Ağlayakta gözden mi olak???

hoşgeldin canıım hayırlısı olsun inşallah hakkında :109:
ya seninkiler gerçekten daha uyuzlar, buz gibi yerde hastalandım gelemem de birgün
canımm benim gittiğim yer özel hastane ama randevu almadan gidiyorsun numara alıp sıranı bekliyorsun,
yoksa çok beklerdim ama bilseydim görünmeyeceğini hayatta gitmezdim

inşallah canım haberleriniz önümüzde ki ay gelsin :109:

bilseydim bende beklerdim canom ya...ama kalp atışlarını duymak için kesenin görünmesi de önemli değil mi, hele gelsin bi bebişin hemen gidersin :103:

ayşenur hanımm da :82: hemen test yapmam diyordu

fundoşumm eski dr .değildi evimize yakın bir yer yengemin gittiği hastaneydi

ama randevusuz da zor oluyor :)

ilk gebeliğimde kese göründü kalp atışı alamadık canım, o yüzden gitmişken kalp atışınıda duyayım diyorum

randevu aldımm burda avcılar hospitalda gönül kazezoğlu çok iyiymiş vede şansa yarın 9:40 a boşmuş
çok heyecanlıyımmmm :18: :18: :18:

benim doktor haftaya diyor yaaa bekleyememmm :18:

kan testi mi yaptırsam doğrudan daha kesin sonuç olmaz mı bide benim belimde ve kasıklarımda çok ağrılarım oluyor, beyaz akıntım da var kokusuz ama psikolojik mi diye düşünmek istemiyorum

sen bilirsin canım, bu ay iğne falanda kullanmışsın , istersen önce idrar testi yap bata daha 4-6 gün var gerçi ama için rahatlamış olur

Selam kızlar uzaktan takip ediyorum sizi bu aralar.Çünkü geçen ay hayatımda ilk defa yumurtalığımda kist oluştu.50mm e ulaşmış ve çatlamamış doktor da iyi yönden bakıyo en azından yumurtlaman da sıkıntı yok diye Hay Allahım ya hale bak :) Tabi geçen ay böyle bir durumla karşılaşınca bana primolut diye bir ilaç verdi günde 3 taneden 10 gün içtim cumartesi bitti şimdi adet görmeyi bekliyorum adetim bitince yine doktora gidicekmişim kist gitmiş mi diye bakacakmış.Allahım inşallah gitmiştir 5cm hiç de az değil... Bu ay gebelik umudum olmadığı için de yazasım gelmedi pek.Bakalım kist gitmişse ocak ayı için ben de sizin gibi bekleyenler kervanına katılcam inşallah

cok gecmiş olsun bacım benmde kistim vardı sogan kürü içtim hepsi gitti yanlız adet gecikmesi yaptı bi kac ayy inşş hamiş olur bu sıkntıları unutrsunn bacımm

yaa gulmeeee hep senle fundos girdi aklimaaa

yalniz ben hamileligimi dandik daldirma testten ogrendim

fundoss onlari sakin atma.bak ise yaradiii

oleyyy yrnn fundos doktoraa gidior,guzel haberlerle gelirsin insallahhh

sed belirtilerini yazsana bi

yaa gulmeeee hep senle fundos girdi aklimaaa

yalniz ben hamileligimi dandik daldirma testten ogrendim

fundoss onlari sakin atma.bak ise yaradiii

oleyyy yrnn fundos doktoraa gidior,guzel haberlerle gelirsin insallahhh

sed belirtilerini yazsana bi

canım benim başım çok dönüyor ama belirti doğru düzgün olmadı regl ağrılarım vardı hep hala devam ediyor
başka hiç birşey yok her ay reglimde yaşadığım şeyler tek fark dediğim gibi baş dönmesi yaşadım

fundoşla bana at hemen taşı seni küçük cadıı

evet ayşeeemm inşallah fundoşumuzdan güzel haberler gelecek

benimde basim cok donuyor. sag kasigim ve sag bacagim agriyor birde.ama hala adet sancisi yok. bugun 27. gunum.

fundosun oglusu bu ay gelebilirrrsonra cilginlar gibi halayyy

Son düzenleme:

sedoşum cumartesi benimde 5+0 dı bugünde 5+2 aynı mıyız şimdi
adete göre 6 haftalıkmış geç yumurtlamış olabilirsin dedi keseyi ölçüp ona göre 5 haftalık dedi senin neye göre söylediki 5 haftalık olduğunu

benimde basim cok donuyor. sag kasigim ve sag bacagim agriyor birde.ama hala adet sancisi yok. bugun 27. gunum.

fundosun oglusu bu ay gelebilirrrsonra cilginlar gibi halayyy

oğluşum gelebilirmiiii kızz içim bi hoş oluyoo deme öleee
bak sonra depresyona girerim olmazsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…