Eysan onceki yazdiklarimizida bi okursan ne demek istedigimizi anlarsin cok degil 2-3 sayfa kadar okuyacaksin
Sen benim anlatmak istedigimi anlamamissinki be canim. Neyse saglik olsun. Herkes nasil gormek istiyorsa oyle goruyor sanirim :)Kizlar benim sadece evimde net var evde surekli duramiyorum esimin kardesi oldukten sonra bide esim sehir disina cikiyor surekli bende dolasiyla ordan oraya gocebe gbi geziyorum esim oldugu zaman zaten giremiyorum girdigim zamanda nevar neyok diye soruyorum kendimden once kendime gelincede ben tedavi gormuyorumki sunu yapiyoruz bunu desem biraktim artik allah yoluna
En azindan insanlar ne paylasmis sen yokken neler olmus bitmisle de sozlerine baslayabilirsin meselaOkudum sosyal benim pat diye kendimden bahsedecegim biseyim yok:44:
Ben zaten girdikce soruyorum giremedigim icin yazdigimi dikkatli okumuyosunuz sanirim ben girdigim zaman soruyorum zatenEn azindan insanlar ne paylasmis sen yokken neler olmus bitmisle de sozlerine baslayabilirsin mesela
Evet canim sen soylemistin yara oldu diye ama benim okudugum kadariyla dogumdan once kullanmak gerekiyormus o kremleri boylelikle yara yapmiyor diye biliyorum:26:
Bide aysem senin goguslerinden sivi gelmeye basladi mi:26:
3500 sayfadir yaziyorum bu sayfalara 10000 e yakin mesaj atmisim hic hir mesajimda kimin ne yapip ettigini sormuyorum ben ama eysancigim gecmisi okuyorum teker teker sonra paylasimda bulunuyorum hemde alintili bir sekilde sadedebu aralar alinti yapamiyoruum oda tabletten zorlandigim icin yazilar birbirine giriyor diye yani sormakla olmaz hem sana kimse ozette gecemez canim gecsevbile mutlaka unuttugu birseyler olur
O zaman bu aksamdan baslayayim. Ablamda bundan kullanmisti onunki masallah hic yara olmadi iki cocugundada. Bizdede olmaz insallahh.Kullanmaya basla bence simdiden aysem belli olmaz seninkide yara olabilir o kremi bende duydum ayricada notlarimin arasinda var bende alacagim kuzum sagol
Sivi gelmesi cok normal artik yavas yavas sona geliyorsun vucut laktasyona hazirliyor kendini
Sen bizi cok farkli anladin yine. Neyse daha uzatmaninda bi anlami yok. Sanada iyi aksamlar..Bende onceden boyle bi dialogun yasandigini biliyorum zaten eysan ama bi turlu anlasamiyoruz ya biz kendimizi ifade edemiyoruz yada sen neye saglik olsun iyi aksamlar
Tamam canim. Ben yavastan mutfaga gireyim. Daha sadece corbam hazir. Iftara az kaldiiiii.Aaa onu bilmiyordum ben daha iyiymis o zaman ben memeyi yikayip oyle emzirilir diye biliyordumm tabii cok eziyet olurduaysem zarari yok sen bu geceden basla bence o zaman ne olur ne olmaz
Benayim bende soylememe taraftariyim hemde ilk 3 ay ki ben oyle yaptim size hemen haber verdim tabiisen bize soyle ama etrafindan biraz gizle canim dost tavsiyesi
Eysana koptumm kiz yazmis ya beni gormezden geliyorsunuz diye
bende bundan sonra trip atacagim size gorursunuz
ayy anca gelebildimm. corba cok guzel oldu kizzz. fundoss sagolasinnn
elim kolum uzun muuuAllah seni napmasin emiii
tarifini veririmm benayim. 1 bardak yogurda 1 yumurta 2 yemek kasigi un karistir. once sogan kavuruyosun tabii. sonra bu karisim. kaynayinca sehriyeni at. onuda 5 dk pisir. sonra tereyag nane yak ustune dokk. simdiden afiyet olsunn.
kiz beniii kocan hakliii ama bizden saklamana imkan var mi hicsen etrafindakilere 9. 10. haftana gelince soylemeye baslarsin. ananem hep der. mezarligin yarisi nazardan gitmis diyee
findaaa bizde oyleyizzz.aramiz cok iyi oluooo sonra bi anda pat bise oluo.dusman kesiliyoruz. hep nazardan istee. gozu olanin gozu ciksinn
sosiii bende koptum vala
eysancimm guzel arkadasim sendeki sikinti ne biliyor musun. buraya pat diye giriosun mrb naber nasilsiniz diye. sonra gozden kayboluosun. kimseyi sormuosun,biseyler paylasmiosun bizimle. yoksa biz kimizki seni gormezden gelelim yada hic sallamayalim. hepimiz kendi halimizde insanlariz. buraya insanlari ezmeye degil. kafa dagitmak icin,birbirimizin dertlerini paylasip derman bulabilmek icin giriyoruz. kii ne gunlerimiz gectii. birlikte guldukte agladikta...
bak uzun araliklarla girmen sorun degil twinde uzun araliklarla girmio hatta bazen bizimde oluo. ama girdigimiz zaman kendimizi anlatmaktan once gecmiste ne olmus ne bitmis kimin ne derdi var kimin ne mutlulugu var. herseyi okuyup ona gore konusuyoruz.
bu lafim tek sana degil mesela peri arkadasimizda gecen gelmis trip atmis gitmis. yani bunlar cok ayip. ki ben goruyorum sadece ben degil diger kizlarda goruyor. diger topiklerde saatlerce gezilip buraya bi selam vermiyosan eger. buraya geldigindede ona gore muamele gorursun
hee pardonn. benoss tariff fundosunn bu aradadirek ustune yattim yaaa.
kiz ben bi olay duydum cok etkilendimm. arkadasimin tanidiklarindan biri bebegine mevlut okutmus.o gunde kiza gelinlik giydirmisler faalann. kizda cok tatliymis sarisin masmavi gozler. o gun herkes kizi soylemiss. aaaksam bebegin agzindaan kan gelmiss kucaklarinda olmus kalmiss. ve olum nedeninide bulamamislarr. sonra butun mahalle nazardaan gitti falan demiss.
Allahim evlerden irakkk:18:
Nazardan bende cok korkuyorum evlerden irak valla:18: bizimde yakind bi tanidigin kiz bebegi oldu hemen faceye atmislar 2 gun sonra kiz rahatsizlanmis zorla hastaneye kavusturmuslar simdi durumu iyi masallah
Bide sadece bebeklere degil ki aysem mesela biz yeni araba aldik ya goren ne guzel arabaniz var deyip duruyor bende esime bi keci koyun falan neyse alalim bi kurban keselim dedim yakin zamanda haksiz miyim:18:
Oyle valla aysem elimiz bi duzelsin kucukte olsa bisey kesecegiz insallah
Sagol canim Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?