Gunaydin kizlar okuldayim zaman gecsin diye bakiyim dedim sabah sabh ne muhabbet masallah sbry cnm inss bebis gelmistr göbiş ine
günaydın canım artık neti açtığımda ilk baktığım yer burası, ayrılamıyorum sizlerden
Tutkucum gerçekten vajinusmun çok illet bi bela çok iyi anlıyorum seni canım ama yenmiş olman güzel kısa sürede.. bu arada yaşın çok genç o yüzden stres yapma bence bizleri düşün :))) (yaş olarak) ama belirtilerin bebeğe işaret edebiliyor ama canım bizde her ay kendimizde belirti aradık durduk ve hep boş çıktı o yüzden İnşAllah seninkiler belirtidir diyorum ki yumurtlama zamanlarındaki çalışmalara bakarsan kesin bebektir diyebilirim aksi bir durum olmaz ise.. İnşAllah sende bebiş sahibi olacaksın canım..
Offff oku oku bitmiyorrrrrrr
sosyalimmm öncelikle link açabileceksenbuyur yanında kimse yoksa bide zararı yok hamiş olduğunda öğrenince bırakacakmışsın
bende yarın sabah başlıyorummmmm 2. kure
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi [url]www.nerminay.com - YouTube[/url]
lizimmmmincir havuçmuuu yapsammı yaaa prolaktini yüksek olan yapmasın diyo amaa benim ilk testte öle çıkmıştı oda çok değildi bide 9 ay önceydi o test yasmini yeni bırakmıştım
bi dr gidicem randevu alıp bakalım ne çıkacak yoksa çok etkiliymiş istiyorum başlamayı
inşallah rüyan çıkar canımmmmm
geldim ayşenurummmm sedoş yokkk terketti bu diyarı
sbr hadiii hayırlısı inşallah bi mutlu haberde senden alırız canommm
Aynen cnm bnde oyle bakiyorum hmn hele bat i yaklasanlr vrsa daha heyecnli
Sosyalcim sen ates olcme yontemini denedinmi
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum
size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
sakın umutsuzluğa kapılmayın. her şeyin bir vakti vardır.
bol bol dua edin. bizler aciz kullarız. ondan başka kimsemiz yok. ol derse olur her şey
dua ile kalın..
saglik ocagina gittim.bugunde kan verdim.bakalim deger artmis mi, yarin ogleden sonra alacam sonucu.
kizlar sorularini sorun cevaplarizz
size bişey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
sakın umutsuzluğa kapılmayın. her şeyin bir vakti vardır.
bol bol dua edin. bizler aciz kullarız. ondan başka kimsemiz yok. ol derse olur her şey
dua ile kalın..
sedosun isi var heralde fundosumm,yoksa kesin gelirdii
sen hemn randevunu all, esininde doktora gidecek olmasi cok iyi olmuss, cok sevindimm fundosummm
saglik ocagina gittim.bugunde kan verdim.bakalim deger artmis mi, yarin ogleden sonra alacam sonucu.
kizlar sorularini sorun cevaplarizz
sor tabi canım bildiğimiz kadar yardımcı oluruz
hayatrengarenk çok teşekkürlerrrrrrr
Allah bebişini sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn
ayşenurummmm genemi kan verdinnnnn dr ne zaman gidicen kontrolee
sedoş ctesi doktora gidim diyordu belkide gitti ondan gelmedi
alacam canım biliyosun özeller bile dolu oluyo önceden alayım da içim rahat etsin kız benim adetim 2 gün sürdüüü cuma ctesi
eşimi hiç sorma bi duydum işte dediki şey olucakmış 3 gün ara sonra gidicekmişim şok oldum vaybee dedim araştırmış gitmiş hiç üstüne gitmedim dedim bak kendi kendine uğraşıyo ama onun çok samimi arkadaşı var uzun süre çocukları olmadı şimdi var gerçide adamda varikosel vardı ameliyat oldu filan o uzmanlaşmış bu konuda ya ondan duyuyo herşeyi bu çok iyi oldu
ben adetime 10 gün kala baş ağrısı için acile gittim orada kan testi yaptırdı doktor bhcg değeri 9.76 çıktı. hamile olabilir miyim çok istiyorum çünkü. benim bat tarihim 6-8 aralık testi tekralıyayım mı sizce
canlarımm günaydın , inşallah iyisinizdir
evdeyim, biraz önce dr. dan geldim…miniğe 5 hafta 2 günlük dediama keseyi göremedi , cumartesi çağırdı ,
kan değerlerinin artması gerekirmiş :44: hesapladı artar dedi…hayırlısı olsun
regl ağrılarından günlerdir duramıyorum sabah 5 te uyandım uyuyamadım , bekleyemem dedim gittim ama birşey öğrenemedim
sedommmmm nerdeee gicektim şimdi tamdaaa
sedommmmm gelmişşşşş :119: :118:
ben adetime 10 gün kala baş ağrısı için acile gittim orada kan testi yaptırdı doktor bhcg değeri 9.76 çıktı. hamile olabilir miyim çok istiyorum çünkü. benim bat tarihim 6-8 aralık testi tekralıyayım mı sizce
nee 2 gun mu surduuustune gormee olmasin. sen hic test yaptin mii? bak birsey olabilirrr.
cnm saglik ocagina degerimi gostermeye gittim. doktor testi tekrarlayalim dedi.
amin sosyalcimm cok tesekkur ederimm
fundos bi test yapsan mi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?