli olun
ayşemm iyi gezdin artık dinlenme zamanıı

kızler eşimin dayısı geldi yurtdışından ona vercekmiş arabayı istedii mazotuda fulledi bizimki tamda
çok sinir oldum yinee adam kazandığını içkiye yatıran biri ohhh ne bu milletteki şans yaa

Evett son rahat gezimi yaptim fundamm 1 ay sonra bitio bu rahatlik

Kizz esinin dayisi nerden cikti simdii. Sninde esinin tarafi hep yiyici yaa bi tane duzgun adam cikmaz mii. Bi senin esin cikmis galiba iclerinden.

Bizim ev serin gibi amaa disariyi hic bilmiorummm:26:

Aysem hosgeldin canimm dinlen canim dinlen bayagi yorulmussundur dualar icinde cok tskler
Benayim bugun yine mi temizlik var kolay gelsin canim
Misir bayagi ise yaradi bu arada camasirlarimda sikiyor sanirim karnimi
Burasi yine cok sicak ayrica

Ayşemmm sağolasınnn

Eyşan bundan yazmak çok zor geliyo ondan canım hatalı yazıyorum

Sormaayşemm birde bayrama kadar onda ılcakmış

Sosyalimmm rahat şeyler giy xxxl

K.validemler ist da cnm. Biz oyle gezmeye gittik. Hem ramazanda farkli camilere gitmeyi cok severizz. O ramazanin verdigi uhrevi duyguyu daha farkli hissediosun..
Bende cok severim gezmeyi tarihi yerler camiler insan bunaliyoo ayni yerde
Sormaayşemm birde bayrama kadar onda ılcakmış

Sosyalimmm rahat şeyler giy xxxl

Sinir oluyorum hazircilara ya

Anam senin adamda tuhaf verecen madem ver arabayı ne yaparsa yapsın sanane.. Yurt dışından gelen o seninkine ne oluyo
Sende şans yok kız

Aysem hosgeldin canimm dinlen canim dinlen bayagi yorulmussundur dualar icinde cok tskler
Benayim bugun yine mi temizlik var kolay gelsin canim
Misir bayagi ise yaradi bu arada camasirlarimda sikiyor sanirim karnimi
Burasi yine cok sicak ayrica

Hosbulduk canimm
Ohh ne rahatlamissindir. Insan kendini yeniden dogmus gibi hissedio.kus gibi hafiflioo

Sosim bol donlar al kendineee. Ben bikac tane aldim. Esimin dalga konusu oldum sonra havali havali giyiyorumm

Fundoss inanmiyorum ya sizdekide ne sans anam tovbe tovbe ya sabir cekeceksin artik

Çok sinir bozucu değilmi ne takıyosun diyo bana çok saf çok iyi niyetli yaa
adamlar günü yaşayan gezip içen tipler biz neyin mücadelesini veriyoruz burda

Anam senin adamda tuhaf verecen madem ver arabayı ne yaparsa yapsın sanane.. Yurt dışından gelen o seninkine ne oluyo
Sende şans yok kız

Kız doldurdu safım bugün haber geldii
nasıl aldıysa versin söle km yi dedim
iyi düşün diyo bide
ya aramız çok iyiydi onlar yüzünden tartışğyoruz allahıncezalarıı
yalaka abiside açmış ver götür hemen diyo pislik
ben onlarayapacağımı bilirimm

Abisine neoluyoo acaba araba onunmu sanki bide hemen demis ya

Ayni bnm babamda senin gibi kullanmayan kalmaz arabayi sinir olurum

Son düzenleme:
Babaaanne donlari var ya soyle pacali oluyorlar onlardan alayim diyorum kendime tarz yapmis olurum
Fundos takma kuzum kendine yapiyorsun bosu bosuna birak ne yapiyorlarsa yapsinlar esininde akli basina gelirde insallah is isten gectikten sonra gelmez

Benimkinin gonlu oldu soyle yavastan bi supurge acalim eve bende tozlari alirim ne yapalim oldugu kadar olmadigi kader demisler

Kurtlansa daha iyi olur belediye gelir en azindan eysan kiz bide ben yapamiyorum hemen belim agriyor ne yapayim kocaya soyluyorum teyzeye soyluyorum onlar yapiyor yoksa ben bu kadar bekletmem evin temizligini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…