sağol canımm
ya bende duramamkiii kulübede sölemicenmiiiiiiiiiiiii
anammmmgeliyo 5 kardei deseydin buna imkan ypokkk engel olamazsınnn
nazar diye bişey var ben inanıyorum kız bazen eşimle o kadar iyiyizki yok yere birbirimize gireriz mesela ben ona bağlıyorum durduk yere yaa olurmu
ama nereye kadar gizlicezki sonra alınmazmı insanlar hem paylaşmak gerek yaa ne bilim
bu arada fatmaya kırgınım valla silmeyi düşünüyorumda çünkü mesajımı yazdım görüldü yazdı hiiç önemsemedi dediğin gibi girip paylaşım yapıyor çok alındım
Buyuksun ayse reisduygularima tercuman olmussun ben senin kadar guzel anlatamazdim tebrik ediyorum
Kizlar 1. Dereceden aileniz duysa yeter 2. Ve 3. Sahislara sonradanda soylerseniz olur ayrica kimse size sitemde bulunamaz cunku boyle bir seye haklari yok
ayy anca gelebildimm. corba cok guzel oldu kizzz. fundoss sagolasinnn
elim kolum uzun muuuAllah seni napmasin emiii
tarifini veririmm benayim. 1 bardak yogurda 1 yumurta 2 yemek kasigi un karistir. once sogan kavuruyosun tabii. sonra bu karisim. kaynayinca sehriyeni at. onuda 5 dk pisir. sonra tereyag nane yak ustune dokk. simdiden afiyet olsunn.
kiz beniii kocan hakliii ama bizden saklamana imkan var mi hicsen etrafindakilere 9. 10. haftana gelince soylemeye baslarsin. ananem hep der. mezarligin yarisi nazardan gitmis diyee
findaaa bizde oyleyizzz.aramiz cok iyi oluooo sonra bi anda pat bise oluo.dusman kesiliyoruz. hep nazardan istee. gozu olanin gozu ciksinn
sosiii bende koptum vala
eysancimm guzel arkadasim sendeki sikinti ne biliyor musun. buraya pat diye giriosun mrb naber nasilsiniz diye. sonra gozden kayboluosun. kimseyi sormuosun,biseyler paylasmiosun bizimle. yoksa biz kimizki seni gormezden gelelim yada hic sallamayalim. hepimiz kendi halimizde insanlariz. buraya insanlari ezmeye degil. kafa dagitmak icin,birbirimizin dertlerini paylasip derman bulabilmek icin giriyoruz. kii ne gunlerimiz gectii. birlikte guldukte agladikta...
bak uzun araliklarla girmen sorun degil twinde uzun araliklarla girmio hatta bazen bizimde oluo. ama girdigimiz zaman kendimizi anlatmaktan once gecmiste ne olmus ne bitmis kimin ne derdi var kimin ne mutlulugu var. herseyi okuyup ona gore konusuyoruz.
bu lafim tek sana degil mesela peri arkadasimizda gecen gelmis trip atmis gitmis. yani bunlar cok ayip. ki ben goruyorum sadece ben degil diger kizlarda goruyor. diger topiklerde saatlerce gezilip buraya bi selam vermiyosan eger. buraya geldigindede ona gore muamele gorursun
haklısın sosyalimmmmm inşallah bu kurallara uyarımmmm
amanda amaaaannnnn kız hani bunun alıntıdır yazısıafiyet olsun canımmmm
mezarlığın yarısımııııannnaaammmm
amin kızzz pis fsatlar
ayşem ne güzel yazmışsın kızzzz eyşan dinleee bunuda okumazkiiii
ben kaçtımmmmmm canlarrrrr yoks otobüs kaçacakkk
Canim kucukte olsa bi kan akitmak iyidir.. insanlarin gozu fena. Hemen bi kiyaslamaya geciyolar. Sizde arabaniza kazasiz belasiz binin canim. Birde iste surekli okuyoruz. Elimizden baskada bisey gelmio zaten. Hepimiz Allaha emanetiz...Nazardan bende cok korkuyorum evlerden irak valla:18: bizimde yakind bi tanidigin kiz bebegi oldu hemen faceye atmislar 2 gun sonra kiz rahatsizlanmis zorla hastaneye kavusturmuslar simdi durumu iyi masallah
Bide sadece bebeklere degil ki aysem mesela biz yeni araba aldik ya goren ne guzel arabaniz var deyip duruyor bende esime bi keci koyun falan neyse alalim bi kurban keselim dedim yakin zamanda haksiz miyim:18:
Bizim gelinin gogus uclari hep yara oldu. Cok zor emzirsi ilk baslarda. Insallah lizoda oyle bisey olmaz. Gerci gofus ucu kremleri falan var ama onlarda bazen fayda etmiyormus.Biraz once lizo benimde aklima geldi emzirmeye calisiyordur diye aklimdan gecirdim
Yelizinde keske neti cekseydi buraya girer biraz kafasi dagilirdi
Kizlar benim sadece evimde net var evde surekli duramiyorum esimin kardesi oldukten sonra bide esim sehir disina cikiyor surekli bende dolasiyla ordan oraya gocebe gbi geziyorum esim oldugu zaman zaten giremiyorum girdigim zamanda nevar neyok diye soruyorum kendimden once kendime gelincede ben tedavi gormuyorumki sunu yapiyoruz bunu desem biraktim artik allah yolunasosi biliyorummm hepimiz ayni seyleri dusunuyoruzz. ama artik benimde sabrim tasti. genelde oyle yapanlara cevap vermiorum ama tas olsa catlar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?