Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar yaa benim yatak odası büyük ama eşyalarında iri olduğundan tabiri caizse g.. Kadar duruyosu sıkışık
Şimdi yer değiştirdik oda büyüdü ya keşke ilkin yapaydık şimdi bu halini daha çok sevdim

Ama canım çıkıyo o ayrı

Degisiklik her zaman iyidir canim guzel yapmissin o zaman begendiysen sorun yok fazla esyadan bende nefret ediyorum ayrica

Yelizim ben oturuyorum valla yemek yapacam birazdan kizzz kimse evinden memnun degil demek ki

Yaaa hele benn hele benn hicc memnun degilimm
Mobilyalarimi Ankaradan almistim dedim ki evde yerlesmis halini bi goreyim ona gore perde ve halilarimi alirim.Geldim bir de ne goreyimm perdeler ce halilar alinmisss ki benim icin mobilyadan daha onemliydi onlarr :26:
Kalkip hemen degistiremeyecegim icin de oylece kaldi ve hic begenmiyorumm.Bu ev icin de bisey yapmak istemiyorum yenidennn
Bidahaki eve insallah

Perdelerini kim almis kizz
Ilk ev kim ne derse desin acemeligimize geliyor bende mobilyalardan hic memnun degilim insallah 2. Evin gonlune gore olur yelizimm

Perdelerini kim almis kizz
Ilk ev kim ne derse desin acemeligimize geliyor bende mobilyalardan hic memnun degilim insallah 2. Evin gonlune gore olur yelizimm

Kaynanam almis kizzzz
Kudurmustum sinirimdennn.Sanki evi onlar duzmus gibii gidip perdelerimi almis ona kalmisti sanki hic de begenmiyorumm
Amin sosyalimm insallah kendi evim kendi zevkime gore olur

Kaynanan hayatinin hatasini yapmis kiz zavalli kadin
Simdi oturdugunuz ev kira mi yelizim eger oyleyse salla gitsin yok kendi evinizse o zaman biraz sikintili:26:

Yok canm ev kira.Allahtan oyle yoksaa buu yeni perdeler noolurdu bilmem
Bide Ankara'ya yerlesme durumumuz olursa diye de ellemiyorum zatenn
Amann biyandan esya sonucta ama yine de kadin kismi istiyo yani gözünü doldursun zevkine gore olsunnn

Yaaa hala yayiliyom yemegi kim yapcek acaba

Bizimde sacma sapan isteklerimiz oluyor yelizimm bazen gercekten ben bile kadinlari anlamiyorum
Aman sicakta insanin hic bisey yapasi gelmiyor zaten su bogazda olmasa ne guzel olacak ama sabahtan aksama kadarbogaz derdine dusuyoruz

Canlarim napiosunz

Benosum fundosum Güle güle kirletin
Fundoşum kız ikimiznde koca tarafı sıkıntı yaa kendini yipratma lütfen ..

Sosyalim gozun aydın. Mısır ise yaramıs
Yelizim cnmm hayirlisiyla bitsin ameliyat ın kurtul sende kuzum

Ayşem Edirne turu güzel geçmiş bnde çok seviyorum camileri yaa

Lizom eysann

Bu arada bnde bugün temizlik yaptım ama rüzgar yine toz getirio evi ucuracak yakında yarın da ist yolcusuyuz giremeyebilirm canlarım
Bu arada dün saçını boyattim. Çok güzel oldu

Twinim gorusemezsek iyi yolculuklar canim sana insallah cok guzel haberlerle geleceksin iyi eglenceler

Kızlarr kırmızılar geldiii
dışarı çıkıyoruz geliince görüşürüzzz

Oturdum şimdi ama inanılmaz bi bel ağrım var çok terledim.. Mümkün olduğunca cereyana kapılmamak için elimden geleni yaptım ama inşAllah kapılmamış olurum ve hastalanmam..

Bende kiracıyız ve bursaya gideriz diye pek bişi almıyorum eve beğenmiyorumda ama 2 yıldırda oturuyoruz

Kız fındık gözün aydınn yarın mı gitcen şimdi nasıl olacak.. Ağrın sızın yok gezmeye gittiğine göre ohh ohh süperr

Kızzz twinn boyadım demeyle olmuyo resim atacaksın resimm
Güle güle kullan ve hayırlı yolculuklar..

Ya ben ev dekorasyonundan da pek anlamiyorum sanirim
Benosum kendini sicak tut dinlen guzelcene.insan terleyip sicaklayinca kendini ruzgara veriyo serinlemek icin ama sonra cikiyo acisi

Twincan sana simdiden iyi yolculuklarrr

Biz de sabh karga pokunu yemeden yola cikicaz
Doktoru aradik sabah erken gelin dedi ben hala gerek oldugunu dusunmuyorum

Fundamm hadi bakalim gazan mubarek ola ozaman yarin basliyosun tedaviye oyle miii
Ayy cok heyecanli.Allah sonucununda olumlu olmasini nasip etsin insallahhh

Kendimi korudum Acısının sonradan çıktığını en iyi bilenlerdenim çok çektim zamanında..yarın sanırım kamyonla kaldırırlar beni

Ayy yarın iki arkidişimizi tedaviye yolluyoruz çok heyacanlı..

Yeliizm inşAllah hayırlısı ile atlatacan erken gitmen iyi olur düşünme..

Bakalım fında ne yapacak

Ben bu hafta yoğunum (
Ama sizlerden haber almak için ara ara gelicem mutlaka duruşma arasında

İnsallah canmm.Bugun hep icimden haftaya bugun bu saatlerde hersey gecmis olacak diyip durdum
Bian once gecsin ve hayirli sonuclansin insallahhh

Fundamin da yine onemli gunlerimiz çakışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…