Tmm kuzum dene süper oluyo.
Bir demet reyhan iyice yıka bi surahiye koy üstüne 10 kasik şeker ekle içine biraz limon tuzu koy sonra üstünü geçecek kadar kaynamis şu ekle 10 dkda bi kaşıkla karıştır iyice ilindiktan sonra buzdolabina koy bi gün kalsın sonraki gün reyhanlari süz ohh oldu sana miss gibi şerbet
Canimm benimmm
Kizz Allahin takdiriii aman ucuz gelsede Rabbim sabrini verirr bi bakmissin koca adam olmuslarr
Gokceada hep daglik cnm. Bi rum evleri falan varr. Onlar belki ilgini cekebilir.
Kizlar halimi gorseniz aglarsiniz artik esim bile geceleri gazeteyle falan hava yapiyor banabirde bu seyimin ustundeki agrilar artiyor. Kasilip kaliorum bu turk malinda erman vardi yaa aklima o gelio
Nee biri ice tea mi dediiiiice tea pis kakaa. DIDI Turkiye nin soguk cayiii
Twinooo o serbetinde tarifini verseneee. Bu bitince onu yapayimm
Kuzum inş sıkıntı yoktur da ugrasmayiz senin sonucu merakla bekliyorum
Bak bide bana dio aşılama olmadan sonucu dusunuyo diye kız sen testi bile dusunuyosundaha aşı yapılmadan sonucunu düşünüyoruzz
kalsın ayşem gitmim ölese
hadi yaaa kasılıp kalıyormusun kıyamam yaaa zor valla ayşem az kaldı ama
kız benim görümcede senle aynı gidiyor yaaa bi arkadaş var izmirde etiketlemiş
anammm kızı gördüm evim değiştirmiş akşam eşime diyorum kardeşi için gördünmü halini
yoo dedi açtı baktı ayy garibim diyo baktım nasıl üzüldüüükız çok çirkin olmuş yaa güzeldir normalde
ama bi şişmiş bi kırmızı surat bide izmir sıcağıı
hiç içmedim didi yaa zaten ice tea merakım yok ama eşim bayılır oda hep ıce tea didiyide denemeliiii
şerbetmi nasılmış kız ooo
twinim sonucumu dur kız bi işlem yapılsındaoyy anammm ağustos başı anca öğrencez nasıl dayanacam ben yahuuu
birde kızlar izmirde olacaz biz ozaman dönüncede 2-3 gün geçmiş olcak test tarihini
zaten regl olursam tamamdır yoksa beklicem orda :18:
daha aşı yapılmadan sonucunu düşünüyoruzz
kalsın ayşem gitmim ölese
hadi yaaa kasılıp kalıyormusun kıyamam yaaa zor valla ayşem az kaldı ama
kız benim görümcede senle aynı gidiyor yaaa bi arkadaş var izmirde etiketlemiş
anammm kızı gördüm evim değiştirmiş akşam eşime diyorum kardeşi için gördünmü halini
yoo dedi açtı baktı ayy garibim diyo baktım nasıl üzüldüüükız çok çirkin olmuş yaa güzeldir normalde
ama bi şişmiş bi kırmızı surat bide izmir sıcağıı
hiç içmedim didi yaa zaten ice tea merakım yok ama eşim bayılır oda hep ıce tea didiyide denemeliiii
şerbetmi nasılmış kız ooo
twinim sonucumu dur kız bi işlem yapılsındaoyy anammm ağustos başı anca öğrencez nasıl dayanacam ben yahuuu
birde kızlar izmirde olacaz biz ozaman dönüncede 2-3 gün geçmiş olcak test tarihini
zaten regl olursam tamamdır yoksa beklicem orda :18:
ben reyhanın kokusuna bayılıyommm
ayşem sen bi yap hele bende sonra yapabilirim
ins. anca akşamları girebiliyom evdenhemen bakim gidince
kızlar cuma akşamı yazlığa gidiyomuşuzzzablamlar ve bizzz anacımda ordaa
denize girmim demiii
dr. a sorim bi
Yaa oda yapi meselesi bazilari hamilelikte cok cirkinlesiyorrr ama dogumdan sonrada bi guzellik gelio. Kizz sismemek mumkun mu. O mahvedio ztn insani. Onunda Allah yardimci olsunn.
Kizz benim hatrim icin insan bi tane icer. Bak bergomatliyi dene. Begenirsin bence. Sonra muptelasi olacaksinngorende bu isten komisyon aliorum sanir
Hee dogry sen izmirde olacannn. Orda zaman belki daha hizli gecer cnmm bence daha iyi olmussss
Twin ins a yaptigi serbeti koymusta onun tarifini aldimm
ben reyhanın kokusuna bayılıyommm
ayşem sen bi yap hele bende sonra yapabilirim
ins. anca akşamları girebiliyom evdenhemen bakim gidince
kızlar cuma akşamı yazlığa gidiyomuşuzzzablamlar ve bizzz anacımda ordaa
denize girmim demiii
dr. a sorim bi
Ayşem rica ederim ..
Fındık dene işte bnde yaptım yaa Kızkardeşim de kac kez yaptı. .
Tamam cnmmm
Kiz bence girmeee nolur nolmaz ben olsam girmezdinn boyle zamanlarda olmayacagi varsada olurr biliosunnn.
Canlar ben çıktım
Canlar ben çıktım
Gorusuruz twincannn
Fundoss sen iyisi girmee. Guneslen bol bolll. Kafani dagit ordaaa. Bende hep diorum keske annemlerin yada k.validenin yakin bi yeerde yazliklari olsa.arada gidip kafa dagirmak cok iyi gelir.
Sizde gidin bol boll hem annende sevinir sizi goruncee
Aynenn bi sahiplenmeler falannesim eve ice tea sokmuo 1 senedirrrr
görüşürüz twinimmm
hiç niyetim yok ayşem zaten köy orası kırsal biyer huzurlu kafa dinlerim ye iç yat
inşallah olur canım bizim o taraftan alsalar keşkeeee
kız kadın havalara uçuyo gidince görsen yola çıkıp bekliyo
Oyy kiyamam yaa evlat istee. Hicbir sey yerini tutmuyorr.
Kayinvalidenin devremulku var. Bizimkilerde istio ama bi turlu kismet olmadii. Bakalimm bende sizin o taraflari cok severim. Kiz ne guzel iste koyde dogal hayat hersey tazee mis gibi havasida varr oh misss
Evet cnm. Onlarin eylulun ilk 2 haftasi adapazari kuzulukta. Sakin bi yer ztn orasida. Kaplicalari var iste. Onlara iyi gelio.ona belli zamanda gidiyon değilmi ayşem tarih seçiyosun
karadenizdemi
egeye gelinnn
çok doğal kız insnaıda öle
Evet cnm. Onlarin eylulun ilk 2 haftasi adapazari kuzulukta. Sakin bi yer ztn orasida. Kaplicalari var iste. Onlara iyi gelio.
Egede olur benim icin farketmezz
Anammm ben yazana kadar twin çıkmış gitmiş
Arkadaşa oturmaya gittiydim
Bnde ilerleyen zamanda şerbeti deniycem bakalım nasıl siDen tekrar isterim tarif..
Dünde ben sütlü tatlı yaptım güzel oldu akşama resim eklerim
Yemeğim varda yanına ek bişi yapmam lazım düşünüyrum öle..
Fındıkk girme sakın denize yat dinlen deli etme adamı
Bende birilerinin yazlığı olsun isterdim gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?