Ağlayakta gözden mi olak???

bebişim benim kuzu gibi
he yawww böyle çok dillendirince benim işlerim pek olmaz ama dua ile olcak inşallah allahım görüyo çabalarımızı
çok mübarek zamanda vallahi inşallah kız heyecandan unutuyom ben yaaa kalbim durmazsa iyi

selamm herkeseee

sabah ablam rahatsizlanmiss hastaneye kaldirmislarr yorgunluktan halsiz dusmus.birde oruc tabii neyse serum yiyince kendine geldiii. simdi daha iyi.anneme geldik.

sosii gecmis olsun yaa ne terbiyesiz bi horozmuss. kadin iyilik yapayim demis basina neler gelmis..uzuldum vallaa.

lizom seninde Allah yardimcin olsun. sutun her gecen gun dahada artar insallahhh. kizlar neyin yaradigini yazmis ztn. masallah sende cok guzel besleniyormussun. yediklerin sana sut,bebegine et yapsinn

benoooo ins a koydugun kofteyi simdi gordummm cokguzel olmus ellerine saglikkk

fundoss heyecsann son gaz devam ediyooo hadi yarinida hayirlisiylaa atlatin insallahh. esinde kendini cok germesin. olan adama olacakkk

Aysem gecmis olsun bu sicaklarda oructa tutmak kolay degil gercekten bundan sonra dikkat etsin gelmis gecmis olsun

çok geçmiş olsun ayşemmmm çok çalışmaktan oluyor canım
ben dün ins. hiç girmedim giremedim geç geldik ayy şerbetede bakcaktım bide benoş tatlı paylaşcaktııı tühh

kız yok o germezde ben sebep olabilirim çok rahat olcam bende o gidene kadar o işini halletsin gitsin bende bekleme
yaa dünki iğne uzundu içide dolu bi bastım göbeğe foşşş içerisi doldu diğerleri az ve minikti
bakalım inşallah etki eder
adam hala konuşuyoooo hay ben seninnnn defol laaaaaaaan dicem sonunda offff

Ayşemm çok geçmiş olsun canım.. Oruç ve sıcak bir arda çok zorlıyo kendini yorunca tuz biber olmuş dikkat etsin artık..

Bence yapın ben çok beğendim eksik bişiler oldu ama ne bilemedim

Fındıkk iyi düşünüyoruz güzel olacak.. Unıtma işte

Sosim kız işin az mı gezenti olmuşsun sende

ben daha kayısılı kupu yapacam h.sonu annemlerin orda yapem bari
benoşum bu kez çok iyi düşünüyorum kız içim kıpır kıpır

Proje yapacaktim o is kaldi benos butcede para bitmis 2015 e kaldi ama yarin il mudurliginde toplantimiz var bakanlik bize tablet verecek dag tas gezip sayim yapacakmisiz arazi alet ekipman hayvan sayimlarini bakalim nasil olacak zamaninda yedigin hurmalar yarin bizi tirmalar anlayacagin

Bak size tablet vererek ödüllendiriyolar daha ne

kızz çok dikkatli ve tedbirli ol şapkan rahat ayakkabın neyin eksik etme
oyy o ne güzel söz öle

göndereyim ama benim işimide sen yapacaksın öyle bedavaya tablet verilmez
fundoş daha hiç bir şey belli değil nasıl olacağına dair yani inşallah beni çok gezdirmezler

inşallah sosyalimmmm

ben minnak dolma yapacammm
teee ctesi aldıydım biberleri çürümeden yapsam iyi olcek benimkilerde minnacık ama 25 tane değil 10 tane filandır
kıymalı biber dolması sarımsaklı yoğurt bukkader

Yaparım kız senin işi ne olacak sanki ondan mı korkacam

Bugün benim içinde aynı durum söz konusu ve hiç bi fikrimde yok

tavuk falan mı fırına atsak acaba :26:

ooo senin menün iyiymiş ben yarın sarma sarmayı düşünüyorum bol ekşili üzerine sarımsaklı yoğurt

yaa migrosta 50 tl üzeri alışverişe gurme döner 3 tl idi ( normalde 18 tl idi sanırım ) hazır ısıtıp yiyorsun
ilkte çekimser kaldık ama o kadar lezzetlikiii patates kızartana kadar ısındı yavaştan oda
tavsiye ederim kızlar

tavuk falan mı fırına atsak acaba :26:

ooo senin menün iyiymiş ben yarın sarma sarmayı düşünüyorum bol ekşili üzerine sarımsaklı yoğurt

aa sosyalim bak ne yap kanat al tavuk yapacaksan kızartmalık kestiğin patateslerle bi kapta karıştır baharat yağ tuz koy karıştır
yağlı kağıtlı tepsiye diz offf varya nefis bişey oluyor mangaldan farksız

sarmamııı işte onu demiyeceğdinnnn bittiğim an şuan
bol keşili hemde versen bi tencereyi götürürüm

karnımda bişiler oluyoo balonlar patlıyo sanki hani patpat varyaaa naylon patlatırız onlardan patlıyo sanki içerdee :44:

kız bende yemek sitelerini gezerken gördüm keşke söylemeseydim canım istedi
tavuk kanat sevmiyorum ben ama but olabilir

yumurtalar heyecanlanmaya başladı demek güzel yarın ki buluşmaya az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…