Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşemmm dolma nası olduuu

Lizomm görümcenler ne güzel düşünmüşş çok hoş bi hediye

yeloo eski formuna kavuşmuşsun döşüyon gene facede

bendesebzeli bulgur pilavı yaptım gerdan haşlamıştım onun suyuna etide yanına dittim
ama benimki sıcak pideyle tereyağı yicekmişş

Canlar napiosunz ..

Yelom evindesin ohh rahat et biraz sırtını yükselt yastıkla fln dikişler e dikkat cnm bnm

Fundoşum hadi ınss buyumstr yumlar aşılama gunu gelsin artık ınss gelicekler ..
Kuzum igneler ne kdr tuttu cnm ..

Ayşem eline sağlık canom ..kedi olayİda kötü olmuş yaa isemiyeydi iyiydi ..seni yormus aksam akşam kendini çok yorma kuzum Ömercik erken fln gelir ha .

Lizom ay minik agliyomu kuzum bnm yerim ben onu fotosu nu ins ....a koysaydin görmedim daha minuğu
Sosyalim benosum

Twinimm
iğneler 630tuttu
bakalım hayırlısı canım yaa

Kızlar hoşgeldiniz..

Yelizim bu günlerin keyfini çıkar canım dipçik gibi olunca gene eski günlerine döneceksin

Lizim kız bi sen mi kaldın görmeyen ulaşı anam sanada nasıl gönderilir bilemedim

Senin yemekte güzelmiş fındık gerdan incik falan bakıyonuz kendinize.. Bizde biber dolma yiyelim

Sosyal kuzu sen napan

Ayşemde halaa kedinin pisliğiyle ni uğraşıyodur ki

Lizim doğar doğmaz gördü kızz twogörmedi
biber dolmamı bayılırım kızz
ayşeninki nası oldu acep
kedi çişinden kız hayatı zehir oldu yaaww

Sagolun canlarimmmm
Ayy kizlarr kardesim 4 boyutlu ultrasona girmiss gorsenizzz bebek nasil net ve cok tatlii agzi yumuk yanaklar tombiss cene tam isirmalikk vee biara gulumsemis falann okadar guzel kii iki saattir acip acip bakiyorumm Allah bizlere de nasip eder insallahhh

Fundoss dayanamiyorum insanlarin salaklıklarina napayimmm yanii tepkiyse tepki ama adaletli olsun yanii ne bu duyarsizlikk
İcim aciyo ya nasil bi dunya bu.hangi dinden olursa olsun nasil dilini yutar insanlar bi millete yapilan boyle insanlik dışı bi zulme
O yahudi bilmemne partisinden kadin milletvekili ne demis duydunuz muu.dogmamis cocuklarini bile öldurmeliyiz ki arakalarinda kimse kalmasin falann
Dunyanin hicbiryerinde kimse kimseye bu zulmu yapmamali

ayşeninki nası oldu acep

He yaa twin lizi neremden uydurduysam

Evet ayşenin dolmayı bnde merak ediyorum.. Minikmiş ya bide

Ayy maşallah kız o halleri çok güzel oluyomış rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşAllah..
Duan içinde çok içten bi aminnnn diyorum canım benim..

Twinimm
iğneler 630tuttu
bakalım hayırlısı canım yaa
Tutmuş baya kuzum neyse bebiş getirsin de ne kdr tuttuğu önemli değil cnm stres yapma yeter
Kuzum ben sana mailimi yazayım bana at olmaz mı
ayşeninki nası oldu acep
kız bnde dio m bu benoş ne dio

Insss cnm Oyy maşallah kuzu ya ne güzel bi duygudur yaa içinde bi canlı büyüyor Rabbim hepimize nasip etsin ..

Evet canm cok tatli valla.Amin canim sagoll insllah

Kizlarr esimin arkadasinin esi dogum yapmisti. Onu gormeye gittikm cok tatli bi bebistiiii

Dolma guzel oldu kizlarr. Pistikten sonra 15 dakikada firinliyorum. Kabugu incecik oluoo. Birde kus uzumu ve dolma fistigi koyunca harika oluooo. Ben buyuk dolmalari sevmiorum. Boyle minnacik olacak. Cerez niyetine yiyecenn

Findikk sende gerdanlari goturrr yarasinn
Kizz igneler baya pahali tutmuss gerci bebis icin herseye degerr

Benoss kediyi dusunmuorum artikk. Yoksa uykularim kacio

Yelomm hosgeldin sendee. 4 boyutluda cok net gosterioo. Yerim ben onuu. Kardesinede az kaldi. Hayirlisiyla gelsin insallahhh

Twinim sende evine varmissinn. Nasil gecti istanbul yolculugu. Epey gezdinizzz

Sosimmm

Ohh eline sağlık kuzum afiyet olsun..
Istanbul güzeldi cnm baya gezdik gerçekten nasıl geCTI anlamadim ..
Ben ciktim canlar benimki geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…