Ağlayakta gözden mi olak???

götürecekse aynı yere düşelim yelizim belki bizede faydası olur sende yemeğe alırsan çok yorulma kız abartıp yeni ayağa kalktın sayılır

Kızz burdayım ancak okudum ama ben sizin kadar uzun yazamıyorum ki birden

Yelizim hoşgeldin canım..
seninkiler söylenmemesibi hakediyorlar ama nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorum açıkcası

Fakirlik konusuna hiç girmiyorum bu kadar adil olmayan bi ülkedeyiz malesef
Allah'ım yaptığımız yardımları kabul etsin

Sosyal kız yırttın mı ohhh ne güzelll keşke benide çağıran olsa ama nerdeee

Fındık için geçmeyen saatler

halay çekeceğiz dahhaaa inşallahhh

kııız ne kadar uzun zamandır halay çekmiyoz bizzzz inşallah canımmm sıra sıra dizilelimmm

gerçekten hi çadil değil benoşum

valla iş vardıda neyseki çabuk geçti kızzz saat odur 5 olduu akşam zaten çok çabuk geçiyooo
sabah vınnn
asıl sabahtan öğlene beklemek çok zor olcek habire çişim gelir benimmm beklerken hastanedee

Hakkat benimde öle oluyo hastaneye gidince olmayan çiş geliveriyo

Yarın tüm gözler senin üZerinde o değil sen saat 2 den önce de girmen ha

Hakkat benimde öle oluyo hastaneye gidince olmayan çiş geliveriyo

Yarın tüm gözler senin üZerinde o değil sen saat 2 den önce de girmen ha

offff evet yaa gidiyorum 2 damla bişey bazende büyüğü geliyooo çok çok heyecan olunca
ayyy çok heyecan yapacam o kesin

he yawww sözde wales varmış hastanede heryerde yapıştırmışlar
şifresiz bağlantı yapabilirsiniz kaç defa denedimm olmadı olsa tableti götürecemm
telden girilmiyo anam hemen atıyo net var yoksa
tatilde otobüsde girmiştim yaaa yüklenene kadar yazdıklarımı yazdım cevaplaya bastımki üye girişi demezmiii
üyesiz görürüm ama yazdıklarınızııı bazen öle oluyo çok gülüyom

whatsap diye bişi var canım sorun yok

Fundam cok dua edicemm sanaaa

Benosum bi egilip kalkarken zor oluyor şuan.bide ayakta fazla durumca agri oluyo.idare edecez artik napalimm

Kizlarr çiş dediniz dee simdi bu tup bebekte transfer yapilcaginda cok sıkışık olman gerekiyomuss.orda su içirip içirip bakiyolarmis.tabi bendeki çiş olayi da malumunuz tutma konusunda pek kötüyüm
Hani transferden sonra da yatman gerekiyo ya hemen tuvalete kalkamazsin
bazilari yanlarinda hasta bezi goturup kalkmadan ona yapiyolarmiş cislerini bazi yerlerde se sonda takiyolarmis o bekleme aşamasinda
Beni oyle kendi halime birakirlarsa ben altima işerim kesin
Muayenelerde bile sikişik oluyosun o cihazi karnina bastiriyo ya bakarken ben ozaman bile kaciriyom ufak ufak

Disari ciktim geldim.Allahimm kabus gibi bi sicak var efir efir esiyo ama ruzgar da yakiyo yani insanin agzi yuzu yaniyo kuruyo ruzgardan alev gibi.

Benay burada olsaydinn yanimda getirirdim seni sende yirtardin ohh ne guzel
Kizlar benimde dr a gittigimde cok tuvaletim geliyor hemde buyuk yeni yeni geciyor ama ustten baktigi icin
Yelizim sana neden alttan bakmiyor ki oyle daha guzel gozukuyormus karindan neden bakiyor anlamadim:26:

Benimkide hep altçı yaaşeyy bi tane şey içtimm piss kakaa kızmayınnnn anlayın halimii

sosimm yarın heyecandan s..mazsam iyii

Yeloo su içipte ne zor olur bee

benoşş resminiz ne tatlı kızzzz yalnız yüzde bi korku hakimm hareket etmeden de sımsıkı tutmuşşş

Valla takılırdım peşine
Bende çok kasılıyorum giden gidiyo

Kızz sorma ben yüzme bilmiyorum ya eşim zorladı düşersem diyorum ben atlarım arkandan diyo.. Artık süren çocuğa rica ettik akrobasi hareketler yapma diye oda saolsun yapmadı ama çok eğlenceli idi yine olsa bu kez korkmadan binerim ki

Fundos sana cok kizdim biliyorsun yarin onemli gun ama sen yine yapmissin yapacagini

Aaa evet ınu yazmayı unutmuşum iyi ki yazdın canım..

Fındık hiç bişey bahane değil.. Niye hep stres diyosunuz.. İçine giden nikotinin ters etki edebileceğini niye düşünmüyorsunuz anlamam.. Sen bebeğin için asıl yapmamalısın hiç yakıştıramadım sana

Yelizde buma dahil oda içiyodur herhalde daha..

Kendilerine zarar veriyorlar haberleri yok evet benayim yeloda baslamistir simdi bunlari guzelce bi dovmek lazim

Eve yeni geldim kizlarr
Kendim yemek vermisim gibi yoruldumm oturamadim da simdi herkes iş yaparkenn cok agrim var uzanicam hemenn

Fundosss ben de hic yakistiramadim

Benos gel balkonda cay icelim kiz

Kızzz ben gene uyumuş kalmışım.. İftar sonrası bi ağırlık çöküyo sorma.. Eşim maç iZliyodu bende uzandıydım sızmışım

Eve yeni geldim kizlarr
Kendim yemek vermisim gibi yoruldumm oturamadim da simdi herkes iş yaparkenn cok agrim var uzanicam hemenn

Fundosss ben de hic yakistiramadim

Aferin yeliz niye dikkat etmiyon daha yeni ayağa kalkıyorsun.. Rahatsızım diyerek oturaydın elin kaldırtmayaydı ya

Günaydın herkeseee

Herkese gunaydinn

Aksam bende 9 da sizmisim sonra gece kac defa uyandim. Cok rahatsiz bi geceydii hala manyak gibiyimmm.

Fundamm dualarimiz seninlee hadi hersey guzel gecer insallahhh.
Dun baya kaynatmissinizz

Fundoşunmm şimdi okuyo olabilirsin sana sevgilerimi ve güzel dileklerimi iletiyorum herşey güzel olacak.. Dualarımızdasın unutma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…