Ağlayakta gözden mi olak???

Migros bize uzak ama benoş yapabilir

evet benoşun ayağının altında müdavimiii
kızlar dün eşimle geçerken kumanyayı bıraktık dediği kadar varmış gittik çok üzüldüm
bide bi bonkör abla çorapta çalışmış bi süre bana bebiş çorapları verdi yokki bişey diyorum olur olur hatıra al dedi
eşim dediki abi benle arabaya gelsene hepsi ailece koştular merakla, bi açtı bagajı hemen sırtladılar nasıl sevindilerr ben utandım hani bişey derler diye ama alışıklarmış meğer
Allahım şükürler olsun halimize dedim, tünel gibi yerden geçip evlerine gidiyosun bodrum katta

Kizlarrrrrrrrr
Disari cikicam kuaforee pantolonlarim ustumde nasil duruyo gormelisinizzzz
Hint fukaralari gibiyimmmmm bi daattir tipime guluyoz annemlerle cok perişan gozukuyirumm

Fundammm yarin aşilamaaa anammm hadi hayirlisii
Bakk gene saat hesabi yapiyoo yapma kizz 10 dk bisey olmazzz 36-40 saat arasi catlar demisti benim dr

Hastanedeyken her gun icin kendime bi menu hazirlamistim yiyecegim seyleri siraya koymustum ama simdi hicbisey yiyemiyorum hic canim istemiyor.bol bol rezene cayi iciyorum bide çaya buskuvi batiriyorum

Buaksam kv ye misafiriz iftara.Hic bilmiyorlar ya ameliyati falann bakalim nasil olcak caktirmamam lazimm kollarim hep morluk icinde uzun kollu biseyler giymem lazimm

kız bende yemek sitelerini gezerken gördüm keşke söylemeseydim canım istedi
tavuk kanat sevmiyorum ben ama but olabilir

yumurtalar heyecanlanmaya başladı demek güzel yarın ki buluşmaya az kaldı

bende but sevmiyorum
evet kız kımıl kımıllarrrr :18:

Allah yardımcıları olsun fundoş ama inşallah bu yardımlara alışıpta hiç çalışmamazlık yapmıyorlardır çünkü bazı insanlar artık alışıkları için çalışmıyorlar hayrınızıda Allah kabul etsin karşınıza çıkarsın inşallah

çocuk gibi kaldın kızzz o kiloyla tabiiii
inşallah hemen toparlarsın kuzummm

40 mııı ben geç kaldık diyorum buda 40 saat sonra diyooo

rezenemiii :120: dünyanın nimetleri o kadar güzelkiiii nasıl yiyemezsinnn şaka bi yana iştah gitmişse mide küçülmüşse napacan yelom
ağır gelir birde

bende on usorcaktım kız biliyolarmı diyeee
bence kilo kaybından anlayabilirlerr yelommm
bakalım nasıl davrancaklar nasıl ağırlayacaklar annenleriii

insan aç olunca dünyayı yemek istiyor ama sonrasında işler hiç öyle olmuyor yelizim kız az daha şu ağrı sızıların geçsin inşallah toparlanırsın hatta gelip buraya yazarsın pantolonlarım olmuyor diye kv gile söylemediniz mi kığğızz nasıl başardınız
bende but sevmiyorum
evet kız kımıl kımıllarrrr :18:
kımıl mı ayy bizde kımıl zararlıları var aklıma o geldi

Allah kabul etsin fundammm
Biz onumuzdekini begenmiyoruz yeri geliyo ama boyle zor durumdaki aileleri gorunce ben utaniyorum kendimden sahsen.Cok sukur halimize.

Yani soyleyince inanmiyolar ama burda fakir aile pek yok biliyomusunuz.Yani oyle yemege kiyafete muhtac aile yok.ha giyim kuşam olarak baksan yokluk icinde sanirsin ama hayir.sadece almiyolar kendilerine cocuklarina bakmiyolar ama gayet varliklilar yani.
Batinin insanlari daha fakir emin olun
Oyuzden ben oyle ailelerden ziyade babasi falan olmayan cocuklara yapiyorum Allah kabul ederse.

tavuk falan mı fırına atsak acaba :26:

ooo senin menün iyiymiş ben yarın sarma sarmayı düşünüyorum bol ekşili üzerine sarımsaklı yoğurt

Kız ben onu iki gün önce yaptım..
Aklıma oatlıcan salatası geldi duruyodu ondan yapam ben
Yanına bişi yapmasamda gideri var

Yaa onu bilmiyorumda bizde ciğer aldıydık ama yapamıyorum ben onu nasıl yapayım onuda yapabilirim eşime buzlukta ben yemem ciğer

Migros bize uzak ama benoş yapabilir

Aynen hemen hemen herhün uğramadan gitmiyoz

evet sosyalim benimde aklıma geldii çalıştıktan sonra herşeyde oluyor biraz çabalamak lazım tabi
sağol canımm

nefes alamıyorum ne bu sıcak yaaa
birazda heyecandan galibaaa aklıma geldikçe heyecanlanıyorummm :18:

yelizim doğunun zengini çok zengin fakiride çok fakir yani ortası yok ama batıda en azından orta halli insanlar var :26:

kız sende kıymadan köfte patates yap bu arada beni yemeğe çağırdılar yırttım o yüzden

Fundamm sindirimim hala yoluna girmedi maaleseff.oyuzden rezene iciyorum gaz sıkıştiriyor cunku hep :26:

Valla bilmiyolar ama hastanedeyken aramisti kv sesim de cikmiyodu ya ne oldu dedi faranjitim azdi dedim.artik ondan zayifladim derim bide oruc falann.napimm Allah affetsin de onlarin diline duşmek de beter.cunku bu cocuk meselelerinde cok acimasizca seyler soyleyebiliyolar.hele de kardesleri.Sonra ben de tepem atip beddua edip cocuklarina sebep olmak istemem.Canimi acitirlar cunku biliyorum.ben de onlarinkini acitirim sonra...

Sosyalim sagol kuzumm.suanda cok cirkin gozukuyorum valla kendi oglu oyle istedi benden gunah gider fikir ondan cikti yanii

heyecan yok sakın haa yarın bizde fundoş teyzemiz için dua edeceğiz

benoşşş ben ci,ğeri yaparken işkence çekiyorum yaa unlanıyo ya elim bide çok sıçrıyorrr bazende yanıyor ayarı yok vallaa

kımıl ne kızzzzz

aynen yelizim yaa en mantıklısı öyle doğru diyorsun
sizin ordakiler zengin biliyom kaçak göçek işleri

yaa pantolonum bol ama karnımda felaket ağrı var sıkıştırıyo sanki pantolon
göğüslerde kavun kadar oldu

yelizim eşin öyyle istediyse salla o zaman bide dediğine bakılırsa bilmemeleri daha iyi olmuş o zaman hem geldide geçti bazen çok acımasız oluyorlar dediğin gibi

fundoş kımıl bi buğday zararlısı kız buğdaylara zarar veriyor sünede diyorlar

Ya canim bana gore fakir evine istedigi zaman eti tavugu alamayan,yeme icmesini kısmak zorunda kalan ailelerdir.Allah yardimcilari olsun
Burda asla et olmayan bi ev bulamazsin.yuzlerce hayvanlari vardir etleri sutleri peynir yogurtlari her daim var.tarlalari mallari evleri var.Ama cocuklarina gunluk 2 lira verio okula gondermezler.Ben agri icin konusuyorum.buranin insani gercekten fakir degil.Ben evine ekmek alamayanlari da gordum.
Bunlarda var.Ama harcamiyolar.hayatlarini daha konforlu kilmak icin kullanmiyolar.Pislik icinde evlerde yasiyolar ama kuyumculara altin ustune para yatirirlar hep.misal kayinpederim
Oglunu dershaneye gondermiyo okutamam ben seni param yok diyo ama bi arazileri var satsa sulalesi refah icinde yasar

heyecan yok sakın haa yarın bizde fundoş teyzemiz için dua edeceğiz

haklısın yelommmm boşver bilmesinlerr bazıları çok densizzzz bende aşılamamı sölemiyorummm çok saçma konuşuyor insanlar yaaa
moralim bozulur diye hiçç bilmesinler diyorum

sosyalimmm insan ne mutlu oluyo değilmi yemekten yırtınca

minikkk paşamızdamı oyyyyy
heyecan olmazsa olmaz malesef cano hatta kalpten gidebilirim
yeloda öle diyodu nolduuu dimi

anlayış farklı işte yelizim dünya malı dünyada kalır kimse götürmüyor kendisiyle öbür tarafa

yemekten yırtmak gibisi var mı kız şu anda dünyayı sana verdik deseler bu kadar sevinmem
heyecanlan tabii ama abartma

anlayış farklı işte yelizim dünya malı dünyada kalır kimse götürmüyor kendisiyle öbür tarafa

yemekten yırtmak gibisi var mı kız şu anda dünyayı sana verdik deseler bu kadar sevinmem
heyecanlan tabii ama abartma

Yok kizz benim kayinpeder goturecekmiş az oyle gibi davraniyo bakalim vasiyet edebilir

Bizz bugun yirttik yarin da eltiye davetliyiz ohhh

Ama oburgun hepsini birden ben davet edicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…