Ağlayakta gözden mi olak???

Benayim bende sizin haberlerinizi aldikca cok sevinecegim insallah en yakin zamanda cok guzel haberler alacagiz sizdenn

Fundosum hissetmeyince insan paranoya oluyor acaba yasiyor mu yasamiyomu diye ama hissedince en azindan bu duygu ortadan kalkiyor

Fundosum hissetmeyince insan paranoya oluyor acaba yasiyor mu yasamiyomu diye ama hissedince en azindan bu duygu ortadan kalkiyor

böyle düşündüğünü anladım sosyalim gerçekten insan mutlu olur ben burdayım diyince
bence benoşumuzdan çok yakın zamanda güzel haber gelicek korunmada bittiii hemen gelcek miniği
hadi kızlarrrr 2 kişilik kontenjan açılıyooo elimizi çabuk tutalımmm

2 kisilik kontejyan mi aciliyor bencede elinizi cabuk tutun hatta 4 kisi birden gelse bile yerimiz var cok sukurr

Senin ki asilama
Benayinki rotarli
Yelizin ki ameliyattan sonra
Twin bugun istanbul yolcusu oda dr dan sifa bulacak insallah veee bebislerimiz gelecekkkk

60:
senin ilacın biziz başka çıkar yol yok

o kart aidatlarına bende ayrı bi gıcık oluyorum.. nasıl nevrim dönüyor bilemezsin ama bişi yapılıyor mu hayır tabiki.. paşa paşa ödüyorsun. ama hepsinin toplu alındığı söyleniyor..
biz şimdi kredi için alınan dosya masrafının geri ödenmesini talep ettik bakalım sonuçlanırsa bu kezde aidatlar için talepte buluncam

Benayim bende sizin haberlerinizi aldikca cok sevinecegim insallah en yakin zamanda cok guzel haberler alacagiz sizdenn

Amin canım benim Amin inşAllah bakalım nasip ne göstercek.. hele bi sağlıkla doğurunda bizimkilerde herhalde gelirler o vakte kadar

Anam ben hazırımda benim kocada sorun var.. hafta sonu o kadar dil döktüm adam ne dese beğenirsin şurda 15 gün kalmış ağustosa bekleyelim azıcık daha diyor ölür müsün öldürür müsün
hafta sonu da yum dönemi gibiydi akıntı falan herşey vardı ama yok inadım inat.. tamamla başlıyor ama gerisi fos tamam diyerek beni başından savıyor

Benay sende ne soyluyorsun yok yumurtlama yok akinti kazla goz arasinda yapsaydiniz ne aciklama yapiyorsun bi de kazara oldu der cikardin

Benay sende ne soyluyorsun yok yumurtlama yok akinti kazla goz arasinda yapsaydiniz ne aciklama yapiyorsun bi de kazara oldu der cikardin

ayy sosyalim sanki benim elimde
açtırma benim ağzımı adamda iş bitiyor.. bu kazara durumlarını anlamıyorum zaten..
Ben o istemeyince damardan girmeye çalıştım ama olmadı.. adam kafaya takmış ağustosu bekleyeceğiz bi ay daha. illa 3 adet geçecek.. neymiş efendim doktorlar öle demiş.. hakkat hepside en az 3 ay dedi. bu da duydu ya hani ya bişi olursaymış. dedim çok biliyon sen

o yüzden kızlar beni bir müddet unutun zaten kilo almışım ya hiç bir pantolonum olmuyor ben çok daha zayıfmışım. 36 bedendim 38 olmuşum ve sabitlemişim
gül gibi beyaz pantolonum vardı bayılıyordum ona bugün giydim zorla ama düğmeleri fermuarı açık oturuyorum o derece rahatsız etti

Senin ki asilama
Benayinki rotarli
Yelizin ki ameliyattan sonra
Twin bugun istanbul yolcusu oda dr dan sifa bulacak insallah veee bebislerimiz gelecekkkk

sosyalimmm ne güzel yazmışsın kızzzzz

benoş sen biliyosundur aslında kızz hakem heyetimi ne oluyomuş onlara gidip itiraz edip hepsini alıyomuşsun sözde
sen bulun sonuç alırsan bizide yönlendir kızzz ne güzel olur tıopluca gelse geri

bu aydamı boş geçecek yaneeee senin adamda vhaaa gerçi erkekler böyle daha dikkatli ve titiz

kız bende şuan öleyimmm düğmeyi açtım rahatladım yoksa midem ağrıyor akşamıda unutup dar pantolon gitdim dr. un odasında işkence çekecem çıkarıp giyerken acaba yaşlamı alakalı eskiden çok rahat kilo verirdim 30 u aştıktan beri yapıştı gitmiyor

Butun dileklerinizee kocaman aminnnnn kizlarrr
Bence dee fundosun bu ay olcak insallahh
Twincan da yakin bencee
Sonra benos eylul diyorum
Sonra da bennn
Benimki tup olcagindan hepinizinkini doverr

Bana bi yazi yazdirip imzalattilar.Yapisiklik tuplerin kapatilma ihtimali vs vs yalniz arada ''hatta ölüm bile'' seklinde bi ara cumle geciyodu

Bu deli funda simdiden basladi yumurta gelisecek mi gelismeyecek mi diyee
Kizz baslama simdiden strese sokma kendinii Allah allahhh
Bak bu işlerde en onemli sey stres canmm kendine bi izin ver bi rahatlaaa

Bak bugun burda bi kadinin tedavisi stres yuzunden iptal oldu.Cok geriliyo yumurta gelisimi hormonlar gerekli sekilde ilerlemiyo diye benim doktor kadinin tedavisini iptal etti git tatil yap oyle gel demis

Uzun aralıklarla yazınca beni hiç görmüyorsunuz he... Geçenlerde yazdım bi Benay gördü yazdı sağolsun.. Ondan sonra da fundoştan selam yolladım hiç alan bile olmadı Ben taşınmadır felan zaten çok sık gelemedim bi de biliyorsunuz kurumun neti kısıtlı ancak vınn ı getirirsem yazabiliyorum... Sizi okuyorum girip ama yazamıyorum... Rabbim bu mübarek günlerde kimsenin derdini dermansız bırakmasın ve herkesin gönlüne göre olanı en hayırlı en hızlı şekilde nasip etsin inşallah...

Umarım hepiniz iyisinizdir.. Öpüyorum sizleri...

Evet onu ben de duymustum fundos tuketici haklari komisyonuna basvuruyosun onun icin
10 yillik geriye donuk kart aidati ve krediler icin dosya masrafi geri alinabiliyomuş
Ben her kartimin bankasindan talep etsem 2-3 bin alirim rahat heralde

Ooo pericannn hosgeldinnn
Ben de gormedim hic senin yazdigini kii.Arada kaynamis demekki :26:

Evet onu ben de duymustum fundos tuketici haklari komisyonuna basvuruyosun onun icin
10 yillik geriye donuk kart aidati ve krediler icin dosya masrafi geri alinabiliyomuş
Ben her kartimin bankasindan talep etsem 2-3 bin alirim rahat heralde

kız yeloooo böle kesin konuşuyonuz çok heyecanlanıyor ve umutlanıyorum bak olmazsa ben bittim bilmiş olun cenazemi kaldırmaya gelince tanışırız

ölüm bilemiiii ya niye sölüyon böle şeyler ben etkisinde kalırım böle şeylerin aklımdan çıkmaz deliiii Allah korusunnn tam saat kaçta ameiliyat ne zaman şimdi
stresten iptalmii tatilmiii stres yok kızzz heyecan varrr bende
yalnız şuan hiç kanama yok sabahtan beri bu nasıl adet görme sölemim bunu demi dr. a ilk 2 gün hep böle artık napabilirimki

perimmmm ne güzel dua etmişsin kız Allah duysun sesimizi inşallah amin diyorum canımm

yelom keşke alabilsek bide biliyormusun benim 2004/2009 yılları arası çalıştığım şirket battı toki işleri yapıyorduk şuan iflas masasında devam eden 15 bintl alaağım var tabi benimle 500 küsür kişinin alacağı var sadece 5 bin tl aldım bu zamana kadar keşke gelse o parada yaaa :26:

benoşşşşş sen görebilirmisin kızzzz dosya ne durumda

He kız hakem heyetine başvuruyon ..biz işte dosya masrafları için dilekçe verdik bakalım kaç ayı buluacak sonuçlanması çok bişi değil ama 400 lira falan ama olsun taş atıpta kolum mu yoruluyor sanki gelse ne güzel bi yaramı kapatır hiç değlise
sonuçlansın yazarım kız ne demek,
aynen öle bende çok kolay kilo verirdim artık veremiyorum..bide düzenli ya artık hayatım ilişkide bence çok etken niye bilmiyorum ama etken

inşAllah kız.. olsunda ben eylüle de razıyım.. yeterki sağlıklı olsun..

Anamm ölüm mölüm takılma böle şeylere, hastaneler abartmayı sever biliyorsun.. kendilerini başka türlü nasıl güvence altına alacaklar.. prosedür icabı onlar.. herşey güzel olacak inşAllah bi bakmışsın evdesin sonrada hooppp gelecek tüpün
seninki dövmez hepimizi toptan yakar kız

bu güzel dileklerin için çok tşk ediyorum canım benim.. hoşgeldin..
mutlaka arada kaynamıştır yoksa es geçmiyor kimse. hamiş alınganlar sizi
evinde tekrardan hayırlı uğurlu olsun. güle güle oturmak nasip olsun canım.. darısı artık bizlere

İnşallah canım aminnnn

Ooo pericannn hosgeldinnn
Ben de gormedim hic senin yazdigini kii.Arada kaynamis demekki :26:

Hoşb. canım... Demekki öyle olmuş her seferinde....

Hoşb. canım sağol... Çok teşekkür ederim Rabbim herkese daha güzelini nasip etsin inşallah... Alıngan değilim ya :)

bencede etken benoş evliliğin ilk zamanı zayıflamak normal helede ama 2-3 ve devamı yıllarda kilo almak

pericim evin nasıl memnunmusun sevdinmiii eşinle aran nasıl bebişin nasıl büyümüştür iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…