Ağlayakta gözden mi olak???

canim ben direk degerleri gosterdim. doktorda cok yeni bi gebelik degerin yukselmesi lazim dedi. kan tahlili yazdi hemen. muayene yapmadi cnm..

gunaydin sedomm hosgeldinnnn, iyiyiz sen nasilsinnn

daha minigin gorunmez amaa sen kan testini tekrarladin mii tatlimm

Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Bende de 4 aydır istiyorum fakat olmuyor.bir kez düşük yaptım.bir ay korundum.nasip kısmet tabi ama üzülmemek elde değil bana da dua edin lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende senii yeriiimm,

inşallahh görürüm canııım :103:

test yapsan iyiydi

nee 2 gun mu surduu ustune gormee olmasin. sen hic test yaptin mii? bak birsey olabilirrr.

cnm saglik ocagina degerimi gostermeye gittim. doktor testi tekrarlayalim dedi.

amin sosyalcimm cok tesekkur ederimm

fundos bi test yapsan mi yaaaa

heee 2 gün çokta gariptiii yoğun bi anda kesildi sonra hiç olmazda böle
dr. gidim canım varsa onda çıkar ama yoktur

sedomm gitmedim gidecem sen kime gittin yani nereye istediğin gibi biyermi yoksa eski dr. mu
kılkuyrukkk
bende çok stresim burdaa mutsuzum buda etkiliyecek hamile klamamı yaa
bebişi sölemedin değilmi
tedbir almamız lazımmı ben izin nasıl alacam onu düşünüyom randevu almadan ne bahtsızız kızzz
ama cesaretlendirdin beniii ctesi randevu alıp gidicektim gelmicektim ama daha erken alacam
haaaa bende ctesi patronu aradım memlekette iş var onla ilgileniyo dedim ben ücretsiz izne çıkmak istiyorum işlerde çok yoğun değilken
nolduuu noldu diyor
kızlar yaa eşim beni almaya geldi ctesi öğleden sonra çıktık isyan ediyor
gitme birdaha buzgibi burası ne biçim insan bunlar diyor ki severdi normalde nefret ettim bunlardan dedi
bende az dayanim dedim bebiş olana kadar yani haberini alana kadar
o sinirle aradım dedim nasılsa ay sonu tamam derseniz ben bir ay gitmiyim ptesiden itibaren ücretsiz
bakarızzz yaa nolduuu onu söle diyo hala kılllll
düşünün dönün dedim dönmedi bugünde bişey olmamış gibi demir metrajı sordu
off ne iyi olurdu dr giderdim dinlenirdimmm bu ay stressiz beki hamiş olurdum

%99 hamilesin canım gözün aydın

kan testi istedi mi canım, inşallah cumartesi keseyide görürsün

hoş geldin canım düşüğü neden yaptın, kimyasal gebelik miydi

Günaydın canımm
ya bilmiyordum ki görünmiceni o günden sonra daha yaptırmadım kan testi ,

c.tesi bakacak keseyi gördükten sonra test yaptıracakmışım kan idrar , şeker...

bekleyemedim ağrılarım da vardı , içimin rahatlaması gerekiyordu...

randevu için aradım 9 aralık yani haftaya ptesi anca boş inanamıyorummmm

%99 hamilesin canım gözün aydın

kan testi istedi mi canım, inşallah cumartesi keseyide görürsün

gerçekten mi canım ya acildeki doktor tereddütlü yaklaştı biraz bende korktum. adetime 10 gün vardı o testi yaptırdığımda çıkarmı ki o kadar kısa zamanda kafam karıştı bu akşam gidip tekrar test yaptıracam:18::18::18:

nasılsın sosyalcanıım

kan testi, idrar, şeker…tahlil istedi canım ama inşallah c.tesi keseyi görürsek sonra verirsin dedi

iyiyim canım güzel haberler duydukça daha iyi oluyorum

kese için çok erken görünmez tabii

kızlar ben hamile kalırsam 7. haftada gideceğim hem gidip keseyi göreceğim hemde kalp atışını, acele etmeyeceğim

ama siz bana bakmayın istediğiniz zaman gidebilirsiniz

canım sana klomen mi verdi çatlatma iğnesimi, 10 gün çok uzun bir süre çıkması imkansız , idrar testi yaptın mı evde hiç? eğer evde varsa bi yapsana, bide adet döngün uzun mudur normalde?

ben baya bişey kullandım bu ay serephone diye bir hap ondan sonra puregon diye bi iğne sonra ovitrelle(çatlatma iğnesi) şimdi de dupaston kullanıyorum

en iyisi sen bi kan testi yaptır sonrada doğru doktorunun yanına kuzum vakit kaybetme daha fazla , batın kaçtı senin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…