yemekten yırtmak gibisi var mı kız şu anda dünyayı sana verdik deseler bu kadar sevinmem
heyecanlan tabii ama abartma
halay çekeceğiz dahhaaa inşallahhh
Kızz burdayım ancak okudum ama ben sizin kadar uzun yazamıyorum ki birden
Yelizim hoşgeldin canım..
seninkiler söylenmemesibi hakediyorlar ama nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorum açıkcası
Fakirlik konusuna hiç girmiyorum bu kadar adil olmayan bi ülkedeyiz malesef
Allah'ım yaptığımız yardımları kabul etsin
Sosyal kız yırttın mı ohhh ne güzelll keşke benide çağıran olsa ama nerdeee
Fındık için geçmeyen saatler
kııız ne kadar uzun zamandır halay çekmiyoz bizzzz inşallah canımmm sıra sıra dizilelimmm
gerçekten hi çadil değil benoşum
valla iş vardıda neyseki çabuk geçti kızzz saat odur 5 olduu akşam zaten çok çabuk geçiyooo
sabah vınnn
asıl sabahtan öğlene beklemek çok zor olcek habire çişim gelir benimmm beklerken hastanedee
Hakkat benimde öle oluyo hastaneye gidince olmayan çiş geliveriyo
Yarın tüm gözler senin üZerinde o değil sen saat 2 den önce de girmen ha
Benay burada olsaydinn yanimda getirirdim seni sende yirtardin ohh ne guzel
Kizlar benimde dr a gittigimde cok tuvaletim geliyor hemde buyukyeni yeni geciyor ama ustten baktigi icin
Yelizim sana neden alttan bakmiyor ki oyle daha guzel gozukuyormus karindan neden bakiyor anlamadim:26:
Benimkide hep altçıyaaşeyy bi tane şey içtimm piss kakaa kızmayınnnn anlayın halimii
sosimm yarın heyecandan s..mazsam iyii
Yeloo su içipte ne zor olur bee
benoşş resminiz ne tatlı kızzzz yalnız yüzde bi korku hakimm hareket etmeden de sımsıkı tutmuşşş
Fundos sana cok kizdim biliyorsun yarin onemli gun ama sen yine yapmissin yapacagini
Benos gel balkonda cay icelim kiz
Eve yeni geldim kizlarr
Kendim yemek vermisim gibi yoruldumm oturamadim da simdi herkes iş yaparkenncok agrim var uzanicam hemenn
Fundosss ben de hic yakistiramadim
Herkese gunaydinnKızzz ben gene uyumuş kalmışım.. İftar sonrası bi ağırlık çöküyo sorma.. Eşim maç iZliyodu bende uzandıydım sızmışım
Aferin yeliz niye dikkat etmiyon daha yeni ayağa kalkıyorsun.. Rahatsızım diyerek oturaydın elin kaldırtmayaydı ya
Günaydın herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?