sağol twinimmm
13. gün oluyo ama çok önemli değil canım günü iğneler etkiliyor yaaa ona bağlı
19 küsürdü canım
evet sosyalimm bende çok güzel düşünüyorum
beni tek geren şu izin almalar gelince meraklı bakışlar sorular
bide hastanede beklemek muayene bunlar geriyor valla
şimdi sölemedim cuma gelmicemi o bile geriyo kızzz
Benay
Fundos ise gitmeden dr a gidicem diyodu ..kız acaba aşılama yi hemn yaparlar mı :44:
Aynen ileride nasip olursa bizimde olacağımız hallerYangin ayse miaynen cuk oturdu bu tanim bize
Aannnaaammm ne kadar güzel haber buGeldim canlarrr
cuma öğlen 12 de aşılamam kısmetse
sabah 8.30 da orda olcaz eşimle burdasın işe gitme dedi o gün için
bu gece 12 de çatlatma iğnem ovitrelleyi vuracam aldım onuda, tam 36 saat sonra aşılamam..
bide bu vurduğum iğneler varyaa ondan vurul hemen son bi tane dedi evde dedim :26:
akşam vuruyodum ben dedim akşam geç olur dedi, eve gidemezmisin onuda hemen vurki daha iyi olur dedi
eve gittim tekrar geldim haşatım çıktı valla
çok uzun baktı yumurtalara canım yandı valla çok gezdirdi aleti ilk kez bu kadar acı çektim güzeldi ama gelişim tekrar tekrar ölçtü
yumilerimi :)
artık hayırlısı Allahtan
Geldim canlarrr
cuma öğlen 12 de aşılamam kısmetse
sabah 8.30 da orda olcaz eşimle burdasın işe gitme dedi o gün için
bu gece 12 de çatlatma iğnem ovitrelleyi vuracam aldım onuda, tam 36 saat sonra aşılamam..
bide bu vurduğum iğneler varyaa ondan vurul hemen son bi tane dedi evde dedim :26:
akşam vuruyodum ben dedim akşam geç olur dedi, eve gidemezmisin onuda hemen vurki daha iyi olur dedi
eve gittim tekrar geldim haşatım çıktı valla
çok uzun baktı yumurtalara canım yandı valla çok gezdirdi aleti ilk kez bu kadar acı çektim güzeldi ama gelişim tekrar tekrar ölçtü
yumilerimi :)
artık hayırlısı Allahtan
Anladım kuzum ohh maşallah güzel buyumusler bi tanemi var yum ..
Kuzum takma ya izin verirler stres yapma isim var dersin ..
gelsin bebisler
Canım sanada merhabaa
Aynen ileride nasip olursa bizimde olacağımız haller
Aannnaaammm ne kadar güzel haber bu
Canımm mübarek gün hemde.. Bizlerde ederiz senin için dua ama sen o gün bol bol et canım.. Eşine yedirmeyi içirmeyi unutma evden çıkmadan sert kahve ver
Çok güzel olacak inşAllah.. Rabbim utandırmasın canım , rabbim bu çektiklerinin mükafatını versin inşAllah..
Takılma öle şeylere.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ki.. Beğenmiyorlarsa göndersinler nasılsa öle bi kaygın yok ne diye geriliyon ki salla gitsin..
Fundammm hosgeldinn.
Masallah yumlarinn baya buyumuss. Cuma gunude Allahin izniylee guzel seyler olacak. Sonra 2 cuma sonrasinda hayirli haberlerini duymak kismet olur insallah canim.
Izin olayini dusunup kendini germe hic. Sonucta keyfe izin almiyosun cnm.
Fundosum izin isini hic kafaya takma gerekirse soyle insalar maalesef cok merakli bende surekli mudurden izin istemeye cekine cekine giderdim sonra soyledim bebek bekliyorum diye rahat ettim simdi direk yarin dr isim var diyorum tamam diyor
Allah once erkegi yaratti bakti yalniz basina cok mutlu sonra kadini yaratti verdi belasini
Sende iyiki varsinnn tatlimmm. Bu 15 gunde hep birlikte hiphizli gececek insallahh. Sonunda ne olursa olsun canin sagolsunnn. Ama bende guzel seyler olacak gibi hissediorummmmoyyy tamammm doğruu cuma günü hemdee ben heyecandan unutmazsam inşallaah
sabahın köründe sert kahve kesin içmez kızzz pekmez doldururum ağzına en kötü
ama kahve mantıklı tabi
benoşum ne güzel söyledin yaa inşallah canım inşallah
ayşemmm çok sağol inşallah ne diyim iyiki varsınız çok güzel yüzümü güldürdünüz valla
zaman nasıl geçecek oy anam oyy
kızlar iyiki varsınız merakla bekleyip heyecanlandığınız için benimle
bide gizli tutuyorum yaa kimseylede konuşmuyorum annemler biliyor ama onlarda aşılama nasıl oluyo bilmiyor ablam dün öğrendi iğne yaptığımı göbekten şok oldu nasıl yapıyosun o ne yaa flan diyo canın çok acıyacakmı aşılamada diyor
kızlar benim çok samimi bir arkadaşım var kız çok esereklidir yani ne rğya görse çıkar yıllardır böyle
bana dün dediki e.... senin karnına iğne yapıyordu rüyamda
şok oldummm birde onla bile paylaşmadım yaa vicdan azabı çektimaa o neymiş ya diyorum
Oooo ne guzel hem bu mubarek gunlerde ne kadar sevap. Cok iyi dusunmussunuz cnm. Sodalardan bisey olmazeşim aradı
aşkım bana kumanya verdiler diyo çocuk gibi ama çok şeker
direk dediği şey .... ablagile verelim olurmu onların durumu çok kötü
tamam aşkım götür dedim bide soruyorum neler var içinde
ooo acaip güzel yapmışlar diyor
1 koli sodada varmış onu bırak dedim
Oooo ne guzel hem bu mubarek gunlerde ne kadar sevap. Cok iyi dusunmussunuz cnm. Sodalardan bisey olmaz
Bugun serinlik var ne guzel dimiii
Twinim bencede dusununm eliniz acilsinn sonradinda zaman kaybetmeyin bencee
Birazdan disari cikacagim kizlar is icin insallah buharlasmam gorusuruz sonra
Gorusuruzz sosicann,dikkatli oll.Birazdan disari cikacagim kizlar is icin insallah buharlasmam gorusuruz sonra
Grs cnm güneşte çok kalma
Bnde çıkayım canlar aksama misafir gelebilir ortalığı topliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?