Kuzum ekliyim yarın fırsatını bulunca kuaför de çektirmistimOturdum şimdi ama inanılmaz bi bel ağrım var çok terledim.. Mümkün olduğunca cereyana kapılmamak için elimden geleni yaptım ama inşAllah kapılmamış olurum ve hastalanmam..
Bende kiracıyız ve bursaya gideriz diye pek bişi almıyorum eve beğenmiyorumda ama 2 yıldırda oturuyoruz
Kız fındık gözün aydınn yarın mı gitcen şimdi nasıl olacak.. Ağrın sızın yok gezmeye gittiğine göre ohh ohh süperr
Kızzz twinn boyadım demeyle olmuyo resim atacaksın resimm
Güle güle kullan ve hayırlı yolculuklar..
Ya ben ev dekorasyonundan da pek anlamiyorum sanirim
Benosum kendini sicak tut dinlen guzelcene.insan terleyip sicaklayinca kendini ruzgara veriyo serinlemek icin ama sonra cikiyo acisi
Twincan sana simdiden iyi yolculuklarrr
Biz de sabh karga pokunu yemeden yola cikicaz
Doktoru aradik sabah erken gelin dediben hala gerek oldugunu dusunmuyorum
Fundamm hadi bakalim gazan mubarek olaozaman yarin basliyosun tedaviye oyle miii
Ayy cok heyecanli.Allah sonucununda olumlu olmasini nasip etsin insallahhh
Kuzum ekliyim yarın fırsatını bulunca kuaför de çektirmistimSağol kuzum bnm
Sağol cnm bnm ..
Rabbim yar yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz dualarim seninle ..
Fundosum sende yarın tedaviye basliyosun Rabbim göndericek ınss sana
Iyi geceler herkese ...
Uyku tutmadida
Gunaydinlarrrrr
Yelizimm insallah hersey cok guzel gececek hic korkma bizide habersiz birakma
Günaydın kızlarrr
Yelizim güzel haberlerle gel inşAllah..
Zaten yatınca insanın canıda bişi yemek istemiyo merak etme.. Allah'ım neyi düşünüyo
Sosiimm sen biye uyuyamadın ?
Bu arada senin sıpa oynaşmaya başladı mı tek tük duyuyorum diyodun ?
Bide eşin ne tepki veriyo hep onu merak etmişimdir
Fındık yaZmamış ne yaptı yada yapacak acaba
Gunaydinn canlarimmmm
Yelommm hastanedeymissin. Hersey cok hizli gecsin,hemencecik evine gel insallahh. Tum dualarimiz seninleeee
Fundamm randevuyu aldin mii hadi hayirli ugurlu olsunn. Ikinizdende hayirli haberler gelecek inaniorummmm
Benommm seninde temizlikler bitti gozunaydinnn
Sosiii,twin,lizoooo
Ben bugun annemdeyim. Annemin doktoru var bende yegene bakiorumm:)
ayşemmmmm
yeğeni öpüyorummmm o güzel yanaklarından senide
aldım canım akşam nasıl olacak bilmiyorum çok heyecanlıyım biran evvel gitmek istiyorummm :18:
yalnız benim adet yine çok az dün 2-3 damlaydı bugünde azıcık ped bile yok o derece ama bu durumu sölemim diyorum doktora şimdi bulandırmimmm
kız delirdimmmmm ekstrem gelmiş telefon faturam tahsil edilmiş
şirket hattım var diye benim telefondaki tarifyei düşürmüştüm 26 tl yee
bi baktım 58 tl tahsil edilmiş
arıyorummm bitürlü bağlanmıyo müşteri temsilcisi çıldırdım açtığı gibi kıza dedim bu ne yaa iş ortamında zor arıyorum zaten
o ona aktarıyor o ona nasıl iş bu
sonra dedim böle böle nasıl iki katı tahsil edilir
yok neymiş 6 sında bitmiş 8 inde diğer tarifye geçmişim açtım ağzımı yumdum gözümü
haram zıkkım olsuuuuuuunnnnn
Offf o kadar uzun sey yazdim hersey gitti ya sinir oldum. Telden kulube girince bole oluo
Fundamm cikinca hemen bizide haberdae et. Gozumuz sendde. Insallah hayirli neticeler gelecek.
Adetinin az gelmesinede takilmaaa bi damla gelse bile yeterr
Ay onlar cok sinir bozucu bir saat telde bekletiolar.sonra sinirlendiginle kaliosun sadece.
Benimde bu ay tel faturam yuksek gelmis. Cok bi yeride aramiorumm:26:
Sagolun kizlarrr.Hayirlisiyla biter gider insallahhh
Fundammm.Hadi hayirli olsun canm tedavinn.Ben de şansinin yuksek oldugunu dusunuyorum insallah da ilk denemede gelecek bebiş yada bebişlerrr
Aysecannben de opuyorum tatli yegeninii..
Yelizimm ooo yatislar falan yapilmis hadi bakalim hakkina hayirlisi korkma ac birakmazlar seni
Benayim yavas yavas guclu tekmeler hissediyorum ama daha cok yeni dun ilk kez esimde hissetti ama cok yorum yapmadi nedense
Fundosumm randevu alinmis hadi hayirlisi canim Allahin izniyle bu is olacak bu ay insallah
Aysemm kolay gelsinn tatliskoyu yerime op canim
Kobay olarak mı
Yeliz alemsin.. Bugün değil yarın mı şimdi ameliyat..
Gerçi ben cevap ver dedikten 2 saat sonra yazıyorum yeni bilgi gelsiyse bilmiyorum artık
Fundaa çok heyecanlı ne yapacaklar bende en az senin kadar merak içindeyim.. Rabbim hayır eylesin.. Bol bol dua et canım..
Benim dualarımda şu anda ikinize..
Ayşemm kız o sıpayı bana ver ben bile bakarımhatta temelli verin hiç hayır demem
Fundosum Rabbim sizede yasatacak insallah cok garip bi duyguher zaman olmuyor tabi ki bu tekmeler gece saatlerinde daha aktif benim minnos
Sosyalimm oy maşallah kuzuya ne kadar güzel.. Biz burda ne günler yaşadık sanki kardeşlerimi sevinirmiş gibi seviniyorum
Funda kız bende seni düşünemiyorum çok heyecanlısn azcık sakin ol bacım böle sana bırak 10 günü 2 gün geçmez
Anaamm kızlar bı kız başımızın etini yiyecek hazırlıklı olun
Bu tel şirketleri zaten nasıl mantıkla çalışıyo anlamış değilim bide bankalar kafalarına göre iş yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?