Ağlayakta gözden mi olak???

voda.... hattımla ilgili şikayet yazmıştım twitterdan vaybeee
telefonla dönüş yapmışlardı ama ciddiye almadım mesaj geldi
iade ediceklermiş

kızlar dün hep yeni başlangıçlar oldu benoşla ben buluştuk yelizimiz ameliyat lizonun doğumu beni,m iğne hayırlısı olsunnn

Aaaa sen benle buluşmanı özel gün olarak görmüyon demekki

Benayda okuyor ama yazamiyor garibim

Sorma yaaa bıgün bu mahkemeye geldiğim günden beri yaşadığım en yoğun gündü. Tam girip yazacam bi dünya bişiler yazmışsınız okurken bişi çıkıyo haydi tekrar bitmeden okumaya devam et

Ayy canım benim yemek yemediğinden halsizlik normal.. Geçicek az kaldı..
Tekrar aramıza bomba gibi gelecek..
Seviliyo kendisi..

Ohh ohh cok iyi olmus masallah. Bu sicaklarda evde olmanda guzelll.
Seneye bebisle gidersinizz kizz

Benooooo geldii.ya hep soracam unutuorum. Benayin anlami ne

Ay gibi demek. Nete sene 2000 lerde adım attıydım o zamanlar chatte çütte okeyde neyim nick gerekiyo ya bende düşündüm ne bulayım bunu buldum hem adımda o olur diye herşeyim benim benaydı bi zamanlar

Aaaa ben bu konuda çok hassasım yek tek okur atlamamaya özen gösteririm okurken tiklerim nasılsa cevap ver diyince gelecek o zaman bi daha okur yazarım neydi diye

Burdan ne kişiler geldi geçti geliyo..sizlerin yeri ayrı..
Ben fatma ya çok kızdım arkasından konuşmak gibi olsa da girip okuyabilir nasılsa.. Eşi bile kızsa geçmiş bir hukukumuz olduğundan gelip açıklama yapmalıydı.. Face de girip bişiler beğeniyo falan doğru değil..

Sedayı da ben açıkcası görmek isterdim
Söylemek istedim söyledim

O çorbayı akşam bende yapayım.. Pazarım var benim adam kaç haftadır kekik getircek getirmiyo gıcık ediyo beni

Funda da maşallah yemekte iyi haa gerçi belli kilosundan

Benoo king yaaa
Kiz bi yazamadii simdi ici gidiyodurr
Kiz ben corba yapicaktim yaaa

cansın sen cann
yap yap bakalım nasıl olacak bana da anlat akşamada ben yapayım bari

ayşem unuttum soğan kavurunca daha güzel oluyorduuuuu
dur anlatim öbür şeyden

öbür şey ne deli etmeyin adamı burdan yazın ne yazacaksanız

yazdım ya kızzzz

neeee kilomdanmıııı şıan itibariyle diyete başlıyorum
eşimin dediği g.tün yağ bağlamış
ben böle değildim yaşarken oldum

kız telden hemen görür diye yetişim diye whatsapa yazdım soğanı unutmasın die
ama ayşe zaten mümkünmü el kol uzun heryere yetişiyo bebeişi pışpışlarkende yazar o

ya çok sıcaaakkkk

eşim aradıııı işlem ne zaman olcak diyoooo adamda heyecanlııı
bende dedim ayy çok heyecanlı
oo sen çok kaptırdın kesin olcak değilki diyo
e biliyoz olsun ben yinede keyifli olcam diyom

kıızz o çorbaya soğandamı konuyor.. ben ilk defa duyuyorum yoğurt çorbası o eminmisin
anam şaka yaptım gayet iyi kilon ben beğendim ama tabi dikkat etmen senin yararına olur elbette ama bence bu saatten sonra etsen ne olur ki boşverceeennnn

adamın heyecanlı olması normal canım.. o da çok istiyor. inşAllah rabbim bu kez yüzünüze bakar ama bence çok dillendirmeyin bırakın akışına bak gör kafanızda daha rahat olacak. çok düşünüp çok konuşunca da iyi olmuyor kaptıyıor insan kendini ister istemez.. ama heyecanınızı anlıyorum bizde olsak eminim sizin gibi olurduk

Niye kimse ben yokmusum gibi davraniyoo

Canım sen valla çok aramıza katılmıyorsun eskisi gibi katıldığında da böle uzun uzun yazardın eskiden güldürürdün falan şimdi öle de yapmıyorsun bazen sana ne diyeceğimi bilemiyorum ki yazmayışım genelde ondan

eyşanım bende benoş gibi düşünüyorummm

benoş haklısın kızz çok dillendirince olmuyo valla ama ben böleyim işte anam napacam yaaa
benay ın anlamını öğrendik çok mutluyummm

kilo mevzusu taktıkça daha alıyo insan bunu anladım ben

tabiki sen ölesin biz seni böle sviyoruz.. diyorum ya insanın elinde olmuyor..
millet bana hamileliğimi etrafa çok erken söyledim diye iki de bir laf sokmaları yapıyorlardı, eşimde diyor ki bu kez olunca 2,5-3 ayı görmeden söylemiycez diyor bende yok deve dedim daha neler ben dayanamam yok diyor söylenmeyecek kimseye iyi dedim bi müddet kalp atışlarını duyup üzerinden biraz zaman geçene kadar söylemeyelim amenna dedim ama diyor o kulübede söylemiycen dedi yok daha neler dedim.. bunun mümkünatı yok yapamam işte onu dedim güldü..
inanmıyorum böle şeylere olacaığı varsa da olmuyor zaten ama yine de bazen insan işte sorgulamıyor değil nazaramı geliyoruz diye nedense..

kilona takılma canım herşey gayet yerli yerinde

kime neye nasıl açıklama bekliyoruz

sağol canımm
ya bende duramamkiii kulübede sölemicenmiiiiiiiiiiiii
anammmm geliyo 5 kardei deseydin buna imkan ypokkk engel olamazsınnn
nazar diye bişey var ben inanıyorum kız bazen eşimle o kadar iyiyizki yok yere birbirimize gireriz mesela ben ona bağlıyorum durduk yere yaa olurmu
ama nereye kadar gizlicezki sonra alınmazmı insanlar hem paylaşmak gerek yaa ne bilim

bu arada fatmaya kırgınım valla silmeyi düşünüyorumda çünkü mesajımı yazdım görüldü yazdı hiiç önemsemedi dediğin gibi girip paylaşım yapıyor çok alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…