Yine cosmussunuz haa
Tatil planlari yapilmis yemek tarifleri verilmis yelizim gelmis agrilari bir an onde iyilesir insallah
Kv me koyde horoz saldirmis kizlareli yuzu bacaklari hep yara icindeymis
günaydın kızlar herkesler nasıll
Gunaydin kizlarrr
uykusuzluktan oluyorummboyleyim ayni
Fundosum senin dun kontrolun vardi giremedim ne oldu son duru ne?
Sosyos kiz benide horoz kovaladi bikerekopek gibi evi koruyolar. Ben kacicam diye kayalardan yuvarlanmistim
ahh lizommm çok zor yaa bende uykuya çok düşkünüm o günler gelince ben pert olurum dayanamam heralde
bide ikiz deyip duruyorum gerçekten çoook zorrrdüşünsene biri uyuyo biri başlıyooo
canım çatlatma iğnemi yaptım gece 12 de yarın öğlen 12 dede kısmetse aşılamam olacak
yarın izinliyim sabah 8,30 da eşin sperm verecekmiş 2,5-3 saatte hazırlanıyormuş zaten..
bende hastaneye demir atacakmışım
vay arkadaş bu horozlar neymiş bee horozlanma diyolar ya demek ondan
Gunaydin kizlarrr
uykusuzluktan oluyorummboyleyim ayni
Fundosum senin dun kontrolun vardi giremedim ne oldu son duru ne?
Sosyos kiz benide horoz kovaladi bikerekopek gibi evi koruyolar. Ben kacicam diye kayalardan yuvarlanmistim
sosyalimmm
ben dün iğneyi yapmaya zor yetiştimmm 24:10 daakşam arkadaşlarlaydık
eşimin gözünün içine bakıyorum hadi hadiii ya ne aceleniz var diyolar bide
doktora sölesemmi acaba10 dakika gç yapsa aşılamayı
Valla uykun gelip gozlerin kayip o uyumadan uyuyamamak cook kotu, ikiz daha da zor olur bence senin tekizin olsun kiyamam sana
buyuk gun yarin demekk esin ins strese girmez o zaman yarindan sonra geri sayim 10. 10 gunde belli oluyor degilmi. Ayy hadi dualarimdasin
ulaş demek ki uyutmuyor anneyihorozun kovalaması kötü kız kayalardan mı yuvarlanmıştın
dr a söyle ama çok önemseyeceğini sanmıyorum zaten tam 36 saat sonra aşılama olmaz ne bu çalar saat mi
muhakkak bi gecikme yaşanır :26:
fundoş sert kahveyi kesinlikle unutma canım bakarsın sebep olur
sosyalimmm
ben dün iğneyi yapmaya zor yetiştimmm 24:10 daakşam arkadaşlarlaydık
eşimin gözünün içine bakıyorum hadi hadiii ya ne aceleniz var diyolar bide
doktora sölesemmi acaba10 dakika gç yapsa aşılamayı
Aslinda uslu hakkini yemeyim 2 de uyuyor arada kalkip emiyor ama ben uykum bolununce zor daliyorumulaş demek ki uyutmuyor anneyihorozun kovalaması kötü kız kayalardan mı yuvarlanmıştın
Sutum hergun biraz daha artiyo tisortum hep islak akiyo 2 gundur de emerken uyuyabiliyo insallah yetiyodur mamayi iyice azalttik. Kiz etli bulgur corbalarari erik incir hosaflari su humana still tee meyve herseyi yiyorum bugun bide hurmaya baslicam.insallah sizin sutunuz hemen bolca gelir mama verirke insanin ici aciyoranammm çok zor kızzz gerçekten yaaa bıdık inşallah çok huysuz olmaz yaaa sütün geliyomu canım çok, emiyomu güzel
yaa çok zor tabiii sağol canımmbakalım nolcak çok merak ve heyecan dolu bi bekleyiş dimi
evet sabah diyorumki gerekirse yanına tableti al bişeyler açbide kahve yapacam ona göre diyorum içmemezlik etme yok sen yap içerim ben diyo
yaa sonucuda veriyolar yaa aşılamadan önce onun değerleride yenilenmiş olacak onuda çok merak ediyorum ne çıkacak
cansın lizommm çok sağolll
şuan varya başımda biri susmadan konuşuyo anlatıyoo anlatıyooo ben dinlemiyorum o hala anlatıyor ağlıycam sinirden ne gıcık adamlar varyaaaa
lizom dün arkadaş dedi çay buğdaylı bulgurlu çorba filan çok süt yapıyormuş bu arada canım
sosyalimmm kahveyi unutmıycam evelaallah
erkenden kalkıp güzel bi duş almayı düşünüyorum sonra eşime vitamin takviyesi
kız tam saatli bu kadın çizgi kağıda mutlaka diye ama kimiside 24 saat sonra yapıyomuş spermler yaşıyor diye hazırda bulunsun die
ömürsün yaa
İyi bari 10 dk gecikmiş.. Yarın inşAllah güzel şeyler olacak.. Akşamdan başla keçiboynuzu pekmezine sabahda daya kahveyi yolcu et
Sosyalim kız ben otuuyorum sıkıntıdan patlıyorumsen napan ?
Lizimmm bende uykuya aşırı düşkünüm be yaparım çok merak ediyorum
Aslinda uslu hakkini yemeyim 2 de uyuyor arada kalkip emiyor ama ben uykum bolununce zor daliyorum
hee yuvalandim hala izleri var bacagimda
Sutum hergun biraz daha artiyo tisortum hep islak akiyo 2 gundur de emerken uyuyabiliyo insallah yetiyodur mamayi iyice azalttik. Kiz etli bulgur corbalarari erik incir hosaflari su humana still tee meyve herseyi yiyorum bugun bide hurmaya baslicam.insallah sizin sutunuz hemen bolca gelir mama verirke insanin ici aciyor
kahve iyi fikir yine o bos odada mi verecek keske evde yapip.goturebilse
Sayili gunler hic gecmiyor simdi bide geri say keske hemen sonuc belli olsa
lizom dün arkadaş dedi çay buğdaylı bulgurlu çorba filan çok süt yapıyormuş bu arada canım
sosyalimmm kahveyi unutmıycam evelaallah
erkenden kalkıp güzel bi duş almayı düşünüyorum sonra eşime vitamin takviyesi
kız tam saatli bu kadın çizgi kağıda mutlaka diye ama kimiside 24 saat sonra yapıyomuş spermler yaşıyor diye hazırda bulunsun die
ömürsün yaa
İyi bari 10 dk gecikmiş.. Yarın inşAllah güzel şeyler olacak.. Akşamdan başla keçiboynuzu pekmezine sabahda daya kahveyi yolcu et
Sosyalim kız ben otuuyorum sıkıntıdan patlıyorumsen napan ?
Lizimmm bende uykuya aşırı düşkünüm be yaparım çok merak ediyorum
Aslinda uslu hakkini yemeyim 2 de uyuyor arada kalkip emiyor ama ben uykum bolununce zor daliyorum
hee yuvalandim hala izleri var bacagimda
Sutum hergun biraz daha artiyo tisortum hep islak akiyo 2 gundur de emerken uyuyabiliyo insallah yetiyodur mamayi iyice azalttik. Kiz etli bulgur corbalarari erik incir hosaflari su humana still tee meyve herseyi yiyorum bugun bide hurmaya baslicam.insallah sizin sutunuz hemen bolca gelir mama verirke insanin ici aciyor
kahve iyi fikir yine o bos odada mi verecek keske evde yapip.goturebilse
Sayili gunler hic gecmiyor simdi bide geri say keske hemen sonuc belli olsa
gezenti memurlarrrr
anam bizimkininde bi huyu var kaynar yıkanır soğuk duş yapsın söleyem
akşamdan yıkayıp yedirip yatırimkukla oldu adam zaten ne desem yapıyo ne versem yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?