Ağlayakta gözden mi olak???

selam kızlar herkese sordum size de sorayım dün adetimin gecikmesinin 4. günü kan testi sonucum 155 sizce normal mi ? artış olur mu ?

onu ancak birdaha kan testi yaptirarak anlayabilirsin cnm. Dun 155 ciktiysa birde yarin yaptir testi. O zamanda 300 civarlari cikarsa. Artisin duzenli demektir.
Biz simdi yukselir veya azalir diyemeyiz. Adet gunune gorede degisiyor herkeste. Benim adetim gecmeden 166 cikmisti mesela.

Yok yok rahat rahat paylasimlarini yap sen seni bilioz bizz findikk
Baska topiklerde gezip evini unutmazsinnn. Oyle yapanlarr tarih olduu bilirsin dostumm

:102: ya bu cok tatliiii

4 yillik avratt hemen yazdi bakk eyvallah gozumsunn
Kiz olcude ver banaa. Ne kadar yogurt kac yumurta kac kasik un

Fundos kisa mesaj diye bisey var istersen yelizle oradan mesajlasabilirsin
Aysem bende fundosun dedigi gibi yap diyecektim ama arpa sehriye daha cok yakisiyor o corbaya

eyvallahhhh ayşemmm
tarihmiii cadıııı

evet aşırı şirinnnn

eeee :44: az yap denemelik olsun tutmazsa diye 4 kaşık yoğurt 1 yumurta 2 kaşık un koy
sosyalim haklı ama arpa yakışır getirem istersen çok var malum

Tamam basliorum tutmazsa sana gondericemm
Evet sosi sekil farkli olsada hammadde ayni

tel şehriye salçalı un çorbasında çok güzel oluyor

sosyalim kapa o sayfaları sonu iyi olmuyooo boşver sen
bende tatil fotolarına bakıp yapıp çıkıyom

Aynen aysem home office proje hazirliyorum evde malum yeni yerimde net olmadigi icin ve is arkadaslarim oruc oldugu icin boyle bi yontem bulduk
Seneye insallah gidecegim kiz fundos onun icin bakiyorum

Aynen aysem home office proje hazirliyorum evde malum yeni yerimde net olmadigi icin ve is arkadaslarim oruc oldugu icin boyle bi yontem bulduk
Seneye insallah gidecegim kiz fundos onun icin bakiyorum

Ohh ohh cok iyi olmus masallah. Bu sicaklarda evde olmanda guzelll.
Seneye bebisle gidersinizz kizz

Benooooo geldii.ya hep soracam unutuorum. Benayin anlami ne

pıtırcık hayırlı olsun hamileliğin

sosyalim ne tarafı düşünüyorsun minik erkeğinle gidersin kız minicikte mayo giydir ne tatlı oluyolarrrrr

benayı bende hep merak ettim bitürlü anlam yükleyemedim
iyi oldu sprduğun ama bizim kız okuyıp kaçıyor

Kizlar mrb evde degildim giremedim gocebe gibi oldum iyicee neler oluyor bakiym findik bulustunuzmu yelize cok uzuldum ins bu son ameliyati olur

Son düzenleme:
Kizlar mrb evde degildim giremedim gocebe gibi oldum iyicee neler oluyor bakiym findik bulustunuzmu yelize cok uzuldum ins bu son ameliyati olur

eyşaaaan bi geçmişe göz at yazıyoruz herşeyi kız bidahamı yazalım yani herşeyi yazıyoruz zaten biz
lizim doğum yaptı bu arada

eyşaaaan bi geçmişe göz at yazıyoruz herşeyi kız bidahamı yazalım yani herşeyi yazıyoruz zaten biz
lizim doğum yaptı bu arada

Ben amele gibi herseyi okuyorum hatta simdi konusurken bile atladigim birsey var mi diye bidaha geri donuyorumm biliorum bu konuda yalniz degilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…