Kizlarr esimin arkadasinin esi dogum yapmisti. Onu gormeye gittikm cok tatli bi bebistiiii
Dolma guzel oldu kizlarr. Pistikten sonra 15 dakikada firinliyorum. Kabugu incecik oluoo. Birde kus uzumu ve dolma fistigi koyunca harika oluooo. Ben buyuk dolmalari sevmiorum. Boyle minnacik olacak. Cerez niyetine yiyecenn
Findikk sende gerdanlari goturrr yarasinn
Kizz igneler baya pahali tutmuss gerci bebis icin herseye degerr
Benoss kediyi dusunmuorum artikk. Yoksa uykularim kacio
Yelomm hosgeldin sendee. 4 boyutluda cok net gosterioo. Yerim ben onuu. Kardesinede az kaldi. Hayirlisiyla gelsin insallahhh
Twinim sende evine varmissinn. Nasil gecti istanbul yolculugu. Epey gezdinizzz
Sosimmm
Ohh eline sağlık kuzum afiyet olsun..
Istanbul güzeldi cnm baya gezdik gerçekten nasıl geCTI anlamadim ..
Ben ciktim canlar benimki geldi
Aysemm eline saglikkk.ben de minik dolma seviyorumm.Hele kuru dolmaysaa bayilirimmm
Sagol canmm.34 u doldurmak uzere o daa.Allah hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin insallahh
Twincann gorusuruz canmm
Mükemmel fikir kuzum hasta olma aman dikkat etGece serinlemenin yolunu buldum2 tane kucuk su sisesini soguk suyla dolduruyorsunuz birini bacak araniza digerini gogus araniza koyup uyuyorsunuz ben dun gece boyle uyudum
Haklısın valla çok sıcak gerçekten sabah terler icinde uyandım ama sen yine de dikkat et canomMusluk suyu twinim valla insallah hasta olmam ama ne yapayim atesim cok cikiyor:26:
Gece serinlemenin yolunu buldum2 tane kucuk su sisesini soguk suyla dolduruyorsunuz birini bacak araniza digerini gogus araniza koyup uyuyorsunuz ben dun gece boyle uyudum
Benayyyyy
Gece serinlemenin yolunu buldum2 tane kucuk su sisesini soguk suyla dolduruyorsunuz birini bacak araniza digerini gogus araniza koyup uyuyorsunuz ben dun gece boyle uyudum
Hosgeldin cnmGeldim canlarrr
cuma öğlen 12 de aşılamam kısmetse
sabah 8.30 da orda olcaz eşimle burdasın işe gitme dedi o gün için
bu gece 12 de çatlatma iğnem ovitrelleyi vuracam aldım onuda, tam 36 saat sonra aşılamam..
bide bu vurduğum iğneler varyaa ondan vurul hemen son bi tane dedi evde dedim :26:
akşam vuruyodum ben dedim akşam geç olur dedi, eve gidemezmisin onuda hemen vurki daha iyi olur dedi
eve gittim tekrar geldim haşatım çıktı valla
çok uzun baktı yumurtalara canım yandı valla çok gezdirdi aleti ilk kez bu kadar acı çektim güzeldi ama gelişim tekrar tekrar ölçtü
yumilerimi :)
artık hayırlısı Allahtan
Hosgeldin cnm
Ayy hadi hayırlısı fundosum heyecan yaptım valla kuzum cuma kaçıncı gün...
Bide yumlar ne kdr büyümüş ler
Yuppiii yasasin cuma buyuk gun Allahtan hayirlisi insallah bu sefer olacak icimiz ferah guzel seyler dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?