Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlar okuldayim zaman gecsin diye bakiyim dedim sabah sabh ne muhabbet masallah sbry cnm inss bebis gelmistr göbiş ine

Ne iyi olurdu blemezsin
ben kasıklarımın bu şiddette agrıdıgını görmemişdim belkıde pskojıktırr o kdar umut etmıyorum aslında yanı etmemeye calısıyorumm üşütmüştee olabilirm :) ama inn

Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

sakın umutsuzluğa kapılmayın. her şeyin bir vakti vardır.

bol bol dua edin. bizler aciz kullarız. ondan başka kimsemiz yok. ol derse olur her şey

dua ile kalın..

saglik ocagina gittim.bugunde kan verdim.bakalim deger artmis mi, yarin ogleden sonra alacam sonucu.

kizlar sorularini sorun cevaplarizz

sedosun isi var heralde fundosumm,yoksa kesin gelirdii

sen hemn randevunu all, esininde doktora gidecek olmasi cok iyi olmuss, cok sevindimm fundosummm

Aynen cnm bnde oyle bakiyorum hmn hele bat i yaklasanlr vrsa daha heyecnli
Sosyalcim sen ates olcme yontemini denedinmi

ölçüyorum canım ama çok anlamıyorum sadece ölçüp sitesine giriyorum değerleri sonrada kızlardan yorum istiyorum
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum

günaydın canım

size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sor kuzum bildiğimiz birşeyse yardımcı oluruz

bizede siz hamişler dua edin lütfen

saglik ocagina gittim.bugunde kan verdim.bakalim deger artmis mi, yarin ogleden sonra alacam sonucu.

inşallah artmıştır değerin canım yakında hem keseyi görürsün hemde kalp atışını inşallah

size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sedosun isi var heralde fundosumm,yoksa kesin gelirdii

sen hemn randevunu all, esininde doktora gidecek olmasi cok iyi olmuss, cok sevindimm fundosummm

sor tabi canım bildiğimiz kadar yardımcı oluruz

hayatrengarenk çok teşekkürlerrrrrrr
Allah bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn

ayşenurummmm genemi kan verdinnnnn dr ne zaman gidicen kontrolee

sedoş ctesi doktora gidim diyordu belkide gitti ondan gelmedi

alacam canım biliyosun özeller bile dolu oluyo önceden alayım da içim rahat etsin kız benim adetim 2 gün sürdüüü cuma ctesi
eşimi hiç sorma bi duydum işte dediki şey olucakmış 3 gün ara sonra gidicekmişim şok oldum vaybee dedim araştırmış gitmiş hiç üstüne gitmedim dedim bak kendi kendine uğraşıyo ama onun çok samimi arkadaşı var uzun süre çocukları olmadı şimdi var gerçide adamda varikosel vardı ameliyat oldu filan o uzmanlaşmış bu konuda ya ondan duyuyo herşeyi bu çok iyi oldu

sedommmmm nerdeee gicektim şimdi tamdaaa
sedommmmm gelmişşşşş :119: :118:

ben adetime 10 gün kala baş ağrısı için acile gittim orada kan testi yaptırdı doktor bhcg değeri 9.76 çıktı. hamile olabilir miyim çok istiyorum çünkü. benim bat tarihim 6-8 aralık testi tekralıyayım mı sizce

canlarımm günaydın , inşallah iyisinizdir
evdeyim, biraz önce dr. dan geldim…miniğe 5 hafta 2 günlük dedi ama keseyi göremedi , cumartesi çağırdı ,
kan değerlerinin artması gerekirmiş :44: hesapladı artar dedi…hayırlısı olsun
regl ağrılarından günlerdir duramıyorum sabah 5 te uyandım uyuyamadım , bekleyemem dedim gittim ama birşey öğrenemedim

nee 2 gun mu surduu ustune gormee olmasin. sen hic test yaptin mii? bak birsey olabilirrr.

cnm saglik ocagina degerimi gostermeye gittim. doktor testi tekrarlayalim dedi.

amin sosyalcimm cok tesekkur ederimm

fundos bi test yapsan mi yaaaa

offf bu baş ağrısı ne kötü birşey benimde bir haftadır mahvetti beni ama ben bebiş olayını çok takıyorum diye galiba
doktor bişey demedimi canım bu değer için, yükselmiş olabilir kendinde bir test alıp yapsana çok istiyorsun sonuçta canım imkanın varsada sende gidip bi s. ocağında test yaptırsana

ayşenurum bu arada sağlık ocağına gidip direk kan verecem diyebiliyomusun bişey istemiyolarmı muayene filan

canommm sedommmmm
o miniği yerimmmmm
cumartesi inş. görürsün canım keseyiii

sedommmmm nerdeee gicektim şimdi tamdaaa
sedommmmm gelmişşşşş :119: :118:

nasılsınnn fundoşuum ne yaptın dr. gittin mi ? özledim sizi :109:

sabah kılkyruğu aradım beni aşırı strese sokuyor yaa,

hastayım kötüyüm diyorum...tedbir almamız lazım böyle olmaz diyor…iyi değilim deyip kapattım
parayada ihtiyacımız var gidebildiğim kadar gitmem lazım ama böyle beni strese sokarsa da ne olacaksa olsun diyorum

Son düzenleme:

kan testini tekrarla canim. birsey olabilir. 5 un ustu hamilelik diye biliyorum.

nee 2 gun mu surduu ustune gormee olmasin. sen hic test yaptin mii? bak birsey olabilirrr.

cnm saglik ocagina degerimi gostermeye gittim. doktor testi tekrarlayalim dedi.

amin sosyalcimm cok tesekkur ederimm

fundos bi test yapsan mi yaaaa

ayşeem yine mi kan testi verdin en iyisini yapmışsın , hemen yaz bize merak ediyorum

benim cumartesiye kadar 1000 olurmuş dr. öyle söyledi...

bu fundoşaa bende söyledim yine test diyee ama dinlemiyor canım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…