Anamm sizinde bi ayarınız yok ki yazacak gün kimse olmaz konuşmazlar şimdide tutana aşk olsun
Geçmiyorum özet banane
Bi tek lizime kilosunu sormak istiyorum naptı ve beline korse taktı mı çok önemli bişeyi unuttum sormayı bi haftadır
75 kiloyla gittim sezeryan sonrasi ilk gun 70 tim bugun 7.gun 66 yim 10 gun odemler atiliyomus 10 gun sonraki kilolar kendi kilolarinmis onlar yavas yavas gidermis. Korse takmadim sezeryanda yasak masaj yapiyorum karnima bastira bastira doktor dedi. Ben hala 4-5 aylik hamile gibiyim 40 gunde gidecekmis
Kizlar yazip cikmak zorunda kaliyorum ama yazdiklarinizi mutlaka okuyorum burdan bana pist lizo demeniz yeter :)
Anamm agliyoo opuldunuz
benoş ben buradayım kız 5 e kadar
lizoo ağlıyor mu anamm anammm :18: ağlatma miniğimizi
kız benay sezeryanlı kadın nasıl taksın korse
akşama ne var diye sormaya korkuyorum
iki bayraminiz olacakk insallahhh
sen yine relax kal hep boleee
dahaa ne listeler yapicaz bizzz
kizlar ben su gullaca baslayayim sonrada dolmalari yapicam. gozum sizde amaaa:82:
75 kiloyla gittim sezeryan sonrasi ilk gun 70 tim bugun 7.gun 66 yim 10 gun odemler atiliyomus 10 gun sonraki kilolar kendi kilolarinmis onlar yavas yavas gidermis. Korse takmadim sezeryanda yasak masaj yapiyorum karnima bastira bastira doktor dedi. Ben hala 4-5 aylik hamile gibiyim 40 gunde gidecekmis
Kizlar yazip cikmak zorunda kaliyorum ama yazdiklarinizi mutlaka okuyorum burdan bana pist lizo demeniz yeter :)
Anamm agliyoo opuldunuz
bende makarna ve kabak yemeği yapayım diyorum 2 kilo kabak alınca eve 1 kilosunu eriteyim bari hafta sonuda dolmasını yaparım
bu arada dün mısır aldım attım dolaba bende
bende makarna ve kabak yemeği yapayım diyorum 2 kilo kabak alınca eve 1 kilosunu eriteyim bari hafta sonuda dolmasını yaparım
bu arada dün mısır aldım attım dolaba bende
inşallah canımmmmm
hadi kolay gelsin
coşmuşsunuz haa bi teklif çıkardım hemencikk
lizooo ağlıyomuuuu oyyy
kız ne güzel kilo vermişsinnnn bak gör incecik olacan sen yineeee
benoş bende bakıyom hep ama yapmaya gelince hep bildik şeyler gene
bende bi fındıklı revani tarifi var yapamadım bitürlü diyorumki test sonucum pozitif olursa yapimde komşulara dağıtim artık
sosyalimmm
fundoşş kızz söyledimde tekrar söyleyeyim mutlaka adak ada bi fakir doyuracam gibi mesela ben hamile kaldığım ay yapmıştım
2 kilomuuuu
bende de vardı iyi hatırlattın yemeğini yapim
mısırmıııı bende alim kızzz aşılamada bol bol yiyim kabız çok olunuyomuş ve ıkınmamam lazımmış
ananas ve mısır stoklim diyorum
bu arada memişlerim kocaman olduuu
fundoşş kızz söyledimde tekrar söyleyeyim mutlaka adak ada bi fakir doyuracam gibi mesela ben hamile kaldığım ay yapmıştım
Sen nasıl yaptım neyle taneledin
2 kilomunapmaya aldın o kadar
Bende senin komşun sayılırım banane bende isterim
Şişsin top gibi olsun bebek gelsin
Alın tabi mısır candır
kızz iyi dedin aklımdaydı zaten
ablam araba aldığında eyüp sultana gitmiştik orda kesim yeri ve aşevi var
hem gidip duamı eder hemde bağışımı yaparımmm
yaaa ben çok heyecanlıyım bu iş olcak gibi geliyooo
Yaa bende dedim ama sonuç hüsran olunca yerine getirmedim içimde dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?