benim bugün bat günüm
benimle beraber birilerinin daha vardı kimdi o :26:
pasta deme bana bende hiç dayanamıyorum :18:
ayyy ne cok yazismissinizz 1 saattir bitiremedimm
hepinize gunaydinn,ins herkesin keyfi yerindedir
aramiza yeni arkadaslar gelmisss,hepside hosgelmiss
bu arada tutku arkadasim merhaba, belirtilerin hamilelik belirtilerine yakin. ben8mde son adet tarihim 5 kasimdi ve cuma gunu evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendim. seninde sat6 kasim. test yapsan cikabilirr.
yaa fundoş da burdayken sölim fundaaa gör beni rüyamda gördüm incir havuç kürü yapıp hamile oluyordun bu ay
gerçi senin için hep öyle hissettiğimden rüyamda görmüşümdür belki
hadii yaabelirtileri alalim hemenn
şu anlık hiç bi belirtim yok kızlar ne kasık ne karın ağrısı zaten benim adet dönemimde de olmaz bu tür şeyler herşey kontrol altında
yani ben sizi ara ara bilgilendiricem
hiç belirtim yok canımzaten cuma akşam ovulasyon testiyle yapıyim dedim koyulaşmaya başlayan bi çizgi çıktı dünde yaptım
bi halt yok yani büyük ihtimal bişey yokneyse bu ay bidaha olucam ben sonunda o yüzden bu aydan umut kesmek yokkk
çalışmalara devam
hiç belirtim yok canımzaten cuma akşam ovulasyon testiyle yapıyim dedim koyulaşmaya başlayan bi çizgi çıktı dünde yaptım
bi halt yok yani büyük ihtimal bişey yokneyse bu ay bidaha olucam ben sonunda o yüzden bu aydan umut kesmek yokkk
çalışmalara devam
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür sizi takip ediyordum. birbirinize olan ilginiz çok hoşuma gitti. o yüzden size katılmak istedim.
kızlar mesela döllenme oldu ama soğan suyuna devam ediyoruz ya bi zararı olmaz değil mi miniğe :44:
yaa fundoş da burdayken sölim fundaaa gör beni rüyamda gördüm incir havuç kürü yapıp hamile oluyordun bu ay
gerçi senin için hep öyle hissettiğimden rüyamda görmüşümdür belki
fundosummmm nerdesinnnn
sedossskooo nerelerde acabaaa
Günaydın arkadaşlar...
Sabahın ilk ışıklarında gireyim dedim yoksa hayatta açamıyorum bi daha..
öğle arasında ancak gelebliyorum(
Tutkucum gerçekten vajinusmun çok illet bi bela çok iyi anlıyorum seni canım ama yenmiş olman güzel kısa sürede.. bu arada yaşın çok genç o yüzden stres yapma bence bizleri düşün :))) (yaş olarak) ama belirtilerin bebeğe işaret edebiliyor ama canım bizde her ay kendimizde belirti aradık durduk ve hep boş çıktı o yüzden İnşAllah seninkiler belirtidir diyorum ki yumurtlama zamanlarındaki çalışmalara bakarsan kesin bebektir diyebilirim aksi bir durum olmaz ise.. İnşAllah sende bebiş sahibi olacaksın canım..
Hoşgeldin canım.. her zaman bekleriz
2 aralıklarr nerdesiniz test bekliyoruz sizden sbry sen yapacak mısın test
Offff oku oku bitmiyorrrrrrr
sosyalimmm öncelikle link açabileceksenbuyur yanında kimse yoksa bide zararı yok hamiş olduğunda öğrenince bırakacakmışsın
bende yarın sabah başlıyorummmmm 2. kure
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi [url]www.nerminay.com - YouTube[/URL]
lizimmmmincir havuçmuuu yapsammı yaaa prolaktini yüksek olan yapmasın diyo amaa benim ilk testte öle çıkmıştı oda çok değildi bide 9 ay önceydi o test yasmini yeni bırakmıştım
bi dr gidicem randevu alıp bakalım ne çıkacak yoksa çok etkiliymiş istiyorum başlamayı
inşallah rüyan çıkar canımmmmm
geldim ayşenurummmm sedoş yokkk terketti bu diyarı
sbr hadiii hayırlısı inşallah bi mutlu haberde senden alırız canommm
ben regl olcam herhalde.karnım ağrıyo((
lizimmmmincir havuçmuuu yapsammı yaaa prolaktini yüksek olan yapmasın diyo amaa benim ilk testte öle çıkmıştı oda çok değildi bide 9 ay önceydi o test yasmini yeni bırakmıştım
bi dr gidicem randevu alıp bakalım ne çıkacak yoksa çok etkiliymiş istiyorum başlamayı
inşallah rüyan çıkar canımmmmm
tşk ederim fundoşum çok sağol
adet ağrısından belli olmuyor kuzum ilk gebeliğimde adet ağrım o kadar fazlaydı ki adet olacam diye testi 5 gün sonra yaptım ve çift çizgiyi görmüştüm
ne zaman gidiceksin doktora bi an önce yaptır testleri de başla cnm kesin düşmüştür değer ama bu küre de adetin ilk günü başlanması gerekiyor yum gününe kadar incir iyice büyütüp havuç çatlatıyor ya yumurtayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?