Ağlayakta gözden mi olak???

Eysan onceki yazdiklarimizida bi okursan ne demek istedigimizi anlarsin cok degil 2-3 sayfa kadar okuyacaksin

Son düzenleme:
Sen benim anlatmak istedigimi anlamamissinki be canim. Neyse saglik olsun. Herkes nasil gormek istiyorsa oyle goruyor sanirim :)

Evet canim sen soylemistin yara oldu diye ama benim okudugum kadariyla dogumdan once kullanmak gerekiyormus o kremleri boylelikle yara yapmiyor diye biliyorum:26:
Bide aysem senin goguslerinden sivi gelmeye basladi mi:26:

Evet canim sen soylemistin yara oldu diye ama benim okudugum kadariyla dogumdan once kullanmak gerekiyormus o kremleri boylelikle yara yapmiyor diye biliyorum:26:
Bide aysem senin goguslerinden sivi gelmeye basladi mi:26:

Evet canim ben simdiden surmeye baslasam mi acaba. Ya erken dogum olursa:)

Gecen beyaz gecelik giymistim cnm. Gogus tarafinda sari leke vardi. Gogsumden sivi gelmis heralde. Birde sari birsey kuruyup kalio uclarinda. Goguslerimde cok sizliyor geceleri.

Bu arada ben kremi lansinoh aldim cnm. Seninde aklinda bulunsun

3500 sayfadir yaziyorum bu sayfalara 10000 e yakin mesaj atmisim hic hir mesajimda kimin ne yapip ettigini sormuyorum ben ama eysancigim gecmisi okuyorum teker teker sonra paylasimda bulunuyorum hemde alintili bir sekilde sadedebu aralar alinti yapamiyoruum oda tabletten zorlandigim icin yazilar birbirine giriyor diye yani sormakla olmaz hem sana kimse ozette gecemez canim gecsevbile mutlaka unuttugu birseyler olur

Kullanmaya basla bence simdiden aysem belli olmaz seninkide yara olabilir o kremi bende duydum ayricada notlarimin arasinda var bende alacagim kuzum sagol
Sivi gelmesi cok normal artik yavas yavas sona geliyorsun vucut laktasyona hazirliyor kendini

Tamam sosyal daha oncedende bole olmustu ilk basta kendimden bahsedildime kizmistiniz bende artik kendimden bahsetmeden once ne olup bittigini souyorum bu defada bole sormam olur biter yani iyi aksamlar kizlar

Kullanmaya basla bence simdiden aysem belli olmaz seninkide yara olabilir o kremi bende duydum ayricada notlarimin arasinda var bende alacagim kuzum sagol
Sivi gelmesi cok normal artik yavas yavas sona geliyorsun vucut laktasyona hazirliyor kendini
O zaman bu aksamdan baslayayim. Ablamda bundan kullanmisti onunki masallah hic yara olmadi iki cocugundada. Bizdede olmaz insallahh.
Bu kremi dr a da sordum. Oda kullanabilirsin dedi. Birde mesela cocugu emzirmeden once kremi silmenede gerek yokmus. Gogus ucunda krem olsa bile cocugu emzirebiliyormussun.

Bende onceden boyle bi dialogun yasandigini biliyorum zaten eysan ama bi turlu anlasamiyoruz ya biz kendimizi ifade edemiyoruz yada sen neye saglik olsun iyi aksamlar

Aaa onu bilmiyordum ben daha iyiymis o zaman ben memeyi yikayip oyle emzirilir diye biliyordumm tabii cok eziyet olurdu aysem zarari yok sen bu geceden basla bence o zaman ne olur ne olmaz

Tamam canım söylemiycem.. Zaten söylediklerimizin çoğunluğu aile idi elim onuda istemiyo bi o bi ben bilecekmişim

Ağzına sağlık örtmenim ne güzel anlatmışsın tebrik ediyorum seni

Kız şimdi soğanı napıyon kavuruyon mu anam bu çorbada soğanın ne işi var yaa anlamadım

Tarif fındanın tamam üzülme fında senin

Ayy Allah korusun esirgesin. Çok üzücü yaa nazar çok kötü..

Eşim anlattı gerçekmiş buda.. Bi Kadının işi varmış karşı komşusuna çocuğu bırakmış.. Yıllardır komşusuymuş samimi falan.. Gitmiş işini halletmiş 15 dakika falan olmuş olmamış geri dönmüş çocuğu almaya kapıyı çalmış bide görseki çocuğu yerde yatıyo ölmüş.. Meğer kadın şizofreni hastasıymış
Bende bundan çok etkilenmiştim

Kolay gelsin aysem gorusuruz
Benayim esin zaten dayanamaz ki o soyler bu arada anlattigin olayi bende duymustum Allahim sen koru :18:

Ay allah korusun kız rabbim kaza bela vermesin inşAllah..
Ben abimden biliyorum araba uğursuz oldu mı oluyo yaptığı kazanın haddi hesabı yok 10 bin mi yalan olmasın en fazla 18 bin bile yoktur o fiyata aldığı araba 70-80 bine mal oldu düşün ve en son hurdaya gitti kaza çoktu çünkü. Biraz abimdende oldu çok hızlı araba kullanıyo ama nazarda çoktu
Bencede en yakın zamanda kan akıtın..

Oyle valla aysem elimiz bi duzelsin kucukte olsa bisey kesecegiz insallah
Sagol canim Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah

Aminnn canım inşAllah.. Bizim bu sene kaldı bakarsın parasını biriktirirz inşAllah.. Kredimiz bitiyo agustosta artık biraz dha rahatlıycaz. İnşAllah bizlerede nasip olur..

Bende yemeğe geçiyorum iftar sonrası gelirim 9 da

Akitacagiz insallah benayim bu arada araba kullanmayi bilmiyorsan benim gibi kesinlikle otomatik vites al canim kullanmayi kesinlikle ogren gercekten biz bayanlara daha cok lazim oluyor insallah en yakin zamanda sizede nasip olur
Abinede cok gecmis olsun kuzum yaaAllah beterinden saklasin

Canlar napiosunz bakiyim
Ya kızlar bu ara cok giremiyorum benimki sürekli yanımda ve hiç durmuoz sürekli gezme halindeyiz ama aklimdasnz acaba lizim napti bebişle arası nasıl oy yerim minigi

Ayşem bizde Üsküdar'da kalioz kız şimdi Eyüp tarafların a geldik ama bi etkinlik yaparsak yazarım belki sizde sahile fln inersnz

Sosyalim benosum bana kızmayın Tm mi çok giremiyorum ..
Fundosummm bnde çok heyecanlıyım senin aşılama için ınss tutacak şimdi ne zmn haber vericn bize ne kdr sürecek bu iğneler

Yelizim nasılsın canom ınss daha iyisindir hemn iyileş aramıza dön kuzum

Bu arada ins .... a foto atıcam bakın bi saç rengim nasıl olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…