Ağlayakta gözden mi olak???

Hoşgeldin ayşemm

Senin son zamanların ya artık uykunun yasak olduğu gecelr

Bebek doğunca da uyku yasak

Gunaydin canlar
Fundosum güzel haberlerini bekliyoruz gözüm burdaydi dün de ama giremedim. .dualarim seninle bu mubarek günün yüzü suyu hurmetine Rabbim bebisini gondersin

Sosyalim benosum ayşem yelizim lizom

Hoşgeldin ayşemm

Senin son zamanların ya artık uykunun yasak olduğu gecelr

Bebek doğunca da uyku yasak

Hosbulduk benayimmm. Idare edioruz iste iyi kotu:)
Fundosla 2 saat once konustum. Esi sperm vermisss. 12 de transfer olacakmis. Fundos heyecanla beklioduu:)

Sosii twoo sizde hosgeldiniz

Hosbulduk benayimmm. Idare edioruz iste iyi kotu:)
Fundosla 2 saat once konustum. Esi sperm vermisss. 12 de transfer olacakmis. Fundos heyecanla beklioduu:)

Sosii twoo sizde hosgeldiniz

hosbulduk cnm ay cok heyecanlı gercekten ınsss kavusur spoşla yum

aysem bısey danısmak ıstıyorum cnm ..
dun esımle kv mın yanına gıttık alısverısteydı bı magazada ona bısey vercektık ıst.dan berı ılk kez karsılasıodk telle de gorsmemıstık yanına gıttıgmde yıne surat asıktı tabı bnle konusmadı bıle ılk ben yonelıp optum onu napıosun naslsın dedm ıyıyım dedı baska muhabbet etmedı yanımdan uzaklasıp konusmadı bıle bı kac defa yanına gıttım ama yıne konusmadı bızde en son esımle cıkıcaktık yanından yıne ben gıttım optum ama oyle uzak bı sekılde optuki sımdı ben napyım yaa arasam ayrı aramasam ayrı trıp atıyo bugun kocassnn yanına baska bı ıle gıdeckmıs sence aramalımıyım...
bu arada ıst daydı ya bız oraya gıttgmzde bazı olaylar oldu dondu buraya bn hıc aramadım ..:44:

Canim onun yaptigida dogru degil ama buyukluk sende kalsin yine hem sen ara ki o utansin.
Baska ile de gidecekmis hem hayirli yolculuklar dilersin. Seninde icin rahatlar kimseninde sana bir sey soylemeye lafi olmaz..

Canim onun yaptigida dogru degil ama buyukluk sende kalsin yine hem sen ara ki o utansin.
Baska ile de gidecekmis hem hayirli yolculuklar dilersin. Seninde icin rahatlar kimseninde sana bir sey soylemeye lafi olmaz..

evet cnm bnde oyle dusundum ama yın e kotu bısey soyler cnm sıkar dıye korkıuyorum ..bızde bugun annemlerın yanına gıdıcz yazlıga ..

aysem aradım cnm cnmı sıkmasa da soguk konustu aman bnden cıktı yanı napyım
fundam naptı acaba :18::18:

Selam canlarimmmm
Bugun cok agrim var.Bide banyo gunum.ilk 3 gun yasakti.hic yapasim yok :26:
Herkes iyi miii
Twincannn

aysem aradım cnm cnmı sıkmasa da soguk konustu aman bnden cıktı yanı napyım
fundam naptı acaba :18::18:

Selam canlarimmmm
Bugun cok agrim var.Bide banyo gunum.ilk 3 gun yasakti.hic yapasim yok :26:
Herkes iyi miii
Twincannn

iyi yapmissin twinim. sizede hayirli yolculuklar,iyi tatiller canim.

hosgeldin yelocan. dun baya yorulmussun cnm. dinlenmen lazim senin. banyodada yaninda biri olsun kizz

bu arada fundostan haberler,asilamasi olmus cok sukur ama agrisi olmus,alttan fitil koymuslar.simdi daha iyi.evde dinleniyor. dr yarinda mutlaka iliski demisss.

Selammm herkesee

Twin kız sen gene ii aramışsın ben olsam aramazdım haa onca zaman yaptıklarına saysın.. normal biri olsa zaten sana ii davranır ama tabiki sen aramakla da iyi ettin, en azından ağzına laf vermedin..

Yeliz'im dün çok yordun kendini yapma böle birden hemen yüklenme kendine, gittiğin yerde de iş yapma, sordular mı hiç ?

Ayşem bende öğlen konuştum Fındık ile şükür atlatmış bakalım inşAllah güzel sonuçlar olur.. annesine gidecekti muhtemelen gitmiştir.

Aysem annem ben yaptirayim banyo diyo da en son ilkokulda yaptirmisti galiba
Fundostan ben de haber aldimm.agrisi varmis dinlensinn Allahimm insallahh olumlu sonuclandirsin

Benosum cok zayiflamis olmami sordu herkes
Bide sesim hala duzelmedi kısıldı dedim napimm.onun disinda pek dikkat cektigimi sanmiyorum

kızlar ben geldimm

toplantı uzun sürdü sonra alışveriş falan yaptık yoruldum

fundoşşun işlem tamammış ayy hadi inşallah bebiş gelsin unutsun yaşadığı ağrı ve acıları öpüldünüz kızlar ben biraz uzanayım

Canlarımmmm
şimdi uyandımmm tel coşmuşşş duymamışım bilee, sosyalimmmm
ne uyumuşum beee

kızlar herşey bitti ama canım sıkıldı şimdi aklıma geliyoo ben nasıl öyle ağrı çektim keşke o fitili almasaydımm
dr. Da kızdı dayansaydın ya mecbur kaldı hemşire etkilermi dedim yaniii dedi sustu
yaa işlemde canım çok az yandı ama sonrası korkunçtu duramadım yatakta bi kustumm ki, kıvrandım yok duramıyorum
ilk defa oluyo bölesi sanki doğuma gelmişsin dediler
yalnız doktorumun ilgi alaka süperdi yastık getirmiş altıma koydu sonra
Ğüzel konuştu, spermleri gidip almış hemen yanıma koştu
hatta taa 5. Kata tekrar çıktı doğumhaneye hastasını bırakıp
benim fenalaştığımı duyunca,
orda bi başka dr geldi aşılama için çok garipti şok oldumm
anlatırım sonra detaylı..
birazdan yola çıkacaz eşimle ablam gelince
bundan sonrası beklemek hayırlısı bakalım nolcak,

Bu arada dualarınız desteğiniz için çoook teşekkürler allah muradınızı versinnn iyiki varsınızzz çok seviyorum sizi
inşallah olmuştur yada olacak çektiğim bunca sıkıntıya değer

Yeliz anlamamış olmaları güzel olmuş..

Sosyalim dinlen canım sıcak zaten yorulman normal..

Fundamm kötüye yorma keşke olmasydı ama dayanamamışsın rabbim biliyo niyeti olacağı varsa zaten olur olmazsa (Allah korusun) sbep olur der herkes boşver bunlara takılma inşAllah sonucu güzel olur.
Bol bol dinlen sen yorma mümkün olduğunca kalkma ayağa ne olur ne olmaz.. Detayları bekliyorız zaten

Haklısın canım çok zaman var daha böyle düşünüp gerilmeye gerek yok şu akıntı olayıda normalmiş
çok olumlu düşünüyorum yaa hadi hayırlısıı

evde4lsam durmam biliyorum kendimi o yüzden gitmem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…