Selamlarrrr
Fundaaaaaacuma miii ohh tarih belli olduu hadi hayirli olsunn canmmmm
İnsallah bekleyişine emeklerine degecek insallah yolda seninkilerrr
Ayy cok heyecanlii persembe gecesi cok dua edicez senin icinn Allahim duysun sesimizi dualarimi insallahhhh
Kizlarr dikişlerim cok aciyoyani kuruyo galiba cok geriliyo gece surekli uyaniyorum acisina sonra da uyuyamiyorum
Lizim napiyo acaba hep aklima geliyo onunki bide rahim de kesildi daha derin.Allah kolaylik versinn
Suanda en cok istedigim seyy kaşın buzz gibi tertemiz denizine girmekk şoyyle diplere dalmakk serin serinn.şooyle deli gibi yuzmekk saatlercee :26: cok ozledimm
Aysemm sen bi krem ismi verdin ya biara gogus ucu icin onun adi neydi kardesime soyleyeyim.emzirmeye baslayimca mi kullaniliyo acaba once mi.bizimkinin en buyuk korkusu emzirme sorunu da
evet yelommm yazcaktım sanaa rahatsız etmek istemedim uyuyosundur filan die
inşallah kızzzz lermiiibaşı mgözüm üstüneee
Allahım inşallah duayr sesimiziii
sağolun Allah razı olsunnnn
dikişlerin lazer değilmi yelommm
offff çok kötü yaa inşallah hemencik düzelir yaaa
kız sen çok güzel yüzüyon heralde yaaa ben çok kıskanıyom iyi yüzüp dalanları yaa
yaa soruna bak emzirmemiii
ayşemmm şey sen dolmayı fırınlıyodun yaaa suyuylamı kokuyon kızzz bende öle denim hele
benoşşş kayısılı kupu yapmak istiyommm
ins. foto altına yazsaydın ya kızzz nerden bulam şimdş
Fındık yemek resimlerine bende hastayım millet kafayı yemiş
Kızz ben şimdi buraya gelince rahatım yoksa afedersin kıçımdana ter akıyodu
Yelizz hoşgeldin canım..
Gerçekten zor Allah yardımcın olsun.. Geriyosa krem falan mı sürsen acaba
Aayy bende yüzme bilmiyorum yüzme bilmek isterdim en imrendiğim şeydir kendisi
Kız iki kez yazdım ya buraya
Ama inanılmaz güzel bişi mutlaka yapın
Oktay ustadan kayısılı kup yazın en kötü çıkar :) sana tarif atarım resmini
Fındık yemek resimlerine bende hastayım millet kafayı yemiş
Kızz ben şimdi buraya gelince rahatım yoksa afedersin kıçımdana ter akıyodu
Yelizz hoşgeldin canım..
Gerçekten zor Allah yardımcın olsun.. Geriyosa krem falan mı sürsen acaba
evet yelommm yazcaktım sanaa rahatsız etmek istemedim uyuyosundur filan die
inşallah kızzzz lermiiibaşı mgözüm üstüneee
Allahım inşallah duayr sesimiziii
sağolun Allah razı olsunnnn
dikişlerin lazer değilmi yelommm
offff çok kötü yaa inşallah hemencik düzelir yaaa
kız sen çok güzel yüzüyon heralde yaaa ben çok kıskanıyom iyi yüzüp dalanları yaa
yaa soruna bak emzirmemiii
ayşemmm şey sen dolmayı fırınlıyodun yaaa suyuylamı kokuyon kızzz bende öle denim hele
benoşşş kayısılı kupu yapmak istiyommm
ins. foto altına yazsaydın ya kızzz nerden bulam şimdş
Aayy bende yüzme bilmiyorum yüzme bilmek isterdim en imrendiğim şeydir kendisi
Kız iki kez yazdım ya buraya
Ama inanılmaz güzel bişi mutlaka yapın
Oktay ustadan kayısılı kup yazın en kötü çıkar :) sana tarif atarım resmini
Fundamm sen temmuz sonu gibi hamile kalirsan dogumun nisan mayisa gelir kizz. En guzel zaman hadi insallahh. Eger omer akilli uslu olursa kuzuluga gitmeyi istioruz. Bizde uzun sure tatile cikamayan gruptayiz cunku
Yelom hosgeldinnn dikislerin belli bi zamana kadar agrurr Allahim bol sifa versin kesik yaa kolay mii
Kremin adi lansinoh cnm. Doguma 10-15 gun kala surmeye basliosun. Emzirirkende surebiliosun. Cok faydasi oluomus birde dogum oldugu gun cocugu emzirmeden bir bas sogani parcalayin kardesinin gogus uclarina surun. Evellallah gogus uclarii sapasaglam yapiomuss
Benosss oturmaya mii gittinyaa tatliyi aksam paylasinca altinada tarifini yaz benoo
Fundoss dolmalar pistikten sonnra genis bi cam kaba sadece dolmalari koyuyorum. Su falan koymaya gerek yok. 15-20 dk firinlansin. Cok lezzetli oluo. Bugun gotumceye iftara gidecez. Dolmalarimida goturecem. 25 tane olunca bitmedi haliyle
Bunu arkadasim soyledi cnm oda denedi. Sonrasinda memeyi sabunla yikamistir heralde. Yoksa bebisin ici yanarr ztnSagol aysemmmm
Kizz dogum oldugu gun surcekse soganii sonra bebek ya memeyi sevmezse kokudannyikayacak mi sonraaa
Fundamm sen temmuz sonu gibi hamile kalirsan dogumun nisan mayisa gelir kizz. En guzel zaman hadi insallahh. Eger omer akilli uslu olursa kuzuluga gitmeyi istioruz. Bizde uzun sure tatile cikamayan gruptayiz cunku
Yelom hosgeldinnn dikislerin belli bi zamana kadar agrurr Allahim bol sifa versin kesik yaa kolay mii
Kremin adi lansinoh cnm. Doguma 10-15 gun kala surmeye basliosun. Emzirirkende surebiliosun. Cok faydasi oluomus birde dogum oldugu gun cocugu emzirmeden bir bas sogani parcalayin kardesinin gogus uclarina surun. Evellallah gogus uclarii sapasaglam yapiomuss
Benosss oturmaya mii gittinyaa tatliyi aksam paylasinca altinada tarifini yaz benoo
Fundoss dolmalar pistikten sonnra genis bi cam kaba sadece dolmalari koyuyorum. Su falan koymaya gerek yok. 15-20 dk firinlansin. Cok lezzetli oluo. Bugun gotumceye iftara gidecez. Dolmalarimida goturecem. 25 tane olunca bitmedi haliyle
Yok lazer degil canm lazer dikme yontemi mi varmissestetik dikiş dedikleri şey bendeki yani dikiş yok da icerden yapistirma gibi bisey galiba
Heralde biliyom kizz nerde buyuduk
Benosumm
Kizz yuzme ogrenmek bi gunluk şeyy korkmuyosan tabii
yaaa ama hakket yemişler
ne enerji var hatunlardaaa
ben kaç haftadır yapacam baksanaaltıüstü bi tatlı
yaaa yavrularımızı mutlaka yollayalım minikten
öğrensinler
kesinlikle yapıcam canımmmm
teşeşkkürler tarif geldiii cansınnn
Yok lazer degil canm lazer dikme yontemi mi varmissestetik dikiş dedikleri şey bendeki yani dikiş yok da icerden yapistirma gibi bisey galiba
Heralde biliyom kizz nerde buyuduk
Benosumm
Kizz yuzme ogrenmek bi gunluk şeyy korkmuyosan tabii
Ne demek canım benim her daim ben burdayım 60:
ohhh en sevdiğim şey misafirlik
o kadar niye aldın o da ayrı bi durum zaten iki kişiye 25 tane biber
kız ben başkasından baktım ya ondan girip bakın kadında yazıyr ben beğendim ama kayısılı kup daha güzel ben şimdilik onu tavsiye ediyorum
kız yelo bana da bi el atsana yav
gerçi korkuyorum tabiki o ayrı ama el atan hiç kimse öğretmeyi başaramadı kocam da dahil garibim çok uğraştıydı ama onunla havuzda falan zevkli geçtiydi
Yaa dolmalik biberler cok sekerdi boyle minicik. Oyle her yerde bulamiorum. Posete doldurdukca doldurdummbirde zeytinyagli yaa yavas yav as yeriz dedim. Gorumceninde kismeti varmus. Illa bi tatli alacaz giderken ztn. Bunu gotururuz dedim tatli yerine.Gorumceyi aradim zeytinyagli yapma ben getiriom dedim. Gerci oda yapmis dunden. Artik yanina ek olur dedim.
Tamam cnm oktay ustanin sitesinden bakicam. inuda yapucamm herseyi yapicamm yicemm
Kizz daha iyi iste ne istiyonnyaa çok tatlısınnnn
kızzz bu iğneler kilo yağpıypodu hani ben zayıfladım galibaaa
Yaa dolmalik biberler cok sekerdi boyle minicik. Oyle her yerde bulamiorum. Posete doldurdukca doldurdummbirde zeytinyagli yaa yavas yav as yeriz dedim. Gorumceninde kismeti varmus. Illa bi tatli alacaz giderken ztn. Bunu gotururuz dedim tatli yerine.Gorumceyi aradim zeytinyagli yapma ben getiriom dedim. Gerci oda yapmis dunden. Artik yanina ek olur dedim.
Tamam cnm oktay ustanin sitesinden bakicam. inuda yapucamm herseyi yapicamm yicemm
yaa çok tatlısınnnn
kızzz bu iğneler kilo yağpıypodu hani ben zayıfladım galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?