Ağlayakta gözden mi olak???

Merak etme twincim herkes uzun sureli girmesede herkese yakin olunur ben haric

Twinimm sana kizar miyiz hic ask olsun esinin yaninda oldugunu biliyorum canim sen cok girme bu ara zaten yakalanmayasin bu arada iyi eglenceler benim yerimede gez oralari

Twin eski sac rengini bilmiyoruz ki kiz biz yorum yapalim bide keske onden cekseydin resim daha guzel olurdu

Sosyalcan bak ekledim foto önceki saç rengim
Ist da çekilince eklerim yine

Ayşemmm matrak şey senii

anam bu kızı niye üzdünüzzz eyşoo kızler haklıı ama
nasılda lafta vuruyoo twini kıskanmışş

twoo öndende foto koyyy ikiizinlede

Nazar konusuna çok ürktüm yaa anlatmayın öle şeyler yaa:18:
benimde gözlerim şişmiştii biri sıpa gözlü demiştii lisedeyken davul gibi 4lmuşlarıı 1 haftaa minicik olmuşlardı

Ekliyim findigim
Ikizimle bak şimdi koyuyorum

Oyyy topikçek çok güzeliz yaaa maşallah kızzz kara kaş kara gözzzz koyu saçta güzell twinimm

Twinimm 4 gün iğne ctesi k4ntrol varr bakalım duruma göree

Oyyy topikçek çok güzeliz yaaa maşallah kızzz kara kaş kara gözzzz koyu saçta güzell twinimm

Twinimm 4 gün iğne ctesi k4ntrol varr bakalım duruma göree

Sağol kuzum maşallah bize vallah degisiklik olsun diye değiştim cnm kaç senedir hep koyuydu ..

Ay hadi büyüsü n yumoslar sonra gelsin aşılama çok heyecanlı yaa

Canlarim ben çıkarım herkes görsün kaldrcam fotoları

Bu arada gormeyenler için ben açık sacli olanim

Öptüm canlarım

İkiz gibisinizz diceektim tamdaaa kii jlesiniz yaa kızz aynııı
çook göüzelsinizzzzz

Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm

Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm

Çoook seviyoruz seniii
genç güzel anne maşallah sana

Yok kız zaten öyle Citi pitiyim bakma orda full makyaj var görenler hep söyler 20 fln gosteriyorum

haa o zaman yanılmamışım bu arada çok güzelsiniz twin hanım Allah sahibinize bağışlasın

lizoooooooooo
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyide nasip etsinn canım benimmm

Lizoo masallah sanaaa. Yarin evinize cikarsiniz dimi canimm. Su anda nasilsinn. Bebisin boyu kilosuu kacc? Ayrintilari merak edioruz. Bilgilendir bizii

Twinimm masallahh cok guzelsinizzz. Ne uskudar miii. Bana yakinsiniz kizz ama eyup uzak. Buralara gelecek misiniz yine?

Beno soganli corbayi yaptin mii

Fundosssss sensin matrakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…