Anam çok güldüm yaaa
Yedirip yatırayım diyo
Kız tüm topikçek senin için seferber oldukyüzümüz kara çıkmaz inşAllah..
Zaten bi seni tutturaydık gerisi gelecek peşinden
Şaka bi yana rabbim yar ve yardımcınız olsun canım çok zor hem eşin hem senin için.. Dualarımız seninle.. Bugün ve yarın mübarek saatlerde olacak aşılaman o saatlerde senin için dua edicem. Sende etmeyi unutma sakın çok güzel saatlere denk geliyo çünkü
selamm herkeseee
sabah ablam rahatsizlanmiss hastaneye kaldirmislarryorgunluktan halsiz dusmus.birde oruc tabii neyse serum yiyince kendine geldiii. simdi daha iyi.anneme geldik.
sosii gecmis olsun yaa ne terbiyesiz bi horozmuss. kadin iyilik yapayim demis basina neler gelmis..uzuldum vallaa.
lizom seninde Allah yardimcin olsun. sutun her gecen gun dahada artar insallahhh. kizlar neyin yaradigini yazmis ztn. masallah sende cok guzel besleniyormussun. yediklerin sana sut,bebegine et yapsinn
benoooo ins a koydugun kofteyi simdi gordummm cokguzel olmus ellerine saglikkk
fundoss heyecsann son gaz devam ediyooohadi yarinida hayirlisiylaa atlatin insallahh. esinde kendini cok germesin. olan adama olacakkk
Ayşemm çok geçmiş olsun canım.. Oruç ve sıcak bir arda çok zorlıyo kendini yorunca tuz biber olmuş dikkat etsin artık..
Bence yapın ben çok beğendimeksik bişiler oldu ama ne bilemedim
Fındıkk iyi düşünüyoruz güzel olacak.. Unıtma işte
Sosim kız işin az mı gezenti olmuşsun sende
Proje yapacaktim o is kaldi benos butcede para bitmis 2015 e kaldi ama yarin il mudurliginde toplantimiz var bakanlik bize tablet verecek dag tas gezip sayim yapacakmisiz arazi alet ekipman hayvan sayimlarini bakalim nasil olacak zamaninda yedigin hurmalar yarin bizi tirmalar anlayacagin
Proje yapacaktim o is kaldi benos butcede para bitmis 2015 e kaldi ama yarin il mudurliginde toplantimiz var bakanlik bize tablet verecek dag tas gezip sayim yapacakmisiz arazi alet ekipman hayvan sayimlarini bakalim nasil olacak zamaninda yedigin hurmalar yarin bizi tirmalar anlayacagin
hee hemde 2 tane bi de evde var 3 tane tablet olacak bolluğu görüyor musun
akşama ne yapacaksınız ya ben yine bulamadım ne yapacağımı :26:
Yaparım kız senin işi ne olacak sanki ondan mı korkacam
Bugün benim içinde aynı durum söz konusu ve hiç bi fikrimde yok
inşallah sosyalimmmm
ben minnak dolma yapacammm
teee ctesi aldıydım biberleri çürümeden yapsam iyi olcekbenimkilerde minnacık ama 25 tane değil 10 tane filandır
kıymalı biber dolması sarımsaklı yoğurtbukkader
tavuk falan mı fırına atsak acaba :26:
ooo senin menün iyiymiş ben yarın sarma sarmayı düşünüyorum bol ekşili üzerine sarımsaklı yoğurt
aa sosyalim bak ne yap kanat al tavuk yapacaksan kızartmalık kestiğin patateslerle bi kapta karıştır baharat yağ tuz koy karıştır
yağlı kağıtlı tepsiye diz offf varya nefis bişey oluyor mangaldan farksız
sarmamııı işte onu demiyeceğdinnnnbittiğim an şuan
bol keşili hemde versen bi tencereyi götürürüm
karnımda bişiler oluyoo balonlar patlıyo sanki hani patpat varyaaa naylon patlatırız onlardan patlıyo sanki içerdee :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?