Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa bende dedim ama sonuç hüsran olunca yerine getirmedim içimde dert oldu

biz genelde doğunca keseriz aslında
sizde öle yapabilirsiniz benoşşş

benim kv gil izmirde biyer var oraya toplanıp giderler minibüs tutup komşuları doldurup çok eğlenceli olur
bişey alınca veya torunu olunca yapıyolar
kurbanı kesiyolar sonra kesip pişiriyolar dağıtıp yiyolar
ama ben yiyemiyom heryer sinek ve pis çingeneler dolu olyyo sersefil oluyon

Kız doğunca olan başka bı kalınca olanı ki benim ki kurban değil..

Oda değişik bi adeetmiş kız eğlenceli baksana

Kizlar 25 tane minnak dolmalik biberim var ne kadar pirinc koyayim sizce.

Canım ben hiç ölçülü bişi yapmıyorum göz kararı kalanı buzluğa atıyorum

Bende hamile kalınca demiştim ama hemen olsun diye bişi demedim.. Yapayım en kısa zamanda

bencede canım gerçekleştir diğer sefere istemeye yüzün olsun en azından

kız o kurban ayrı keseceksin tabii bu ufak tefek bi adak olacak

Kizlar 25 tane minnak dolmalik biberim var ne kadar pirinc koyayim sizce.

canım ben göz kararı koyuyorum ama fazla olunca buzluğa atıyorum bi daha yapacağım zaman onu kullanıyorum :26: bide malzemeye göre değişir yani sırf pirinç mi koyacaksın yoksa salça biber domates soğan sarımsakta olacak mı:26:

Herkes göz kararcı

Ben hatta fazla yapıp biberle birlikte atıyorum buzluğa kışada içi olmadan atıcam

haa tamammm
he kız çok komikkk

anam buda benim gibi

hımm ozaman horozda olabülür demi

şişirilebilir göğüs pedi varmış kızlar gördünüz mü yeni gördüm sütyenin içine koyup şişiriyormuşsun daha büyük göğüslere kavuşuyormuşsun

haa tamammm
he kız çok komikkk

anam buda benim gibi

hımm ozaman horozda olabülür demi

kız ne horozu hay Allahım Yarabbim illa bişey kesecek kan revan olacak ortalık atıyorum bi fakire 100 tl vermek gibi falan

horozu kuzuyu danayı bebek olunca keseceksin

şişirilebilir göğüs pedi varmış kızlar gördünüz mü yeni gördüm sütyenin içine koyup şişiriyormuşsun daha büyük göğüslere kavuşuyormuşsun

kız ne horozu hay Allahım Yarabbim illa bişey kesecek kan revan olacak ortalık atıyorum bi fakire 100 tl vermek gibi falan

horozu kuzuyu danayı bebek olunca keseceksin

iyide o sütyenle oluyo peki çıkarınca yine aynı minik hale geliyo önemli olan o yani gerçekte kocişin göreceği benim için

hah tamammm Allahın izni ile bi gelsinlerde ozaman bu konuyu masaya yatıralım sosimmm

gelsinlermiiiiiiii

kız o evliler için değil bekarlar için erkeklere tuzak kurmak için sana bana olmaz
gelsinler gelsinler kız Allah söyletmiş olsun

küçülten varmı ondan haber ver sen

onun için estetik cerraha gideceksin

kalçaları dik gösteren çamaşırlarda varmış

Anammm bizim kız kafayı yemeye başladı orası burası şişti tabi

benim popiş geniş dik gösterse ne olur et olmadıktan sonra

gögüste sütyenli güzel işte ama biraz daha büyük olabilir normalinde tabiki ama dik oda çok zor.. iyi ce yer çekimine kurban gidiyorlar

evet yaa styenle iyide çıkınca minik ben eminim erkekler iri göğüs seviyolar

benimde iş çook hemen halledim sonra geç çıkıyorum sabah önce dr. a

tamam canlar bende çıkıyorum zaten.. görüşürüz akşama gelirseniz diycem ama benimde 9 dan önce zor yatıyorum falan yemekti yediydim derken saat 10 oluyor

fndoş yarın gözümüz sende olacak inşAllah güzel haberlerle gelirsin

Ay kizlar yazamadim. Yazdiklarinizida okuyamadim. Dsmarttan aradilar 15 dk icinde gelioruz evde misiniz diye. Dsmartta sorun varda bizim teknik servisi cagirmistik. Onlarin basinda durdumm bi yandan mutfaga gidip dolma dolduruyorum falann. Onuda yapamadilar ztn genel bi sorun varmus. Tamirci gelecek.
Bu arada 2 bardak pirince yaptim. Cok azicik harcim artti:) simdi ocaga koyabildimm. Bayada yoruldumm
Hepinizi opuyorummmmm

Canlarim cigerlerim merhabaaa
Evi buldum yayiliyorum
Sabahi zor ettimm tabi yatak hastane yatagi gibi egimli olmadigi icin yatarken dikişlerim geriliyodu cok acidi.Biara 2 yastikla daha rahat ettim ama yine de pek uyuyamadim
Annem aksama dogru anca beni yataktan cikarabildi uyumuyordum da yayildim oylee
Herkes iyidir umarimm.Az okudum gogusler kalcalar falann

Aysemm kedi olayi cok fenaymiss.kedi korkudan altina mi işedi yoksaa kizzz
Allah affetsin bu yuzden annem bi kediyi 2. Katin balkonundan asagi atmisti

Benosumm sosyalimm fundosumm lizimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…