Ağlayakta gözden mi olak???

Kv me koyde horoz saldirmis kizlareli yuzu bacaklari hep yara icindeymis

Ayy sosyalim ne güzel dile getirdinde o gülme ne Allah aşkına kopardın beni

Yazık kadına napmışta saldırmış hayvan o kadar.. Hororuz saldırdığınıda ilk defa duyuyorum gerçi saldırma potansiyeli olan bi hayvan iyide koşar ama

Kiz bazi hayvanlar kafadan problemli cikiyor ya demek ki bununda kafasinda problem var yoksa neden saldirsin haa bide ben sicaklardan olabilir diyorum
Karpuz yemisler demiski kv hayvanada vereyim yazik serinlesin karpuzu vermesiyle saldirmasi bi olmus belki horozun kkarpuza alerjisi vardi bilemeyiz ki

Günaydınnn canlarrr

Karpuz mu
Anam kadın düşünmüş horozun ettiğine bak hiç yakıştıramadım

Gunaydin kizlarrr
uykusuzluktan oluyorumm boyleyim ayni
Fundosum senin dun kontrolun vardi giremedim ne oldu son duru ne?
Sosyos kiz benide horoz kovaladi bikere kopek gibi evi koruyolar. Ben kacicam diye kayalardan yuvarlanmistim

günaydın kızlar herkesler nasıll

sosyalimmm
ben dün iğneyi yapmaya zor yetiştimmm 24:10 da akşam arkadaşlarlaydık
eşimin gözünün içine bakıyorum hadi hadiii ya ne aceleniz var diyolar bide
doktora sölesemmi acaba 10 dakika gç yapsa aşılamayı

Gunaydin kizlarrr
Sosyos kiz benide horoz kovaladi bikere kopek gibi evi koruyolar. Ben kacicam diye kayalardan yuvarlanmistim

ahh lizommm çok zor yaa bende uykuya çok düşkünüm o günler gelince ben pert olurum dayanamam heralde
bide ikiz deyip duruyorum gerçekten çoook zorrr düşünsene biri uyuyo biri başlıyooo
canım çatlatma iğnemi yaptım gece 12 de yarın öğlen 12 dede kısmetse aşılamam olacak
yarın izinliyim sabah 8,30 da eşin sperm verecekmiş 2,5-3 saatte hazırlanıyormuş zaten..
bende hastaneye demir atacakmışım

vay arkadaş bu horozlar neymiş bee horozlanma diyolar ya demek ondan

Valla uykun gelip gozlerin kayip o uyumadan uyuyamamak cook kotu, ikiz daha da zor olur bence senin tekizin olsun kiyamam sana
buyuk gun yarin demekk esin ins strese girmez o zaman yarindan sonra geri sayim 10. 10 gunde belli oluyor degilmi. Ayy hadi dualarimdasin

Gunaydin kizlarrr

ulaş demek ki uyutmuyor anneyi horozun kovalaması kötü kız kayalardan mı yuvarlanmıştın

dr a söyle ama çok önemseyeceğini sanmıyorum zaten tam 36 saat sonra aşılama olmaz ne bu çalar saat mi
muhakkak bi gecikme yaşanır :26:

anammm çok zor kızzz gerçekten yaaa bıdık inşallah çok huysuz olmaz yaaa sütün geliyomu canım çok, emiyomu güzel
yaa çok zor tabiii sağol canımm bakalım nolcak çok merak ve heyecan dolu bi bekleyiş dimi

evet sabah diyorumki gerekirse yanına tableti al bişeyler aç bide kahve yapacam ona göre diyorum içmemezlik etme yok sen yap içerim ben diyo
yaa sonucuda veriyolar yaa aşılamadan önce onun değerleride yenilenmiş olacak onuda çok merak ediyorum ne çıkacak

cansın lizommm çok sağolll

şuan varya başımda biri susmadan konuşuyo anlatıyoo anlatıyooo ben dinlemiyorum o hala anlatıyor ağlıycam sinirden ne gıcık adamlar varyaaaa

fundoş sert kahveyi kesinlikle unutma canım bakarsın sebep olur

lizom dün arkadaş dedi çay buğdaylı bulgurlu çorba filan çok süt yapıyormuş bu arada canım

sosyalimmm kahveyi unutmıycam evelaallah
erkenden kalkıp güzel bi duş almayı düşünüyorum sonra eşime vitamin takviyesi
kız tam saatli bu kadın çizgi kağıda mutlaka diye ama kimiside 24 saat sonra yapıyomuş spermler yaşıyor diye hazırda bulunsun die

ömürsün yaa
İyi bari 10 dk gecikmiş.. Yarın inşAllah güzel şeyler olacak.. Akşamdan başla keçiboynuzu pekmezine sabahda daya kahveyi yolcu et

Sosyalim kız ben otuuyorum sıkıntıdan patlıyorum sen napan ?

Lizimmm bende uykuya aşırı düşkünüm be yaparım çok merak ediyorum

ulaş demek ki uyutmuyor anneyi horozun kovalaması kötü kız kayalardan mı yuvarlanmıştın
Aslinda uslu hakkini yemeyim 2 de uyuyor arada kalkip emiyor ama ben uykum bolununce zor daliyorum
hee yuvalandim hala izleri var bacagimda
Sutum hergun biraz daha artiyo tisortum hep islak akiyo 2 gundur de emerken uyuyabiliyo insallah yetiyodur mamayi iyice azalttik. Kiz etli bulgur corbalarari erik incir hosaflari su humana still tee meyve herseyi yiyorum bugun bide hurmaya baslicam.insallah sizin sutunuz hemen bolca gelir mama verirke insanin ici aciyor
kahve iyi fikir yine o bos odada mi verecek keske evde yapip.goturebilse
Sayili gunler hic gecmiyor simdi bide geri say keske hemen sonuc belli olsa

Son düzenleme:

tamam canım onuda yesin bol bol akşamdan dediğin gibi etki eder sabah bi işe yaramaz pekmez tabi
vitaminide içiyo
bende girim yanına en iyisi yaaa oda karanlık küçücük böle biyermiş

lizom bu arada 14-15 gün sonraymış aşılamadan snra en net :18:

eşin duş almasın akşamdan alsın fundoş duşunu

ben yan odaya misafirliğe gittim benayım sohbet ettik geldim

geçmiş olsun kız benim kv dede horoz gazisi oldu parçalanmış kadının her yeri yazık
bulgur ve ısırgan otunu duydum canım ben aktardan ısırgan otunun kurusunu al kaynar suda 5 dk demle iç canım günde 1 fincan yeterli olur diye biliyorum

gezenti memurlarrrr
anam bizimkininde bi huyu var kaynar yıkanır soğuk duş yapsın söleyem
akşamdan yıkayıp yedirip yatırim kukla oldu adam zaten ne desem yapıyo ne versem yiyo

gezenti memurlarrrr
anam bizimkininde bi huyu var kaynar yıkanır soğuk duş yapsın söleyem
akşamdan yıkayıp yedirip yatırim kukla oldu adam zaten ne desem yapıyo ne versem yiyo

Anam çok güldüm yaaa
Yedirip yatırayım diyo

Kız tüm topikçek senin için seferber olduk yüzümüz kara çıkmaz inşAllah..
Zaten bi seni tutturaydık gerisi gelecek peşinden

Şaka bi yana rabbim yar ve yardımcınız olsun canım çok zor hem eşin hem senin için.. Dualarımız seninle.. Bugün ve yarın mübarek saatlerde olacak aşılaman o saatlerde senin için dua edicem. Sende etmeyi unutma sakın çok güzel saatlere denk geliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…