Hoşgeldin ayşemm
Senin son zamanların ya artık uykunun yasak olduğu gecelr
Bebek doğunca da uyku yasak
Hosbulduk benayimmm. Idare edioruz iste iyi kotu:)
Fundosla 2 saat once konustum. Esi sperm vermisss. 12 de transfer olacakmis. Fundos heyecanla beklioduu:)
Sosii twoo sizde hosgeldiniz
hosbulduk cnm ay cok heyecanlı gercekten ınsss kavusur spoşla yum
aysem bısey danısmak ıstıyorum cnm ..
dun esımle kv mın yanına gıttık alısverısteydı bı magazada ona bısey vercektık ıst.dan berı ılk kez karsılasıodk telle de gorsmemıstık yanına gıttıgmde yıne surat asıktı tabı bnle konusmadı bıle ılk ben yonelıp optum onu napıosun naslsın dedm ıyıyım dedı baska muhabbet etmedı yanımdan uzaklasıp konusmadı bıle bı kac defa yanına gıttım ama yıne konusmadı bızde en son esımle cıkıcaktık yanından yıne ben gıttım optum ama oyle uzak bı sekılde optuki sımdı ben napyım yaa arasam ayrı aramasam ayrı trıp atıyo bugun kocassnn yanına baska bı ıle gıdeckmıs sence aramalımıyım...
bu arada ıst daydı ya bız oraya gıttgmzde bazı olaylar oldu dondu buraya bn hıc aramadım ..:44:
Canim onun yaptigida dogru degil ama buyukluk sende kalsin yine hem sen ara ki o utansin.
Baska ile de gidecekmis hem hayirli yolculuklar dilersin. Seninde icin rahatlar kimseninde sana bir sey soylemeye lafi olmaz..
aysem aradım cnm cnmı sıkmasa da soguk konustu aman bnden cıktı yanı napyım
fundam naptı acaba :18::18:
Selam canlarimmmm
Bugun cok agrim var.Bide banyo gunum.ilk 3 gun yasakti.hic yapasim yok :26:
Herkes iyi miii
Twincannn
iyi yapmissin twinim. sizede hayirli yolculuklar,iyi tatiller canim.
hosgeldin yelocan. dun baya yorulmussun cnm. dinlenmen lazim senin. banyodada yaninda biri olsun kizz
bu arada fundostan haberler,asilamasi olmus cok sukur ama agrisi olmus,alttan fitil koymuslar.simdi daha iyi.evde dinleniyor. dr yarinda mutlaka iliski demisss.
Selammm herkesee
Twin kız sen gene ii aramışsın ben olsam aramazdım haa onca zaman yaptıklarına saysın.. normal biri olsa zaten sana ii davranır ama tabiki sen aramakla da iyi ettin, en azından ağzına laf vermedin..
Yeliz'im dün çok yordun kendini yapma böle birden hemen yüklenme kendine, gittiğin yerde de iş yapma, sordular mı hiç ?
Ayşem bende öğlen konuştum Fındık ile şükür atlatmış bakalım inşAllah güzel sonuçlar olur.. annesine gidecekti muhtemelen gitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?