offf bu baş ağrısı ne kötü birşey benimde bir haftadır mahvetti beni ama ben bebiş olayını çok takıyorum diye galiba
doktor bişey demedimi canım bu değer için, yükselmiş olabilir kendinde bir test alıp yapsana çok istiyorsun sonuçta canım imkanın varsada sende gidip bi s. ocağında test yaptırsana
ayşenurum bu arada sağlık ocağına gidip direk kan verecem diyebiliyomusun bişey istemiyolarmı muayene filan
canommm sedommmmm
o miniği yerimmmmm
cumartesi inş. görürsün canım keseyiii
canlarımm günaydın , inşallah iyisinizdir
evdeyim, biraz önce dr. dan geldim miniğe 5 hafta 2 günlük dediama keseyi göremedi , cumartesi çağırdı ,
kan değerlerinin artması gerekirmiş :44: hesapladı artar dedi hayırlısı olsun
regl ağrılarından günlerdir duramıyorum sabah 5 te uyandım uyuyamadım , bekleyemem dedim gittim ama birşey öğrenemedim
offf bu baş ağrısı ne kötü birşey benimde bir haftadır mahvetti beni ama ben bebiş olayını çok takıyorum diye galiba
doktor bişey demedimi canım bu değer için, yükselmiş olabilir kendinde bir test alıp yapsana çok istiyorsun sonuçta canım imkanın varsada sende gidip bi s. ocağında test yaptırsana
ayşenurum bu arada sağlık ocağına gidip direk kan verecem diyebiliyomusun bişey istemiyolarmı muayene filan
canommm sedommmmm
o miniği yerimmmmm
cumartesi inş. görürsün canım keseyiii
nee 2 gun mu surduuustune gormee olmasin. sen hic test yaptin mii? bak birsey olabilirrr.
cnm saglik ocagina degerimi gostermeye gittim. doktor testi tekrarlayalim dedi.
amin sosyalcimm cok tesekkur ederimm
fundos bi test yapsan mi yaaaa
nasılsınnn fundoşuum ne yaptın dr. gittin mi ? özledim sizi :109:
sabah kılkyruğu aradım bebi aşırı strese sokuyor yaa,
hastayım kötüyüm diyorum...tedbir almamız lazım böyle olmaz diyor…iyi değilim deyip kapattım
parayada ihtiyacımız var gidebildiğim kadar gitmem lazım ama böyle beni strese sokarsa da ne olacaksa olsun diyorum
ben adetime 10 gün kala baş ağrısı için acile gittim orada kan testi yaptırdı doktor bhcg değeri 9.76 çıktı. hamile olabilir miyim çok istiyorum çünkü. benim bat tarihim 6-8 aralık testi tekralıyayım mı sizce
canlarımm günaydın , inşallah iyisinizdir
evdeyim, biraz önce dr. dan geldim…miniğe 5 hafta 2 günlük dediama keseyi göremedi , cumartesi çağırdı ,
kan değerlerinin artması gerekirmiş :44: hesapladı artar dedi…hayırlısı olsun
regl ağrılarından günlerdir duramıyorum sabah 5 te uyandım uyuyamadım , bekleyemem dedim gittim ama birşey öğrenemedim
Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Bende de 4 aydıristiyorum fakat olmuyor.bir kez düşük yaptım.bir ay korundum.nasip kısmet tabi ama üzülmemek elde değil bana da dua edin lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canim ben direk degerleri gosterdim. doktorda cok yeni bi gebelik degerin yukselmesi lazim dedi. kan tahlili yazdi hemen. muayene yapmadi cnm..
gunaydin sedomm hosgeldinnnn, iyiyiz sen nasilsinnn
daha minigin gorunmez amaasen kan testini tekrarladin mii tatlimm
inşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin. ben 1 yıldan fazla zamandır bebek istiyoruz ama olmadı bu zamana kadar bu ay iğne falan yaptırdı doktor inşallah olmuştur.kan testini tekrarla canim. birsey olabilir. 5 un ustu hamilelik diye biliyorum.
%99 hamilesin canım gözün aydın
kan testi istedi mi canım, inşallah cumartesi keseyide görürsün
inşallah canım ya Allah isteyen herkese nasip etsin. ben 1 yıldan fazla zamandır bebek istiyoruz ama olmadı bu zamana kadar bu ay iğne falan yaptırdı doktor inşallah olmuştur.
%99 hamilesin canım gözün aydın
kan testi istedi mi canım, inşallah cumartesi keseyide görürsün
nasılsın sosyalcanıım
kan testi, idrar, şeker…tahlil istedi canım ama inşallah c.tesi keseyi görürsek sonra verirsin dedi
gerçekten mi canım ya acildeki doktor tereddütlü yaklaştı biraz bende korktum. adetime 10 gün vardı o testi yaptırdığımda çıkarmı ki o kadar kısa zamanda kafam karıştı bu akşam gidip tekrar test yaptıracam:18::18::18:
çatlatma iğnesi mi verdi canım sana
ben baya bişey kullandım bu ay serephone diye bir hap ondan sonra puregon diye bi iğne sonra ovitrelle(çatlatma iğnesi) şimdi de dupaston kullanıyorum
canım sana klomen mi verdi çatlatma iğnesimi, 10 gün çok uzun bir süre çıkması imkansız , idrar testi yaptın mı evde hiç? eğer evde varsa bi yapsana, bide adet döngün uzun mudur normalde?
evet normalde uzun sürer çatlatma iğnesini bu testen 7 gün önce yapmıştım
en iyisi sen bi kan testi yaptır sonrada doğru doktorunun yanına kuzum vakit kaybetme daha fazla , batın kaçtı senin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?