hoşgeldin canıım hayırlısı olsun inşallah hakkında :109:Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Bende de 4 aydıristiyorum fakat olmuyor.bir kez düşük yaptım.bir ay korundum.nasip kısmet tabi ama üzülmemek elde değil bana da dua edin lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya seninkiler gerçekten daha uyuzlar, buz gibi yerde hastalandım gelemem de birgünheee 2 gün çokta gariptiii yoğun bi anda kesildi sonra hiç olmazda böle
dr. gidim canım varsa onda çıkar ama yoktur
sedomm gitmedim gidecem sen kime gittin yani nereye istediğin gibi biyermi yoksa eski dr. mu
kılkuyrukkk
bende çok stresim burdaa mutsuzum buda etkiliyecek hamile klamamı yaa
bebişi sölemedin değilmi
tedbir almamız lazımmıben izin nasıl alacam onu düşünüyom randevu almadan ne bahtsızız kızzz
ama cesaretlendirdin beniii ctesi randevu alıp gidicektim gelmicektim ama daha erken alacam
haaaa bende ctesi patronu aradım memlekette iş var onla ilgileniyo dedim ben ücretsiz izne çıkmak istiyorum işlerde çok yoğun değilken
nolduuu noldu diyor
kızlar yaa eşim beni almaya geldi ctesi öğleden sonra çıktık isyan ediyor
gitme birdaha buzgibi burası ne biçim insan bunlar diyor ki severdi normalde nefret ettim bunlardan dedi
bende az dayanim dedim bebiş olana kadar yani haberini alana kadar
o sinirle aradım dedim nasılsa ay sonu tamam derseniz ben bir ay gitmiyim ptesiden itibaren ücretsiz
bakarızzz yaa nolduuu onu söle diyo hala kılllll
düşünün dönün dedim dönmedi bugünde bişey olmamış gibi demir metrajı sordu
off ne iyi olurdu dr giderdim dinlenirdimmm bu ay stressiz beki hamiş olurdum
iyiyim canım güzel haberler duydukça daha iyi oluyorum
kese için çok erken görünmez tabii
kızlar ben hamile kalırsam 7. haftada gideceğim hem gidip keseyi göreceğim hemde kalp atışını, acele etmeyeceğim
ama siz bana bakmayın istediğiniz zaman gidebilirsiniz
batın 6-8 aralıkmış ama :44: bi idrar testi yap canım çıkmazsa 2-3 gün sonra tekrar yaparsın
hoşgeldin canıım hayırlısı olsun inşallah hakkında :109:
ya seninkiler gerçekten daha uyuzlar, buz gibi yerde hastalandım gelemem de birgün
canımm benim gittiğim yer özel hastane ama randevu almadan gidiyorsun numara alıp sıranı bekliyorsun,
yoksa çok beklerdim ama bilseydim görünmeyeceğini hayatta gitmezdim
inşallah canım haberleriniz önümüzde ki ay gelsin :109:
bilseydim bende beklerdim canom ya...ama kalp atışlarını duymak için kesenin görünmesi de önemli değil mi, hele gelsin bi bebişin hemen gidersin :103:
ayşenur hanımm da :82: hemen test yapmam diyordu
kan testi mi yaptırsam doğrudan daha kesin sonuç olmaz mı bide benim belimde ve kasıklarımda çok ağrılarım oluyor, beyaz akıntım da var kokusuz ama psikolojik mi diye düşünmek istemiyorum
randevu aldımm burda avcılar hospitalda gönül kazezoğlu çok iyiymiş vede şansa yarın 9:40 a boşmuş
çok heyecanlıyımmmm :18: :18: :18:
benim doktor haftaya diyor yaaa bekleyememmm :18:
slmmmmm günydın kıslarrrr
iyiyiz sen nasılsın kaçak nerelerdesin unuttun bizi artık
hoşgeldin canıım hayırlısı olsun inşallah hakkında :109:
ya seninkiler gerçekten daha uyuzlar, buz gibi yerde hastalandım gelemem de birgün
canımm benim gittiğim yer özel hastane ama randevu almadan gidiyorsun numara alıp sıranı bekliyorsun,
yoksa çok beklerdim ama bilseydim görünmeyeceğini hayatta gitmezdim
inşallah canım haberleriniz önümüzde ki ay gelsin :109:
bilseydim bende beklerdim canom ya...ama kalp atışlarını duymak için kesenin görünmesi de önemli değil mi, hele gelsin bi bebişin hemen gidersin :103:
ayşenur hanımm da :82: hemen test yapmam diyordu
yaa gulmeeeehep senle fundos girdi aklimaaa
yalniz ben hamileligimi dandik daldirma testten ogrendim
fundoss onlari sakin atma.bak ise yaradiii
oleyyy yrnn fundos doktoraa gidior,guzel haberlerle gelirsin insallahhh
sed belirtilerini yazsana bi
sedoskoo sen bugun evde misinnn
canım benim başım çok dönüyor ama belirti doğru düzgün olmadı regl ağrılarım vardı hep hala devam ediyor
başka hiç birşey yok her ay reglimde yaşadığım şeyler tek fark dediğim gibi baş dönmesi yaşadım
fundoşla bana at hemen taşı seni küçük cadıı
evet ayşeeemm inşallah fundoşumuzdan güzel haberler gelecek
evet canıım evdeyim ve çok yorgunum
gidip biraz uzanayımm aslında iyi olacak gelir gelmez buraya geldim hemen
görüşürüz şekerlerr
hamiş haberleriyle dolu dolu günler :109:
canlarımm günaydın , inşallah iyisinizdir
evdeyim, biraz önce dr. dan geldim miniğe 5 hafta 2 günlük dediama keseyi göremedi , cumartesi çağırdı ,
kan değerlerinin artması gerekirmiş :44: hesapladı artar dedi hayırlısı olsun
regl ağrılarından günlerdir duramıyorum sabah 5 te uyandım uyuyamadım , bekleyemem dedim gittim ama birşey öğrenemedim
benimde basim cok donuyor. sag kasigim ve sag bacagim agriyor birde.ama hala adet sancisi yok. bugun 27. gunum.
fundosun oglusu bu ay gelebilirrrsonra cilginlar gibi halayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?