Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum ekliyim yarın fırsatını bulunca kuaför de çektirmistim Sağol kuzum bnm

Sağol cnm bnm ..
Rabbim yar yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz dualarim seninle ..

Fundosum sende yarın tedaviye basliyosun Rabbim göndericek ınss sana

Iyi geceler herkese ...

Uyku tutmadida
Gunaydinlarrrrr

Sagol twinimm.Amin canmmm

Sosyalimm gunaydinn.Ben uyumadim hicc :26: sahurdan sonra uykum gelmedi son saatlerde de yatsam kalkamazdimm.Yoldayiz biz de
Guzel bi hafta olsun hepimize insallahhh

Yelizimm insallah hersey cok guzel gececek hic korkma bizide habersiz birakma

İnsllah canim benimm
Bugun yatiş var bosbosuna aslinda bana gore ama neyseee
Beni oyle boş boş oturturlarsa cimgar cikarmayi dusunuyorum
Bide ac gel dedi doktor.Bunlar yarin ameliyata kadar beni ac tutmayi dusunmuyolardir heralde demii

Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...

30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.

Günaydın kızlarrr

Yelizim güzel haberlerle gel inşAllah..
Zaten yatınca insanın canıda bişi yemek istemiyo merak etme.. Allah'ım neyi düşünüyo

Sosiimm sen biye uyuyamadın ?
Bu arada senin sıpa oynaşmaya başladı mı tek tük duyuyorum diyodun ?
Bide eşin ne tepki veriyo hep onu merak etmişimdir

Fındık yaZmamış ne yaptı yada yapacak acaba

Yatağımdan bildiriyorum :)))
Amin benosumm
Kizz yemek istemez miii 10 gundur oructum bugun tutmadim hemen sinir gelmeye basladi aclik siniri
Ayy burasi okul gibi ogrenci kayniyo.Cok tatlilar tıp okuyasım geldi

Benim dosyami hazirlarken asistan;diger ogrencilere de yuksek sesle bana sordugu sorularin aciklamasini yapiyodu onlar da not aliyodu simdi bunlar bu dersinde beni mi inceleyecekler hepsi toplandi da
Kobaymiyim olum beeennn

Günaydın canlarımmmmmm

yelommmmm gittinmi oyy çok heyecanlııı hadi hayırlısı canım
bende dün randevu aldım hemen 16:40 vardı o saate aldım hemen çok heyecanlıyım yaa
ne olacak nasıl olcak çok merak ediyorummm

bu arada çok iyi bir profesöre sordum durumumu test değerlerini filan yolladım adam cerrahpaşada kadın hastalıkları ana bilim dalı başkanı
test değerlerinin çok iyi olduğunu söylemiş aşılama şansınızı 3 katına çıkaracak deneyin demiş

twinim hayırlı yolculuklar sana
sosyalim çok erkencisinn
benoş inşallah yoğun olmaz ve gelirsin sık sık bide çok yordun kendini ağrın çabuk geçsin inşallah canım
ayşemm lizommm

Gunaydinn canlarimmmm

Yelommm hastanedeymissin. Hersey cok hizli gecsin,hemencecik evine gel insallahh. Tum dualarimiz seninleeee

Fundamm randevuyu aldin mii hadi hayirli ugurlu olsunn. Ikinizdende hayirli haberler gelecek inaniorummmm

Benommm seninde temizlikler bitti gozunaydinnn

Sosiii,twin,lizoooo

Ben bugun annemdeyim. Annemin doktoru var bende yegene bakiorumm:)

ayşemmmmm
yeğeni öpüyorummmm o güzel yanaklarından senide
aldım canım akşam nasıl olacak bilmiyorum çok heyecanlıyım biran evvel gitmek istiyorummm :18:
yalnız benim adet yine çok az dün 2-3 damlaydı bugünde azıcık ped bile yok o derece ama bu durumu sölemim diyorum doktora şimdi bulandırmimmm

kız delirdimmmmm ekstrem gelmiş telefon faturam tahsil edilmiş
şirket hattım var diye benim telefondaki tarifyei düşürmüştüm 26 tl yee
bi baktım 58 tl tahsil edilmiş
arıyorummm bitürlü bağlanmıyo müşteri temsilcisi çıldırdım açtığı gibi kıza dedim bu ne yaa iş ortamında zor arıyorum zaten
o ona aktarıyor o ona nasıl iş bu
sonra dedim böle böle nasıl iki katı tahsil edilir
yok neymiş 6 sında bitmiş 8 inde diğer tarifye geçmişim açtım ağzımı yumdum gözümü
haram zıkkım olsuuuuuuunnnnn

Offf o kadar uzun sey yazdim hersey gitti ya sinir oldum. Telden kulube girince bole oluo

Fundamm cikinca hemen bizide haberdae et. Gozumuz sendde. Insallah hayirli neticeler gelecek.
Adetinin az gelmesinede takilmaaa bi damla gelse bile yeterr

Ay onlar cok sinir bozucu bir saat telde bekletiolar.sonra sinirlendiginle kaliosun sadece.
Benimde bu ay tel faturam yuksek gelmis. Cok bi yeride aramiorumm:26:

Sagolun kizlarrr.Hayirlisiyla biter gider insallahhh

Fundammm.Hadi hayirli olsun canm tedavinn.Ben de şansinin yuksek oldugunu dusunuyorum insallah da ilk denemede gelecek bebiş yada bebişlerrr

Aysecann ben de opuyorum tatli yegeninii..

Yelizimm ooo yatislar falan yapilmis hadi bakalim hakkina hayirlisi korkma ac birakmazlar seni
Benayim yavas yavas guclu tekmeler hissediyorum ama daha cok yeni dun ilk kez esimde hissetti ama cok yorum yapmadi nedense
Fundosumm randevu alinmis hadi hayirlisi canim Allahin izniyle bu is olacak bu ay insallah
Aysemm kolay gelsinn tatliskoyu yerime op canim

Kobay olarak mı
Yeliz alemsin.. Bugün değil yarın mı şimdi ameliyat..
Gerçi ben cevap ver dedikten 2 saat sonra yazıyorum yeni bilgi gelsiyse bilmiyorum artık

Fundaa çok heyecanlı ne yapacaklar bende en az senin kadar merak içindeyim.. Rabbim hayır eylesin.. Bol bol dua et canım..

Benim dualarımda şu anda ikinize..

Ayşemm kız o sıpayı bana ver ben bile bakarım hatta temelli verin hiç hayır demem

tamam canımmm biran evvel gidip görüşmek istiyorum yaaa
iğneler etki edecekmi gelişecekmi yumurta kaç tane olcak düşünüp duruyorumm
bide kilo aldırıyormuş çok
iğneler soğuk tutulacakmış nerden alcaz nasıl yapcaz bilmiyorum çokta pahalı indirimli depodan alınırmı acaba

ya ayşem sorma çok sinir oldum yaaa ben tarife değiştirirken söledim hemde biri bitip öbürü başlasın hata olmasın
buna rağmen başıma gelen bak

yelommmm ölemi dersinnnn :18: çok heyecanlı kızzzz :18:

tekmemiiiii sosyalim o kadar büyüdümüüü oyy maşallah ona
inşallah canım

benoş sorma çok garip hissediyorum işleme bi 10 gün var en az sonra bekleyiş oyyy ben nasıl dayanacam
Allah razı olsun kızlar

Fundosum Rabbim sizede yasatacak insallah cok garip bi duygu her zaman olmuyor tabi ki bu tekmeler gece saatlerinde daha aktif benim minnos

Sosyalimm oy maşallah kuzuya ne kadar güzel.. Biz burda ne günler yaşadık sanki kardeşlerimi sevinirmiş gibi seviniyorum

Funda kız bende seni düşünemiyorum çok heyecanlısn azcık sakin ol bacım böle sana bırak 10 günü 2 gün geçmez
Anaamm kızlar bı kız başımızın etini yiyecek hazırlıklı olun

Bu tel şirketleri zaten nasıl mantıkla çalışıyo anlamış değilim bide bankalar kafalarına göre iş yapıyolar

Fundosum Rabbim sizede yasatacak insallah cok garip bi duygu her zaman olmuyor tabi ki bu tekmeler gece saatlerinde daha aktif benim minnos

eminim öledir sosyalimmm maşallah miniğimize hissettirsin kendini daha keyif alıyosundur eminim

benoşşş olmuyorrr sakin olmam mümkün deil şuan
bi ilaç neyin bişey blun verin olmayacak böleee

sorma kız ekstreye bi grdim 70 tl kart aidatı yazıyo bi baktım tel faturası 58,20 tl yuh dedim noluyooo

şikayet sitesne yazıcam birazdan sineye çekememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…