Ağlayakta gözden mi olak???

Anladım kuzum ohh maşallah güzel buyumusler bi tanemi var yum ..

Kuzum takma ya izin verirler stres yapma isim var dersin ..
gelsin bebisler

Benay
Fundos ise gitmeden dr a gidicem diyodu ..kız acaba aşılama yi hemn yaparlar mı :44:

Canım sanada merhabaa

Yangin ayse mi aynen cuk oturdu bu tanim bize
Aynen ileride nasip olursa bizimde olacağımız haller

Aannnaaammm ne kadar güzel haber bu

Canımm mübarek gün hemde.. Bizlerde ederiz senin için dua ama sen o gün bol bol et canım.. Eşine yedirmeyi içirmeyi unutma evden çıkmadan sert kahve ver

Çok güzel olacak inşAllah.. Rabbim utandırmasın canım , rabbim bu çektiklerinin mükafatını versin inşAllah..

Takılma öle şeylere.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki.. Beğenmiyorlarsa göndersinler nasılsa öle bi kaygın yok ne diye geriliyon ki salla gitsin..

Fundammm hosgeldinn.
Masallah yumlarinn baya buyumuss. Cuma gunude Allahin izniylee guzel seyler olacak. Sonra 2 cuma sonrasinda hayirli haberlerini duymak kismet olur insallah canim.
Izin olayini dusunup kendini germe hic. Sonucta keyfe izin almiyosun cnm.

Anladım kuzum ohh maşallah güzel buyumusler bi tanemi var yum ..

Kuzum takma ya izin verirler stres yapma isim var dersin ..
gelsin bebisler

3 tü galiba yani bu kez fazla gibi geldi bana ama 3 yeterli
ister istemez oluyo be twinim hepsi erkek benim iş ortamım söylemek bile zorr
inşallah kızzz nasıl istiyorum bi bilsen varyaa ohh çekecem sonunda
inşallah tutarda canım sende bekleme dene şansını

Fundosum izin isini hic kafaya takma gerekirse soyle insalar maalesef cok merakli bende surekli mudurden izin istemeye cekine cekine giderdim sonra soyledim bebek bekliyorum diye rahat ettim simdi direk yarin dr isim var diyorum tamam diyor

oyyy tamammm doğruu cuma günü hemdee ben heyecandan unutmazsam inşallaah
sabahın köründe sert kahve kesin içmez kızzz pekmez doldururum ağzına en kötü
ama kahve mantıklı tabi

benoşum ne güzel söyledin yaa inşallah canım inşallah

ayşemmm çok sağol inşallah ne diyim iyiki varsınız çok güzel yüzümü güldürdünüz valla
zaman nasıl geçecek oy anam oyy

kızlar iyiki varsınız merakla bekleyip heyecanlandığınız için benimle
bide gizli tutuyorum yaa kimseylede konuşmuyorum annemler biliyor ama onlarda aşılama nasıl oluyo bilmiyor ablam dün öğrendi iğne yaptığımı göbekten şok oldu nasıl yapıyosun o ne yaa flan diyo canın çok acıyacakmı aşılamada diyor
kızlar benim çok samimi bir arkadaşım var kız çok esereklidir yani ne rğya görse çıkar yıllardır böyle
bana dün dediki e.... senin karnına iğne yapıyordu rüyamda
şok oldummm birde onla bile paylaşmadım yaa vicdan azabı çektim aa o neymiş ya diyorum

Fundosum izin isini hic kafaya takma gerekirse soyle insalar maalesef cok merakli bende surekli mudurden izin istemeye cekine cekine giderdim sonra soyledim bebek bekliyorum diye rahat ettim simdi direk yarin dr isim var diyorum tamam diyor

haklısın sosyalim hani diyorum yaa benim şefin ikizleri var tüp.. o çok yardımcı bana bu konuda destek
aşamaların hepsine vakıf öğütler veriyo filan
neyseki o var

Sende iyiki varsinnn tatlimmm. Bu 15 gunde hep birlikte hiphizli gececek insallahh. Sonunda ne olursa olsun canin sagolsunnn. Ama bende guzel seyler olacak gibi hissediorummmm
Benosun dedigi gibi aci kahvesini icir esinin. O cok etkiliymis bakk.
Arkadasin nasil bildi kizz sen yine kimseye soyleme bosver cnm bole seyler cok goze gelioo

Sosiii yazdigina cok guldummm

Benoo evet yangin ayse oldukk tam

Twinoooo sizde asilama yaptirsanizz yaaaa. Esinin sonuclari ciktiktan sonraa

eşim aradı
aşkım bana kumanya verdiler diyo çocuk gibi ama çok şeker
direk dediği şey .... ablagile verelim olurmu onların durumu çok kötü
tamam aşkım götür dedim bide soruyorum neler var içinde
ooo acaip güzel yapmışlar diyor
1 koli sodada varmış onu bırak dedim

Fundosum hep dua ediyorum cuma günü daha çok edicem ınss o gün bebiş yola cikicak
Cnm aslında bu ay da boş geçti ist daydik yaa yum günü kaçtı bnmki bi test yaptrsin o na göre düşünelim bakalım dr ne diycek ..

Ayşem aslında aklımda yaptrmak hep var şansımı deniyim diyorum bi kaç ay daha bekleriz diye düşünüyorum bu ara cok sıkıştık rahatlasin elimz eğer hala gelmediyse bizim inatçı minik bakicaz artık ..

Oooo ne guzel hem bu mubarek gunlerde ne kadar sevap. Cok iyi dusunmussunuz cnm. Sodalardan bisey olmaz

Bugun serinlik var ne guzel dimiii

Twinim bencede dusununm eliniz acilsinn sonradinda zaman kaybetmeyin bencee

Oooo ne guzel hem bu mubarek gunlerde ne kadar sevap. Cok iyi dusunmussunuz cnm. Sodalardan bisey olmaz

Bugun serinlik var ne guzel dimiii

Twinim bencede dusununm eliniz acilsinn sonradinda zaman kaybetmeyin bencee

Bnde öyle düşünüyorum cnm gerçi benimki erken diyo aşılama için ..
Keçiboynuzu kurune basliycaz inş ise yarar dün gece kendisi diyo yap içeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…