Ağlayakta gözden mi olak???

Benayim bende soylememe taraftariyim hemde ilk 3 ay ki ben oyle yaptim size hemen haber verdim tabii sen bize soyle ama etrafindan biraz gizle canim dost tavsiyesi
Eysana koptumm kiz yazmis ya beni gormezden geliyorsunuz diye
bende bundan sonra trip atacagim size gorursunuz

Eşimde biliyo engel olamayacağını ya sesi çıkmadı

Bende inanıyorum nazara.. Bizde durduk yere çok kavga ederdik kaç zamandır Allah bozmasın iyiyiz kolay kolay tartşma şükür

Yani kırılmak hakkımız.. Biz bu hale gelebiliyo her fırsatta girebiliyosak gelmeyenler kusura bakmayacak..
Twin eyşan gizli giriyo bide

yaaa benide frenleyin tamammııı kimseye sölememem için yoksa ben duyururum herkese

benoş çok saçma sebepten oluyor birde değilmi ya biyere gitmişsin ya bişey olmuş oluyo insanlar çok fesat yaa evlilikleri sorunlu olanlar anlaşamıyanlar çok değdiriyo bence
bizde araba mevzusu kapandı ya çok iyiyiz ben hiç açmıyorum oda anladı galiba hatasını çok şükür evde huzursuzluk olması çok kötü yaaa

Kizlar 1. Dereceden aileniz duysa yeter 2. Ve 3. Sahislara sonradanda soylerseniz olur ayrica kimse size sitemde bulunamaz cunku boyle bir seye haklari yok

ayy anca gelebildimm. corba cok guzel oldu kizzz. fundoss sagolasinnn

elim kolum uzun muuu Allah seni napmasin emiii

tarifini veririmm benayim. 1 bardak yogurda 1 yumurta 2 yemek kasigi un karistir. once sogan kavuruyosun tabii. sonra bu karisim. kaynayinca sehriyeni at. onuda 5 dk pisir. sonra tereyag nane yak ustune dokk. simdiden afiyet olsunn.

kiz beniii kocan hakliii ama bizden saklamana imkan var mi hic sen etrafindakilere 9. 10. haftana gelince soylemeye baslarsin. ananem hep der. mezarligin yarisi nazardan gitmis diyee

findaaa bizde oyleyizzz.aramiz cok iyi oluooo sonra bi anda pat bise oluo.dusman kesiliyoruz. hep nazardan istee. gozu olanin gozu ciksinn

sosiii bende koptum vala

eysancimm guzel arkadasim sendeki sikinti ne biliyor musun. buraya pat diye giriosun mrb naber nasilsiniz diye. sonra gozden kayboluosun. kimseyi sormuosun,biseyler paylasmiosun bizimle. yoksa biz kimizki seni gormezden gelelim yada hic sallamayalim. hepimiz kendi halimizde insanlariz. buraya insanlari ezmeye degil. kafa dagitmak icin,birbirimizin dertlerini paylasip derman bulabilmek icin giriyoruz. kii ne gunlerimiz gectii. birlikte guldukte agladikta...
bak uzun araliklarla girmen sorun degil twinde uzun araliklarla girmio hatta bazen bizimde oluo. ama girdigimiz zaman kendimizi anlatmaktan once gecmiste ne olmus ne bitmis kimin ne derdi var kimin ne mutlulugu var. herseyi okuyup ona gore konusuyoruz.
bu lafim tek sana degil mesela peri arkadasimizda gecen gelmis trip atmis gitmis. yani bunlar cok ayip. ki ben goruyorum sadece ben degil diger kizlarda goruyor. diger topiklerde saatlerce gezilip buraya bi selam vermiyosan eger. buraya geldigindede ona gore muamele gorursun

Buyuksun ayse reis duygularima tercuman olmussun ben senin kadar guzel anlatamazdim tebrik ediyorum

Buyuksun ayse reis duygularima tercuman olmussun ben senin kadar guzel anlatamazdim tebrik ediyorum

ya koca koca insanlariz. bazi seyleri idrak etmemiz lazim. surekli boyle bi muameleye maruz kaliyorsam ben kendimi sorgularim once. ama malesef herkesin yaptigi gibi surekli karsimizdakindene laf vurarak uste cikmaya calisiyoruz. kimse bozulmasin alinmasin ama oyle.

artik cidden burada sitem yazilari gormek istemiyorum. cocuk muyuz biz yaa. sitem edende gelmesin kardesim... cidden bizimle birseyler paylasmak isteyenler gelsin. onlara gonlumuz her zaman acik...

sosi biliyorummm hepimiz ayni seyleri dusunuyoruzz. ama artik benimde sabrim tasti. genelde oyle yapanlara cevap vermiorum ama tas olsa catlar yani..

Kizlar 1. Dereceden aileniz duysa yeter 2. Ve 3. Sahislara sonradanda soylerseniz olur ayrica kimse size sitemde bulunamaz cunku boyle bir seye haklari yok

haklısın sosyalimmmmm inşallah bu kurallara uyarımmmm

amanda amaaaannnnn kız hani bunun alıntıdır yazısı afiyet olsun canımmmm

mezarlığın yarısımıııı annnaaammmm

amin kızzz pis fsatlar

ayşem ne güzel yazmışsın kızzzz eyşan dinleee bunuda okumazkiiii

ben kaçtımmmmmm canlarrrrr yoks otobüs kaçacakkk

Sonuna kadar haklisin aysem surada 6-7 kisiyiz be birinin tirnagina zarar gelse uzuluyoruz en ufak bi mutlulukta sanki dunyalari bize vermis gibi seviniyoruz sitem edenlere bende cevap verme taraftari degilim zaten

hee pardonn. benoss tariff fundosunn bu arada direk ustune yattim yaaa.

kiz ben bi olay duydum cok etkilendimm. arkadasimin tanidiklarindan biri bebegine mevlut okutmus.o gunde kiza gelinlik giydirmisler faalann. kizda cok tatliymis sarisin masmavi gozler. o gun herkes kizi soylemiss. aaaksam bebegin agzindaan kan gelmiss kucaklarinda olmus kalmiss. ve olum nedeninide bulamamislarr. sonra butun mahalle nazardaan gitti falan demiss.
Allahim evlerden irakkk:18:

Nazardan bende cok korkuyorum evlerden irak valla:18: bizimde yakind bi tanidigin kiz bebegi oldu hemen faceye atmislar 2 gun sonra kiz rahatsizlanmis zorla hastaneye kavusturmuslar simdi durumu iyi masallah
Bide sadece bebeklere degil ki aysem mesela biz yeni araba aldik ya goren ne guzel arabaniz var deyip duruyor bende esime bi keci koyun falan neyse alalim bi kurban keselim dedim yakin zamanda haksiz miyim:18:

Biraz once lizo benimde aklima geldi emzirmeye calisiyordur diye aklimdan gecirdim
Yelizinde keske neti cekseydi buraya girer biraz kafasi dagilirdi

Canim kucukte olsa bi kan akitmak iyidir.. insanlarin gozu fena. Hemen bi kiyaslamaya geciyolar. Sizde arabaniza kazasiz belasiz binin canim. Birde iste surekli okuyoruz. Elimizden baskada bisey gelmio zaten. Hepimiz Allaha emanetiz...

Biraz once lizo benimde aklima geldi emzirmeye calisiyordur diye aklimdan gecirdim
Yelizinde keske neti cekseydi buraya girer biraz kafasi dagilirdi
Bizim gelinin gogus uclari hep yara oldu. Cok zor emzirsi ilk baslarda. Insallah lizoda oyle bisey olmaz. Gerci gofus ucu kremleri falan var ama onlarda bazen fayda etmiyormus.

Evet yeliz buraya gelebilseydi zaman daha hizli gecerdii.

sosi biliyorummm hepimiz ayni seyleri dusunuyoruzz. ama artik benimde sabrim tasti. genelde oyle yapanlara cevap vermiorum ama tas olsa catlar yani..
Kizlar benim sadece evimde net var evde surekli duramiyorum esimin kardesi oldukten sonra bide esim sehir disina cikiyor surekli bende dolasiyla ordan oraya gocebe gbi geziyorum esim oldugu zaman zaten giremiyorum girdigim zamanda nevar neyok diye soruyorum kendimden once kendime gelincede ben tedavi gormuyorumki sunu yapiyoruz bunu desem biraktim artik allah yoluna

Oyle valla aysem elimiz bi duzelsin kucukte olsa bisey kesecegiz insallah
Sagol canim Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…