şu ara gelme derim canım.ayazdan dışarda durulmuyor.hamilelik öncesi birde hasta olma canım
bende batıkentteyim
kızlar iyi geceler ben kaçıyorummmmm
Bence hemen dal konuya. dalarken tabi kendinde de bahset.. yaş kaç, kaç yıllık evlisin ve kaç aydır bebiş istiyorsun :))
bu forumun uğuru var canım inşallah sende hamilesindir.
Daldımm canımm 21 yasındayımm 5 aylık evliyimm hep anne olmak isterdimm hemde evlenir evlenmez yapmaktı niyetim ama vajinusmuss oldugumuu farkk ettiimm 4.5 ay mücadelee ettim vee burdakı bı canım arkdasımın sayesınde yendım bu ay adam akıllıı bi ilşki olmadı yani denemeler oldu daha tam alışamadıgım içinn emin degilimm aslında ama kasıklarım fenaa agrıyo bazen hafif bazenn canımı yakıoo belimm hç geçmiyoo bu agrıyı bılıyorumm adetime yakın bi kaç saat öncesınde agrımaya baslar vee karnımada ara ara bişiler saplanıyoolar
Ve kendimii hamile gibi hissediyorumm ama emınde degılımm en son adetim 6 kasımdıı 21 kasım ovulasyon vee biz 18 kasım 20 kasım 21 22 23 kasım bişiler yapmayaa calışdıkk tam olmadıgını düşündügüm için hergün denedık ama bilemiyorum canım daha adetime 5 gün var benim geri gelirr ama stres yaparsamm değişiyoo meselaa düğünümde 22 hazirandı ben 17 haziranda adet oldum düşün geri gele gele en son 5 ayda ayın 6 sına kadar düştü 2 aydır bir gün geri geliyo belki beni yanıltabilir o yüzden 3 gün felan geçmesini beklicemm inş bu agrılarımın sebebii bebeğimdir allahh hepimizee nasip etsinnn aminnnnn:18:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür sizi takip ediyordum. birbirinize olan ilginiz çok hoşuma gitti. o yüzden size katılmak istedim.
günaydın milletttt
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu telefondan girdim genelde okudum çıktım o yüzden tebrik edemedim ayşegülüm senide
Allah kucağınada almaya nasip eder inş
Canım ben doğma büyüme Ankaralıyım ama İstanbul da yaşıyorum maalesef 4 yıla girdim işim nedeniyle.. kocamı da İstanbul a çektimAma Ankara nın benim için ayrı bi yeri vardır asla vazgeçmem oradan..
İnşallah canım.. Rabbim bizim bu vesileyle de duamızı kabul etsin ve Eketen arkadaşımıza yardım etsin.. Sağ Salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Tamam canım gerisine takılırız biz ama senin hamileliğinde Halayın başı ben olurum karışmam
Niye ne isim var artik beni disliyormusunuz
Sizi merak ediyorum iste cok istiyorum mutlulugunuzda sizle beraber mutlu olmayi sevincimi sizinle paylasmayi kurtulamazsiniz benden :44:
Eketen icin hep dua ediyorum ins gorur minik kesecigi gonulden istiyorum
Mrbb kızlarr :)
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür sizi takip ediyordum. birbirinize olan ilginiz çok hoşuma gitti. o yüzden size katılmak istedim.
günaydın milletttt
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu telefondan girdim genelde okudum çıktım o yüzden tebrik edemedim ayşegülüm senide
Günaydın kızlar
yine full sünüz herkes burda
Bugün gün var bide diyetteyimmmm napcaam ben pastalar börekler hiç dayanamamm :18:
oyy oyy oyyy lizimcanım kız sen ne alıngan oldun içindeki minnoştan sanırım , ben dışlamak için söylemedim kız , bebişin var yorulma geç oldu gibisinden söyledim, yoksa başımın üstünde yerin var
günaydın milletttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?