Ağlayakta gözden mi olak???

Selamlarrrr
Fundaaaaaa cuma miii ohh tarih belli olduu hadi hayirli olsunn canmmmm
İnsallah bekleyişine emeklerine degecek insallah yolda seninkilerrr
Ayy cok heyecanlii persembe gecesi cok dua edicez senin icinn Allahim duysun sesimizi dualarimi insallahhhh

Kizlarr dikişlerim cok aciyo yani kuruyo galiba cok geriliyo gece surekli uyaniyorum acisina sonra da uyuyamiyorum
Lizim napiyo acaba hep aklima geliyo onunki bide rahim de kesildi daha derin.Allah kolaylik versinn

Suanda en cok istedigim seyy kaşın buzz gibi tertemiz denizine girmekk şoyyle diplere dalmakk serin serinn.şooyle deli gibi yuzmekk saatlercee :26: cok ozledimm

Aysemm sen bi krem ismi verdin ya biara gogus ucu icin onun adi neydi kardesime soyleyeyim.emzirmeye baslayimca mi kullaniliyo acaba once mi.bizimkinin en buyuk korkusu emzirme sorunu da

evet yelommm yazcaktım sanaa rahatsız etmek istemedim uyuyosundur filan die
inşallah kızzzz lermiii başı mgözüm üstüneee
Allahım inşallah duayr sesimiziii
sağolun Allah razı olsunnnn

dikişlerin lazer değilmi yelommm
offff çok kötü yaa inşallah hemencik düzelir yaaa

kız sen çok güzel yüzüyon heralde yaaa ben çok kıskanıyom iyi yüzüp dalanları yaa

yaa soruna bak emzirmemiii

ayşemmm şey sen dolmayı fırınlıyodun yaaa suyuylamı kokuyon kızzz bende öle denim hele

benoşşş kayısılı kupu yapmak istiyommm
ins. foto altına yazsaydın ya kızzz nerden bulam şimdş

Fındık yemek resimlerine bende hastayım millet kafayı yemiş

Kızz ben şimdi buraya gelince rahatım yoksa afedersin kıçımdana ter akıyodu

Yelizz hoşgeldin canım..
Gerçekten zor Allah yardımcın olsun.. Geriyosa krem falan mı sürsen acaba

Aayy bende yüzme bilmiyorum yüzme bilmek isterdim en imrendiğim şeydir kendisi

Kız iki kez yazdım ya buraya
Ama inanılmaz güzel bişi mutlaka yapın

Oktay ustadan kayısılı kup yazın en kötü çıkar :) sana tarif atarım resmini

yaaa ama hakket yemişler
ne enerji var hatunlardaaa
ben kaç haftadır yapacam baksana altıüstü bi tatlı

yaaa yavrularımızı mutlaka yollayalım minikten
öğrensinler

kesinlikle yapıcam canımmmm

teşeşkkürler tarif geldiii cansınnn

Fundamm sen temmuz sonu gibi hamile kalirsan dogumun nisan mayisa gelir kizz. En guzel zaman hadi insallahh. Eger omer akilli uslu olursa kuzuluga gitmeyi istioruz. Bizde uzun sure tatile cikamayan gruptayiz cunku

Yelom hosgeldinnn dikislerin belli bi zamana kadar agrurr Allahim bol sifa versin kesik yaa kolay mii
Kremin adi lansinoh cnm. Doguma 10-15 gun kala surmeye basliosun. Emzirirkende surebiliosun. Cok faydasi oluomus birde dogum oldugu gun cocugu emzirmeden bir bas sogani parcalayin kardesinin gogus uclarina surun. Evellallah gogus uclarii sapasaglam yapiomuss

Benosss oturmaya mii gittin yaa tatliyi aksam paylasinca altinada tarifini yaz benoo

Fundoss dolmalar pistikten sonnra genis bi cam kaba sadece dolmalari koyuyorum. Su falan koymaya gerek yok. 15-20 dk firinlansin. Cok lezzetli oluo. Bugun gotumceye iftara gidecez. Dolmalarimida goturecem. 25 tane olunca bitmedi haliyle

Yok lazer degil canm lazer dikme yontemi mi varmiss estetik dikiş dedikleri şey bendeki yani dikiş yok da icerden yapistirma gibi bisey galiba

Heralde biliyom kizz nerde buyuduk

Benosumm
Kizz yuzme ogrenmek bi gunluk şeyy korkmuyosan tabii

Sagol aysemmmm
Kizz dogum oldugu gun surcekse soganii sonra bebek ya memeyi sevmezse kokudann yikayacak mi sonraaa

Sagol aysemmmm
Kizz dogum oldugu gun surcekse soganii sonra bebek ya memeyi sevmezse kokudann yikayacak mi sonraaa
Bunu arkadasim soyledi cnm oda denedi. Sonrasinda memeyi sabunla yikamistir heralde. Yoksa bebisin ici yanarr ztn bu sogan cok faydaliymis ama lizoda buna benzer bisey soylemisti. Oda soganin suyuydu galiba.

vuuuuu huuuuu kulağa çok hoş geliyoooo

görümceye dolmamı götürcen e yani 25 tane dile kolay

dikiş karnında değilmi tam canım
evet kızz lazer dikiş varyaa ark. ölee süper
ayy o nasıl oluyokii

Ne demek canım benim her daim ben burdayım 60:

ohhh en sevdiğim şey misafirlik
o kadar niye aldın o da ayrı bi durum zaten iki kişiye 25 tane biber

kız ben başkasından baktım ya ondan girip bakın kadında yazıyr ben beğendim ama kayısılı kup daha güzel ben şimdilik onu tavsiye ediyorum

kız yelo bana da bi el atsana yav
gerçi korkuyorum tabiki o ayrı ama el atan hiç kimse öğretmeyi başaramadı kocam da dahil garibim çok uğraştıydı ama onunla havuzda falan zevkli geçtiydi

benoşşşş köpürtülmüş şanti nası oluyo kıııız

Yaa dolmalik biberler cok sekerdi boyle minicik. Oyle her yerde bulamiorum. Posete doldurdukca doldurdumm birde zeytinyagli yaa yavas yav as yeriz dedim. Gorumceninde kismeti varmus. Illa bi tatli alacaz giderken ztn. Bunu gotururuz dedim tatli yerine.Gorumceyi aradim zeytinyagli yapma ben getiriom dedim. Gerci oda yapmis dunden. Artik yanina ek olur dedim.

Tamam cnm oktay ustanin sitesinden bakicam. inuda yapucamm herseyi yapicamm yicemm

yaa çok tatlısınnnn
kızzz bu iğneler kilo yağpıypodu hani ben zayıfladım galibaaa

Aysemm ben de soyleyeyim kardesime yapsin o soganii
Gerci insallah ben de orda olcamm insallahhhhh

Findam kasikta yeri tam kilot Hizasinda cok sinir bozucu biyerde

Yap ye senin sonunu merak ediyorum zaten

Kız tatlı niyetlne profiterol alın iyi gidiyo ben şerbetli ttlı sevmiyorum

yaa çok tatlısınnnn
kızzz bu iğneler kilo yağpıypodu hani ben zayıfladım galibaaa

Daha ne istiyon bacım ne güzel işte

Yine cosmussunuz haa
Tatil planlari yapilmis yemek tarifleri verilmis yelizim gelmis agrilari bir an onde iyilesir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…