Ağlayakta gözden mi olak???

Fundosum hayirlisi olsun hakkina pembe su hafif kanama olmasi normal cunku rahmine sonucta birseyler giriyor kotu dusunme insallah hersey iyi olacak

Findikk sen cok hassassin demek ki :26:
Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah.
Ben hala uzaniyorum cok agrim var :26:

Yeloo nasil oldun canim agrin devam mi ediyor kiyamam yaa dun cok yorulmayacaktin yeni ameliyat gecirdin senin neyine kalkip hizmet etmek

Gunaydin kizlar
uykusuzluktan catlayip olucem
fundosum sana bakmaya geldim suan bile emiyor bebek yataga birakiyorum agliyo hep kucak
Asilaman olmus insallah gerisi allahin takdirine kalmis, su mubarek aylarda rabbim dualarini kabul etsin

Yeloo uykusuzluk ve sicak beni cok etkiliyor ama bugunumuze sukur
Lizoo gazi olmasin minnosun yoksa doymadigi icin mi surekli agliyor:26:

Yeloo uykusuzluk ve sicak beni cok etkiliyor ama bugunumuze sukur
Lizoo gazi olmasin minnosun yoksa doymadigi icin mi surekli agliyor:26:

20 gune kadar gazi olmazmis doktorumuz dedi ama ben yinede cikartiyorum mama da veriyorum kucagimda uyuyo yataga birakin a uyanip agliyo harab oldum ne yapicam bilmiyorum

Günaydın canlarrr

Lizim yapıyomuşsun ama sen yinede çıkar gazını nasıl olmaz saçma geldi bana

Kız hep kucağa alıp mı seviyonuz ki acaba ondan mı alıştı

Günaydın canlarrr

Lizim yapıyomuşsun ama sen yinede çıkar gazını nasıl olmaz saçma geldi bana

Kız hep kucağa alıp mı seviyonuz ki acaba ondan mı alıştı

Yok benosum hic kucakta sevmedik karnini doyurup besigine birakiyodum kendi kendine debelenip uyuyodu nazar attik aglamiyo cok uslu diye diye
Dun gunduz sadece 3 saat uyudu bende uyuyum dedim biraz bizim alt kattaki kiz carsaflari baglamis balkondan kacarken dusmus annem camasir asarken yerde gormus kizi bagirarak iceri girdi ambulans polis falan cagirdik bu seferde o kiza uzuldum kocasi dovup dovup ustune kapiyi kitliyomus daha 19 yasinda babamin dayagindan kactim kaderimmis meger dayak diyomus hic gitmiyo aklimdan

Ay yazık yaa böle şeyler halaa oluyo ne acı ki ( ama bunları düşünme sen sütün galan çekilir allah korusun..
Azıcık kendinide düşün..

Zten çocukta iyi uyuyo şöle böle demeyin çok diyorım ya annenin bile çocuğa nazarı değer..

Çörek otu takın dediydim yaptınız mı

Merhaba kizlarrr.

Lizomm Allah kolaylik versin ama bebise nazar degmis galiba. Insallah eski haline kisa surede doner:) sen sutun yetmedigi icin mi mama veriosun cnm.

Yelom seninde agrilarin devam ediomus. Allahim bol sifa versin. Sanada kosusturma yaramadi,keske k.validene hic gitmeseydiniz

Sosimn ahh bu sicaklar,bizi mahvetti. Bugun istanbul yagmurlu guzel bi serinlik varr:)

Fundam sende kucuk kacamaginizin keyfini cikarrr. Bak asilamanin ustunden 1 gun gecti bilee.geriside hizli aksin bitsin insallahh.sonrada gelsin halaylar:)

Benosumm sende iyisindir insallahh.

Twincanimmn dogumgunun kutlu olsunn hatta ikizininde dogumgunu kutlu olsun:) sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun canimmmm

Simdi gelelim bana. Sabahtan doktorum vardi kizlar. Muayene etti hersey normal cikti cok sukur. Sonra catiya bakalim dedii. Anam 2 parmagini soktuu nasil canim yandi sonra catin cok dar dedi. Ordaki kemik cok basik duruyomus ama biz yinede normal dogum icin umudumuzu yitirmeyelim dedi. Cocuk bazen kafasini ittirince ordaki kemikte acilma oluyomus. Biraz morelim bozuldu aslinda. Normal dogum zor gibi gorunuyor hakkima hayirlisi artik..

Ayşemm hadi yaa üzüldüm şimdi.. Acıdan belliydi diyoduk kısmet artık hayırlısı olsun.. Sağlıkla olsunda varsın seZeryan olsun.. Çok şükür bak bebiş sağlıklı

Eskiden analarımız nasıl doğurmuş çatı matı derdi olmadan acaba..

Benimde kesin dardır

Merhaba şekerlerimmmm
Lizimm Allah kolaylik versin canim zor bu işlerr.hamile kalmak zorr kalinca hamilelik zor dogurmak zorr dogurunca bakimi zorr :26: valla kadin olmak başlıbaşına zor.Keske alışmasa kucakta uyumaya.Senin icin hepten yorucu olacak.İnsallah biran once duzene girer

Twincan ben de dogumgununuzu kutlarim nice yaslara ikizinle

Sosyalimm kardesim de catlamak uzereyim diyo hepp.Valla hepinize Allah kolaylik versin

Aysemm simdiden hic moralini bozma dogumun baslayinca hersey degisebilir
Allahimmm hayirlisi ne ise onu versin.Hayirli saglikli dogumlar nasip etsin hepinizeee

Benosummm
Findik gezmelerdeeee
Biz de bugun eltime davetliyiz.hic totomu kaldirip gidesim yokk

Kizlar evi temizlemeye basladik sabahtan beri bi odanin icinden cikamadik 4 kisi aksama yazacagim gorusuruz

Yelizim

Gidince iş yapma bırak otur.. Sen kalkıyonuş gbi yap eşin oturtsun o zaman laf edemezler

Twinimmm bende doğum gününüzü kıtluyorum.. Yeni yaşın sana bebiş getirsin inşAllah.. Sevdiklerine nice güzel yaşlara canım

Sosyalimm kolay gelsin. Sen çok yorma kendini kalan sağlarada Allah yardım etsin.. Uzunca bir süre temizlenmeyen ev malesef ki insanın canına okuyo tecrübe ile sabit

Fındık dinleniyo ne güzel deniz kenarında bide gelde kıskanma

Lizo insallah minigin eski haline doner canim nazar icinde okuyacaksiniz artik bu gece uyursun insallah
Twin senin ve kardesinin dogum gunu kutlu olsun canim insallah sevdiklerinle bi omur boyu mutlu olursun
Aysem bi sekilde cikacak minnoslar hic catim falan dar diye uzulme hakkina hayirlisi artik
Benayim ev temiz olmasina temiz ama bende cok fazla esya var yatak dosek yorgan battaniye saymakla bitmez onlari guneslendir tekrar yerine koy bizi oldurdu yuklugu sirf 4 saatte bosalttik:26: yarina az bi isimiz kaldi ama bende utumu falan bitirdim iyi oldu anlayacagin
Yelo yine heyecanlanip eltindede ataga kalkmayasin bak sonra ceremesini cekiyorsun
Fundos simdi heyecanla bekliyordur

Selam kizlarrrr
Yine haşatim cikti :26: eltimde yemekteydikk

Sosyalim cok yorma kendini kizzz bide bana diyonn
Finda naapiyo acepp

Ayseeee gelirsen bi seslenn kizz kardesim besik bakiyo da hic anlamiyo bi sana sorayim dedim biara bahsettin sanki ozelliklerinden hangisi daha rahat kullanisli olur falann

Yelo sen misafirlikte yoruluyorsun ben kendi evimde aysem normal besik taraftari park yataklari onermiyor gerci gelirse kendisi yazar

Park yatak nasil oluyo kiii kizzz

Canlarim biraz once eve girdikkk. Sizi gorunce hemen yazayim dedim. Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimm

Sosimm sizede kolay gelsinn. Sen cok yorma kendini.dig er o 3 kisi yapsinn

Sosi dogru soylemis park yataklari ben onermiyodum. Ama bugun naptigimizi anlatayim gulun biraz esim bugun tutturdu. Aldigimiz ahsap besigin derinligi cok. Sen bebegi buna rahat koyamazsin. Kucuk birsey alalim yatakodamiza onu koyalim.sonra duruma gore diger besige geceriz dedii. Ya dedim kucuk bisey alsakta onda 6-7 ay yaticak.sonra ben onu nereye kaldiracam. Oda biyere koyariz falan dedi neyse zar zor beni evden cikardi. Kucuk ahsap besikler vardi. Onlari hic begenmedik. Sonra bu park yataklari gordu. Aa dedii iste boyle birsey olsun. Ama bu park yatagin daha kucuk modeli. Bende park yataklari hic sevmiorum. Sizede hep soyluyodum. Neyse ordan bi gorevli cagirdi. Yatagin ozeliklerini falan anlatti. Cocuk birsey soyluo aa tamam bu ozellikte tam bizim istedigimiz gibi falan dio neyse ben sonra bunu sonrasinda nereye koyacaz peki dedim.ordan cocuk atladi hemen. Bu kapanio abla dedi. Hemende bi yerine basti cekti kapatti.ufacik kaldi. Ben aldirmamak icin elimden geleni yapiorum hala ama sonra cocuk birde bunlarda indirim var demez mii 250 den 120 ye dusmus. Benimki fiyatida duyunca tamam aliyoruz bunu dedii. Simdi hem park yatagimiz hem besigimiz var. Benim icime pek sinmedi yinede. Aksamda k.valideye gittik. Park yatak aldigimizi soyledikm kizim onlar kisin cok kullanissiz oluo.alttan cok soguk gecirio falan dedi. Bende soyledim ama oglun dinlemedi. Artik kendi caresine bakacak falan dedim. Yarin esim kurunca fotosunu atarim size. Gerci e bebekte park yatak modellerinde vardir. 120 liralik olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…