Ağlayakta gözden mi olak???

Tamam twinim sagoll kaydettim. Carsiya cikinca reyhan ve limon tuzu almaliyim. Sonra hemen yapicamm

Bak fundos erik kompostosu yaparsan. Eriklerin suyunu suzdukten sonra pisen eriklerinde cekirdegini cikar onlari kasikla ez. Al sana marmelat. 1 kavanozda marmelat cikti. Hemde 1 bucukta saatte hazir oluoo. Bu aksam herkes yapsinnn

Kuzum inş sıkıntı yoktur da ugrasmayiz senin sonucu merakla bekliyorum

daha aşı yapılmadan sonucunu düşünüyoruzz
kalsın ayşem gitmim ölese

hadi yaaa kasılıp kalıyormusun kıyamam yaaa zor valla ayşem az kaldı ama
kız benim görümcede senle aynı gidiyor yaaa bi arkadaş var izmirde etiketlemiş
anammm kızı gördüm evim değiştirmiş akşam eşime diyorum kardeşi için gördünmü halini
yoo dedi açtı baktı ayy garibim diyo baktım nasıl üzüldüüü kız çok çirkin olmuş yaa güzeldir normalde
ama bi şişmiş bi kırmızı surat bide izmir sıcağıı

hiç içmedim didi yaa zaten ice tea merakım yok ama eşim bayılır oda hep ıce tea didiyide denemeliiii

şerbetmi nasılmış kız ooo

twinim sonucumu dur kız bi işlem yapılsında oyy anammm ağustos başı anca öğrencez nasıl dayanacam ben yahuuu
birde kızlar izmirde olacaz biz ozaman dönüncede 2-3 gün geçmiş olcak test tarihini
zaten regl olursam tamamdır yoksa beklicem orda :18:

Bak bide bana dio aşılama olmadan sonucu dusunuyo diye kız sen testi bile dusunuyosun no stres

Kuzum reyhan şerbeti ins. .. a ekledim dün gece yaptım

Yaa oda yapi meselesi bazilari hamilelikte cok cirkinlesiyorrr ama dogumdan sonrada bi guzellik gelio. Kizz sismemek mumkun mu. O mahvedio ztn insani. Onunda Allah yardimci olsunn.

Kizz benim hatrim icin insan bi tane icer. Bak bergomatliyi dene. Begenirsin bence. Sonra muptelasi olacaksinn gorende bu isten komisyon aliorum sanir

Hee dogry sen izmirde olacannn. Orda zaman belki daha hizli gecer cnmm bence daha iyi olmussss

Twin ins a yaptigi serbeti koymusta onun tarifini aldimm

Son düzenleme:
ben reyhanın kokusuna bayılıyommm
ayşem sen bi yap hele bende sonra yapabilirim
ins. anca akşamları girebiliyom evden hemen bakim gidince

kızlar cuma akşamı yazlığa gidiyomuşuzzz ablamlar ve bizzz anacımda ordaa
denize girmim demiii
dr. a sorim bi

Ayşem rica ederim ..
Fındık dene işte bnde yaptım yaa Kızkardeşim de kac kez yaptı. .

Tamam cnmmm
Kiz bence girmeee nolur nolmaz ben olsam girmezdinn boyle zamanlarda olmayacagi varsada olurr biliosunnn.

bende geçen kursta sölüyorum eşimin işini sordulardaaa filizi biliyoruz alıyoruz biz diyolar
aaa çok ayıp en eski en köklü markadır onu alın diyorum insanda bi sahiplenme oluyo nedense

yaa iyi olacak evet üstüne düşmicem hem bebişte doğmuş olsada bari sonra yine gitmek zorunda kalmasak yaa

Dr a sor bnce de cnm enfeksiyon fln kapmayasin Allah korusun:26:

Canlar ben çıktım

Gorusuruz twincannn

Fundoss sen iyisi girmee. Guneslen bol bolll. Kafani dagit ordaaa. Bende hep diorum keske annemlerin yada k.validenin yakin bi yeerde yazliklari olsa.arada gidip kafa dagirmak cok iyi gelir.
Sizde gidin bol boll hem annende sevinir sizi goruncee

Aynenn bi sahiplenmeler falann esim eve ice tea sokmuo 1 senedirrrr

Canlar ben çıktım

görüşürüz twinimmm

hiç niyetim yok ayşem zaten köy orası kırsal biyer huzurlu kafa dinlerim ye iç yat
inşallah olur canım bizim o taraftan alsalar keşkeeee
kız kadın havalara uçuyo gidince görsen yola çıkıp bekliyo

Oyy kiyamam yaa evlat istee. Hicbir sey yerini tutmuyorr.
Kayinvalidenin devremulku var. Bizimkilerde istio ama bi turlu kismet olmadii. Bakalimm bende sizin o taraflari cok severim. Kiz ne guzel iste koyde dogal hayat hersey tazee mis gibi havasida varr oh misss

ona belli zamanda gidiyon değilmi ayşem tarih seçiyosun
karadenizdemi
egeye gelinnn
çok doğal kız insnaıda öle

Anammm ben yazana kadar twin çıkmış gitmiş

Arkadaşa oturmaya gittiydim

Bnde ilerleyen zamanda şerbeti deniycem bakalım nasıl siDen tekrar isterim tarif..

Dünde ben sütlü tatlı yaptım güzel oldu akşama resim eklerim

Yemeğim varda yanına ek bişi yapmam lazım düşünüyrum öle..

Fındıkk girme sakın denize yat dinlen deli etme adamı

Bende birilerinin yazlığı olsun isterdim gitmek için

Evet cnm. Onlarin eylulun ilk 2 haftasi adapazari kuzulukta. Sakin bi yer ztn orasida. Kaplicalari var iste. Onlara iyi gelio.
Egede olur benim icin farketmezz

ömer paşada ozaman gezebilirrr gidersiniz inşallah
aşılamam tutarsa seneye bu zaman doğmuş oluyooo

oturmayamııı memur işteee
ekle kızzzz bayılıyorum yemek resimleriinee
yoook girmemmm merak etmeyinnn gözünüz arkada kalmasınn
he kızzz iyi oluyoo beklerizzz
benoşum keşke tatil yerine tayininiz çıksa sizin yaaa
ama aileye yakın olmak istiyonuz
ben olsam muğla derim müptela oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…