Ağlayakta gözden mi olak???

Oooo ne guzel hem bu mubarek gunlerde ne kadar sevap. Cok iyi dusunmussunuz cnm. Sodalardan bisey olmaz

Bugun serinlik var ne guzel dimiii

Twinim bencede dusununm eliniz acilsinn sonradinda zaman kaybetmeyin bencee

Birazdan disari cikacagim kizlar is icin insallah buharlasmam gorusuruz sonra

twinimmm sağol canım Allahım kabul etsin inşallah dualarımızııı
evet canım bakalım testte ne çıkacak biçok kişiye göre bende acele ediyomuşum ama hayır denemek lazım
inşallah benimki olumlu sonuçlanırda sende heveslenirsin canım

ayşemm sabah yağmur yağcak sandım ama çook sıcak kız hala

sosyalim şapka takıp çık kızzz

Benim ev bugun serinn fundamm
Kiz evde kirmizi erik vardi. Bozulacak gibi olmuslar. Bende komposto yapayim dedim. Bakalim nasil olacakkk

Allah once erkegi yaratti bakti yalniz basina cok mutlu sonra kadini yaratti verdi belasini

süpermiş yaa

En iyisini yaparsınız Allah kabul etsin canım..

bende biraz uyudum gözlerim ağrıyordu..
sabah beri tatil bakıyorum sonunda bi yerde karar kıldık ya bakalım nasıl olacak daha da bakıyorum gerçi..
Balıkesir akçay tarafına gitcek Allah nasip ederse

Benim ev bugun serinn fundamm
Kiz evde kirmizi erik vardi. Bozulacak gibi olmuslar. Bende komposto yapayim dedim. Bakalim nasil olacakkk

aaa benim eşimde dün söyledi kız bunuuu komposto istiyo canım erikle yapsana diye

amin benoşumm
tatilmiiiiii hani gitmiyordunuzzz süperr çok sevindim kızz
bizim arkadaşlarda ( geçen akşam çaya gelenler varya közde mısır yemiştik ) onlarda şimdi o taraftalar bizden çıkıp yola çıkmışlardı
her yıl aynı yere gidiyorlar küçükkuyuda canım oralar çok güzel
akçay assos bayılıyom
ayşemde seviyodur eminim onun mekanı sayılır hatta yelonun
otelmi bakıyosunuzz

Aksam hemen alip yap kizz. Yaa hazir limonatalari icip duruyoruz saglikli dogal icecekler varken. Esimede soyledim artik limonata meyve suyu falan alma dedim. Bundan sonra komposto icicez hep tamam dedii ama pek bi isteksiz sekilde

Ooo benoss oralari cok severimmm benim ogrencilik yillari oralarda gecti hepp ahh ahh nasil ozluorummm
Fundosta soylemis ztnn
Cikin bi tatile kafa dagitinnn kendinize gelin cnm. Gelincede bebis calismalari baslasinnn

o taraflara bakıyoruz işte funda ama en yatan şu anda akçay oldu nedense ama bakalım..
tatili bu yıl çok istiyorum.. durumumuz pek iç açıcı değil ama şartları zorluycaz işte ihtiyacımız var çünkü..
ben herşey dahil sistemde ya da tam pansiyon şeklinde sabah öğle akşam yemek veren yer istiyorum öle bi de çıkıp yemek derdine düşmek istemiyorum
çok güzel otellerde var ama gerek yok 2,000 TL ye daha makul bi fiyat arıyorum bakalım darısı başınıza kızlarr sizde gidin inşAllah..

Gelirkende zeytinle zeytinyağımı alıp gelmek istiyorum zaten ordan sipariş erdiyordum

müdürüm geldi ne yaptın dediiii anlattım hadi hayırlısı dedi ohhh beee

içim daha rahat şimdiii

yaa bi ara bizde limonota hazır meyve suları hergün içerdik bıraktık ayşem yoğurt ve ayran içiyoruz hep
benimkide kola delisi yaw

benim kocişlede bodrum planı vardı yaaa geçen diyoki yine bozcaadaya gidekmiii dedim e pekii gökçeadayada gidelim ama dedim
orda ne varmışki diyo görmek istiyorum alla allaa dedim gidekte nere olursa yeterki gidek dedim diyoki gezme delisiiii

tatildede güzel olur kız çalışma niye gelince olsun

benoşum durumu beklersen herşeyden geri kalıyosun kızzz
bak bana bebek olayını borç harç yüzünden erteledim ne oldu şimdi düzelttik ama bebeğim gelmiyo
durum düzeldi, diye bu kez ailesi eşime yük bindirdi olan bana oldu maddi manevi
o yüzden kendini düşün boşverrr taksit seçeneklide olsa alın
gidersiniz bulursun canım gönlüne göre biyer acele etme araştırmaya devam

ohhh mis gibi oraların z.yağı zeytini

Ohh iyi olmusss icinin rahatlamasiiii
Benimkide kolacii bu ara biraz azaltti yinee.
Ya evde surekli komposto yaparsak onlarda zamanla hazir icecek tuketimini azaltirr.
Hem sende simdi hamile kalinca dogal icecekler icmen lazim fundoss

Cok dogru demissinm birseyleri erteleyince olmuyo cunku. Surekli yeni birseyler cikio. Dert bitmio surekli degisio:)

Ayy az once yazmayi unuttum. Fundos gokceadada pek birsey yok gidersebiz bozcaadaya gidin yine. Orasii bi cennet

Benoss sizde tam pansiyon yada hersey dahil bi yere gidinnn. Gezin tozun egleninn. Hem belki basbasa son tatiliniz olurrr iyi degerlendirinn

Bizde deniz olayi olmadigi icin doga tatillerini seviyoriz. Oda yakin zamanda pek muhtemel degil zaten

çok fena bir yağmur geliyoooooooooooo

Müdürün bilmesi iyi olmuş izin derdinde kalmaz artık canım..

Bencede gidin kız hamile bile olsan girmesende denize güneşlenirsin şahsen ben o niyetteyim çalışmalar başlayacak olaki geldi gider güneşlenirim o bile yeter

Hakkat o trafların zeytini dalan süper ben o tarafada ilk defa gitcem bi kez erdeke gittim o kadar

Bende o yüzden maddiyatı boşverdin onu alma onu yapma ee sonuç ne elde var sıfır kredi gene var kredi kartı borcu gene var nr yapim ölüyüm mü

Kız bende doğal bişiler içmek istiyorum ama ben üşeniyorum işte (

Yoğurt ne güzel evde yapıyodum bıraktım bebekten sonra kola hiç içmiyodum gene içer oldum tek kola olsa iyi asitli ne varsa

İce tea nin dibini görüyoruz ayşe duymasın

Zaten yapmır ayşe için iyi oluyo nasıl dua ettiyse artık

Canlar ben geldim
Fundos zaten senden feyz alicam galiba bnde asilamaya dogru gidiyorum..
senin bebişler de gelsin ınss.

Ayşem serbeti dene bence çok güzel oluyo

Benos can lizosun bebisin fotosunu atcaktin sana mailimi yazıyım. Özelden yolla olur mu cnm

hele bi kalimde sizden öğrenecek çoook şeyimiz var ayşemmm çok şanslıyız biz aslında

Tamam canım az sen bana adresi hemen denerşm..

Bugün lizim gelemedi bebiş varken insan onla ilgilenmekten burayada gelemez kız

Ben gelmezsem bilinki sıpamdam ayrılamıyorumdur

Ama siz gelmezseni küserim

Canlar ben geldim
Fundos zaten senden feyz alicam galiba bnde asilamaya dogru gidiyorum..
senin bebişler de gelsin ınss.

Ayşem serbeti dene bence çok güzel oluyo

yaa ne bilim ayşem bi arkadaşım çok kırsal olduğunu söledi hala gaz lambaları filan var gibi beni çok etkiler öle otantik geziler
seneye bebişinizle gidersiniz ayşem büyümüş olur hem

ayy kızlar ne dicem size geçen eşime diyorum ki dr. dediki üçüzde olabilir düşünsene öle olsa naparız
kalbini durdurabiliyolar öle olursa
yok canım aslaaa dedi ama benim için riskli olurmuş diyorum
sende hep yatarsın hiç kalkmazsın elini bişeye sürmezsin gelip bakar biri olmaz öle şey dediiii hoşuma gitti yanee

hayırrrr ölme yaşa tabikisi bitmez borç ömür biter o yüzden kendimiz için yaşayalımmm
sende üşeniyosan biz napak kızzz
bende yoğurt mayalama işini kısmetse hamile kalınca başlıycam yaa
didi dicek şimdi sanaaa

kız dün sölediii bi baktım yağıyor
Allahım ayşemin tüm dualarını kabul ettt

twinimm hayırlısıyla benimki gelsin sende hiç bekleme dene önce eşinde sorun varmı bi kesinleşsinde canım inş. önemli bişey değildir
sperm yıkamada 1 adet sperm bile yeter biliyosun ki o durumda çok oluyor denemekte yarar var

Tamam canım az sen bana adresi hemen denerşm..

Bugün lizim gelemedi bebiş varken insan onla ilgilenmekten burayada gelemez kız

Ben gelmezsem bilinki sıpamdam ayrılamıyorumdur

Ama siz gelmezseni küserim

Tm cnm yazıyorum şimdi ..
hem gelmiyo bizide burda görmek istiyo

hele bi kalimde sizden öğrenecek çoook şeyimiz var ayşemmm çok şanslıyız biz aslında

Canimm benimmm
Kizz Allahin takdiriii aman ucuz gelsede Rabbim sabrini verirr bi bakmissin koca adam olmuslarr
Gokceada hep daglik cnm. Bi rum evleri falan varr. Onlar belki ilgini cekebilir.

Kizlar halimi gorseniz aglarsiniz artik esim bile geceleri gazeteyle falan hava yapiyor bana birde bu seyimin ustundeki agrilar artiyor. Kasilip kaliorum bu turk malinda erman vardi yaa aklima o gelio

Nee biri ice tea mi dediiii ice tea pis kakaa. DIDI Turkiye nin soguk cayiii

Twinooo o serbetinde tarifini verseneee. Bu bitince onu yapayimm

Kuzum inş sıkıntı yoktur da ugrasmayiz senin sonucu merakla bekliyorum

Tmm kuzum dene süper oluyo.

Bir demet reyhan iyice yıka bi surahiye koy üstüne 10 kasik şeker ekle içine biraz limon tuzu koy sonra üstünü geçecek kadar kaynamis şu ekle 10 dkda bi kaşıkla karıştır iyice ilindiktan sonra buzdolabina koy bi gün kalsın sonraki gün reyhanlari süz ohh oldu sana miss gibi şerbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…