Canlar napiosunz bakiyim
Ya kızlar bu ara cok giremiyorum benimki sürekli yanımda ve hiç durmuoz sürekli gezme halindeyiz ama aklimdasnz acaba lizim napti bebişle arası nasıloy yerim minigi
Ayşem bizde Üsküdar'da kalioz kızşimdi Eyüp tarafların a geldik ama bi etkinlik yaparsak yazarım belki sizde sahile fln inersnz
Sosyalim benosum bana kızmayın Tm miçok giremiyorum ..
Fundosummm bnde çok heyecanlıyım senin aşılama için ınss tutacak şimdi ne zmn haber vericn bize ne kdr sürecek bu iğneler
Yelizim nasılsın canom ınss daha iyisindir hemn iyileş aramıza dön kuzum
Bu arada ins .... a foto atıcam bakın bi saç rengim nasıl olmuş
Twinimm sana kizar miyiz hic ask olsunesinin yaninda oldugunu biliyorum canim sen cok girme bu ara zaten yakalanmayasin bu arada iyi eglenceler benim yerimede gez oralari
Sosyalcan bak ekledim foto önceki saç rengim
Ist da çekilince eklerim yine
Ayşemmm matrak şey senii
anam bu kızı niye üzdünüzzz eyşoo kızler haklıı ama
nasılda lafta vuruyoo twini kıskanmışş
twoo öndende foto koyyyikiizinlede
Nazar konusuna çok ürktüm yaa anlatmayın öle şeyler yaa:18:
benimde gözlerim şişmiştii biri sıpa gözlü demiştii lisedeyken davul gibi 4lmuşlarıı1 haftaa minicik olmuşlardı
baktım canımm sonunda senide gördükçok tatlısın maşallah ama ben seni böyle daha çıtı pıtı bekliyordum yalan yok
Oyyy topikçek çok güzeliz yaaa maşallah kızzz kara kaş kara gözzzz koyu saçta güzell twinimm
Twinimm 4 gün iğne ctesi k4ntrol varr bakalım duruma göree
Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm
Yok kız zaten öyle Citi pitiyim bakma orda full makyaj var görenler hep söyler 20 fln gosteriyorum
Kizlar cok sukur hersey yolunda 10 saat sanci cekince sutumde hemencik geldi. Ben o sancilarla inim inim inlerken tabikide hicbirinizi unutmadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?