Ağlayakta gözden mi olak???

şu ara gelme derim canım.ayazdan dışarda durulmuyor.hamilelik öncesi birde hasta olma canım

bende batıkentteyim

ayda bir ancak gelebiliyorum zaten canım ocakta kısmetse gelicem ama dediğin gibi soğuktur çok iyi biliyorum ama inan bana onu da özledim ben.. bebeğim olsun o da görsün ilk aylarında Ankara'nın suyunu alsın ki vazgeçemesin oda annesi gibi yakınmışız ayrıca da Batıkentte güzel..

kızlar iyi geceler ben kaçıyorummmmm

iyi geceler canım.. bende kaçayım artık bayaa geç oldu yarın iş var. sevmiyorum pazartesileri ve hep geç kalıyorum işe..

Herkese iyi geceler..
Sabahçılara şimdiden günaydın..

yarın görüşmek üzere

Bence hemen dal konuya. dalarken tabi kendinde de bahset.. yaş kaç, kaç yıllık evlisin ve kaç aydır bebiş istiyorsun :))

Daldımm canımm 21 yasındayımm 5 aylık evliyimm hep anne olmak isterdimm hemde evlenir evlenmez yapmaktı niyetim ama vajinusmuss oldugumuu farkk ettiimm 4.5 ay mücadelee ettim vee burdakı bı canım arkdasımın sayesınde yendım bu ay adam akıllıı bi ilşki olmadı yani denemeler oldu daha tam alışamadıgım içinn emin degilimm aslında ama kasıklarım fenaa agrıyo bazen hafif bazenn canımı yakıoo belimm hç geçmiyoo bu agrıyı bılıyorumm adetime yakın bi kaç saat öncesınde agrımaya baslar vee karnımada ara ara bişiler saplanıyoolar
Ve kendimii hamile gibi hissediyorumm ama emınde degılımm en son adetim 6 kasımdıı 21 kasım ovulasyon vee biz 18 kasım 20 kasım 21 22 23 kasım bişiler yapmayaa calışdıkk tam olmadıgını düşündügüm için hergün denedık ama bilemiyorum canım daha adetime 5 gün var benim geri gelirr ama stres yaparsamm değişiyoo meselaa düğünümde 22 hazirandı ben 17 haziranda adet oldum düşün geri gele gele en son 5 ayda ayın 6 sına kadar düştü 2 aydır bir gün geri geliyo belki beni yanıltabilir o yüzden 3 gün felan geçmesini beklicemm inş bu agrılarımın sebebii bebeğimdir allahh hepimizee nasip etsinnn aminnnnn:18:

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür sizi takip ediyordum. birbirinize olan ilginiz çok hoşuma gitti. o yüzden size katılmak istedim.

Günaydın arkadaşlar...
Sabahın ilk ışıklarında gireyim dedim yoksa hayatta açamıyorum bi daha..
öğle arasında ancak gelebliyorum (

Tutkucum gerçekten vajinusmun çok illet bi bela çok iyi anlıyorum seni canım ama yenmiş olman güzel kısa sürede.. bu arada yaşın çok genç o yüzden stres yapma bence bizleri düşün :))) (yaş olarak) ama belirtilerin bebeğe işaret edebiliyor ama canım bizde her ay kendimizde belirti aradık durduk ve hep boş çıktı o yüzden İnşAllah seninkiler belirtidir diyorum ki yumurtlama zamanlarındaki çalışmalara bakarsan kesin bebektir diyebilirim aksi bir durum olmaz ise.. İnşAllah sende bebiş sahibi olacaksın canım..

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür sizi takip ediyordum. birbirinize olan ilginiz çok hoşuma gitti. o yüzden size katılmak istedim.

Hoşgeldin canım.. her zaman bekleriz

günaydın milletttt

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu telefondan girdim genelde okudum çıktım o yüzden tebrik edemedim ayşegülüm senide

Allah kucağınada almaya nasip eder inş

kız yeterki sen çek , hele bi kalayımda

oyy oyy oyyy lizimcanım kız sen ne alıngan oldun içindeki minnoştan sanırım , ben dışlamak için söylemedim kız , bebişin var yorulma geç oldu gibisinden söyledim, yoksa başımın üstünde yerin var

Mrbb kızlarr :)

merhaba bacı hoş geldin

sende hoş geldin canım
günaydın milletttt

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hafta sonu telefondan girdim genelde okudum çıktım o yüzden tebrik edemedim ayşegülüm senide

Allah kucağınada almaya nasip eder inş

günaydın

ayyy ne cok yazismissinizz 1 saattir bitiremedimm

hepinize gunaydinn,ins herkesin keyfi yerindedir

aramiza yeni arkadaslar gelmisss,hepside hosgelmiss

bu arada tutku arkadasim merhaba, belirtilerin hamilelik belirtilerine yakin. ben8mde son adet tarihim 5 kasimdi ve cuma gunu evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendim. seninde sat6 kasim. test yapsan cikabilirr.

yaa fundoş da burdayken sölim fundaaa gör beni rüyamda gördüm incir havuç kürü yapıp hamile oluyordun bu ay
gerçi senin için hep öyle hissettiğimden rüyamda görmüşümdür belki

benim bugün bat günüm

benimle beraber birilerinin daha vardı kimdi o :26:

tmm o zmn anlaştık hamile haberini verdiğinde ilk halayı çekmek için her daim burda olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…