Ağlayakta gözden mi olak???

Anamm sizinde bi ayarınız yok ki yazacak gün kimse olmaz konuşmazlar şimdide tutana aşk olsun

Geçmiyorum özet banane

Bi tek lizime kilosunu sormak istiyorum naptı ve beline korse taktı mı çok önemli bişeyi unuttum sormayı bi haftadır

75 kiloyla gittim sezeryan sonrasi ilk gun 70 tim bugun 7.gun 66 yim 10 gun odemler atiliyomus 10 gun sonraki kilolar kendi kilolarinmis onlar yavas yavas gidermis. Korse takmadim sezeryanda yasak masaj yapiyorum karnima bastira bastira doktor dedi. Ben hala 4-5 aylik hamile gibiyim 40 gunde gidecekmis
Kizlar yazip cikmak zorunda kaliyorum ama yazdiklarinizi mutlaka okuyorum burdan bana pist lizo demeniz yeter :)
Anamm agliyoo opuldunuz

Kızz öğlen geldim yaa
Sonra işim çoktu gelip arada okudum ancak ama almış gitmişler

Şimdide yazmazlar

Ama korse olmasada ona benzer bişi olmadan gitmiyomuş ki.. Çok sıkmadan bişi mi taksan ki.. Göbek kalıyo zten sezaryanda yani çevremdekiler öle. İnşAllah sende kalmaz ..

Ağlatma koş

benoş ben buradayım kız 5 e kadar

lizoo ağlıyor mu anamm anammm :18: ağlatma miniğimizi

kız benay sezeryanlı kadın nasıl taksın korse

bende makarna ve kabak yemeği yapayım diyorum 2 kilo kabak alınca eve 1 kilosunu eriteyim bari hafta sonuda dolmasını yaparım
bu arada dün mısır aldım attım dolaba bende

iki bayraminiz olacakk insallahhh
sen yine relax kal hep boleee
dahaa ne listeler yapicaz bizzz
kizlar ben su gullaca baslayayim sonrada dolmalari yapicam. gozum sizde amaaa:82:

inşallah canımmmmm
hadi kolay gelsin

coşmuşsunuz haa bi teklif çıkardım hemencikk

lizooo ağlıyomuuuu oyyy
kız ne güzel kilo vermişsinnnn bak gör incecik olacan sen yineeee

benoş bende bakıyom hep ama yapmaya gelince hep bildik şeyler gene
bende bi fındıklı revani tarifi var yapamadım bitürlü diyorumki test sonucum pozitif olursa yapimde komşulara dağıtim artık

sosyalimmm

bende makarna ve kabak yemeği yapayım diyorum 2 kilo kabak alınca eve 1 kilosunu eriteyim bari hafta sonuda dolmasını yaparım

2 kilomuuuu
bende de vardı iyi hatırlattın yemeğini yapim

mısırmıııı bende alim kızzz aşılamada bol bol yiyim kabız çok olunuyomuş ve ıkınmamam lazımmış
ananas ve mısır stoklim diyorum

bu arada memişlerim kocaman olduuu

fundoşş kızz söyledimde tekrar söyleyeyim mutlaka adak ada bi fakir doyuracam gibi mesela ben hamile kaldığım ay yapmıştım

Sen nasıl yaptım neyle taneledin

2 kilomu napmaya aldın o kadar

Bende senin komşun sayılırım banane bende isterim

Şişsin top gibi olsun bebek gelsin

Alın tabi mısır candır

fundoşş kızz söyledimde tekrar söyleyeyim mutlaka adak ada bi fakir doyuracam gibi mesela ben hamile kaldığım ay yapmıştım

kızz iyi dedin aklımdaydı zaten
ablam araba aldığında eyüp sultana gitmiştik orda kesim yeri ve aşevi var
hem gidip duamı eder hemde bağışımı yaparımmm

yaaa ben çok heyecanlıyım bu iş olcak gibi geliyooo

cumartesi günü pazardan 1 kilo almıştım dolmasını yapmak için dünde teyzemlerin orada pazar vardı evdeki aklıma gelmeyince 1 kiloda dün aldım eve bi gittim ki önceki aldığım kabaklar bana ben onlara bakıyorum anlayacağın bu hafta bizim için kabak haftası

mutlaka al ve koy hamileliğin ilk 3 ayında ıkınmak yasak

memişler mi neden kızz iğneden mı acaba :26:

Sen nasıl yaptım neyle taneledin

2 kilomu napmaya aldın o kadar

Bende senin komşun sayılırım banane bende isterim

Şişsin top gibi olsun bebek gelsin

Alın tabi mısır candır

yukarıda fundoşa anlattım tamamen sıcaklardan yaşadığım bilinç kaybı sebep oldu
bu arada haşladım öyle koydum ben taneleyemem yaa çok uzun işi var şu netten satılanlardan alacam bakalım işe yarayacak mı

inşallah olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…