Ağlayakta gözden mi olak???

Ohh eline sağlık kuzum afiyet olsun..
Istanbul güzeldi cnm baya gezdik gerçekten nasıl geCTI anlamadim ..
Ben ciktim canlar benimki geldi

Aysemm eline saglikkk.ben de minik dolma seviyorumm.Hele kuru dolmaysaa bayilirimmm
Sagol canmm.34 u doldurmak uzere o daa.Allah hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin insallahh

Twincann gorusuruz canmm

Aysemm eline saglikkk.ben de minik dolma seviyorumm.Hele kuru dolmaysaa bayilirimmm
Sagol canmm.34 u doldurmak uzere o daa.Allah hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin insallahh

Twincann gorusuruz canmm

Masallahh yelomm. Kardesinle aramizda 15-20 gun var. lonunkide erken gelirse doguma yaklasik ayni tarihlerde bile girebilirizz

Twincann gorusurukkk. Aksam sizmisimn

Gunaydin herkeseeeeee

Fundossss kizzz gozumuz sende hadi hayirli haberlerle insallahhhh

Gece serinlemenin yolunu buldum 2 tane kucuk su sisesini soguk suyla dolduruyorsunuz birini bacak araniza digerini gogus araniza koyup uyuyorsunuz ben dun gece boyle uyudum

Gece serinlemenin yolunu buldum 2 tane kucuk su sisesini soguk suyla dolduruyorsunuz birini bacak araniza digerini gogus araniza koyup uyuyorsunuz ben dun gece boyle uyudum

gunaydinn canlarrr

kiz bizim tepemizde pervane oldugu halde her yerimden su akiyorr. benimki normal bi terleme degil sosyalimm.nefesim cikmio artik. saclarim sirilsiklam oluo. nasil anlatayim bilemiorumm gerci
anlatilmaz ancak yasanirrr

findigin saaatinide sormadik tuhhhh:26:

Benay
Fundos ise gitmeden dr a gidicem diyodu ..kız acaba aşılama yi hemn yaparlar mı :44:

Geldim canlarrr

cuma öğlen 12 de aşılamam kısmetse
sabah 8.30 da orda olcaz eşimle burdasın işe gitme dedi o gün için
bu gece 12 de çatlatma iğnem ovitrelleyi vuracam aldım onuda, tam 36 saat sonra aşılamam..
bide bu vurduğum iğneler varyaa ondan vurul hemen son bi tane dedi evde dedim :26:
akşam vuruyodum ben dedim akşam geç olur dedi, eve gidemezmisin onuda hemen vurki daha iyi olur dedi
eve gittim tekrar geldim haşatım çıktı valla
çok uzun baktı yumurtalara canım yandı valla çok gezdirdi aleti ilk kez bu kadar acı çektim güzeldi ama gelişim tekrar tekrar ölçtü
yumilerimi :)

artık hayırlısı Allahtan

Hosgeldin cnm
Ayy hadi hayırlısı fundosum heyecan yaptım valla kuzum cuma kaçıncı gün...
Bide yumlar ne kdr büyümüş ler

Yuppiii yasasin cuma buyuk gun Allahtan hayirlisi insallah bu sefer olacak icimiz ferah guzel seyler dusunuyoruz

Hosgeldin cnm
Ayy hadi hayırlısı fundosum heyecan yaptım valla kuzum cuma kaçıncı gün...
Bide yumlar ne kdr büyümüş ler

Yuppiii yasasin cuma buyuk gun Allahtan hayirlisi insallah bu sefer olacak icimiz ferah guzel seyler dusunuyoruz

sağol twinimmm
13. gün oluyo ama çok önemli değil canım günü iğneler etkiliyor yaaa ona bağlı
19 küsürdü canım

evet sosyalimm bende çok güzel düşünüyorum
beni tek geren şu izin almalar gelince meraklı bakışlar sorular
bide hastanede beklemek muayene bunlar geriyor valla
şimdi sölemedim cuma gelmicemi o bile geriyo kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…